Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Elafaki83 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα σας!!! Εμένα βγήκε η χοριακη μου… δυστυχώς πήγε 80! Περιμένω να με καλέσει ο γιατρός για να μου πει αν πρέπει να συνεχίσω τα χάπια κ πότε μπορούμε να κάνουμε την επόμενη εμβρυομεταφορα… ο αγώνας συνεχίζεται!!!! Θα τα καταφέρουμε να είστε σίγουρες!!!! 

Κορίτσι μου σου στέλνω δύναμη και μπράβο σου που το βλέπεις έτσι! Εύχομαι η επόμενη να είναι η τυχερή σου 🩷 Όλα να σου πάνε καλά 🤞🏼

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ειδες τι ωραιο ονομα??

Εμενα τον πατερα μου τον λενε Νικο , αλλα δεν το δωσαμε ουτε αυτο γιατι δε θελαμε παρεξυγησεις απο κανεναν, αφου δε δωσαμε του πεθερου!

Η μητερα μου ειναι Μαρια που λενε τη μιση Ελλαδα και αυτο το ονομα το εβαλε η αδερφη μου στην κορη της μαζι με της πεθερας της γιατι ηθελε να κανει συνδιασμο.

Η πεθερα μου ειναι Μαρινα αλλα υπαρχουν ηδη δυο εγγονες της με αυτο το ονομα. Δεν μας αρεσει και αυτο που γινεται σε ενα σοι δλδ να υπαρχει το ιδο ονομα 50 φορες. Θελουμε με τον αντρα μου τα παιδια μας να εχουν το μοναδικο δικο τους ονομα μεσα στο σοι!

Υπαρχουν παρα πολλα πρωτοξαδερφα που εχουν το ιδιο ονομα και επιθετο και τα ξεχωριζεις πανω στην κουβεντα λεγοντας το ονομα του πατερα τους!!

Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες...!!! Εχεις δίκιο και με αυτό όλα τα ξαδέρφια ίδιο όνομα!Ελεος πια..!!!

Επίσης δεν μου αρέσει που δίνουν δύο ονόματα όπως είπες οτι έκανε η αδερφή σου... Μου φαίνεται λες και διατυμπανίζουμε στον κόσμο με έμμεσο τροπο οτι δεν τα βρήκαν οι πεθερές πχ μεταξύ τους και για να μην μαλώνουν δώσαμε και τα δυο ονόματα... Εδω καλέ δεν μιλιούνται οικογένειες για τέτοια θέματα!! Είναι δυνατόν?????

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

hellooooo!!!!!!Στο μητέρα!Εσύ αποφασίζεις?Καλο αυτο!Η γιατρός τί λεει?Η γυναικα του ξαδερφου μου εκανε επισκληριδιο στο Ελενα που γεννησε.Αν εχεις κανενα θεμα με τη μεση σου καλυτερα ολικη,,εγώ ειχα απο το σχολειο και τη φοβομουν γιατι καθε που αλλαζει ο καιρος μια μικρη ενοχληση την ειχα παντα απο μικρη,,,φαντασου και με την επισκληριδιο,,ισως επιδεινωνοταν το πρόβλημα.. ετσι κι αλλιως σε μιση ωριτσα εισαι στο δωματιο,,,γιατι καποιοι ακουνε ολικη και νομιζουν οτι σε κοιμιζουν για καμια βδομαδα και μετα θες άλλο τόσο για να ξυπνήσεις!χιχι!

Λαμπρινη ου, ου!! Μεσα εισαι??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εγω ειχα πει για το κεικ!

Δεν ειναι τιποτα το δυσκολο.Απλα φτιαχνεις το κεικ οπως το γραφει στο σακουλακι η οπως το κανεις εσυ συνηθως με τη διαφορα οτι βαζεις μεσα αρκετο ξυσμα πορτοκαλιου και αντι για 1 ποτηρι γαλα βαζεις 3/4 του ποτηριου χυμο πορτοκαλι και λιγο γαλα.Το ψηνεις και μετα οταν θα το γυρισεις στην πιατελα ,λιωνεις κουβερτουρα και το περιχυνεις.

Μπορεις αν θες να βαλεις μεσα και σταγονες σοκολατας και να το πασπαλισεις στο τελος μονο με αχνη.

Επισης μπορεις αν θες να το περιχυσεις με γλασο σοκολατας αλλα ειναι πιο βαρυ.Ζεσταινεις μαζι 1 κουπα κρεμα γαλακτος και 1 κουβερτουρα σε χαμηλη φωτια μεχρι να ομογενοποιηθουν!

Καλημερουδιαααααα!!! αχ τελεια συνταγη!!! αλλα δεν εχω πορτοκαλια!! ουτε ετοιμο χυμο! ...η κουβερτουρα μετα σκληραινει ε? θα το φτιαξω σιγουρα! πρεπει να παω για ψωνια κ βαριεμαι..εχω κ σιδερο..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημερουδιαααααα!!! αχ τελεια συνταγη!!! αλλα δεν εχω πορτοκαλια!! ουτε ετοιμο χυμο! ...η κουβερτουρα μετα σκληραινει ε? θα το φτιαξω σιγουρα! πρεπει να παω για ψωνια κ βαριεμαι..εχω κ σιδερο..

Καλημέρα αγάπη!!! Πως πας?? Αστο μωρέ το σίδερο... Κι εγω δεν το μπορώ καθόλου και ο αντρας μου εχει όλο πουκάμισα.... :mad::-x

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες...!!! Εχεις δίκιο και με αυτό όλα τα ξαδέρφια ίδιο όνομα!Ελεος πια..!!!

Επίσης δεν μου αρέσει που δίνουν δύο ονόματα όπως είπες οτι έκανε η αδερφή σου... Μου φαίνεται λες και διατυμπανίζουμε στον κόσμο με έμμεσο τροπο οτι δεν τα βρήκαν οι πεθερές πχ μεταξύ τους και για να μην μαλώνουν δώσαμε και τα δυο ονόματα... Εδω καλέ δεν μιλιούνται οικογένειες για τέτοια θέματα!! Είναι δυνατόν?????

Αυτο που το πας που εκανε η αδερφη μου!! Και θες να ακουσεις και το ωραιο της υποθεσης?? Η πεθερα της παρεξηγηθηκε γιατι το δικο της βγηκε 2ο και δεν καλοακουγεται!! Μαρια- Ιωαννα ειναι τα ονοματα και το παιδι το φωναζουν Μαριαννα!!

Αυτο λεμε και εμεις με τον αντρα μου οτι δε βρισκεις ακρη με αυτα!!

Πρωτα ο Θεος θα κατσουμε κατω να σκεφτουμε και οι δυο μας για την μπεμπα ποια ονοματα μας αρεσουν και το λογο που μας αρεσουν και θα αποφασισουμε απο κοινου το ονομα. Αυτο θα ανακοινωθει στον νονο οταν θα φτασουμε στην εκκλησια και πριν μπουμε μεσα!!

Ετσι καναμε και τις αλλες φορες και αν δεις τα dvd βλεπεις εκεινη την ωρα που το ακουν ολοι εκπλησονται και ακους ααα!!!

Βεβαια σημαντικος παραγοντας ειναι και το γεγονος οτι μετα δεν ειχαμε μουτρα απο κανεναν!

Διαφημίσεις

¨

αχχχχχχχ πολλέςςςςςς θερμίδες όμωςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!1:tongue::tongue::tongue:

καλημερα Αναστασακι. μην φοβασαι τις συσπασεις ειναι συνηθισμενο φαινομενο! ολα θα πανε καλα απλα να προσεχεις κ εσυ. εγω με δυσκοιλιοτητα ειχα ανεκαθεν προδιαθεση κ με την εγκυμοσυνη ηρθε κ εδεσε..ξεκινησα κ σιδηρο...αστα παιρνω τα activia τωρα να δουμε αν θα κανουν κατι. γενικα μερα παρα μερα παω κ με καποιο σπρωξιμο.

οσο για το κεικ δεν πειραζει μωρε δεν τρωμε κ καθε μερα!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημερα Μαργαριτα!! Οχι ετοιμο χυμο γιατι μπορει να ξυνιζει το κεικ, φρεσκο βαζω!!

Καλημέρα τι κάνουμε σήμερα?

Εμένα η μικρή μου μάλλον ζωηρούλα θα βγει. Την νιώθω όλη μέρα κάθε μέρα. Απορώ δεν κοιμάται. Ακόμη και όταν περπατάω ή κάνω δουλειές νιώθω κλοτσίες. Όσο πάνε δυναμώνουν, πλέον τις αισθάνεται και ο σύζυγος κανονικά αν βάλει το χέρι του. Έτσι ήταν και ο γιος μου, υπερκινητικός μέσα στην κοιλιά και ζωηρότατος εκτός!!! Βάι, βάι!!!

Αναστασάκι καλώς ήρθες! Καλέ γιατί το τικεράκι σου λέει 22+6? 1 μέρα δεν έχουμε διαφοά? Άλλαξε κάτι?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και εγω τα βαριεμαι τα πουκαμισα και ολο τετοια φοραει!!

Μαργαριτα ειδες το πρωινο μου μυνημα που λεω την αποψη μου πανω στα ονοματα??

Δες και το ονομα του πεθερου μου να γελασεις!:tongue:

Αυτο που το πας που εκανε η αδερφη μου!! Και θες να ακουσεις και το ωραιο της υποθεσης?? Η πεθερα της παρεξηγηθηκε γιατι το δικο της βγηκε 2ο και δεν καλοακουγεται!! Μαρια- Ιωαννα ειναι τα ονοματα και το παιδι το φωναζουν Μαριαννα!!

Αυτο λεμε και εμεις με τον αντρα μου οτι δε βρισκεις ακρη με αυτα!!

Πρωτα ο Θεος θα κατσουμε κατω να σκεφτουμε και οι δυο μας για την μπεμπα ποια ονοματα μας αρεσουν και το λογο που μας αρεσουν και θα αποφασισουμε απο κοινου το ονομα. Αυτο θα ανακοινωθει στον νονο οταν θα φτασουμε στην εκκλησια και πριν μπουμε μεσα!!

Ετσι καναμε και τις αλλες φορες και αν δεις τα dvd βλεπεις εκεινη την ωρα που το ακουν ολοι εκπλησονται και ακους ααα!!!

Βεβαια σημαντικος παραγοντας ειναι και το γεγονος οτι μετα δεν ειχαμε μουτρα απο κανεναν!

να προτείνω κάποια ονοματάκια?

Ελεάνα,Μαρκέλλα,Αρετή,Αθηνά και άκου άκου!!! Αστερόπη!!! Την τελευταία την έχω πολύ καλή μου φίλη!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα τι κάνουμε σήμερα?

Εμένα η μικρή μου μάλλον ζωηρούλα θα βγει. Την νιώθω όλη μέρα κάθε μέρα. Απορώ δεν κοιμάται. Ακόμη και όταν περπατάω ή κάνω δουλειές νιώθω κλοτσίες. Όσο πάνε δυναμώνουν, πλέον τις αισθάνεται και ο σύζυγος κανονικά αν βάλει το χέρι του. Έτσι ήταν και ο γιος μου, υπερκινητικός μέσα στην κοιλιά και ζωηρότατος εκτός!!! Βάι, βάι!!!

Αναστασάκι καλώς ήρθες! Καλέ γιατί το τικεράκι σου λέει 22+6? 1 μέρα δεν έχουμε διαφοά? Άλλαξε κάτι?

Ελευθερια καλημερα!! Δες και εσυ λιγο το πρωινο μου μυνημα για το θεμα των ονοματων!!

Καλημέρα αγάπη!!! Πως πας?? Αστο μωρέ το σίδερο... Κι εγω δεν το μπορώ καθόλου και ο αντρας μου εχει όλο πουκάμισα.... :mad::-x

καλημερα Δωρακι μου! μωρε εγω το αφηνω αυτο δεν μ αφηνει καθεται εκει 4 μερες κ το βλεπω κ συγχιζομαι....το βαριεμαι απιστευτα με αυτη τη ζεστη... εδω στην αθηνα βραζουμε στο ζουμι μας ακομα....ολο στο κλιματιστικο ειμαι...χτες πηγα στον ωρλ μου ειπε οτι ειναι αλλεργικη ρινιτιδα (λες κ επρεπε να πληρωσω ξανα να το μαθω) και να παρω λιγη κορτιζονη σε χαπια!!!! δεν θα παρω ομως ρε συ..δεν ξερω κορτιζονη? και μου ειπε κιολας οτι δεν θα το θεραπευσει απλα θα ανακουφιστω....καλα λεω οκ.. αν ειμαι πολυ χαλια θα παρω απλα το nazonex που ειναι κ αυτο για την αλλεργια. τωρα προς το παρον ξεπλενω την μυτη ολη την ωρα με φυσιολογικο ορο (physiomer)να φευγουν τα αλλαργικα στοιχεια. κ βλεπουμε.:-(:-(

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Ειδες τι ωραιο ονομα??

Εμενα τον πατερα μου τον λενε Νικο , αλλα δεν το δωσαμε ουτε αυτο γιατι δε θελαμε παρεξηγησεις απο κανεναν, αφου δε δωσαμε του πεθερου!

Η μητερα μου ειναι Μαρια που λενε τη μιση Ελλαδα και αυτο το ονομα το εβαλε η αδερφη μου στην κορη της μαζι με της πεθερας της γιατι ηθελε να κανει συνδιασμο.

Η πεθερα μου ειναι Μαρινα αλλα υπαρχουν ηδη δυο εγγονες της με αυτο το ονομα. Δεν μας αρεσει και αυτο που γινεται σε ενα σοι δλδ να υπαρχει το ιδιο ονομα 50 φορες. Θελουμε με τον αντρα μου τα παιδια μας να εχουν το μοναδικο δικο τους ονομα μεσα στο σοι!

Υπαρχουν παρα πολλα πρωτοξαδερφα που εχουν το ιδιο ονομα και επιθετο και τα ξεχωριζεις πανω στην κουβεντα λεγοντας το ονομα του πατερα τους!!

αχ πόσο δίκιο έχεις σ'αυτό!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα και απο μενα!!!!!Μου αρεσει που εχει κοσμο εδω και το Σαββατο και ας μην δουλευετε!!:P

Εγω μωρε κοριτσια ειμαι λιγο στεναχωρημενη..βασικα εχω αγχωθει!Δεν μπορει να ειμαι στην εβδομαδα που ειμαι και να μην νιωθω το μωρο.. ή να μην ειμαι σιγουρη!!Ολες το νιωθατε ηδη την 18η εβδ!πφφ..

Το μονο που μου δινει ελπιδες οτι ολα πανε καλα, ειναι που φουσκωνει η κοιλια!

Σημερα περιμενω και την πεθερα να καταληξουμε στα επιπλα του δωματιου!Δεν μπορεσε να ερθει την προηγουμενη εβδ!Τι να βγαλω με το ουζακι?Κανενα κασερακι-σαλαμακι σκεφτομαι..Δεν θελω πολλα, πολλα!

Οσο για το σιδερο..Ειμαι τυχερη!Η μαμα μου ειναι 2 τετραγωνα πιο κατω απο εμενα και μου τα κανει αυτη!!!χεχε...Καθε μερα σιδερωνει σχεδον τα δικα τους..εε κανει και 1 πλυντηριο παραπανω!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...