Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα σας!!! Εμένα βγήκε η χοριακη μου… δυστυχώς πήγε 80! Περιμένω να με καλέσει ο γιατρός για να μου πει αν πρέπει να συνεχίσω τα χάπια κ πότε μπορούμε να κάνουμε την επόμενη εμβρυομεταφορα… ο αγώνας συνεχίζεται!!!! Θα τα καταφέρουμε να είστε σίγουρες!!!! 

• Δύναμη! 2
      • Λυπημένη/-ος 3

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημέρα!!! Καλά άδειασε το καφέ μας από χτες,τι γίνεται? Δεν είναι καμία εδώ?? Εγώ τώρα θα βάλω το φαγακι μου,μοσχαρακι με πατάτες στο φούρνο!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα και από εμενα.... φουσκιτσα μου απο αυριο θα γεμίσει .. . .:P:p:p:p πιστεύω δηλαδή!!!!!χαχαχαχα......

Λες ε??? Περίεργο πάντως που δεν είναι καμία μέσα....!!!!

Εγω εβαλα και το φαι μου στο φουρνο και ειμαι free... Κοιταω το ιντερνετ λιγο μπας και παραγγειλω τιποτα για το μπεμπε!!!

Εσυ τι κανεις???

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα κοριτσαρες! εγω εφτιαξα ενα ριζοττο με μανιταρια για αυριο να ειναι ετοιμο. ισως κανω κ κανενα φιλετακι μαζι θα δω. σημερα εχει φαγητο στα πεθερικα. αχ ωραια να μην εχεις μαγειρεμα κ να στα εχουν ετοιμα!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Λες ε??? Περίεργο πάντως που δεν είναι καμία μέσα....!!!!

Εγω εβαλα και το φαι μου στο φουρνο και ειμαι free... Κοιταω το ιντερνετ λιγο μπας και παραγγειλω τιποτα για το μπεμπε!!!

Εσυ τι κανεις???

μια χαρά εμεις είμαστε καλεσμένοι σπίτι της μαμας μου για σούβλα.....εχει κάποια καλη ιστοσελιδα να παραγγείλουμε ρούχα;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Sorry fouskitsa vgika giati nomiza oti imoun moni mou lipon na se rotiso kati se 2 vdomades mpeno ston 7 mina ime 25 vdomadon kai mpeno stis 26 i giatros mou me voithise na mino egkios kaname exosomatiki logo sizigou alla to ptrovlima mou ine oti ine psixri otan tis leo oti fovame den me entharini alla antithetos mou lei oti o fovos ine nosos ktl genikos den me voitha psichologika perasa polla mexri na mino egkios alla auti mou lei kai krini ton xaraktira mou ine kali alla den kathete na mou poliexigisi kati ipopsi oti o antras tis ine kai psichologos kai otan tis paraponetho gia kati mou lei na pao se auton.esi tha allazes giatro se auto ton mina?

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Akoma oson afora tin genna den ekatse na milisoume kai mou ipe kofta gia kessariki epidi mou ipe oti perasa polla somatika kai psichologika kai den theli na taleporitho allo.ego kanonisa avrio na pao kai se ena allo giatro gia mia gnomi itan pallia giatros tis mamas mou kai mou milise kala alla skeftoume an ine sosto nsa figo apo eki afou me voithise me to moro na mino egkios

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

Akoma oson afora tin genna den ekatse na milisoume kai mou ipe kofta gia kessariki epidi mou ipe oti perasa polla somatika kai psichologika kai den theli na taleporitho allo.ego kanonisa avrio na pao kai se ena allo giatro gia mia gnomi itan pallia giatros tis mamas mou kai mou milise kala alla skeftoume an ine sosto nsa figo apo eki afou me voithise me to moro na mino egkios

Κοίτα είναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση...

Θα σου πω λοιπόν την δίκη μου άποψη... Όλες μας φοβόμαστε κ είναι λογικό αλλά ο γιατρός δεν πρέπει να μας κρίνει αλλά να μας διαβεβαιώνει ότι όλα πάνε καλα. Τώρα εσυ από την άλλη όπως σε εχω καταλάβει ίσως να αγχώνεσαι παραπάνω από το κανονικό αλλά σίγουρα είσαι απολύτως δικαιολογημένη και η γιατρός σου θα έπρεπε να το ξέρει κ να μην υπονοεί ότι χρειάζεσαι ψυχολόγο!! αν είναι δυνατόν?? Όμως κοπέλα μου κατά πόσο θα μπορέσει να ανεχτεί ένας άλλος γιατρός αυτό το μεγάλο άγχος που έχεις κ να αντιμετωπίσει από τον 7ο μήνα την εγκυμοσύνη σου συναισθηματκα?? Γιατί είπαμε ενώ δικαιολογώ απόλυτα την αγωνία κ τον φόβο σου είναι λίγο ψυχρό το επαγγελμα του γιατρού μην ξεχνάς δεν θα σε δει γλυκά κ τρυφερα όπως ίσως να θες εσυ,απλά θα κάνει την δουλειά του... Δίκη μου γνώμη είναι να μην αλλάξεις γιατρό γιατί θα απογοητευτεις αν δεν σε στηρίξει τελικά... Η γιατρός σου ξέρει από την αρχή την περίπτωση σου απλά ίσως να την κούρασε η αδικαιολόγητη προς αυτην αγωνία σου!! Εγώ σε καταλαβαίνω αλλά πίστεψε με πρέπει να έχεις δύναμη να μην σε παιρνει από κάτω συναισθηματικά τίποτα γιατί το μωρό τα λαμβάνει όλα αυτα!!! Αφού όλα είναι τελεια βρε!!! Κοίτα είσαι σχεδόν στον 7ο!!! Όλα καλά δηλ!!! Όσο για την καισαρική πολλοί γιατροί αν έχεις άγχος φοβούνται να μην πάθεις κατι εκείνη την ώρα στη γεννα κ δεν μπορούν να τρέχουν αν ενεβασεις πίεση τελευταία στιγμή για καισαρική κ γι'αυτό την προτείνουν από την αρχή!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Συμφωνω και εγω με τη Δωρα, δεν ειναι ευκολο να αλλαζεις γυναικολογο και μαλιστα στον 7ο μηνα της εγκυμοσυνης.Κανενας δεν ξερει καλυτερα το ιστορικο σου απο το γιατρο που εισαι τωρα.Εχε υποψιν σου οτι οι γιατροι κοιταζουν να κανουν απλα τη δουλεια τους και ειναι συνηθως απολυτοι στο λογο τους..Ισως και αυτη να εχει καταλαβει ποσο αγχωδης τυπος εισαι και να το βλεπει και σαν μια ευκαιρια για εναν ακομη πελατη του αντρα της.

Εσυ υστερα απο οσα περασες ειναι λογικο να νιωθεις ετσι, αλλα προσπαθησε να ηρεμησεις και σκεψου θετικα, εχεις φτασει ηδη στον 7ο μηνα και ολα πανε καλα σε λιγο καιρο θα κρατας αγκαλια το μωρο σου!

Οσον αφορα την καισαρικη ισως και εκεινη βλεπει το αγχος σου και σκεφτεται οτι θα αντιμετωπισεις με δυσκολια τον φ.τ.Μην τη σκεφτεσαι αρνητικα την καισαρικη, εγω εχω κανει 2 και παω για την 3η!, μια χαρα νιωθω!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γειά σου Αννούλα!!! Ερημωσε σήμερα το καφέ μας!!!

Γεια σου Δωρα!!

Καθε σ/κο ερημωνει! Εμεις σημερα σηκωθηκαμε κατα τις 9.30, μεχρι να φαμε πρωινο και να διαβασει ο αντρας μου τα παιδια περασε η ωρα και πηγαμε στην πεθερα μου για φαι.Οταν γυρισαμε ξαπλωσαμε λιγο και μπηκα τωρα το απογευμα αλλα δεν ειχα βρει καμμια.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...