Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα σας!!! Εμένα βγήκε η χοριακη μου… δυστυχώς πήγε 80! Περιμένω να με καλέσει ο γιατρός για να μου πει αν πρέπει να συνεχίσω τα χάπια κ πότε μπορούμε να κάνουμε την επόμενη εμβρυομεταφορα… ο αγώνας συνεχίζεται!!!! Θα τα καταφέρουμε να είστε σίγουρες!!!! 

• Δύναμη! 3
      • Λυπημένη/-ος 3

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Άννα το καλό είναι ό,τι συμφωνείται με τον σύζυγο γιατί ο δικός μου με τίποτα δεν δεχόταν το πρώτο παιδί να μην πάρει το όνομα του πατέρα του και ας το είχε βγάλει ήδη και ο αδερφός του. Μάχη γινόταν για μήνες, άσχημη κατάσταση. Έλεγα τότε να το βγάλουμε Φίλιππο (είμαστε 2 κορίτσια, η αδερφή μου έχει 2 κόρες οπότε δεν υπάρχει κάποιος άλλος να βγάλει το όνομά του και φυσικά έχει προσφέρει τα άπειρα σε αντίθεση με τα πεθερικά που είναι σχεδόν απόντες). Και αν το δεύτερο ήταν κορίτσι να το βγάζαμε Εμμανουέλα που είναι και όμορφο όνομα. Πρότεινα ακόμη να βγάζαμε και ένα τρίτο άσχετο όνομα. Με τίποτα δεν ήθελε, μην στεναχωρήσει τον μπαμπά.

Ε μάλλον πλησιάζει η ώρα να πάρω το αίμα μου πίσω!

Ποια ρώτησε για τη δυσκοιλιότητα? Εγώ δεν είχα ποτέ θέμα ούτε και τώρα με 2 σιδήρους που κατεβάζω καθημερινά.

Αναστασία οι συσπάσεις είναι συχνό φαινόμενο. Με λίγη προσοχή και τα φαρμακάκια σου όλα θα πάνε καλά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελευθερια καλημερα!! Δες και εσυ λιγο το πρωινο μου μυνημα για το θεμα των ονοματων!!

Το είδα αγάπη ήδη.

Αρχιμήδης...

Μην πω καλύτερα τι μου θυμίζει, όλες καταλαβαίνετε:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα τι κάνουμε σήμερα?

Εμένα η μικρή μου μάλλον ζωηρούλα θα βγει. Την νιώθω όλη μέρα κάθε μέρα. Απορώ δεν κοιμάται. Ακόμη και όταν περπατάω ή κάνω δουλειές νιώθω κλοτσίες. Όσο πάνε δυναμώνουν, πλέον τις αισθάνεται και ο σύζυγος κανονικά αν βάλει το χέρι του. Έτσι ήταν και ο γιος μου, υπερκινητικός μέσα στην κοιλιά και ζωηρότατος εκτός!!! Βάι, βάι!!!

Αναστασάκι καλώς ήρθες! Καλέ γιατί το τικεράκι σου λέει 22+6? 1 μέρα δεν έχουμε διαφοά? Άλλαξε κάτι?

καλημέρα!!! ναι απλά δεν το ειχα αλλάξει! στον β'επιπέδου με το είχε βγαλει 3 μερες μεγαλυτερο, και η γιατρος ετσι το υπολογισε προχθες που πηγα, και ειπα να το αλλάξω!!!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα Δωρακι μου! μωρε εγω το αφηνω αυτο δεν μ αφηνει καθεται εκει 4 μερες κ το βλεπω κ συγχιζομαι....το βαριεμαι απιστευτα με αυτη τη ζεστη... εδω στην αθηνα βραζουμε στο ζουμι μας ακομα....ολο στο κλιματιστικο ειμαι...χτες πηγα στον ωρλ μου ειπε οτι ειναι αλλεργικη ρινιτιδα (λες κ επρεπε να πληρωσω ξανα να το μαθω) και να παρω λιγη κορτιζονη σε χαπια!!!! δεν θα παρω ομως ρε συ..δεν ξερω κορτιζονη? και μου ειπε κιολας οτι δεν θα το θεραπευσει απλα θα ανακουφιστω....καλα λεω οκ.. αν ειμαι πολυ χαλια θα παρω απλα το nazonex που ειναι κ αυτο για την αλλεργια. τωρα προς το παρον ξεπλενω την μυτη ολη την ωρα με φυσιολογικο ορο (physiomer)να φευγουν τα αλλαργικα στοιχεια. κ βλεπουμε.:-(:-(

Ο γυναικολογος μου δεν με αφηνε και εμενα να βαλω τιποτα στη μυτη, αλλα εγω επειδη υπεφερα ( σε προηγουμενη εγκυμ.) εβαζα μονο καθε βραδυ 2 φυσιξιες ronal το οποιο δεν εχει κορτιζονη και ετσι ανοιγε η μυτη μου και μπορουσα τουλαχιστον να κοιμηθω!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Και εγω τα βαριεμαι τα πουκαμισα και ολο τετοια φοραει!!

Μαργαριτα ειδες το πρωινο μου μυνημα που λεω την αποψη μου πανω στα ονοματα??

Δες και το ονομα του πεθερου μου να γελασεις!:tongue:

χαχαχαχα ελεος!!!! ακου Αρχιμιδης! φοβερο ετσι???? κ καταλαβαινεις πως θα το φωναζαν στο σχολειο αρ..δης. χαχαχαχχα ερε κατι ονοματα που εχουν κ αξιωσεις!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Ρε συ Μαργατίτα κορτιζόνη σε έγκυο? Τι να σου πω...Εγώ με το έκζεμα που έπαθα στον 9ο δεν μου έδωσαν κορτιζόνη και ας υπέφερα. Ποτέ κορτιζόνη σε έγκυα. Γενικότερα πάντως μην πάρετε ποτέ φάρμακο αν δεν συμβουλευτείτε τον γυναικολόγο σας πρώτα σε όποιο μήνα και αν είστε.

Βρε Βουλίτσα δεν είπαμε περίπου την 20η εβδομάδα το νιώθουμε στην πρώτη εγκυμοσύνη? Κάποιες κοπέλες μπορεί να το νιώσαμε νωρίτερα για πολλούς και διαφόρους λόγους. Χαλάρωσε βρε, θα κάνει την εμφάνισή του και θα πετάς από χαρά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα και απο μενα!!!!!Μου αρεσει που εχει κοσμο εδω και το Σαββατο και ας μην δουλευετε!!:P

Εγω μωρε κοριτσια ειμαι λιγο στεναχωρημενη..βασικα εχω αγχωθει!Δεν μπορει να ειμαι στην εβδομαδα που ειμαι και να μην νιωθω το μωρο.. ή να μην ειμαι σιγουρη!!Ολες το νιωθατε ηδη την 18η εβδ!πφφ..

Το μονο που μου δινει ελπιδες οτι ολα πανε καλα, ειναι που φουσκωνει η κοιλια!

Σημερα περιμενω και την πεθερα να καταληξουμε στα επιπλα του δωματιου!Δεν μπορεσε να ερθει την προηγουμενη εβδ!Τι να βγαλω με το ουζακι?Κανενα κασερακι-σαλαμακι σκεφτομαι..Δεν θελω πολλα, πολλα!

Οσο για το σιδερο..Ειμαι τυχερη!Η μαμα μου ειναι 2 τετραγωνα πιο κατω απο εμενα και μου τα κανει αυτη!!!χεχε...Καθε μερα σιδερωνει σχεδον τα δικα τους..εε κανει και 1 πλυντηριο παραπανω!

Λιγο πιο πριν γραφαμε για τις φυσαλιδες που νιωθεις για δες!!:P

Καλημερα και απο μενα!!!!!Μου αρεσει που εχει κοσμο εδω και το Σαββατο και ας μην δουλευετε!!:P

Εγω μωρε κοριτσια ειμαι λιγο στεναχωρημενη..βασικα εχω αγχωθει!Δεν μπορει να ειμαι στην εβδομαδα που ειμαι και να μην νιωθω το μωρο.. ή να μην ειμαι σιγουρη!!Ολες το νιωθατε ηδη την 18η εβδ!πφφ..

Το μονο που μου δινει ελπιδες οτι ολα πανε καλα, ειναι που φουσκωνει η κοιλια!

Σημερα περιμενω και την πεθερα να καταληξουμε στα επιπλα του δωματιου!Δεν μπορεσε να ερθει την προηγουμενη εβδ!Τι να βγαλω με το ουζακι?Κανενα κασερακι-σαλαμακι σκεφτομαι..Δεν θελω πολλα, πολλα!

Οσο για το σιδερο..Ειμαι τυχερη!Η μαμα μου ειναι 2 τετραγωνα πιο κατω απο εμενα και μου τα κανει αυτη!!!χεχε...Καθε μερα σιδερωνει σχεδον τα δικα τους..εε κανει και 1 πλυντηριο παραπανω!

Καλέ οι γιατροί λένε οτι αρχίζεις και το νιώθεις στην 19η με 20η εβδομάδα!!! Μην αγχώνεσαι σε παρακαλώ κανεις κακό στο νινάκι σου!!!!

Αχ κι εμένα η μαμά μου 2 τετράγωνα πιο κάτω μένει!!!! Ουαου!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημέρα!!! ναι απλά δεν το ειχα αλλάξει! στον β'επιπέδου με το είχε βγαλει 3 μερες μεγαλυτερο, και η γιατρος ετσι το υπολογισε προχθες που πηγα, και ειπα να το αλλάξω!!!!:D

Καλέ δεν αλλάζουν αυτές οι μετρήσεις την ΠΗΤ όμως. Σε κάθε υπέρηχο μπορεί να σου το βγάζει και +_ 2-3 5 ή 10 μέρες. Είπα και εγώ, χάλασε το δικό μου τικεράκι?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα ελεος!!!! ακου Αρχιμιδης! φοβερο ετσι???? κ καταλαβαινεις πως θα το φωναζαν στο σχολειο αρ..δης. χαχαχαχχα ερε κατι ονοματα που εχουν κ αξιωσεις!!!

Το πιασες! Αυτό μου θυμίζες! Και όντως έναν συμμαθητή που είχα και εγώ έτσι τον φώναζαν!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Άννα το καλό είναι ό,τι συμφωνείται με τον σύζυγο γιατί ο δικός μου με τίποτα δεν δεχόταν το πρώτο παιδί να μην πάρει το όνομα του πατέρα του και ας το είχε βγάλει ήδη και ο αδερφός του. Μάχη γινόταν για μήνες, άσχημη κατάσταση. Έλεγα τότε να το βγάλουμε Φίλιππο (είμαστε 2 κορίτσια, η αδερφή μου έχει 2 κόρες οπότε δεν υπάρχει κάποιος άλλος να βγάλει το όνομά του και φυσικά έχει προσφέρει τα άπειρα σε αντίθεση με τα πεθερικά που είναι σχεδόν απόντες). Και αν το δεύτερο ήταν κορίτσι να το βγάζαμε Εμμανουέλα που είναι και όμορφο όνομα. Πρότεινα ακόμη να βγάζαμε και ένα τρίτο άσχετο όνομα. Με τίποτα δεν ήθελε, μην στεναχωρήσει τον μπαμπά.

Ε μάλλον πλησιάζει η ώρα να πάρω το αίμα μου πίσω!

Ποια ρώτησε για τη δυσκοιλιότητα? Εγώ δεν είχα ποτέ θέμα ούτε και τώρα με 2 σιδήρους που κατεβάζω καθημερινά.

Αναστασία οι συσπάσεις είναι συχνό φαινόμενο. Με λίγη προσοχή και τα φαρμακάκια σου όλα θα πάνε καλά.

Σε αυτη την περιπτωση υπαρχει και η λυση των 2 ονοματων!!

Το ειδες το ονομα του πεθερου μου??Αρχιμηδης!!

ΑΑΑ!! ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ!!

Οχι ρε συ δεν έπρεπε να το αλλάξεις γιατί όλες πάμε σύμφωνα με την τελευταία περίοδο και ασχετα πως μας βγλαζει ο υπέρηχος!! Σε ολες ο υπερηχος αλλάζει και σε κάθε επίσκεψη αφου αλλάζει και το μωρό... Αλλα το τικεράκι η γνωμη μου είναι να το είχες οπως στην αρχη!! Εσυ βεβαια κάνεις οτι θες στο τικεράκι σου !! χα χα χα χα:D:D:D:D:D

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Σε αυτη την περιπτωση υπαρχει και η λυση των 2 ονοματων!!

Το ειδες το ονομα του πεθερου μου??Αρχιμηδης!!

Τα δύο ονόματα ποτέ δεν τα κατάλαβα. Εφόσον με το ένα φωνάζουν όλοι το παιδί γιατί να του βγάλω δύο? Είναι σαν να κοροιδεύω τον έναν από τους δυο πως ναι μεν βγάζω το όνομά σου αλλά δεν θα ακουστεί ποτέ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Οχι ρε συ δεν έπρεπε να το αλλάξεις γιατί όλες πάμε σύμφωνα με την τελευταία περίοδο και ασχετα πως μας βγλαζει ο υπέρηχος!! Σε ολες ο υπερηχος αλλάζει και σε κάθε επίσκεψη αφου αλλάζει και το μωρό... Αλλα το τικεράκι η γνωμη μου είναι να το είχες οπως στην αρχη!! Εσυ βεβαια κάνεις οτι θες στο τικεράκι σου !! χα χα χα χα:D:D:D:D:D

Σωστα, παει συμφωνα με την τελευταια περιοδο για να βλεπεις και σε ποια εβδομ.. βρισκεσαι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...