Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Εχω ακομα μπροστα μου 6 μερες για να παω για μετρηση ενδομητριου.. και περνανε χιλια δυο απο το μυαλο μου και αναρωτιεμαι τι πρεπει να κανω αν: ειναι 7+. Τι εννοω: Θα παω 10η μερα περιοδου. Αν ειναι κατω απο 7, θα ξαναπαω για μετρηση μετα απο 2-3 μερες. (Την πρωτη φορα την 10η μερα ειχα 6.5 ενδομητριο. Αυξησαμε τα cyclacur κ πηγα 13η. Ειχα 9.2 και προχωρησαμεμε αυτο. Εμεινα εγκυος κατευθειαν). Τωρα σκεφτομαι τι να κανω αν εχω πχ 7 ή 7.5. Να προχωρησω ή να ζητησω μετρηση μετα απο 2 ημερες, μηπως μεγαλωσει κι αλλο; Δεν εχω αποφασισει τι θα κανω σε αυτη την περιπτωση; αν θελετε πειτε μου κι εσεις τις μετρησεις σας 10η μερα.. κ πως εξελλιχθηκε. Και φυσικα την γνωμη σας!

Εγω την 11η ημέρα είχα 6,9. Επειδή η μορφολογία του ήταν πολύ καλή όπως μου είπε, ήθελε να προχωρήσουμε χωρίς prp. Εγώ δεν ήθελα με τίποτα και του το είχα πει εξ αρχής γιατί σε 3 προσπάθειες το ενδομήτριο ποτέ δεν έφτασε πάνω από 7. Αν παίρνεις πολλές ημέρες cyclacur μετά ακυρώνεται ο κύκλος γιατί από ένα σημείο και μετά ούτε παχαίνει και χαλάει και η ποιότητα του. 13η ημέρα έκανα prp και 18η εμβρυομεταφορα. Εσύ που βλέπεις πχ τη 12η ημέρα ενδομήτριο πάνω από 7 και καλό σε ποιότητα νομίζω είσαι σούπερ! Καλή επιτυχία!!! 

3 ώρες πρίν, Elafaki83 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα σας!!! Εμένα βγήκε η χοριακη μου… δυστυχώς πήγε 80! Περιμένω να με καλέσει ο γιατρός για να μου πει αν πρέπει να συνεχίσω τα χάπια κ πότε μπορούμε να κάνουμε την επόμενη εμβρυομεταφορα… ο αγώνας συνεχίζεται!!!! Θα τα καταφέρουμε να είστε σίγουρες!!!! 

Κορίτσι μου πραγματικά ήλπιζα να κάνεις και εσύ την ανατροπή... χαίρομαι πολύ που δεν το αφήνεις να σε ρίξει και αντίθετα ξέρεις ότι όποιος παλεύει μόνο νικητής μπορεί να βγει!!! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δεν βάζω κιμα γιατί τα προτιμάμε λαδερα αλλά στις κόκκινες πάει πολύ κ ο κιμας. Έχεις κάνει πότε κόκκινες ?

Φλωρινης (τρελλα!!) η κανονικες??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα γεμιστα απο τη μητερα μου τα ειχα μαθει λαδερα και μου αρεσαν.Εδω στην Κεφαλονια τα εμαθα και με κιμα μεσα και τελικα τα παιδια μου τα προτιμουν με κιμα, οποτε τι να κανω??Βεβαια μη φανταστεις πολυ κιμας, απλα οταν φτιαχνω σαλτσα κιμα για μακαρονια εκει που ειναι να φτιαξω μισο κιλο φτιαχνω 3/4 και αυτο το 4ο βαζω μεσα στη γεμιση των γεμιστων και μπορω να πω οτι τα νοστιμιζει πολυ.

Τα γεμιστα απο τη μητερα μου τα ειχα μαθει λαδερα και μου αρεσαν.Εδω στην Κεφαλονια τα εμαθα και με κιμα μεσα και τελικα τα παιδια μου τα προτιμουν με κιμα, οποτε τι να κανω??Βεβαια μη φανταστεις πολυ κιμας, απλα οταν φτιαχνω σαλτσα κιμα για μακαρονια εκει που ειναι να φτιαξω μισο κιλο φτιαχνω 3/4 και αυτο το 4ο βαζω μεσα στη γεμιση των γεμιστων και μπορω να πω οτι τα νοστιμιζει πολυ.

Μου άνοιξε η όρεξη τώρα... Φεύγουμε από το γραφείο του άντρα μου κ παω να πάρω κατι να φαω... Κανένα γύρο χοιρινό ε?? Μμμμμμμμ

Τα λέμε μετά!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σας κοριτσια....Χαθηκα ολο το σ-κ γιατι τρεχαμε απο το πρωι ως το βραδυ..Το Σαββατο ειχα την γιορτη μου κ μαζευτηκαμε σπιτι ..ομορφα ηταν αν και κουραστηκα λιγακι!!!Ειδαμε κοντινους φιλους κ συγγενεις κ κανενας δεν πιστευε ποσο μηνων ειμαι μιας και δεν εχω φουσκωσει ιδιαιτερα...

Σημερα Κυριακη μαζεψαμε οτι ειχε απομεινει κ φαγαμε στους γονεις μου.Νωρις το απογευμα πηγαμε σε μια βαφτιση (νονα ηταν η αδελφη μου) και μετα για φαι...Κατα τις 10 το βραδυ ενιωθα τοσο καταπονημενη ..και το στομαχι μου χαλια...!Τωρα προσπαθω να ηρεμησω απο ολα αυτα και απο εδβομαδα θα χαλαρωσω υπολογιζω..

Δωρα κ Βουλα σας ευχαριστω για τις ευχες!!Να'στε καλα!!

Απ'οτι ειδα ολες ειχατε ξεπορτισει το σ-κ ε??Καλα να περνατε κ τα λεμε αυριο το πρωι!!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Akoma oson afora tin genna den ekatse na milisoume kai mou ipe kofta gia kessariki epidi mou ipe oti perasa polla somatika kai psichologika kai den theli na taleporitho allo.ego kanonisa avrio na pao kai se ena allo giatro gia mia gnomi itan pallia giatros tis mamas mou kai mou milise kala alla skeftoume an ine sosto nsa figo apo eki afou me voithise me to moro na mino egkios
Κοίτα είναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση...

Θα σου πω λοιπόν την δίκη μου άποψη... Όλες μας φοβόμαστε κ είναι λογικό αλλά ο γιατρός δεν πρέπει να μας κρίνει αλλά να μας διαβεβαιώνει ότι όλα πάνε καλα. Τώρα εσυ από την άλλη όπως σε εχω καταλάβει ίσως να αγχώνεσαι παραπάνω από το κανονικό αλλά σίγουρα είσαι απολύτως δικαιολογημένη και η γιατρός σου θα έπρεπε να το ξέρει κ να μην υπονοεί ότι χρειάζεσαι ψυχολόγο!! αν είναι δυνατόν?? Όμως κοπέλα μου κατά πόσο θα μπορέσει να ανεχτεί ένας άλλος γιατρός αυτό το μεγάλο άγχος που έχεις κ να αντιμετωπίσει από τον 7ο μήνα την εγκυμοσύνη σου συναισθηματκα?? Γιατί είπαμε ενώ δικαιολογώ απόλυτα την αγωνία κ τον φόβο σου είναι λίγο ψυχρό το επαγγελμα του γιατρού μην ξεχνάς δεν θα σε δει γλυκά κ τρυφερα όπως ίσως να θες εσυ,απλά θα κάνει την δουλειά του... Δίκη μου γνώμη είναι να μην αλλάξεις γιατρό γιατί θα απογοητευτεις αν δεν σε στηρίξει τελικά... Η γιατρός σου ξέρει από την αρχή την περίπτωση σου απλά ίσως να την κούρασε η αδικαιολόγητη προς αυτην αγωνία σου!! Εγώ σε καταλαβαίνω αλλά πίστεψε με πρέπει να έχεις δύναμη να μην σε παιρνει από κάτω συναισθηματικά τίποτα γιατί το μωρό τα λαμβάνει όλα αυτα!!! Αφού όλα είναι τελεια βρε!!! Κοίτα είσαι σχεδόν στον 7ο!!! Όλα καλά δηλ!!! Όσο για την καισαρική πολλοί γιατροί αν έχεις άγχος φοβούνται να μην πάθεις κατι εκείνη την ώρα στη γεννα κ δεν μπορούν να τρέχουν αν ενεβασεις πίεση τελευταία στιγμή για καισαρική κ γι'αυτό την προτείνουν από την αρχή!!!

Συμφωνω και εγω με τη Δωρα, δεν ειναι ευκολο να αλλαζεις γυναικολογο και μαλιστα στον 7ο μηνα της εγκυμοσυνης.Κανενας δεν ξερει καλυτερα το ιστορικο σου απο το γιατρο που εισαι τωρα.Εχε υποψιν σου οτι οι γιατροι κοιταζουν να κανουν απλα τη δουλεια τους και ειναι συνηθως απολυτοι στο λογο τους..Ισως και αυτη να εχει καταλαβει ποσο αγχωδης τυπος εισαι και να το βλεπει και σαν μια ευκαιρια για εναν ακομη πελατη του αντρα της.

Εσυ υστερα απο οσα περασες ειναι λογικο να νιωθεις ετσι, αλλα προσπαθησε να ηρεμησεις και σκεψου θετικα, εχεις φτασει ηδη στον 7ο μηνα και ολα πανε καλα σε λιγο καιρο θα κρατας αγκαλια το μωρο σου!

Οσον αφορα την καισαρικη ισως και εκεινη βλεπει το αγχος σου και σκεφτεται οτι θα αντιμετωπισεις με δυσκολια τον φ.τ.Μην τη σκεφτεσαι αρνητικα την καισαρικη, εγω εχω κανει 2 και παω για την 3η!, μια χαρα νιωθω!!

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε πως περάσατε; Όντως το Σαββατοκυριακο ερημώνει λίγο το φορουμ...

Έχει καμια γιατρό αυτή την βδομάδα;

Λοίπόν..συμφωνώ στο ότι είναι δύσκολο να αλλάζεις γιατρό στον 7ο! ειδικά όταν ο γιατρός σου έκανε πολλά για σ' ένα.. όμως ρε κορίτσια όταν νιώθεις ανασφάλεια απο κάποια φάση και μετά τι γίνετε;; εγώ θα της πρότεινα όχι να αλλάξει γιατρό αλλά να να πάρει μια 2η γνώμη ή τουλάχιστον να πάει σε κάποιον να της εξηγήσει αυτά που θέλει και να διώξει τις ανασφάλειες της..Εγώ πιστεύω δεν είναι η καισαρική το θέμα..όσες κοπέλες ξέρω που έκαναν εξωσωματική με καισαρική γέννησαν λόγω ρίσκου και αυτών που λέει η Αννίτα...Εγώ πιστεύω ότι η Αννίτα νιώθει ανασφάλεια με την γιατρό της γιατί δεν είναι φιλική απέναντι της είναι απότομη δεν της μιλά σωστά δεν της εξηγά κάποια πράγματα....

Αννίτα μου ξέρεις κι' άλλες κοπέλλες που πάνε σ' αυτήν;; είναι με όλες έτσι;; Σε ποιον γιατρό σκέφτεσε να πας;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα σας!!

Σημερα ερχεται η αφεντικινα απο Αθηνα!!Οποτε απο καποια φαση και μετα δεν θα μπορω να μπαινω..Θα κατσει μεχρι και Τεταρτη!!Ουφφ εχω να φαω τραβηγμα..:mad:

Καλη μου τυχη να μου ευχηθω!!

Ολα καλα εσεις?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

καλημερουδιααααααααααααααααααααα

καλο κουραγιο τασπα:rolleyes::rolleyes:

κοριτσια εδω και 2 μερες σπαζει συνεχως η μυτη μου!!!με κουρασε:(

Καλημέρα σας!!

Έφη φυσιολογικό είναι νομίζω.. να πας να στην καυτηριάσουν....

Kαλημερα σας!!

Σημερα ερχεται η αφεντικινα απο Αθηνα!!Οποτε απο καποια φαση και μετα δεν θα μπορω να μπαινω..Θα κατσει μεχρι και Τεταρτη!!Ουφφ εχω να φαω τραβηγμα..:mad:

Ολα καλα εσεις?

Βούλα καλά να περάσεις με την αφεντηκίνα.... μεγάλο σπάσιμο όταν είναι μέσα οι "μεγάλοι" ρε παιδιά...

Κορίτσια να σας πω... Έχει 3 μέρες να νιώσω το μωρό.. αν ακούσατε κάτι παίζει ρόλο το ότι είμαι πτώμα στην κούραση.... ανυσηχώ..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Γεια σας κοριτσια....Χαθηκα ολο το σ-κ γιατι τρεχαμε απο το πρωι ως το βραδυ..Το Σαββατο ειχα την γιορτη μου κ μαζευτηκαμε σπιτι ..ομορφα ηταν αν και κουραστηκα λιγακι!!!Ειδαμε κοντινους φιλους κ συγγενεις κ κανενας δεν πιστευε ποσο μηνων ειμαι μιας και δεν εχω φουσκωσει ιδιαιτερα...

Σημερα Κυριακη μαζεψαμε οτι ειχε απομεινει κ φαγαμε στους γονεις μου.Νωρις το απογευμα πηγαμε σε μια βαφτιση (νονα ηταν η αδελφη μου) και μετα για φαι...Κατα τις 10 το βραδυ ενιωθα τοσο καταπονημενη ..και το στομαχι μου χαλια...!Τωρα προσπαθω να ηρεμησω απο ολα αυτα και απο εδβομαδα θα χαλαρωσω υπολογιζω..

Δωρα κ Βουλα σας ευχαριστω για τις ευχες!!Να'στε καλα!!

Απ'οτι ειδα ολες ειχατε ξεπορτισει το σ-κ ε??Καλα να περνατε κ τα λεμε αυριο το πρωι!!!

Kαλημερα κοριτσια!!

Σοφη χρονια πολλα και απο εμενα και με ενα γερο μωρο!!

Το σαββατο περιμενα να μπεις για να σου ευχηθω γιατι λεω αν το γραψω μπορει να μη το διαβασει!

Μπας και πηρες ασπιρινη?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!

Βούλα καλά να περάσεις με την αφεντηκίνα.... μεγάλο σπάσιμο όταν είναι μέσα οι "μεγάλοι" ρε παιδιά...

Κορίτσια να σας πω... Έχει 3 μέρες να νιώσω το μωρό.. αν ακούσατε κάτι παίζει ρόλο το ότι είμαι πτώμα στην κούραση.... ανυσηχώ..

Ισως να χτυπησε στον υπνο σου και να μην το ακουσες!Σκ ειχαμε..εριχνε ξαπλες!:P Δεν νομιζω να συμβαινει κατι..

Kαλημερα κοριτσια!!

Σοφη χρονια πολλα και απο εμενα και με ενα γερο μωρο!!

Το σαββατο περιμενα να μπεις για να σου ευχηθω γιατι λεω αν το γραψω μπορει να μη το διαβασει!

Καλημερα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Kαλημερα σας!!

Ολα καλα εσεις?

Καλα ειμαστε! Τι θελει τωρα και αυτη και δε μας αφηνει ησυχες???:tongue::tongue:

Σου συνεβαινε και παλια αυτο??

Κανει και πολυ ζεστη ρε γμτ!!:confused:

Ισως να χτυπησε στον υπνο σου και να μην το ακουσες!Σκ ειχαμε..εριχνε ξαπλες!:P Δεν νομιζω να συμβαινει κατι..

Καλημερα!

Βουλα , το ονομα σου απο που βγαινει, για να ξερουμε και ποτε γιορταζεις??

Μπας και πηρες ασπιρινη?

παιρνω ασπιρινη και θα παιρνω μεχρι να γεννησω!!!

Καλημέρα σας!!

ναι νομιζω οτι εκει θα καταληξω στο τελος

ναι νομιζω οτι εκει θα καταληξω στο τελος,φαε κατι γλυκο που θα παει θα κινηθει:tongue:

Σου συνεβαινε και παλια αυτο??

Κανει και πολυ ζεστη ρε γμτ!!:confused:

ναι το παθαινα και στο γιο μου αυτο !!!αφορητη ζεστη κανει!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...