Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα σας!!! Εμένα βγήκε η χοριακη μου… δυστυχώς πήγε 80! Περιμένω να με καλέσει ο γιατρός για να μου πει αν πρέπει να συνεχίσω τα χάπια κ πότε μπορούμε να κάνουμε την επόμενη εμβρυομεταφορα… ο αγώνας συνεχίζεται!!!! Θα τα καταφέρουμε να είστε σίγουρες!!!! 

• Δύναμη! 3
      • Λυπημένη/-ος 3

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Τα δύο ονόματα ποτέ δεν τα κατάλαβα. Εφόσον με το ένα φωνάζουν όλοι το παιδί γιατί να του βγάλω δύο? Είναι σαν να κοροιδεύω τον έναν από τους δυο πως ναι μεν βγάζω το όνομά σου αλλά δεν θα ακουστεί ποτέ.

Σωστά!! Ασε που οπως ειπα κι εγω ειναι σαν να μαλωνουν οι γιαγιαδες και γιάυτο βαζουμε κ τα 2...:tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελευθερια δεν θα παρω κορτιζονη! σιγα μην το κανω κ πειραματοζωο το κοριτσακι μου. εννοειται οτι μιλησαν οι 2 γιατροι αλλα παρολα αυτα δεν θα παρω αφου δεν θα λυσει καν το προβλημα που ειναι αλλεργικο!! :)

Αννουλα εμενα μου ειπαν να μην παρω ουτε ροναλ για τοσο πολυ καιρο. ηδη εβαζα 10 μερες καθε βραδι. και εγω θα ηθελα πολυ να αναπνευω ειδικα στον υπνο με ταλαιπωρει αλλα μου ειπαν οχι. ξερω γω.... θα το παλεψω με φυσιομερ

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλέ δεν σας είπα!!!! Ρωτησα τον γιατρό αν με αφήνει να βάψω τα μαλλιά και είπε κάνε ανταύγιες αλλά μια φορά τώρα και μια για την γέννα... Κορίτσια εκλεισα ραντεβου για την Πεμπτη θα γίνει χαμός στο κομμωτήριο!! Θα ανοίξω σαμπάνια!!!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Τα δύο ονόματα ποτέ δεν τα κατάλαβα. Εφόσον με το ένα φωνάζουν όλοι το παιδί γιατί να του βγάλω δύο? Είναι σαν να κοροιδεύω τον έναν από τους δυο πως ναι μεν βγάζω το όνομά σου αλλά δεν θα ακουστεί ποτέ.

Το λεω για την περιπτωση που δε συμφωνεις με τον αντρα σου, βεβαια θα μου πεις μετα αρχιζει το αλλο, ποιο θα μπει 1ο!!

Απλα η περιπτωση των 2 ονοματων βολευει και στο οτι οταν δε γιορταζει το ενα ονομα απο τα δυο ,να εχεις γιορτη στο αλλο .Γενικα μου αρεσουν οι γιορτες και να ανοιγει το σπιτι μου.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Ελευθερια δεν θα παρω κορτιζονη! σιγα μην το κανω κ πειραματοζωο το κοριτσακι μου. εννοειται οτι μιλησαν οι 2 γιατροι αλλα παρολα αυτα δεν θα παρω αφου δεν θα λυσει καν το προβλημα που ειναι αλλεργικο!! :)

Αννουλα εμενα μου ειπαν να μην παρω ουτε ροναλ για τοσο πολυ καιρο. ηδη εβαζα 10 μερες καθε βραδι. και εγω θα ηθελα πολυ να αναπνευω ειδικα στον υπνο με ταλαιπωρει αλλα μου ειπαν οχι. ξερω γω.... θα το παλεψω με φυσιομερ

Αν εβαζες ηδη 10 μερες αστο!! Υπομονη!!

Εσυ το Ευα που σκεφτεσαι απο που βγαινει??

Ναι ναι..καλα!Αφου και ολες οι κοπελες που ειναι το πρωτο, το εχουν νιωσει!!!

Δεν θελω να χτυπησει..καμια κωλοτουμπα να κανει ωρεεεεε!

Να σας πω, και εγω το τικερακι μου το εχω συμφωνα με αυτο που με βγαζει ο γιατρος!Να το βαλω με τελ. περιοδο?Πφφφφ μια εβδ πισω παω!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλέ δεν σας είπα!!!! Ρωτησα τον γιατρό αν με αφήνει να βάψω τα μαλλιά και είπε κάνε ανταύγιες αλλά μια φορά τώρα και μια για την γέννα... Κορίτσια εκλεισα ραντεβου για την Πεμπτη θα γίνει χαμός στο κομμωτήριο!! Θα ανοίξω σαμπάνια!!!!!!!!

εκανα κ εγω αυτη την εβδομαδα! αλλος ανθρωπος βρε παιδι μου! θα το ευχαριστηθεις πολυ!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα!!!!!!!!!!!Ναι!!Παρούσα!!:)

Λαμπρινη εγω που εκανα 2 καισαρικες στη 1 εκανα ολικη ναρκωση και στη 2η επισκληρηδιο εχω να πω οτι απο την επισκλειρηδιο αναρρωνεις πιο ευκολα, βεβαια δεν εχω θεμα με τη μεση μου.

Τωρα λες να μη μου κανουν λογω των ενεσεων που κανω???:confused::confused:

Διαφημίσεις

Ναι ναι..καλα!Αφου και ολες οι κοπελες που ειναι το πρωτο, το εχουν νιωσει!!!

Δεν θελω να χτυπησει..καμια κωλοτουμπα να κανει ωρεεεεε!

Να σας πω, και εγω το τικερακι μου το εχω συμφωνα με αυτο που με βγαζει ο γιατρος!Να το βαλω με τελ. περιοδο?Πφφφφ μια εβδ πισω παω!

Την τελευταια περιοδο θα βαλεις για να βλεπεις και σε ποια εβδομαδα εισαι!!

Παιδι μου αυτες οι φυσαλιδες που λες ειναι τα μικροσκοπικα χτυπηματακια απο τα χερακια και τα ποδαρακια!! Εσυ τι περιμενες οτι θα ακουσεις??

Ακουγονται και μεσα στο νερο!! Με τον καιρο δυναμωνουν!!

εκανα κ εγω αυτη την εβδομαδα! αλλος ανθρωπος βρε παιδι μου! θα το ευχαριστηθεις πολυ!

Καστανα με μαλι ανταυγες εε?? Το ειχα δει που το ελεγες!!

Το ιδιο και εγω κανω οταν κανω ανταυγες!!

Την τελευταια περιοδο θα βαλεις για να βλεπεις και σε ποια εβδομαδα εισαι!!

Παιδι μου αυτες οι φυσαλιδες που λες ειναι τα μικροσκοπικα χτυπηματακια απο τα χερακια και τα ποδαρακια!! Εσυ τι περιμενες οτι θα ακουσεις??

Ακουγονται και μεσα στο νερο!! Με τον καιρο δυναμωνουν!!

Αααα καλα!Τοτε μαζι παμε...Ισως με 1 μερα διαφορα!

Εγω δεν ειπα φυσαλιδες!Εμενα για να καταλαβεις πως νιωθω..Οταν ξαπλωνεις στα πλαγια και μολις εφαγες ενα ολοκληρο αρνι, δεν νιωθεις ολα τα οργανα σου να πηγαινουν απο την μια μερια?

Εεε καπως ετσι αισθανομαι και εγω..Αισθανομαι λες και ειναι κατι και συσσωρευεται..και καθως το νιωθω αυτο κανει και ενα εξογκωματακι(Δωρα μη γελας)!Αλλα ολα αυτα..last year!Τωρα τα αισθανομαι πολυ πιο σπανια!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...