Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Elafaki83 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα σας!!! Εμένα βγήκε η χοριακη μου… δυστυχώς πήγε 80! Περιμένω να με καλέσει ο γιατρός για να μου πει αν πρέπει να συνεχίσω τα χάπια κ πότε μπορούμε να κάνουμε την επόμενη εμβρυομεταφορα… ο αγώνας συνεχίζεται!!!! Θα τα καταφέρουμε να είστε σίγουρες!!!! 

Κορίτσι μου σου στέλνω δύναμη και μπράβο σου που το βλέπεις έτσι! Εύχομαι η επόμενη να είναι η τυχερή σου 🩷 Όλα να σου πάνε καλά 🤞🏼

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν εβαζες ηδη 10 μερες αστο!! Υπομονη!!

Εσυ το Ευα που σκεφτεσαι απο που βγαινει??

Ευα λεγανε την προγιαγια του αντρα μου που ειχε γεννηθει 25/2/1912 δηλαδη ακριβως εναν αιωνα πριν την πητ μου! απιστευτο? κ μου αρεσει πολυ σαν ονομα. κ ηταν κ απιστευτος ανθρωπος απο οτι μου εχουν πει. αγγελος! την λατρευε κ ο αντρας μου.. δεν ξερω το σκεφτομαι...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

να σας πω κατι αστειο? πηγα τουαλετα 3 φορες το πρωι (ναι απιστευτο!) κ εχω τωρα τρελλη πεινα! πμως δεν φανταζεστε για τι πεινα μιλαω!!!! εφαγα ενα τοστ κ δεν μου εκανε τιποτα χαχαχααχαχαχα

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

σας εχει τυχει απο τη δυσκοιλιοτητα να πρηστειτε απο κατω????

πριν λίγο μου συνεβει αυτο και δεν ξερω τι να κανω! πηρα τηλ τη γιατρο μου και ειναι σε χειρουργειο!!!! φοβαμαι πολυ!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Λαμπρινη εγω που εκανα 2 καισαρικες στη 1 εκανα ολικη ναρκωση και στη 2η επισκληρηδιο εχω να πω οτι απο την επισκλειρηδιο αναρρωνεις πιο ευκολα, βεβαια δεν εχω θεμα με τη μεση μου.

Τωρα λες να μη μου κανουν λογω των ενεσεων που κανω???:confused::confused:

Τί εννοείς αναρρώνεις πιο εύκολα??ποιά είναι η διαφορά??για να ξέρω!

Διαβασα στο χαρτάκι της clexane με τις οδηγίες ότι είναι επικίνδυνη η επισκληρίδιος γιατι μπορεί να προκαλέσει παράλυση!!Θα ρωτησω κ τον γιατρό αλλα μολις το διαβασα να σου πω φοβηθηκα....

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαβασα στο χαρτάκι της clexane με τις οδηγίες ότι είναι επικίνδυνη η επισκληρίδιος γιατι μπορεί να προκαλέσει παράλυση!!Θα ρωτησω κ τον γιατρό αλλα μολις το διαβασα να σου πω φοβηθηκα....

Εγώ δεν νομίζω ότι είναι επικίνδυνη η επισκληριδιος. Γιατί δεν είναι επικίνδυνος ο φ.τ.?? Με τίποτα δεν μπορείς να ξέρεις πιστεύω εγώ...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Νομίζω πως όταν κάνεις ενέσεις ηπαρίνης πρέπει να τις σταματήσεις 1 ή 2 24άωρα πριν για να κάνεις επισκληρίδιο. Το θέμα είναι αν έχεις κάνει σε λιγότερο διάστημα και ωστόσο σπάσουν νερά και γεννήσεις τι γίνεται. Έτσι έχω ακούσει από γνωστές και φίλες όχι όμως πως απαγορεύεται να κάνεις επισκληρίδιο αν κάνεις γενικότερα ενέσεις.

Δώρα προφανώς κάτι θα συμβαίνει με τον συνδιασμό των 2 φαρμάκων γι'αυτό το απαγορεύουν.

Ενέσεις ηπαρίνης έκανα και εγώ στον γιο μου μέχρι 12η εβδομάδα και αυτή την φορά μέχρι την 15η.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Mετα την ολικη ημουν πρησμενη γενικα για 2 ημερες και οταν με ξυπνησαν απο το φαρμακο ενιωθα σα μαστουρωμενη εκεινη την ημερα και τα ματια μου κοκκινα.Μετα για 1 εβδομαδα περιπου ειχα ενα ξεροβηχα και υποθετω οτι ηταν απο ενα σωληνακι που μου ειχαν βαλει στο στομα πριν με κοιμησουν.Αυτα τα ολιγα!!

Στη 2η καισαρικη με την επισκλιριδιο εκτος του οτι ημουν ξυπνια (με παραβαν) και μιλουσα με τον γιατρο και τις κοπελες, ακουσα το κλαμα του μωρου οταν βγηκε και το ειδα διπλα μου να το ετοιμαζει για να μου το δωσει αγκαλια!! Ο γιατρος οστοσο με εραβε και μετα αφου μου πηραν το μωρο με μετεφεραν σε εναν αλλο χωρο (με εναν κουκλο εχω να πω!) ο οποιος με πηρε αγκαλια και με εβαλε σε καθαρο κρεβατι με ροδες και με πηγε να με δουν οι δικοι μου.Μετα στο δωματιο αρχισα σιγα σιγα να νιωθω τα δαχτυλακια των ποδιων, μετα απο λιγη ωρα τις πατουσες, μετα τα ποδια, μεχρι να περασουν 2 ωρες περιπου που τα ενιωθα ολα κανονικα.Αυτο ηταν, και ουτε με επηρεασε σε κατι σωματικα η επισκλιριδιος.

Εγω βλεπω διαφορα στη μια με την αλλη.Τωρα οσον αφορα τις clexane το ειδα και εγω αυτο που γραφουν και τον ρωτησα (τον γιατρο) και μου ειπε οτι θα το συζητησουμε οταν ερθει η ωρα...

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Νομίζω πως όταν κάνεις ενέσεις ηπαρίνης πρέπει να τις σταματήσεις 1 ή 2 24άωρα πριν για να κάνεις επισκληρίδιο. Το θέμα είναι αν έχεις κάνει σε λιγότερο διάστημα και ωστόσο σπάσουν νερά και γεννήσεις τι γίνεται. Έτσι έχω ακούσει από γνωστές και φίλες όχι όμως πως απαγορεύεται να κάνεις επισκληρίδιο αν κάνεις γενικότερα ενέσεις.

Δώρα προφανώς κάτι θα συμβαίνει με τον συνδιασμό των 2 φαρμάκων γι'αυτό το απαγορεύουν.

Ενέσεις ηπαρίνης έκανα και εγώ στον γιο μου μέχρι 12η εβδομάδα και αυτή την φορά μέχρι την 15η.

Αυτο που λεει η Ελευθερια το εχω διαβασει στο φορουμ του παρεντς οτι δλδ τις σταματας 2 μερες πριν, αλλα τι γινεται με το εκτακτο???

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εγώ δεν νομίζω ότι είναι επικίνδυνη η επισκληριδιος. Γιατί δεν είναι επικίνδυνος ο φ.τ.?? Με τίποτα δεν μπορείς να ξέρεις πιστεύω εγώ...

Εγώ δεν ''νομίζω''.Το γράφει στις οδηγίες απο τις ενέσεις!Σ αυτες τις περιπτωσεις δεν μπορούμε να νομίζουμε...ακολουθούμε τις εντολές..

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Mετα την ολικη ημουν πρησμενη γενικα για 2 ημερες και οταν με ξυπνησαν απο το φαρμακο ενιωθα σα μαστουρωμενη εκεινη την ημερα και τα ματια μου κοκκινα.Μετα για 1 εβδομαδα περιπου ειχα ενα ξεροβηχα και υποθετω οτι ηταν απο ενα σωληνακι που μου ειχαν βαλει στο στομα πριν με κοιμησουν.Αυτα τα ολιγα!!

Στη 2η καισαρικη με την επισκλιριδιο εκτος του οτι ημουν ξυπνια (με παραβαν) και μιλουσα με τον γιατρο και τις κοπελες, ακουσα το κλαμα του μωρου οταν βγηκε και το ειδα διπλα μου να το ετοιμαζει για να μου το δωσει αγκαλια!! Ο γιατρος οστοσο με εραβε και μετα αφου μου πηραν το μωρο με μετεφεραν σε εναν αλλο χωρο (με εναν κουκλο εχω να πω!) ο οποιος με πηρε αγκαλια και με εβαλε σε καθαρο κρεβατι με ροδες και με πηγε να με δουν οι δικοι μου.Μετα στο δωματιο αρχισα σιγα σιγα να νιωθω τα δαχτυλακια των ποδιων, μετα απο λιγη ωρα τις πατουσες, μετα τα ποδια, μεχρι να περασουν 2 ωρες περιπου που τα ενιωθα ολα κανονικα.Αυτο ηταν, και ουτε με επηρεασε σε κατι σωματικα η επισκλιριδιος.

Εγω βλεπω διαφορα στη μια με την αλλη.Τωρα οσον αφορα τις clexane το ειδα και εγω αυτο που γραφουν και τον ρωτησα (τον γιατρο) και μου ειπε οτι θα το συζητησουμε οταν ερθει η ωρα...

Είναι θέμα οργανισμού προφανώς!Γιατι εγω ούτε πρησμένη ένιωθα,ούτε έβηχα ούτε σαν μαστουρωμένη ήμουν ούτε κόκκινα μάτια είχα...μάλιστα όταν πήγα σπίτι έριξα και μια γενικη στις ντουλάπες και στα συρτάρια...άρα ειναι σχετικο απ ο τι καταλαβαινω!Στην 2η ολικη που ειχα κανει δε όταν εκανα και την 2η καισαρικη δεν πονούσα καθόλου και ήθελα να φυγω μετα τις 2 μερες ειχα βαρεθει και ενιωθα μια χαρα απο την αρχη!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

A Ειρήνη όχι Ελένη.. :D

Είσαι ευχαριστημένη;; τελικά για Β' επιπέδου ακύρωσες στην Καλλικα;

ναι αντωνια μου ειναι καλή η γιατρος μου:).....

ναι το ακυρωσα και εκλεισα αλλού στη νικη χριστοδουλίδου στις 28.....

ακουσα καλα λόγια για αυτη ελπιζω να ισχυουν........

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...