Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Εχω ακομα μπροστα μου 6 μερες για να παω για μετρηση ενδομητριου.. και περνανε χιλια δυο απο το μυαλο μου και αναρωτιεμαι τι πρεπει να κανω αν: ειναι 7+. Τι εννοω: Θα παω 10η μερα περιοδου. Αν ειναι κατω απο 7, θα ξαναπαω για μετρηση μετα απο 2-3 μερες. (Την πρωτη φορα την 10η μερα ειχα 6.5 ενδομητριο. Αυξησαμε τα cyclacur κ πηγα 13η. Ειχα 9.2 και προχωρησαμεμε αυτο. Εμεινα εγκυος κατευθειαν). Τωρα σκεφτομαι τι να κανω αν εχω πχ 7 ή 7.5. Να προχωρησω ή να ζητησω μετρηση μετα απο 2 ημερες, μηπως μεγαλωσει κι αλλο; Δεν εχω αποφασισει τι θα κανω σε αυτη την περιπτωση; αν θελετε πειτε μου κι εσεις τις μετρησεις σας 10η μερα.. κ πως εξελλιχθηκε. Και φυσικα την γνωμη σας!

Εγω την 11η ημέρα είχα 6,9. Επειδή η μορφολογία του ήταν πολύ καλή όπως μου είπε, ήθελε να προχωρήσουμε χωρίς prp. Εγώ δεν ήθελα με τίποτα και του το είχα πει εξ αρχής γιατί σε 3 προσπάθειες το ενδομήτριο ποτέ δεν έφτασε πάνω από 7. Αν παίρνεις πολλές ημέρες cyclacur μετά ακυρώνεται ο κύκλος γιατί από ένα σημείο και μετά ούτε παχαίνει και χαλάει και η ποιότητα του. 13η ημέρα έκανα prp και 18η εμβρυομεταφορα. Εσύ που βλέπεις πχ τη 12η ημέρα ενδομήτριο πάνω από 7 και καλό σε ποιότητα νομίζω είσαι σούπερ! Καλή επιτυχία!!! 

3 ώρες πρίν, Elafaki83 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα σας!!! Εμένα βγήκε η χοριακη μου… δυστυχώς πήγε 80! Περιμένω να με καλέσει ο γιατρός για να μου πει αν πρέπει να συνεχίσω τα χάπια κ πότε μπορούμε να κάνουμε την επόμενη εμβρυομεταφορα… ο αγώνας συνεχίζεται!!!! Θα τα καταφέρουμε να είστε σίγουρες!!!! 

Κορίτσι μου πραγματικά ήλπιζα να κάνεις και εσύ την ανατροπή... χαίρομαι πολύ που δεν το αφήνεις να σε ρίξει και αντίθετα ξέρεις ότι όποιος παλεύει μόνο νικητής μπορεί να βγει!!! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ναι το σκέφτηκα αυτό ότι μπορεί να είναι ανάποδα και ευελπιστώ να είναι έτσι...

Γιατρό πήγα στις 5/9 και θα ξαναπάω στις 3/10 για Β' επιπέδου..

Το 20 εβδομάδες δεν είναι απόλυτο.. Εγώ το ένιωσα 16 και οι περισσότερες που ξέρω γύρω στις 18...

Το 20 στο λεει ο γιατρος για να ειναι σιγουρο και να μην τον ζαλιζουμε συνεχεια με τις ανησυχιες μας!!!

Σου λεει απο τις 20 και μετα θα το ακουει συνεχεια οποτε γι'αυτο λενε ετσι!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οταν σε ρωτησα απο που βγαινει το Ευα εννοουσα απο ποιο ονομα, θα γιορταζει??

Που λες τα γεμιστα και εμενα μου αρεσουν ορφανα, αλλα οταν εχεις παιδια και δεν τα θελουν ετσι υποχωρεις. Μια θεια μου θυμαμαι μεσα στο ταψι εβαζε και απο τα 2 ειδη και καρφωνε επανω οδοντογλυφιδες για να ξεχωριζουν!!!Χα, χα, χα!!

Ναι το Ευα ειναι ονομα που γιορταζει. μαζι με το Ευανθια 11 Σεπτεμβριου. απο εκει βγαινει δεν εχω καταλαβει???!! απλα μου αρεσει αρκετα!! καλη ιδεα αυτη για τα γεμιστα. τον κιμα τον βαζεις μεσα τσιγαρισμενο φανταζομαι. θα το δοκιμασω καποια φαση. μωρε ειμαι κ λιγο τεμπελα κ τα κανω σπανια επειδη θελουν πολυ ωρα προετοιμασια. ειδικα να αδειαζω ντοματες με νευριαζει αφανταστα!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημερα Μαργαριτα!! Μπαινεις στη 17η!!

Εχε το νου σου οταν εισαι ξαπλωμενη απο εδω και περα, χωρις αγχος βεβαια γιατι ειναι το 1ο και θα αργησεις να το καταλαβεις αλλα την 1η φορα θα στη δωσει εκει που θα εισαι χαλαρη και δε θα το περιμενεις!!

καθε πρωι καθομαι ξαπλωμενη κ πιανω την φουσκωμενη μου κοιλιτσα. (ειναι κ αρκετα σκληρη ετσι πρεπει να ειναι?) ακομα δεν καταλαβαινω τιποτα μαλλον ειναι πολυ μικρο κ αδυναμο το καημενακι μου!!!! αχ.... θελω απιστευτα να το νιωσω..

α ρε κοριτσια χτες βλεπαμε ειδησεις με τον αντρα μου κ κοντευα να παθω καταθλιψη. με το νεο χαρατσι για τα ακινητα που θα ειναι κ για 2 χρονια κιολας...πωπω..κ εχουμε καποια αλλα μην φανταστειτε ξενοικιαστα ειναι κ αρχαια. ουτε καν πουλιουνται... δεν ξερω τι θα κανουμε με το οικονομικο..αν μας ερθει καμια εφορια 3.000 για τα σπιτια θα τρελαθω..τα εχω υπολογισει κ βγαινουμε τσιμα τσιμα. δεν ειναι κριμα να παρουμε δανειο για το κωλοκρατος?... κ μετα απορουν που ολοι φευγουν εξω...τι να πω..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Ναι το Ευα ειναι ονομα που γιορταζει. μαζι με το Ευανθια 11 Σεπτεμβριου. απο εκει βγαινει δεν εχω καταλαβει???!! απλα μου αρεσει αρκετα!! καλη ιδεα αυτη για τα γεμιστα. τον κιμα τον βαζεις μεσα τσιγαρισμενο φανταζομαι. θα το δοκιμασω καποια φαση. μωρε ειμαι κ λιγο τεμπελα κ τα κανω σπανια επειδη θελουν πολυ ωρα προετοιμασια. ειδικα να αδειαζω ντοματες με νευριαζει αφανταστα!!!!

Τον κιμα τον φτιαχνεις κανονικα με σαλτσα οπως για τα μακαρονια.Εγω αντι για μισο κιλο μαγειρευω 3/4 κιμα και το 1/4 το βαζω στα γεμιστα τα οποια ειναι γυρω στα 15 καθε φορα.Δηλαδη πεφτει λιγος μη φανταστεις, αλλα τα νοστιμιζει πολυ!

Διαφημίσεις

ναι μαζι παμε,εγω ενοιωσα ενα γαργαλιτο αλλα δεν το νοιωθω και καθε μερα!!!

εμενα το εφη βγαινει απο το ιφηγενεια!!και γιορταζω 16/11 του πατερα μου δεν του αρεσε και με φωναζουν ολοι εφη!!

μα ειναι τελειο ονομα!!!!! ενω το εφη ωραιο αλλα συνηθισμενο. αλλα γνωμες ειναι αυτες!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Το 20 στο λεει ο γιατρος για να ειναι σιγουρο και να μην τον ζαλιζουμε συνεχεια με τις ανησυχιες μας!!!

Σου λεει απο τις 20 και μετα θα το ακουει συνεχεια οποτε γι'αυτο λενε ετσι!!

το φανταστηκα! κ ειδικα εγω που τον παιρνω τηλεφωνο μερα παρα μερα για τα διαφορα θεματα μου θα ειπε, κατσε να εχω τι κεφαλι μου ησυχο αυτη ειναι για δεσιμο!:P:p:p:p:p:p

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

μα ειναι τελειο ονομα!!!!! ενω το εφη ωραιο αλλα συνηθισμενο. αλλα γνωμες ειναι αυτες!

συμφωνω αλλα το εχω συνηθησει πια και ειναι πολυ δυσκολο να το αλλαξω τωρα!!!:rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

συμφωνω αλλα το εχω συνηθησει πια και ειναι πολυ δυσκολο να το αλλαξω τωρα!!!:rolleyes::rolleyes:

ε καλα εννοειται!!!!!!

κοριτσια αρχιζω κ εχω θεμα με το να δενω παπουτσια να κανω πεντικιουρ. νιωθω δυσαρεστα να πιεζω την κοιλια μου. εσεις?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καθε πρωι καθομαι ξαπλωμενη κ πιανω την φουσκωμενη μου κοιλιτσα. (ειναι κ αρκετα σκληρη ετσι πρεπει να ειναι?) ακομα δεν καταλαβαινω τιποτα μαλλον ειναι πολυ μικρο κ αδυναμο το καημενακι μου!!!! αχ.... θελω απιστευτα να το νιωσω..

α ρε κοριτσια χτες βλεπαμε ειδησεις με τον αντρα μου κ κοντευα να παθω καταθλιψη. με το νεο χαρατσι για τα ακινητα που θα ειναι κ για 2 χρονια κιολας...πωπω..κ εχουμε καποια αλλα μην φανταστειτε ξενοικιαστα ειναι κ αρχαια. ουτε καν πουλιουνται... δεν ξερω τι θα κανουμε με το οικονομικο..αν μας ερθει καμια εφορια 3.000 για τα σπιτια θα τρελαθω..τα εχω υπολογισει κ βγαινουμε τσιμα τσιμα. δεν ειναι κριμα να παρουμε δανειο για το κωλοκρατος?... κ μετα απορουν που ολοι φευγουν εξω...τι να πω..

Αστα να πανε με το χαρατσι!!

Η δουλεια του αντρα μου ειναι εργολαβος-μηχανικος (τωρα δεν εχει δουλειες), αλλα εχουμε καποια σπιτια που τα νοικιαζουμε και καποια ενοικιαζομενα καλοκαιρινα και περιμενουμε γερη καμπανια!!

Και του χρονου λεει τα ιδια!! Και ποιος μας λεει οτι δε θα ειναι καθε χρονο αυτο?? Και τα νοικια?? Περιττο να σας πω ποσο εχουν πεσει!!! Για την αγορα ακινητων δεν το συζητω!!

Διαφημίσεις

Και το Εφη σου φερνει στο μυαλο Ευτυχια, ειναι σαν να το αλλαξες!!

ε καλα εννοειται!!!!!!

κοριτσια αρχιζω κ εχω θεμα με το να δενω παπουτσια να κανω πεντικιουρ. νιωθω δυσαρεστα να πιεζω την κοιλια μου. εσεις?

τα παπουτσια μου τα δενει ο συζηγος και για πετικιουρ πηγαινω στην αισθητικο διαφορετικα δεν μπορω!

Και το Εφη σου φερνει στο μυαλο Ευτυχια, ειναι σαν να το αλλαξες!!

τι να κανω οτι ηθελαν μου το εκαναν:rolleyes:ουτε που με ρωτησαν:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ε καλα εννοειται!!!!!!

Το πεντικιουρ το κανω εξω παντα και ειδικα τωρα το απολαμβανω γιατι μου κανουν και μασαζ στις πατουσες και μου ερχεται να κοιμηθω!! Οταν ομως θα φοραμε κλειστα παπουτσια σε λιγο θα ειναι περιττο και αυτο!Παντως αν το κανεις εξω με απλο μανο κραταει 1 μηνα, και σου παιρνουν 25ευρω!

Τωρα για τα παπουτσια πρεπει να παρουμε φορετα να μην εχουν δεσιμο,δλδ μοκασινια, μπαλαρινες.....

Κοριτσια διαβασα ενα βιβλιο πολυ ωραιο της Λενα Μαντα <<Η λυκαινα της Πολης>> και λεει μεσα για τους Ελληνες που ζουσαν στην Κωνσταντινουπολη και τι εκαναν τοτε οι Τουρκοι για να τους διωξουν.Ολο φορους ειδικους, χαρατσια, κτλ. και αναγκαζονταν να πουλησουν τα σπιτια τους και τις περιουσιες τους (τα οποια τους τα επαιρναν οσο-οσο) για να πληρωσουν το κρατος η για να φυγουν απο εκει!!

Τωρα εμας μας κανουν τα ιδια μεσα στο ιδιο μας το κρατος!!Ελεος!!

Εσεις στην Κυπρο πως ειναι τα πραγματα εκει κοπελιες???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...