Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Eternity είπε:

Εγω την 11η ημέρα είχα 6,9. Επειδή η μορφολογία του ήταν πολύ καλή όπως μου είπε, ήθελε να προχωρήσουμε χωρίς prp. Εγώ δεν ήθελα με τίποτα και του το είχα πει εξ αρχής γιατί σε 3 προσπάθειες το ενδομήτριο ποτέ δεν έφτασε πάνω από 7. Αν παίρνεις πολλές ημέρες cyclacur μετά ακυρώνεται ο κύκλος γιατί από ένα σημείο και μετά ούτε παχαίνει και χαλάει και η ποιότητα του. 13η ημέρα έκανα prp και 18η εμβρυομεταφορα. Εσύ που βλέπεις πχ τη 12η ημέρα ενδομήτριο πάνω από 7 και καλό σε ποιότητα νομίζω είσαι σούπερ! Καλή επιτυχία!!! 

Κορίτσι μου πραγματικά ήλπιζα να κάνεις και εσύ την ανατροπή... χαίρομαι πολύ που δεν το αφήνεις να σε ρίξει και αντίθετα ξέρεις ότι όποιος παλεύει μόνο νικητής μπορεί να βγει!!! 

Σ ευχαριστω κοριτσι μου! Καταλαβα τι λες.. και εννοειται οτι πας με την καλυτερη δυναμικη. Την Τριτη που πηγα για υπερηχο, το ενδομητριο του προηγ μηνα δεν ειχε πεσει και ηταν 8.5. Πριν 2-3 χρονια ειχα καλα ενδομητρια (τα παρακολουθουσα καθε μηνα με υπερηχο γιατι καναμε προσπαθειες μονοι μας πριν την εξωσωματικη-επαιρνα serpafar). Τωρα ομως δεν ξερω αν κανω καλα ενδομητρια πλεον. Εχω κλεισει και τα 41, εχουν περασει κ 2-3 χρονια.. και φοβαμαι μηπως εχει μειωθει..! Το μονο δειγμα που εχω.. ειναι αυτο το 8.5 που βρηκαν στον υπερηχο της Τριτης.

πρίν από 44 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα μόλις μίλησα με τον γιατρό, η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσε και αυτός να πει με σιγουριά τι δεν πήγε καλά, λογικά το εμβρυακι δεν μπόρεσε να κρατηθεί γιατί με βάση των εξετάσεων υστεροσκοπηση και χίλια αλλά δύο που κάνουμε όλα ήταν φυσιολογικά, Ιανουάριο θα πάω να με δει για να δούμε πως θα προχωρήσουμε, δεν θέλει σ αυτόν τον κύκλο για να καθαρίσει ο οργανισμός από τα φάρμακα.  Τώρα περιμένω τηλ και από τον εμβρυολογο να μ ενημερώσει. Ο Θεός μαζί μας !!!!

Ναι κι εγω πιστευω οτι πρεπει να περασουν κ οι γιορτες.. να ηρεμησει ο οργανισμος σου.. κ να το ξαναδειτε ψυχραιμα και βημα βημα, με τη νεα χρονια. Ολα να πανε καλα ευχομαι κοριτσι μου..! Και το πιστευω. Ετσι οπως εχει προχωρησει η επιστημη.. θεωρω πως ειναι πολυ δυσκολο να μην τα καταφερει καποια γυναικα πλεον..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Οσο και να μην δινεις σημασία σε ενοχλεί... όχι δεν εξέλαβα λάθος την αντίδραση.. Η μαμα μου μου έλεγε αχ μωρε και είχα μια ελπίδα ότι θα έκανε λάθος η γιατρος.... και η πεθερά μέχρι εχτες μου λέει "που ξέρεις καλέ ότι είναι αγοράκι;; εγώ σου λέω είναι κορη"

Ναι μάλλον το όνειρο το είδα επειδη το έχω στο μυαλό μου αλλά και αυτοί δεν καταλαβαίνουν ότι σε κάνουν να νιώθεις χάλια;; και στο κάτω κάτω εμένα με ρώτησαν τι μωράκι ήθελα;;; γερό πάνω απόλα το θέλω και ότι ναναι.... με κάτι ιστορίες που ακούω το φύλο ποτέ δεν το είχα σκεφτεί... άλλοι μου έβαζαν ιδέες...

δεν το καταλαμβαινουν οτι με αυτα που σου λενε σε επειρεαζουν αρνητικα!!!εγω σου προτινω να τους το πεις οτι σε ενοχλα ο τροπος που σκεφτονται!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εκανε υπερκαταναλωση ποτου το καλοκαιρι με αποτελεσμα να βγουνε οι τιμες το τριπλασιο πανω απο το οριο,τωρα το εκοψε και κανει και διατροφη γιατι και η χολιστερονη του ηταν λιγο ανεβασμενη,μας ειπαν να ξανα κανει αναλυσεις σε κανενα τριμηνο να δουμε εαν θα πεσουν!!!

Εμας μας ειπαν εφορου ζωής να κοψει αλκοολ και λιπαρα-τηγανιτα!!!!Του ειχε ερθει αποτομο αλλα οκ συνηθησαμε!!! Πινουμε μαζι μπυρα χωρις αλκοολ!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια διαβασα ενα βιβλιο πολυ ωραιο της Λενα Μαντα <<Η λυκαινα της Πολης>> και λεει μεσα για τους Ελληνες που ζουσαν στην Κωνσταντινουπολη και τι εκαναν τοτε οι Τουρκοι για να τους διωξουν.Ολο φορους ειδικους, χαρατσια, κτλ. και αναγκαζονταν να πουλησουν τα σπιτια τους και τις περιουσιες τους (τα οποια τους τα επαιρναν οσο-οσο) για να πληρωσουν το κρατος η για να φυγουν απο εκει!!

Τωρα εμας μας κανουν τα ιδια μεσα στο ιδιο μας το κρατος!!Ελεος!!

Εσεις στην Κυπρο πως ειναι τα πραγματα εκει κοπελιες???

Καλημερα στην παρεα!!!!

Και εγω το εχω διαβασει αυτο το βιβλιο της Μαντα οπως κ πολλα αλλα ..Απιστευτη ιστορια!Μα και δεν τι δεν εκανες στους Ελληνες??Ηταν πολυ συγκινητικο.Τωρα οσον αφορα τα δικα μας αυτην την στιγμη οτι μας βαλουν πρεπει να το πληρωσουμε..μακαρι να γινοταν διαφορετικα.Ολος ο κοσμος παραμιλαει με τα νεα μετρα αλλα εγω δεν βλεπω φως στο τουνελ..Βαζουμε προς την καταστροφη κ δυστυχως πρεπει να τα καταφερουμε με καποιο τροπο.Αν τα σκεφτομαστε συνεχεια , θα παμε να αυτοκτονησουμε και λυση δεν θα βρουμε ..γι'αυτο ας προσπαθησουμε με την λιτοτητα να ζησουμε κ εχει ο Θεος ..κατι θα γινει !!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Εμας μας ειπαν εφορου ζωής να κοψει αλκοολ και λιπαρα-τηγανιτα!!!!Του ειχε ερθει αποτομο αλλα οκ συνηθησαμε!!! Πινουμε μαζι μπυρα χωρις αλκοολ!!!

μια απο τα ιδια και εμας αλλα δεν λεει να καταλαβει πως δεν θα μπορει να πινει καθολου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα στην παρεα!!!!

Και εγω το εχω διαβασει αυτο το βιβλιο της Μαντα οπως κ πολλα αλλα ..Απιστευτη ιστορια!Μα και δεν τι δεν εκανες στους Ελληνες??Ηταν πολυ συγκινητικο.Τωρα οσον αφορα τα δικα μας αυτην την στιγμη οτι μας βαλουν πρεπει να το πληρωσουμε..μακαρι να γινοταν διαφορετικα.Ολος ο κοσμος παραμιλαει με τα νεα μετρα αλλα εγω δεν βλεπω φως στο τουνελ..Βαζουμε προς την καταστροφη κ δυστυχως πρεπει να τα καταφερουμε με καποιο τροπο.Αν τα σκεφτομαστε συνεχεια , θα παμε να αυτοκτονησουμε και λυση δεν θα βρουμε ..γι'αυτο ας προσπαθησουμε με την λιτοτητα να ζησουμε κ εχει ο Θεος ..κατι θα γινει !!!

καλημερα σοφια

χρονια σου πολλα για το σαββατο καλιο αργα παρα ποτε:rolleyes::rolleyes:

δεν σχολιαζω για την οικονομικη κριση γιατι δεν αντεχω αλλο:mad:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Το κρασακι ειναι τοσο κακο?? Εμενα πινει 1 ποτηρακι με το φαι του.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Οσο και να μην δινεις σημασία σε ενοχλεί... όχι δεν εξέλαβα λάθος την αντίδραση.. Η μαμα μου μου έλεγε αχ μωρε και είχα μια ελπίδα ότι θα έκανε λάθος η γιατρος.... και η πεθερά μέχρι εχτες μου λέει "που ξέρεις καλέ ότι είναι αγοράκι;; εγώ σου λέω είναι κορη"

Ναι μάλλον το όνειρο το είδα επειδη το έχω στο μυαλό μου αλλά και αυτοί δεν καταλαβαίνουν ότι σε κάνουν να νιώθεις χάλια;; και στο κάτω κάτω εμένα με ρώτησαν τι μωράκι ήθελα;;; γερό πάνω απόλα το θέλω και ότι ναναι.... με κάτι ιστορίες που ακούω το φύλο ποτέ δεν το είχα σκεφτεί... άλλοι μου έβαζαν ιδέες...

Οταν εμαθαν στη 2η εγκυμοσυνη μου (εκτος απο τον αντρα μου που χαρηκε) οτι ειναι αγορι και εμενα δεν ειχαν την ιδια χαρα που ειχαν στο 1ο, μαλιστα ο πατερας μου τι γυρισε και μου ειπε < αχ τι περνας και εσυ!!> λες και εγω του ειχα πει τι προτιμω!Ελεος!! Ειχα τσαντιστει τοτε μαζι του!!

Οταν γεννηθηκε ο Παναγιωτης (ο 2ος) , ειχαν πεσει μετα ολοι πανω του επειδη ηταν ο πιο μικρουλης και τον καμαρωναν, τοσο που ο μεγαλος μου μετα ζηλευε!! Δε βρισκεις ακρη τελικα, πετανε τις κουβεντες τους πριν καλα καλα σκεφτουν!!

Το κρασακι ειναι τοσο κακο?? Εμενα πινει 1 ποτηρακι με το φαι του.

Εμας μας ειπε καθολου αλκοολ... Τωρα αν ο δικος σου πινει ενα ποτηρι κρασι καθε μερα ειναι πολυ!!!!!!!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Οταν εμαθαν στη 2η εγκυμοσυνη μου (εκτος απο τον αντρα μου που χαρηκε) οτι ειναι αγορι και εμενα δεν ειχαν την ιδια χαρα που ειχαν στο 1ο, μαλιστα ο πατερας μου τι γυρισε και μου ειπε < αχ τι περνας και εσυ!!> λες και εγω του ειχα πει τι προτιμω!Ελεος!! Ειχα τσαντιστει τοτε μαζι του!!

Οταν γεννηθηκε ο Παναγιωτης (ο 2ος) , ειχαν πεσει μετα ολοι πανω του επειδη ηταν ο πιο μικρουλης και τον καμαρωναν, τοσο που ο μεγαλος μου μετα ζηλευε!! Δε βρισκεις ακρη τελικα, πετανε τις κουβεντες τους πριν καλα καλα σκεφτουν!!

Ναι ρε γιατι εμένα η μάνα μου τι μου είπε;; όταν θα θέλετε να βγαίνετε εμένα τον μεγάλο θέλω να μου φέρνετε όχι το μικρό.. και ξέρει ότι η πεθερά μου δεν τα πάει καλα με τα μικρα (σας ξαναείπα ότι περασε την φρουτόκρεμα για γάλα και την κουνούσε στο μπιμπερο ετσι;;) Δεν ξέρω... τους είπα άπειρες φορές να το κόψουν μέχρι εδώ.... η μάνα μου οκ δεν μιλάει πολύ αλλά η πεθερά μου;; που ακόμα επιμένει;;; η αδελφη μου μου είπε την επόμενη φορά να την πάρω μαζί μου να το διαπιστώσει και μόνη της.. ελα όμως που η ίδια (η πεθερα) πέρνει το πουλάκι μας για ομφάλιο λώρο..... τι να πεις......

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εμας μας ειπε καθολου αλκοολ... Τωρα αν ο δικος σου πινει ενα ποτηρι κρασι καθε μερα ειναι πολυ!!!!!!!!!!!!

Για τις τρανσαμινασες λες?? Ωχ, ωχ πρεπει να το ξαναδουμε!!

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε? Πολύ προβληματισμό διακρίνω και όχι άδικα.

Τα κοινωνικά δεν θέλω να τα σχολιάσω. Απλά Άννα μου αναρωτιέμαι είμαστε στο 0 όπως λες ή δεν έχουμε φτάσει ακόμη? Βάση οικονομικών όρων η κρίση κρατάει 10-15 χρόνια αλλά ποιος θέτει τα χρονικά όρια τελικά?

Αννίτα εγώ θα σου έλεγα να πάρεις μια δεύτερη γνώμη και αν βρεις κάποιον γιατρό να σε καλύπτει καλύτερα να τον προτιμήσεις. Οκ σε βοήθησε η γιατρός σου να φτάσεις ως εδώ, αλλά φαντάζομαι έχει πληρωθεί για τις υπηρεσίες της. Από εκεί και πέρα κάθε γιατρός πέρα από πελάτη πρέπει να λαμβάνει υπόψιν και την ψυχολογική σου διάθεση και ιδίως όταν περνάς μια εγκυμοσύνη.

Σοφάκι χρόνια πολλά και με το καλό να υποδεχτείς το μπεμπέ σου!

Σήμερα μπαίνω στον 6ο:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ναι ρε γιατι εμένα η μάνα μου τι μου είπε;; όταν θα θέλετε να βγαίνετε εμένα τον μεγάλο θέλω να μου φέρνετε όχι το μικρό.. και ξέρει ότι η πεθερά μου δεν τα πάει καλα με τα μικρα (σας ξαναείπα ότι περασε την φρουτόκρεμα για γάλα και την κουνούσε στο μπιμπερο ετσι;;) Δεν ξέρω... τους είπα άπειρες φορές να το κόψουν μέχρι εδώ.... η μάνα μου οκ δεν μιλάει πολύ αλλά η πεθερά μου;; που ακόμα επιμένει;;; η αδελφη μου μου είπε την επόμενη φορά να την πάρω μαζί μου να το διαπιστώσει και μόνη της.. ελα όμως που η ίδια (η πεθερα) πέρνει το πουλάκι μας για ομφάλιο λώρο..... τι να πεις......

Αν ημουν στη θεση σου με τη μανα μου θα της ελεγα οτι κανενα δε θα σου φερνω αφου εισαι ετσι, γιατι εγω στα παιδια μου δε θα κανω εξαιρεσεις σε κανεναν τομεα, θα κανουν μαζι τα ιδια πραγματα!!

Στην αδερφη σου να της πεις να κανει πρωτα δικα της παιδια και μετα να μιλαει!! Οσο για την πεθερα βαλε τον αντρα σου να καθαρισει!!

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε? Πολύ προβληματισμό διακρίνω και όχι άδικα.

Τα κοινωνικά δεν θέλω να τα σχολιάσω. Απλά Άννα μου αναρωτιέμαι είμαστε στο 0 όπως λες ή δεν έχουμε φτάσει ακόμη? Βάση οικονομικών όρων η κρίση κρίση κρατάει 10-15 χρόνια αλλά ποιος θέτει τα όρια τελικά?

Αννίτα εγώ θα σου έλεγα να πάρεις μια δεύτερη γνώμη και αν βρεις κάποιον γιατρό να σε καλύπτει καλύτερα να τον προτιμήσεις. Οκ σε βοήθησε η γιατρός σου να φτάσεις ως εδώ, αλλά φαντάζομαι έχει πληρωθεί για τις υπηρεσίες της. Από εκεί και πέρα κάθε γιατρός πέρα από πελάτη πρέπει να λαμβάνει υπόψιν και την ψυχολογική σου διάθεση και ιδίως όταν περνάς μια εγκυμοσύνη.

Σοφάκι χρόνια πολλά και με το καλό να υποδεχτείς το μπεμπέ σου!

Σήμερα μπαίνω στον 6ο:)

Δεν ξερω ποια ειναι τα ορια αλλα και 15 χρονια να κρατησει πιστευω οτι με τα παιδια μας τοτε θα εχει αρχισει να κυνειται και η αγορα! Αλιμονο τουλαχιστον αν δεν ειμαστε και λιγο αισιοδοξοι για τοσα χρονια μετα!

Αν ημουν στη θεση σου με τη μανα μου θα της ελεγα οτι κανενα δε θα σου φερνω αφου εισαι ετσι, γιατι εγω στα παιδια μου δε θα κανω εξαιρεσεις σε κανεναν τομεα, θα κανουν μαζι τα ιδια πραγματα!!

Στην αδερφη σου να της πεις να κανει πρωτα δικα της παιδια και μετα να μιλαει!! Οσο για την πεθερα βαλε τον αντρα σου να καθαρισει!!

Διευκρίνηση: η αδελφή μου για την πεθερά μου μου είπε...

Πολλές φορές τους είπα.. οκ η μανα μου το χώνεψε ένα περίπου, η πεθερά δεν ξέρω γιατι αντιδρά έτσι... αφού ούτως η άλλως το όνομα δικό μου ειναι και το ξέρει...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...