Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Εχω ακομα μπροστα μου 6 μερες για να παω για μετρηση ενδομητριου.. και περνανε χιλια δυο απο το μυαλο μου και αναρωτιεμαι τι πρεπει να κανω αν: ειναι 7+. Τι εννοω: Θα παω 10η μερα περιοδου. Αν ειναι κατω απο 7, θα ξαναπαω για μετρηση μετα απο 2-3 μερες. (Την πρωτη φορα την 10η μερα ειχα 6.5 ενδομητριο. Αυξησαμε τα cyclacur κ πηγα 13η. Ειχα 9.2 και προχωρησαμεμε αυτο. Εμεινα εγκυος κατευθειαν). Τωρα σκεφτομαι τι να κανω αν εχω πχ 7 ή 7.5. Να προχωρησω ή να ζητησω μετρηση μετα απο 2 ημερες, μηπως μεγαλωσει κι αλλο; Δεν εχω αποφασισει τι θα κανω σε αυτη την περιπτωση; αν θελετε πειτε μου κι εσεις τις μετρησεις σας 10η μερα.. κ πως εξελλιχθηκε. Και φυσικα την γνωμη σας!

Εγω την 11η ημέρα είχα 6,9. Επειδή η μορφολογία του ήταν πολύ καλή όπως μου είπε, ήθελε να προχωρήσουμε χωρίς prp. Εγώ δεν ήθελα με τίποτα και του το είχα πει εξ αρχής γιατί σε 3 προσπάθειες το ενδομήτριο ποτέ δεν έφτασε πάνω από 7. Αν παίρνεις πολλές ημέρες cyclacur μετά ακυρώνεται ο κύκλος γιατί από ένα σημείο και μετά ούτε παχαίνει και χαλάει και η ποιότητα του. 13η ημέρα έκανα prp και 18η εμβρυομεταφορα. Εσύ που βλέπεις πχ τη 12η ημέρα ενδομήτριο πάνω από 7 και καλό σε ποιότητα νομίζω είσαι σούπερ! Καλή επιτυχία!!! 

3 ώρες πρίν, Elafaki83 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα σας!!! Εμένα βγήκε η χοριακη μου… δυστυχώς πήγε 80! Περιμένω να με καλέσει ο γιατρός για να μου πει αν πρέπει να συνεχίσω τα χάπια κ πότε μπορούμε να κάνουμε την επόμενη εμβρυομεταφορα… ο αγώνας συνεχίζεται!!!! Θα τα καταφέρουμε να είστε σίγουρες!!!! 

Κορίτσι μου πραγματικά ήλπιζα να κάνεις και εσύ την ανατροπή... χαίρομαι πολύ που δεν το αφήνεις να σε ρίξει και αντίθετα ξέρεις ότι όποιος παλεύει μόνο νικητής μπορεί να βγει!!! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κοριτσια διαβασα ενα βιβλιο πολυ ωραιο της Λενα Μαντα <<Η λυκαινα της Πολης>> και λεει μεσα για τους Ελληνες που ζουσαν στην Κωνσταντινουπολη και τι εκαναν τοτε οι Τουρκοι για να τους διωξουν.Ολο φορους ειδικους, χαρατσια, κτλ. και αναγκαζονταν να πουλησουν τα σπιτια τους και τις περιουσιες τους (τα οποια τους τα επαιρναν οσο-οσο) για να πληρωσουν το κρατος η για να φυγουν απο εκει!!

Τωρα εμας μας κανουν τα ιδια μεσα στο ιδιο μας το κρατος!!Ελεος!!

Εσεις στην Κυπρο πως ειναι τα πραγματα εκει κοπελιες???

και εγω το διαβασα αυτο το βιβλιο και πολυ μου αρεσε!!

τα πραγματα στην κυπρο ειναι δυσκολα ξεκινησαν πιεσεις απο παντου!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εγω το διαβασα αυτο το βιβλιο και πολυ μου αρεσε!!

τα πραγματα στην κυπρο ειναι δυσκολα ξεκινησαν πιεσεις απο παντου!!!!

Να δουμε που θα βγει ολο αυτο.....:rolleyes::rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Αστα να πανε με το χαρατσι!!

Η δουλεια του αντρα μου ειναι εργολαβος-μηχανικος (τωρα δεν εχει δουλειες), αλλα εχουμε καποια σπιτια που τα νοικιαζουμε και καποια ενοικιαζομενα καλοκαιρινα και περιμενουμε γερη καμπανια!!

Και του χρονου λεει τα ιδια!! Και ποιος μας λεει οτι δε θα ειναι καθε χρονο αυτο?? Και τα νοικια?? Περιττο να σας πω ποσο εχουν πεσει!!! Για την αγορα ακινητων δεν το συζητω!!

εσεις Αννουλα εχετε ανεση οικονομικα? εμας αυτο το μετρο μας πεταει εκτος προγραμματισμου. δεν ξερω τι θα κανουμε. δεν ξερω κ ποσα θα πληρωσουμε. κ μεχρι ποτε ? θα μας φερουν στα ορια της φτωχειας? πραγματικα ειναι να τρελαινεσαι...δεν ξερω τι θα κανουμε κ τι μελλον μας περιμενει...το μωρο που με κανει χαρουμενη ειναι το μωρο...αλλα επισης με ανχωνει σε τι κοσμο θα μεγαλωσει..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

μαργαριτα μου ποτε θα παε για την β επιπεδου??εκλεισες ραντεβου?

οχι δεν εκλεισα ακομα. προς το παρον θα παω παλι στο γιατρο σε 2 εβδομαδες με αποτελεσματα απο εξετασεις αιματος. θα μου πει τοτε. εσυ ποτε θα πας? το κανονισες?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

οχι δεν εκλεισα ακομα. προς το παρον θα παω παλι στο γιατρο σε 2 εβδομαδες με αποτελεσματα απο εξετασεις αιματος. θα μου πει τοτε. εσυ ποτε θα πας? το κανονισες?

ναι εκλεισα για να παω 25 οκτωβριου!!αργω ακομα:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εσεις Αννουλα εχετε ανεση οικονομικα? εμας αυτο το μετρο μας πεταει εκτος προγραμματισμου. δεν ξερω τι θα κανουμε. δεν ξερω κ ποσα θα πληρωσουμε. κ μεχρι ποτε ? θα μας φερουν στα ορια της φτωχειας? πραγματικα ειναι να τρελαινεσαι...δεν ξερω τι θα κανουμε κ τι μελλον μας περιμενει...το μωρο που με κανει χαρουμενη ειναι το μωρο...αλλα επισης με ανχωνει σε τι κοσμο θα μεγαλωσει..

Κοιταξε να δεις καθε μηνα τα εσοδα απο τα νοικια δε φτανουν γιατι υπαρχουν και παρα πολλα εξοδα οταν νοικιαζεις, χωρια οτι μας χρωστανε κιολας!! Οποτε αναγκαστικα τρως και απο τα ετοιμα, τα οποια μειωνονται!!

Εχουμε περιοριστει σε πολλα πραγματα, οι αγορες μας στο σουπερ μαρκετ ειναι πλεον οι βασικες , στα ρουχα, κοιταμε να κανουμε τις δουλειες μας στο Αργοστολι σε συνδιασμο με το σχολειο των παιδιων και τις δραστηριοτητες τους,(απεχει απο το σπιτι γυρω στα 8 χλμ.).Τωρα και με την εγκυμοσυνη κατεβαινω παντα μαζι τους για ψωνια, περιορισαμε τις ασκοπες μετακινησεις, το ravακι μου τωρα τον Μαρτιο παλι θα το οδηγησω,(καιει και βενζινη), ενω τουλαχιστον του αντρα μου το αυτοκινητο καιει πετρελαιο, καμμια σχεση στην καταναλωση!!

Και εγω αργω ακομη 17 οκτωβριου εχω β'επιπεδου στην Αθηνα.

Μπορει ομως μεχρι τοτε να το δω στο ιατρειο του φιλου μας στο Αργοστολι. Βεβαια το ακουω καθε μερα τωρα, δεν εχω περαπονο, εχθες μαλιστα που ημουν ξαπλωμενη κουνηθηκε το δερμα στην κοιλια μου απο το χτυπημα!!

Και εγω αργω ακομη 17 οκτωβριου εχω β'επιπεδου στην Αθηνα.

Μπορει ομως μεχρι τοτε να το δω στο ιατρειο του φιλου μας στο Αργοστολι. Βεβαια το ακουω καθε μερα τωρα, δεν εχω περαπονο, εχθες μαλιστα που ημουν ξαπλωμενη κουνηθηκε το δερμα στην κοιλια μου απο το χτυπημα!!

ωραιο συνεσθημα αυτο,εγω στο γιατρο μου εχω ραντεβου 7/10 αλλα αν συνεχισει ετσι η μυτη μου θα το παρω τηλεφωνο!!!εχω και το μικρο με βηχα και πρεπει να παει στο γιατρο σημερα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Δυσκολα τα πραγματα γενικα, δεν ξερω τι προσπαθουν να κανουν!

Ο κοσμος για να αγορασει ενα σπιτι δουλευε μια ζωη και τωρα σε αναγκαζουν να το δωσεις οσο-οσο αφου η αξια του εχει πεσει κατακορυφα!!

Και εγω τα παιδια μας σκεφτομαι αλλα βρε κοριτσια θελω να ειμαι και αισιοδοξη!! Δλδ οταν τα παιδια μας πανε 18-20χρ, πρωτα ο Θεος, δεν θα εχει φτιαξει η κατασταση , τι στο καλο?? Στο 0 φτασαμε, δεν θα υπαρξει καποια στιγμη το 1??

Πιο πολυ σκεφτομαι τα σημερινα 20χρονα που αναγκαζονται να φυγουν εκτος Ελλαδας!!

ωραιο συνεσθημα αυτο,εγω στο γιατρο μου εχω ραντεβου 7/10 αλλα αν συνεχισει ετσι η μυτη μου θα το παρω τηλεφωνο!!!εχω και το μικρο με βηχα και πρεπει να παει στο γιατρο σημερα!!!

Με αυτό τον καιρο που έχουμε πως να μην αρρωστήσουν.. την΄μερα ζεστη και το βραδυ ψυχρα..

Και εμάνα ήτανάρρωστος με πυρετούς και τον λαιμό του.. Πέρναμε αντιβίωση για 10 μέρες... Τα λυπάμαι τα καιμένα...

Αχ ναι πολύ ωραίο συναίσθημα αυτό... Εγώ ψες έβλεπα και ένα ασχημο όνειρο......... και ξυπνησα και δεν είμαι καλα.. Έβλεπα ένα αγοράκι ξανθο σαν τον γιο μου (στο όνειρο ήταν γιος μου) αλλά δεν ήταν ο γιος μου και ήμουν εγώ σε τσιγγάνικη περιοχη:rolleyes: και σε κάποια φάση τον έχασα και όταν τον βρήκα δεν τον ήθελε κανένας εχτός απο μένα.. και το λυπηθηκα το καιμένο.... με ξύπνησε το ξυπνητηρι και μέχρι τώρα το σκέφτομαι αυτό το αγοράκι και θέλω να βάλω τα κλάματα.

αααααααααα!!!!!!!!!!! μου έδωσε σήμα μόλις τώρα το νινι!!!!!!!!!:lol:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Με αυτό τον καιρο που έχουμε πως να μην αρρωστήσουν.. την΄μερα ζεστη και το βραδυ ψυχρα..

Και εμάνα ήτανάρρωστος με πυρετούς και τον λαιμό του.. Πέρναμε αντιβίωση για 10 μέρες... Τα λυπάμαι τα καιμένα...

Αχ ναι πολύ ωραίο συναίσθημα αυτό... Εγώ ψες έβλεπα και ένα ασχημο όνειρο......... και ξυπνησα και δεν είμαι καλα.. Έβλεπα ένα αγοράκι ξανθο σαν τον γιο μου (στο όνειρο ήταν γιος μου) αλλά δεν ήταν ο γιος μου και ήμουν εγώ σε τσιγγάνικη περιοχη:rolleyes: και σε κάποια φάση τον έχασα και όταν τον βρήκα δεν τον ήθελε κανένας εχτός απο μένα.. και το λυπηθηκα το καιμένο.... με ξύπνησε το ξυπνητηρι και μέχρι τώρα το σκέφτομαι αυτό το αγοράκι και θέλω να βάλω τα κλάματα.

ναι ετσι ειναι ο παλιο καιρος φτεει για ολα!!!

ξεχνα το ονειρο μην στεναχωριεσε τωρα!!!

ειδες ο μικρουλις σου εδωσε σημα για να μην ανησυχεις!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Κοριτσια προσεχετε οταν τα μικρα σας ειναι αρρωστα, να χρησιμοποιειτε dettol μετα το σχολειο, αντισηπτικα υγρα στα χερια τους κ.τ.λ.

Στην περιοδο της εγκυμοσυνης εχεις να δεις πολλα ανησυχιτικα ονειρα εχω να σου πω και μη δινεις σημασια, ειδικα στα πρωινα!

Δυσκολα τα πραγματα γενικα, δεν ξερω τι προσπαθουν να κανουν!

Ο κοσμος για να αγορασει ενα σπιτι δουλευε μια ζωη και τωρα σε αναγκαζουν να το δωσεις οσο-οσο αφου η αξια του εχει πεσει κατακορυφα!!

Και εγω τα παιδια μας σκεφτομαι αλλα βρε κοριτσια θελω να ειμαι και αισιοδοξη!! Δλδ οταν τα παιδια μας πανε 18-20χρ, πρωτα ο Θεος, δεν θα εχει φτιαξει η κατασταση , τι στο καλο?? Στο 0 φτασαμε, δεν θα υπαρξει καποια στιγμη το 1??

Πιο πολυ σκεφτομαι τα σημερινα 20χρονα που αναγκαζονται να φυγουν εκτος Ελλαδας!!

Κορίτσια καλημέρα!!

Δεν έχετε και πολύ ευχάριστη συζήτηση βλέπω ε??

Χαράτσια,κόψιμο μισθών...Ελπίζω να μας δώσουν τα επιδόματα που διακιούμαστε γιατί αλλιώς το εχουμε χαμένο!!! Ο αντρας μου είναι λογιστής και λέει οτι αναμένονατι να κλείσουν πολλές επιχειρήσεις τωρα μετά τον Οκτώβρη!Μα δεν έμεινε και τίποτα εδω... έλεος!!! Ζητάνε απο τον κόσμακη να πληρώσει ενω ήδη μέχρι τωρα δεν είχε για κάποια βασικά!!! Πόσοι πιστεύετε είναι αυτοί που συνεχίζουν και πληρώνουν κανονικά τα δάνεια τους??? Ελάχιστοι!! και απο αυτούς ζητάνε επιπλέον ... Ρε έλεος!! Θέλει πολύ μυαλό δηλ για να καταλάβεις οτι πρέπει να μειωθούν οι φόροι και το φπα για να κυκλόφορησει το ελάχιστο χρημα που υπάρχει στην Ελλάδα?? Και φυσικά σε όλα αυτά οι πολιτικοί εξαιρούνατι!!! Μην χέσω..!! Και γιατί να είναι ρε ακόμα 300??? Τι να τους κάνουμε??? 1 λέει μαλακίες και όλοι οι άλλοι ή διαφωνούν ή συμγωνούν!!Να το βράσω!!Ας γίνει μια αναθεώρηση του συντάγματος να γίνουν οι της Βουλής απο 300 , άντε 20 να δείς εσυ πως εξοικωνομείς απο τους δικούς τους μισθούς!!! :mad::-x

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...