Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Κι εγω δεν θυμαμαι αν μου το ειχες πει αυτο. Ωραια τοτε κ με 7.5. Αντε να δουμε τι θα δειξει την Τεταρτη. Να λυθει κι εμενα η απορια μου. Δεν θα ασχοληθω αλλο. Αυτο που ειναι να γινει θα γινει..! 

Το θέμα είναι ν είναι τριζωνικο εμένα δε πήγαινε παραπάνω ποτέ έτσι κ αλλιώς και μου είχε πει ο γιατρός από 7 και πάνω προχωράμε κανονικά 

Εν τω μεταξύ στέλνω του γιατρού μου μια φωτό της κόρης μου στο  μσν ( για να τον προετοιμάζω ) 

Και του γράφω γιατρεεεε θέλω άλλο ένα το ίδιο 

Και μου απαντάει γελώντας δύσκολο 

Ελπίζω ν εννοεί δύσκολο ν είναι το ίδιο και όχι το να κάνω άλλο παιδί 

Θα δείξει 

Χαχα 

• Χαχα 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Μπορεις ομως να του κανεις και παρτυ στον παιδικο σταθμο αν το συζητησεις μαζι τους και δεχτουν. Το εκανα και εγω αυτο στους παιδικους γιατι ειναι και ολα τα παιδακια μαζεμενα που γνωριζονται!Τους πηγαινα και κλοουν, δεν μου ελεγαν οχι γιατι εκει αλλο που δεν θελουν οι δασκαλες να βρισκουν τροπους να τα διασκεδασουν! Μετα στο σπιτι το καναμε κλειστο δλδ με γιαγιαδες και θειους!

Δεν το σκέφτηκα αυτό!! είναι μια καλή ιδέα!!

ναι εχω αρκετες!!:shock: και ξεκίνησαν νωρίς σε εμενα... είναι σαν τραβήγματα στην κοιλίτσα και τεντώνει από πάνω, και αν ΄ξαπλωσεις και την πιάσεις εκείνη τη στιγμή είναι σαν πετρα!! και διαρκει πολύ λίγα δευτερόλεπτα.. δηλαδη αν δεν το δωσεις σημασία δεν το καταλαβαίνεις κιόλας.. ευτυχως εμενα με είχε προειδεασει απο πριν και το ειχα στο μυαλό μου.... και τώρα παίρνω αυτα τα χαπάκια...αλλά συνεχίζω να εχω.. μακάρι να πάνε όλα καλά!

Φένετε και στον υπέρηχο έτσι? και εγώ ένιωθα κάτι σαννα σφήγγει η κοιλια αλλά όταν πήγα δεν είδε κάτι στον υπέρηχο και μου είπε ΄ποτι μπορεί να είναι το έντερο από την δυσκυλιότητα... και μια γνωστή μού είχε αυτά που λες και είχε κάτσει σπίτι με αναρρωτική και κάτι χαπάκια δεν θυμάμαι τώρα τι χαπια ήταν... δεν είναι όμως κάτι σοβαρό έτσι;;

Ασε τωρα τις πολλες δουλιες στην ακρη!!

Αφου ειναι καθαρο το σπιτι σου παλι θα κανεις τις λεπτομερειες???

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια !!!

Αντωνία η αλήθεια είναι οτι κι εμένα με πιάνει κατά διαστηματα να γυρνάω όλο το σπίτι ανω κάτω και να το καθαρίζω!! Αλλά εμένα με πιάνει και με το να μαγειρεύω διαφορα φαγητά... Τι να πεις...

Αναστασάκι-Μελισσάκι σε χάσαμε για κάποιο διάστημα ε?? Αν πει ο γιατρός σου οτι πρέπει να τα παρεις τα χάπια τι να κάνεις??Θα τα πάρεις... Και θα κάνεις υπομονή..Μια φίλη μου είχε συσπάσεις και τώρα εχει την κορούλα της και όλα καλά..Απλά θα ξεκουράζεσαι!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ασε τωρα τις πολλες δουλιες στην ακρη!!

Αφου ειναι καθαρο το σπιτι σου παλι θα κανεις τις λεπτομερειες???

ναι έκανα είδη τα μόνο τα βασικά.. έχουν μείνει τα πλυντήρια... και έχω πολλα!! Κορίτσια εσεις όταν κουράζεστε δεν νιώθετε το μπεμπε;; εδω και 3-4 μέρες ειμαι πολύ κουρασμένη και δεν το πολυνιώθω

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

στον υπέρυχο δεν φαίνεται! εκτός και αν τύχει εκείνη ακριβως τη στιγμή να κάνεις! δεν παραπονιέμαι για τα χαπια, θα τα πάρω και θα κάνω και ότι μου πούν!!!!! όλα για τα μωράκια μας εξάλλου!!!! ναι ότι θέλει ξεκουραση είναι το μόνο σίγουρο!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι έκανα είδη τα μόνο τα βασικά.. έχουν μείνει τα πλυντήρια... και έχω πολλα!! Κορίτσια εσεις όταν κουράζεστε δεν νιώθετε το μπεμπε;; εδω και 3-4 μέρες ειμαι πολύ κουρασμένη και δεν το πολυνιώθω

Κι εγω εχει τωρα 2 μερες δεν την πολυκαταλαβαίνω.. Κατι λίγο... Ο γιατρός όμως μου είπε οτι πολλές φορές ειναι μπρούμητα και γι'αυτό!! Μην ανησυχείς ρε συ όλα καλά αλλά μην κουράζεσαι πολύ!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια !!!

Αντωνία η αλήθεια είναι οτι κι εμένα με πιάνει κατά διαστηματα να γυρνάω όλο το σπίτι ανω κάτω και να το καθαρίζω!! Αλλά εμένα με πιάνει και με το να μαγειρεύω διαφορα φαγητά... Τι να πεις...

Αναστασάκι-Μελισσάκι σε χάσαμε για κάποιο διάστημα ε?? Αν πει ο γιατρός σου οτι πρέπει να τα παρεις τα χάπια τι να κάνεις??Θα τα πάρεις... Και θα κάνεις υπομονή..Μια φίλη μου είχε συσπάσεις και τώρα εχει την κορούλα της και όλα καλά..Απλά θα ξεκουράζεσαι!!

αυτο με τα πολλά φαγητα με πιάνει κ εμενα!!! κ μετα ψοφάω!!!!

προσεχω όσο μπορω!!!! η φίλη σου της ειχε απο νωρις τις συσπασεις?? και εγώ εχω ακουσει απο πολλές κοπέλες που ειχαν και τα πήγαν καλα!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

προσεχω όσο μπορω!!!! η φίλη σου της ειχε απο νωρις τις συσπασεις?? και εγώ εχω ακουσει απο πολλές κοπέλες που ειχαν και τα πήγαν καλα!!:D

Καλέ σου λέω είχε πολλές συσπάσεις και ήταν συνέχεια ξάπλα μέχρι τον 7ο περίπου... Όλα καλά πήγαν στο τέλος..Ασε που είχε και συχνά πυκνά αίμα.. Μην αγχώνεσαι σου λέω ολα θα πάνε καλά!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλέ σου λέω είχε πολλές συσπάσεις και ήταν συνέχεια ξάπλα μέχρι τον 7ο περίπου... Όλα καλά πήγαν στο τέλος..Ασε που είχε και συχνά πυκνά αίμα.. Μην αγχώνεσαι σου λέω ολα θα πάνε καλά!!!!

και εγώ έτσι θέλω να πιστευω!!!:P άσχετο! ρε κορίτσια! με την δυσκοιλιοτητα πως πάτε?????????? :oops::oops:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εμένα το να μαγειρεύω με έπιανε την πρώτη φορά...τώρα μόνο να τρώω θέλω:lol:

η γνωστή μου εμένα πάντως τα πήγε μια χαρά πήρε όλες τις μέρες και γέννησε ακριβώς στην ΠΗΤ της!!

Κι εγω εχει τωρα 2 μερες δεν την πολυκαταλαβαίνω.. Κατι λίγο... Ο γιατρός όμως μου είπε οτι πολλές φορές ειναι μπρούμητα και γι'αυτό!! Μην ανησυχείς ρε συ όλα καλά αλλά μην κουράζεσαι πολύ!!

Αυτό νομίζω το ξανα ανάφερες... ίσως να είναι μπρούμητα γιατι θυμάμαι πριν λίγες μέρες τον ένιωθα πολύ πολύ έντονα... από εκείνη την μέρα δεν το πολυκαταλαβαίνω...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

εμένα το να μαγειρεύω με έπιανε την πρώτη φορά...τώρα μόνο να τρώω θέλω:lol:

η γνωστή μου εμένα πάντως τα πήγε μια χαρά πήρε όλες τις μέρες και γέννησε ακριβώς στην ΠΗΤ της!!

ΑΑΑ!!! να τα μαγειρευεις κατάλαβα!!!! καλα και να τα τρωω δεν λέω όχι!!!! χιχιιχιχιιχιχι:tongue: μακάρι όλα καλά να πάνε για όλες μας!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα κορίτσια !!!

Και εγω με την κουζινα εχω τρελλα!! Ολη μερα να φτιαχνω φαγητα και γλυκα δε με νοιαζει!!

Τωρα πριν λιγο εφτιαξα ενα παγωτο πολυ ευκολο και το εβαλα καταψυξη!

Δωρα ωραιο το Βικτωρια, γιορταζει ομως η δε σε νοιαζει αυτο??

Το δικο μου μυνημα το ειδες που εγραψα σημερα πανω σε αυτο το θεμα??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Οταν γυριζει μπρουμητα με την πλατη του στο τοιχωμα της κοιλιας σου δλδ, δεν το καταλαβαινεις αυτους τους μηνες γιατι σε κλωτσαει εσωτερικα..Στους μεγαλους μηνες ομως οταν συμβαινει αυτο ειναι ανατριχιαστικο!! για εμενα τουλαχιστον....:shock:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Και εγω με την κουζινα εχω τρελλα!! Ολη μερα να φτιαχνω φαγητα και γλυκα δε με νοιαζει!!

Ναι γιορτάζει μαζί με τον Μηνά... Βίκτωρ και Μηνά αλλά δεν θυμάμαι ποτε.. Α!!!

Στις 11 Νοεμβρίου !!!

Αχ Αννούλα μου δεν διάβασα τα προηγούμενα μηνύματα... Για πες τι εγραψές??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κάποια έγραψε εχτές για ένα γλυκό με σοκολάτα και πορτοκάλι μιαμ μιαμ.... την συνταγή περιμένω ακόμα....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...