Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Εχω ακομα μπροστα μου 6 μερες για να παω για μετρηση ενδομητριου.. και περνανε χιλια δυο απο το μυαλο μου και αναρωτιεμαι τι πρεπει να κανω αν: ειναι 7+. Τι εννοω: Θα παω 10η μερα περιοδου. Αν ειναι κατω απο 7, θα ξαναπαω για μετρηση μετα απο 2-3 μερες. (Την πρωτη φορα την 10η μερα ειχα 6.5 ενδομητριο. Αυξησαμε τα cyclacur κ πηγα 13η. Ειχα 9.2 και προχωρησαμεμε αυτο. Εμεινα εγκυος κατευθειαν). Τωρα σκεφτομαι τι να κανω αν εχω πχ 7 ή 7.5. Να προχωρησω ή να ζητησω μετρηση μετα απο 2 ημερες, μηπως μεγαλωσει κι αλλο; Δεν εχω αποφασισει τι θα κανω σε αυτη την περιπτωση; αν θελετε πειτε μου κι εσεις τις μετρησεις σας 10η μερα.. κ πως εξελλιχθηκε. Και φυσικα την γνωμη σας!

Εγω την 11η ημέρα είχα 6,9. Επειδή η μορφολογία του ήταν πολύ καλή όπως μου είπε, ήθελε να προχωρήσουμε χωρίς prp. Εγώ δεν ήθελα με τίποτα και του το είχα πει εξ αρχής γιατί σε 3 προσπάθειες το ενδομήτριο ποτέ δεν έφτασε πάνω από 7. Αν παίρνεις πολλές ημέρες cyclacur μετά ακυρώνεται ο κύκλος γιατί από ένα σημείο και μετά ούτε παχαίνει και χαλάει και η ποιότητα του. 13η ημέρα έκανα prp και 18η εμβρυομεταφορα. Εσύ που βλέπεις πχ τη 12η ημέρα ενδομήτριο πάνω από 7 και καλό σε ποιότητα νομίζω είσαι σούπερ! Καλή επιτυχία!!! 

3 ώρες πρίν, Elafaki83 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα σας!!! Εμένα βγήκε η χοριακη μου… δυστυχώς πήγε 80! Περιμένω να με καλέσει ο γιατρός για να μου πει αν πρέπει να συνεχίσω τα χάπια κ πότε μπορούμε να κάνουμε την επόμενη εμβρυομεταφορα… ο αγώνας συνεχίζεται!!!! Θα τα καταφέρουμε να είστε σίγουρες!!!! 

Κορίτσι μου πραγματικά ήλπιζα να κάνεις και εσύ την ανατροπή... χαίρομαι πολύ που δεν το αφήνεις να σε ρίξει και αντίθετα ξέρεις ότι όποιος παλεύει μόνο νικητής μπορεί να βγει!!! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δωρα, μπες στα Mini raxevsky να δεις ρουχα για κοριτσια να τρελλαθεις!!

Μπορεις να παραγγειλεις αν θες.Τα φοραει η αδερφη μου στα κοριτσια και ειναι σαν κουκλιτσες!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το μοσχαρι στο φουρνο το κανεις οπως το κοκκινιστο??

Σήμερα ναι κάπως έτσι το έκανα,αλλά γενικώς τοο βραζω το κρέας κ μετά το ρίχνω σκέτο με το ζουμί του χωρίς σάλτσα στις πατάτες.Σήμερα έβαλα κ λίγο σαλτσουλα. Αύριο τι τρώμε πάλι??:confused:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Σήμερα ναι κάπως έτσι το έκανα,αλλά γενικώς τοο βραζω το κρέας κ μετά το ρίχνω σκέτο με το ζουμί του χωρίς σάλτσα στις πατάτες.Σήμερα έβαλα κ λίγο σαλτσουλα. Αύριο τι τρώμε πάλι??:confused:

Και εγω αυτο σκεφτομαι.....

Κοιτα ειναι καποια στανταρ φαγητα που τα τρωνε και τα παιδια και κοιταω να κανω απο αυτα 2 την εβδομαδα.Δηλαδη τα κλασσικα, παστιτσιο , κοτοπουλο με πατατες...

Αλλες φορες δοκιμαζω και συνταγες διαφορες απο τα βιβλια που εχω...

Διαφημίσεις

Αυριο τελικα θα κανω κοκκορα κοκκινιστο με χυλοπιτες, θα τον βρασω πρωτα γιατι ειναι ολοκληρος απο την πεθερα μου και δε μπορω να τον κοψω.Αυτο θα κρατησει 2 μερες γιατι δεν τρωμε το βραδυ..Το βραδυ κοιταω παντα κατι ελαφρυ να τους κανω.

Κοιταω γενικα καθε εβδομαδα να κανω απο ολες τις ομαδες τροφιμων. Ας πουμε την τεταρτη μπορει να βαλω ψαρι με πατατες στο φουρνο, αφου 2 μερες θα εχουμε τον κοκκορα, υστερα κανενα λαδερο, αρχισα και τα οσπρια παλι...

Κοιτα ειναι καποια στανταρ φαγητα που τα τρωνε και τα παιδια και κοιταω να κανω απο αυτα 2 την εβδομαδα.Δηλαδη τα κλασσικα, παστιτσιο , κοτοπουλο με πατατες...

Αλλες φορες δοκιμαζω και συνταγες διαφορες απο τα βιβλια που εχω...

Έχεις δίκιο κ εσυ με τα παιδιά κ τα φαγητα που τρώνε... Εγώ εχω κ το εξής θέμα... Ο άντρας μου δεν τρώει τηγανητα,λιπαρά γαλακτοκομικά και χοιρινό!!! Όχι από άποψη αλλά από ιατρική επιβολή!!! Οπότε είμαι ολίγον τι,περιορισμένη στα φαγητα...;)

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Έχεις δίκιο κ εσυ με τα παιδιά κ τα φαγητα που τρώνε... Εγώ εχω κ το εξής θέμα... Ο άντρας μου δεν τρώει τηγανητα,λιπαρά γαλακτοκομικά και χοιρινό!!! Όχι από άποψη αλλά από ιατρική επιβολή!!! Οπότε είμαι ολίγον τι,περιορισμένη στα φαγητα...;)

Λενε ομως οι γιατροι οτι αν το χοιρινο ειναι χωρις λιπος π.χ ψαρονεφι που ειναι φιλετο, ειναι ok, εχεις ρωτησει?

Καλα και εγω τα τηγανιτα τα αποφευγω στο σπιτι, γιατι 1 φορα την εβδομαδα που τρωμε εξω κατι θα τυχει να ειναι τηγανιτο.

Μπορεις να κοψεις πατατες ψιλες οπως τις κοβεις για τηγανι, να τις απλωσεις σε λαδοκολλα στη λαμαρινα του φουρνου, να τις αλατησεις , ριγανη, πιπερι, αν θες και λιγο θυμαρι και να τις ραντισεις με ελαιολαδο.Τις ψηνεις στους 180-200 βαθμους για 40' περιπου και ειναι σαν τηγανιτες και πολυ ελαφριες!!

Α!!! Ούτε αυγό τρώει!!!!

Εχει χοληστερινη?? Ο αντρας μου εχει λιγο τσιμπημενη, τι αλλο πρεπει να μη τρωει???

Διαφημίσεις

Λενε ομως οι γιατροι οτι αν το χοιρινο ειναι χωρις λιπος π.χ ψαρονεφι που ειναι φιλετο, ειναι ok, εχεις ρωτησει?

Καλα και εγω τα τηγανιτα τα αποφευγω στο σπιτι, γιατι 1 φορα την εβδομαδα που τρωμε εξω κατι θα τυχει να ειναι τηγανιτο.

Μπορεις να κοψεις πατατες ψιλες οπως τις κοβεις για τηγανι, να τις απλωσεις σε λαδοκολλα στη λαμαρινα του φουρνου, να τις αλατησεις , ριγανη, πιπερι, αν θες και λιγο θυμαρι και να τις ραντισεις με ελαιολαδο.Τις ψηνεις στους 180-200 βαθμους για 40' περιπου και ειναι σαν τηγανιτες και πολυ ελαφριες!!

Θα το δοκιμάσω αυτό με τις πατάτες! Κοντά στον άντρα μου εχω να φάω χοιρινό...μπορεί κ κανένα 4μηνο...

Αύριο μπορεί να κάνω γεμιστα γιατί εχω κ πράσινες κ κόκκινες πιπεριές. Θα δω... Οι κόκκινες μου αρέσουν πολύ!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Θα το δοκιμάσω αυτό με τις πατάτες! Κοντά στον άντρα μου εχω να φάω χοιρινό...μπορεί κ κανένα 4μηνο...

Αύριο μπορεί να κάνω γεμιστα γιατί εχω κ πράσινες κ κόκκινες πιπεριές. Θα δω... Οι κόκκινες μου αρέσουν πολύ!!

Βαζεις και κιμα η μονο ρυζι??

Εχει χοληστερινη?? Ο αντρας μου εχει λιγο τσιμπημενη, τι αλλο πρεπει να μη τρωει???

Όχι,απλά είχε τύχει πριν 3χρόνια κ έκανε αφαίρεση χολης κ του βρήκαν λίπος στο συκώτι. Αυτό το έχουν οι χοντροί κ αυτοί που πίνουν πολύ αλκοόλ. Ο άντρας μου ούτε το ένα είναι ούτε το άλλο αλλά μάλλον προηρθε από την χολή. Έτσι του είπαν να μην τρώει τα παραπάνω κ να μην πίνει αλκοόλ.. Τώρα μπορεί αν κάνουμε πάλι εξετάσεις να είναι όλα οκ κ να μπορεί να φάει αλλά όσο να πεις μας έγινε τρόπος ζωής τώρα!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Βαζεις και κιμα η μονο ρυζι??

Δεν βάζω κιμα γιατί τα προτιμάμε λαδερα αλλά στις κόκκινες πάει πολύ κ ο κιμας. Έχεις κάνει πότε κόκκινες ?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Όχι,απλά είχε τύχει πριν 3χρόνια κ έκανε αφαίρεση χολης κ του βρήκαν λίπος στο συκώτι. Αυτό το έχουν οι χοντροί κ αυτοί που πίνουν πολύ αλκοόλ. Ο άντρας μου ούτε το ένα είναι ούτε το άλλο αλλά μάλλον προηρθε από την χολή. Έτσι του είπαν να μην τρώει τα παραπάνω κ να μην πίνει αλκοόλ.. Τώρα μπορεί αν κάνουμε πάλι εξετάσεις να είναι όλα οκ κ να μπορεί να φάει αλλά όσο να πεις μας έγινε τρόπος ζωής τώρα!!

Και του δικου μου του ειχαν βρει καποια στιγμη λιπος στο συκωτι και δεν ειναι ουτε χοντρος και απο αλκοολ λιγο κοκκινο κρασι μπορει να πιει.Παιζει και ποδοσφαιρο.Και στις γενικες εξετασεις του βγαινουν λιγο τσιμπημενες και οι τρανσαμινασες.Καλα που μου ειπες για τα φαγητα, αν και χοιρινο τρωμε πολυ σπανια γενικα προτιμουμε το κοτοπουλο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...