Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δεν ξερω αν ειναι σωστο αλλα απ'εξω λεει γενικο νοσοκομειο-μαιευτηριο.

γιατι στη Λαρισα το μονο δημοσιο ειναι το νοσοκομειο, το κανονικο δηλαδη που εχει τα παντα μεσα και καπου εκει βρισκεται και η μαιευτικη.κ ειναι σαν νοσοκομειο δεν εχει ατομικα δωματια και πολυτελειες

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια!!! Σας γραφω απο το κινητο μου ειμαστε για μπανακι! Η θαλασσα ειναι μουρλια κ η ναυτια μου ηπια μεχρι τωρα. Χτες κοιμηθηκα 10 ωρες!!!! Χαχαχα

Το θεμα της δουλειας ειναι λιγο πονεμενο γιατι δεν βλεπω να εχω κ πολυ βοηθεια κ δεν ξερω πως θα τα οργανωσω. Απο την αλλη με ενα μισθο δεν βγαινει με τιποτα. Αλλα παλινα δουλευω για να τα δινω σε κοπελα να μου κραταει το μωρο μια η αλλη ερχεται... Δεν ξερω καπως πρεπει να τα οργανωσω με την πεθερα μου. Αν και μενει λιγο μακρια κ ειναι δυσκολο.... Αχ... Εμενα ο γιατρος μου ειναι σε ιδιωτικο κ δεν θελω να τον αλλαξω με τιποτα αν και μου φαινονται υπερβολικα τα λεφτα. Δεν ξερω ειμαι πολυ μπερδεμενη με ολα.

Γειά σου κοριτσάκι!!!!!! Περνάς τέλεια ε??? Κι εγώ την Παρασκευή φεύγω επιτέλους!!! Κάνε ενα πλατσουρισμα και για εμάς!!:tongue:

Φιλιά πολλά!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλά σίγουρα στην Αθήνα υπάρχουν περισσότερες επιλογές,ακόμα και στα δημόσια. Εγώ ή νοσοκομείο που δεν έχει τίποτα ούτε παιδιατρική,ή κλινική με τον γιατρουδάκο μου!!Τι να κάνουμε...Μετά η άλλη μου επιλογή είναι να πάω Πτολεμαΐδα να γεννήσω!! Ε τώρα δεν είναι ωραίο να μην μπορούν να σε δούν τα αγαπημένα σου πρόσωπα να τους αναγκάζεις να κάνουν μισή ώρα κάθε μέρα για να έρθουν... Από την άλλη αν δεν υπάρχει σάλιο και στην Αθήνα κατεβαίνω...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

γιατι στη Λαρισα το μονο δημοσιο ειναι το νοσοκομειο, το κανονικο δηλαδη που εχει τα παντα μεσα και καπου εκει βρισκεται και η μαιευτικη.κ ειναι σαν νοσοκομειο δεν εχει ατομικα δωματια και πολυτελειες

Oχι αυτο το ξερω σιγουρα...Εχει ολον τον ειδων τα δωματια.Απο 4κλινο ,2κλινο ,1κλινο κ λουξ μονοκλινο σε μια ανακαινισμενη πτερυγα...Τα λουξ δωματια ειναι πραγματικα πολυ ωραια!!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Oχι αυτο το ξερω σιγουρα...Εχει ολον τον ειδων τα δωματια.Απο 4κλινο ,2κλινο ,1κλινο κ λουξ μονοκλινο σε μια ανακαινισμενη πτερυγα...Τα λουξ δωματια ειναι πραγματικα πολυ ωραια!!!

Αν ήταν κι εδώ έτσι δεν θα το σκεφτόμουν για δημόσιο... Εμάς το νοσοκομείο είναι υπο διάλυση...

Εσύ πότε ξαναπάς στο γιατρό? Κατευθείαν για β' επιπέδου πας τώρα?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλώς την!!!! Να σου ζήσει το παιδάκι σου και με το καλό τα νέα μωράκια!!! Δίδυμα ε?? Αχ πώς το πήρες όταν το έμαθες?????:P

Είμαι από Αθήνα ναι!Ο γιατρός στην αυχενική μου είπε ότι είναι μάλλον κόρες αλλά

θα δούμε...Όταν το έμαθα ότι είναι δίδυμα στην αρχή σοκαρίστηκα αν και έπρεπε να το περιμένω

γιατί έχουμε κληρονομικότητα...μάλιστα είναι και από τα μονοχωριακά δίδυμα δηλαδή στον ίδιο σάκο και θα είναι ίδια....αντε να δούμε.δεν το κρύβω ότι φοβάμαι αρκετά γιατί ήμουν πάλι έγκυος πέρσι στο 2ο μου παιδάκι αλλά το έχασα στον 5ο-6ο μήνα λόγω θρομβοφιλίας..αλλά τώρα κάνω ενέσεις κάθε πρωί και ελπίζω όλα να πάνε καλά...

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Eχω ραντεβου 1η Σεπτεμβρη κ αργοτερα για Β'επιπεδου μαλλον... εσυ?

Εμένα μου είπε να παω 22 του μηνός για να δούμε και το φύλλο. Β επιπέδου κι εγώ μάλλον μέσα Σεπτέμβρη το βλέπω.. Να σε ρωτήσω κατι άσχετο λίγο.. Αποτρίχωση στο μπικίνι επιτρέπεται να κάνω σε αισθητικό??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Είμαι από Αθήνα ναι!Ο γιατρός στην αυχενική μου είπε ότι είναι μάλλον κόρες αλλά

θα δούμε...Όταν το έμαθα ότι είναι δίδυμα στην αρχή σοκαρίστηκα αν και έπρεπε να το περιμένω

γιατί έχουμε κληρονομικότητα...μάλιστα είναι και από τα μονοχωριακά δίδυμα δηλαδή στον ίδιο σάκο και θα είναι ίδια....αντε να δούμε.δεν το κρύβω ότι φοβάμαι αρκετά γιατί ήμουν πάλι έγκυος πέρσι στο 2ο μου παιδάκι αλλά το έχασα στον 5ο-6ο μήνα λόγω θρομβοφιλίας..αλλά τώρα κάνω ενέσεις κάθε πρωί και ελπίζω όλα να πάνε καλά...

Να μην σκέφτεσαι αρνητικά,όλα καλά θα πάνε! Σου εύχομαι μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη.

Να ρωτήσω κι εσένα..Επιτρέπεται η αποτρίχωση στην περιοχή του μπικίνι από αισθητικό?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλησπερα κοριτσακια!!! Σας γραφω απο το κινητο μου ειμαστε για μπανακι! Η θαλασσα ειναι μουρλια κ η ναυτια μου ηπια μεχρι τωρα. Χτες κοιμηθηκα 10 ωρες!!!! Χαχαχα

Το θεμα της δουλειας ειναι λιγο πονεμενο γιατι δεν βλεπω να εχω κ πολυ βοηθεια κ δεν ξερω πως θα τα οργανωσω. Απο την αλλη με ενα μισθο δεν βγαινει με τιποτα. Αλλα παλινα δουλευω για να τα δινω σε κοπελα να μου κραταει το μωρο μια η αλλη ερχεται... Δεν ξερω καπως πρεπει να τα οργανωσω με την πεθερα μου. Αν και μενει λιγο μακρια κ ειναι δυσκολο.... Αχ... Εμενα ο γιατρος μου ειναι σε ιδιωτικο κ δεν θελω να τον αλλαξω με τιποτα αν και μου φαινονται υπερβολικα τα λεφτα. Δεν ξερω ειμαι πολυ μπερδεμενη με ολα.

Εσυ κοριτσάκι έκανες κανονικά αποτρίχωση ?? Η μήπως πρέπει να τις αποφύγουμε τις αισθητικούς?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια! τι κανετε! μολις τελειωσα να διαβαζω τα προηγουμενα...καλε ειναι τοσα πολλα καθε φορα που δεν προλαμβαινω!

λοιπον, απο θεμα δουλειας, οι του δημοσιου ειναι οι πιο τυχερες απο ό,τι φαινεται. εγω δυστυχως θεωρουμαι ελευθερη επαγγελματιας και αν δεν δουλεψω δεν πληρωνομαι απο πουθενα. ουτε αδεια δικαιουμαι απο πουθενα. μονο επιδομα τοκετου απο το ταμειο μου. α, και οσο δε δουλευω, την ασφαλεια μου πρεπει να την πληρωνω μονη μου. σωστα ειπε καποια, επρεπε να υπαρχει μεριμνα για τις μανουλες, ανεξαρτητα απο τη δουλεια τους.

στο πρωτο μου παιδακι, με επιασαν προωρες συσπασεις απο την 23η εβδομαδα και σταματησα τη δουλεια απο τη μια μερα στην αλλη. εννοειται οτι δεν πηρα φραγκο τους υπολοιπους μηνες. οταν ηταν να επιστρεψω στη δουλεια τρεις μηνες μετα τη γεννα, ηταν η περιοδος της κρισης, οποτε απολυθηκα. ουτε αποζημιωση, ουτε τιποτα. οποτε καθησα με το μωρο και στους εξι μηνες εμεινα εγκυος! στη δουλεια επεστρεψα οταν το μεγαλο μου ηταν 18 μηνων και το μικρο μου 3,5.

αλλα να σας πω ρε κοριτσια, καλυτερα που δεν πηγα στη δουλεια, και ας μην πληρωνομουν. εμεινα με το μωρο μου. και το μετανιωσα που επεστρεψα γιατι το μικρο μου δεν το χαρηκα. και τωρα με το τριτο δεν ξερω τι να κανω. θα ηθελα να μεινω στο σπιτι να τα χαρω ολα. γιατι με τη δουλεια, ουτε με τα παιδια μου ειμαι οπως πρεπει, ουτε με τον αντρα μου, ουτε με το σπιτι. δεν ξερω αν αξιζει....

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

και για την ιστορια βλεπω εχω ομοιοπαθουσα με τις προωρες συσπασεις (november rain), εμεινα ξαπλωτη μεχρι τις 36 εβδομαδες. μετα δεν ελεγε να βγει με τιποτα το σκασμενο. οταν πλησιαζαν οι μερες, πηγαιναμε καθε μερα στο γιατρο, αλλα δε βλεπαμε φως στο τουνελ. δεν ειχε σκοπο να βγει! το μωρο δεν ειχε κατεβει αρκετα, ο τραχηλος τιποτα, στη θεση του! και ενω πηγαιναμε για προκληση γιατι ειχαν περασει οι 40 εβδομαδες, μας λεει ο γιατρος τελευταια στιγμη: σκεφτειτε το για καισαρικη γιατι το μωρο ειναι μεγαλο. ο υπερηχος το εδειχνε 4 κιλα συν/πλην 500, δηλαδη απο 3,5 ως 4,5. τελικα.....πηγα με καισαρικη, ειπα να μην το ρισκαρω. και το μωρο ηταν 4,5 κιλα!!!! αφου ο γιατρος οταν το εβγαλε ειπε: μεγαλο μωρο!!! και στο νοσοκομειο που ημασταν, σαν 2 μηνων εμοιαζε. τα αλλα τοσοδουλικα!

α, πηγα χθες για την αυχενικη! ειχα ραντεβου στις 5 και ηρθε 7 παρα ο γιατρος γιατι κατι του ετυχε. οσο περιμεναμε πηγαμε και χτυπησαμε ενα παγωτακι με τον αντρα μου! μετα ημουν ετοιμη να κοιμηθω στον καναπε του ιατρειου! μετα τη δουλεια, μετα το φαι, μετα το παγωτο...δεν μπορουσα να κουνηθω! ολα καλα στην εξεταση! δυο ποδια, δυο χερια, ενα κεφαλι!!! 1,6 η αυχενικη. μου πηρε και αιμα και τα τελικα σε μια βδομαδα. συγκρινα και με των αλλων μου παιδιων και ειναι κοντα, οποτε καλα παμε. για το φυλλο δεν μας ειπε τιποτα. ποτε δε λεει αυτος στην αυχενικη. θα περιμενω μεχρι το β επιπεδου, εκτος και αν φανει νωριτερα. παντως, εκει που μας εδειχνε τους μηρους του, ειχε ενα εξογκωμα στη μεση, αλλα δεν τον ρωτησα! δεν πειραζει σε λιγο καιρο θα μαθουμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...