Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αν ημουν στη θεση σου με τη μανα μου θα της ελεγα οτι κανενα δε θα σου φερνω αφου εισαι ετσι, γιατι εγω στα παιδια μου δε θα κανω εξαιρεσεις σε κανεναν τομεα, θα κανουν μαζι τα ιδια πραγματα!!

Στην αδερφη σου να της πεις να κανει πρωτα δικα της παιδια και μετα να μιλαει!! Οσο για την πεθερα βαλε τον αντρα σου να καθαρισει!!

εμενα παντως εδειξαν καποια στεναχωρια αλλα μεχρι εκει δεν το συνεχισαν!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διευκρίνηση: η αδελφή μου για την πεθερά μου μου είπε...

Πολλές φορές τους είπα.. οκ η μανα μου το χώνεψε ένα περίπου, η πεθερά δεν ξέρω γιατι αντιδρά έτσι... αφού ούτως η άλλως το όνομα δικό μου ειναι και το ξέρει...

Μπερδευτηκα λιγο εξηγησε μου'το!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Μπερδευτηκα λιγο εξηγησε μου'το!!

η πεθερά μου μου είπε ότι το πουλάκι που βλέπει η γιατρός είναι ομφάλιος λώρος και η αδελφή μου μου πρότεινε την επόμενη φορά να πάρω μαζί μου την πεθερά για να το διαπιστώσει και μόνη της...

Και λέω δεν ξέρω γιατί επιμένει τόσο στο κοριτσάκι αφού ούτος ή άλλως και κοριτσάκι να ηταν το όνομα της μαμας μουθα έπερνε και όχι το δικό της αφού ο μεγάλος μου πήρε το όνομα του πεθερού μου..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διευκρίνηση: η αδελφή μου για την πεθερά μου μου είπε...

Πολλές φορές τους είπα.. οκ η μανα μου το χώνεψε ένα περίπου, η πεθερά δεν ξέρω γιατι αντιδρά έτσι... αφού ούτως η άλλως το όνομα δικό μου ειναι και το ξέρει...

Ο πρωτος σου εχει καποιου το ονομα , παππου??

η πεθερά μου μου είπε ότι το πουλάκι που βλέπει η γιατρός είναι ομφάλιος λώρος και η αδελφή μου μου πρότεινε την επόμενη φορά να πάρω μαζί μου την πεθερά για να το διαπιστώσει και μόνη της...

Και λέω δεν ξέρω γιατί επιμένει τόσο στο κοριτσάκι αφού ούτος ή άλλως και κοριτσάκι να ηταν το όνομα της μαμας μουθα έπερνε και όχι το δικό της αφού ο μεγάλος μου πήρε το όνομα του πεθερού μου..

τωρα θα βγαλεις τον πατερα σου?? τι ονομα?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Να την αφησεις ησυχη την πεθερα που θα την παρεις και μαζι σου!! Για σκεψου !! Ο αντρας σου τι λεει για ολα αυτα?? Αυτος εχει αλλα αδερφια??

Καλα αυτη η ιστορια με τα ονοματα εχει γινει πολυ γελοια!!

Τωρα εχεις και ενα λογο να μη δωσεις κανενος το ονομα!!

Βρε δεν πάνε να κοιμηθούνε όλοι τους λέω γω????

Δεν έχουν ακούσει για χίλια δυο προβλήματα και για παιδάκια με αναπηρία? Τι θέλουν και σκαλίζουν? Αμαρτία μεγάλη ρε κορίτσια. Οκ επιθυμίες έχουμε όλοι αλλά είναι αμαρτία να επιμένεις στο φύλο του παιδιού όταν πραγματική αξία έχει μόνο να έχει υγεία.

Ακόμη και τώρα που όλοι μου λένε πως είμαι τυχερή που θα κάνω κόρη (θα τα κάνω ζευγάρι) απαντώ πως και αγόρι να ήταν η χαρά μου θα ήταν η ίδια και το μόνο που θέλω είναι να μου στείλει ο Θεός ένα υγιές παιδάκι. Το λέω και το πιστεύω...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εντομεταξύ τώρα που το συζητάμε εμένα η μαμά μου έχει 2 κόρες, η αδερφή μου άλλες 2 και όταν μάθαμε στο πρώτο πως είναι αγόρι έκανε τρελό πανηγύρι!!! Τώρα στο δεύτερο δεν χάρηκε που είναι κορίτσι γιατί ήθελε πάλι γιο και επειδή έχει αδυναμία στα αγόρια αλλά και επειδή ήθελε να βγάλουμε το όνομα του πατέρα μου.

Ευτυχώς που τον τελευταίο λόγο σε όλα αυτά έχει ο Θεός και έτσι πρέπει να παραμείνει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Να την αφησεις ησυχη την πεθερα που θα την παρεις και μαζι σου!! Για σκεψου !! Ο αντρας σου τι λεει για ολα αυτα?? Αυτος εχει αλλα αδερφια??

Καλα αυτη η ιστορια με τα ονοματα εχει γινει πολυ γελοια!!

Τωρα εχεις και ενα λογο να μη δωσεις κανενος το ονομα!!

Ο άντρας μου γελάει και της λέει όταν γεννηθεί και δείς τι μεγάλο πουλάκι έχουμε τότε θα σταματήσεις να μιλας... και αυτη λέει "καλαααααα"

Όχι ρε σιγά να μην την πάρω μαζί μου να τρελλάνει και την γιατρο...

Οχι δεν θα τους δώσω την ευχαρίστηση αυτη.. απο την στιγμή που πήρε το 1 μωρο το όνομα του πεθερού θα δώσω και το όνομα του μπαμπα μου.. αν ήταν έτσι καλύτερα να μην έδεινε σε κανενα όνομα όμως αφού έφτασα και έδωσα είδη το όνομα του πεθερού θα δώσω και του μπαμπα μου... ξέρεις πόσο θα χαρούν αν δεν το δώσω άσχετο;; και θα γυρνάνε και θα λένε "εμάς μας έκαναν την τιμη στους συμπεθέρους όμως δεν την έκαναν"

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Ο άντρας μου γελάει και της λέει όταν γεννηθεί και δείς τι μεγάλο πουλάκι έχουμε τότε θα σταματήσεις να μιλας... και αυτη λέει "καλαααααα"

Όχι ρε σιγά να μην την πάρω μαζί μου να τρελλάνει και την γιατρο...

Οχι δεν θα τους δώσω την ευχαρίστηση αυτη.. απο την στιγμή που πήρε το 1 μωρο το όνομα του πεθερού θα δώσω και το όνομα του μπαμπα μου.. αν ήταν έτσι καλύτερα να μην έδεινε σε κανενα όνομα όμως αφού έφτασα και έδωσα είδη το όνομα του πεθερού θα δώσω και του μπαμπα μου... ξέρεις πόσο θα χαρούν αν δεν το δώσω άσχετο;; και θα γυρνάνε και θα λένε "εμάς μας έκαναν την τιμη στους συμπεθέρους όμως δεν την έκαναν"

σωστο αυτο!!!και τι φτεει ο πατερας σου για να μην το βγαλεις??πως τον λενε?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Βρε δεν πάνε να κοιμηθούνε όλοι τους λέω γω????

Δεν έχουν ακούσει για χίλια δυο προβλήματα και για παιδάκια με αναπηρία? Τι θέλουν και σκαλίζουν? Αμαρτία μεγάλη ρε κορίτσια. Οκ επιθυμίες έχουμε όλοι αλλά είναι αμαρτία να επιμένεις στο φύλο του παιδιού όταν πραγματική αξία έχει μόνο να έχει υγεία.

Ακόμη και τώρα που όλοι μου λένε πως είμαι τυχερή που θα κάνω κόρη (θα τα κάνω ζευγάρι) απαντώ πως και αγόρι να ήταν η χαρά μου θα ήταν η ίδια και το μόνο που θέλω είναι να μου στείλει ο Θεός ένα υγιές παιδάκι. Το λέω και το πιστεύω...

Και εγω αυτο λεω βρε Ελευθερια μου!!Και τριτο αγορι να ηταν , να ηταν γερο και δε με ενδιεφερε τιποτε αλλο!! Ειναι λιγο να εχεις μετα 4 αντρες να σε προσεχουν??

Βεβαια η κορη μου σε αυτη τη φαση ηταν η βαθια μου επιθυμια γι'αυτο αλλωστε προχωρησα και σε τριτο, αλλα πανω απο ολα σημασια εχει η υγεια!! Και οτι ο Θεος μας αξιωνει να γινουμε μανουλες, αυτο ειναι λιγο??

Για δειξτους Νια μου τη στηλη του παρεντς που μιλανε κοριτσια για τις αποτυχιες τους και τις προσπαθειες χρωνων να γινουν μανουλες....

Και εγω αυτο λεω βρε Ελευθερια μου!!Και τριτο αγορι να ηταν , να ηταν γερο και δε με ενδιεφερε τιποτε αλλο!! Ειναι λιγο να εχεις μετα 4 αντρες να σε προσεχουν??

Βεβαια η κορη μου σε αυτη τη φαση ηταν η βαθια μου επιθυμια γι'αυτο αλλωστε προχωρησα και σε τριτο, αλλα πανω απο ολα σημασια εχει η υγεια!! Και οτι ο Θεος μας αξιωνει να γινουμε μανουλες, αυτο ειναι λιγο??

Για δειξτους Νια μου τη στηλη του παρεντς που μιλανε κοριτσια για τις αποτυχιες τους και τις προσπαθειες χρωνων να γινουν μανουλες....

Γιαυτό εκνευρίζομαι.. μπορεί να μην δυσκολευτηκα στο να μείνω έγκυος αλλα πριν κάνω τον γιο μου είχα και εγω μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη... και μπορει να ήτανε και κοριτσάκι...καλυτερα ήταν έτσι;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ελευθερία πως και μπαίνεις στον 6ο?? Απο ποια εβδομάδα είναι ο 6ος?? Εσυ εισαι 22 και 4 μερες αρα δεν εισαι 23 εβδομάδες ακομη... Μπερδεύτηκα???

Επιτέλους εβαλα και τα γεμιστα μουσ το φουρνο!Ασχετο....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...