Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Κι εγω δεν θυμαμαι αν μου το ειχες πει αυτο. Ωραια τοτε κ με 7.5. Αντε να δουμε τι θα δειξει την Τεταρτη. Να λυθει κι εμενα η απορια μου. Δεν θα ασχοληθω αλλο. Αυτο που ειναι να γινει θα γινει..! 

Το θέμα είναι ν είναι τριζωνικο εμένα δε πήγαινε παραπάνω ποτέ έτσι κ αλλιώς και μου είχε πει ο γιατρός από 7 και πάνω προχωράμε κανονικά 

Εν τω μεταξύ στέλνω του γιατρού μου μια φωτό της κόρης μου στο  μσν ( για να τον προετοιμάζω ) 

Και του γράφω γιατρεεεε θέλω άλλο ένα το ίδιο 

Και μου απαντάει γελώντας δύσκολο 

Ελπίζω ν εννοεί δύσκολο ν είναι το ίδιο και όχι το να κάνω άλλο παιδί 

Θα δείξει 

Χαχα 

• Χαχα 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ναι κατα κάποιο τρόπο σε πληγώνει γιατι σκέφτεσε ότι τι;; δεν το θέλουν;;; απο την άλλη και τι με νοιαζει;; δικο τους είναι; αλλα τέτοια λόγια να σου τα λένε στενοί σε ενοχλει.. δηλαδή αν έκανα δύδυμα τι θα μου έλεγε;; δεν έπρεπε να κάνω 2 τόσο κοντα;;;;;

Αστους και ας λενε οτι θελουν!!Ειδικα στους ξενους μη δινεις σημασια!!

Τα παιδια ειναι το καλυτερο να ειναι κοντα κοντα οι ηλικιες τους, ειδικα οταν ειναι το ιδιο φυλλο!!! Βλεπω εγω απο τα δικα μου, ολα μαζι τα κανουν και ειναι πολυ αγαπημενα και με κοινα ενδιαφεροντα! Οταν μεγαλωνουν ετσι τα αδερφια πιστευω οτι εχουν τις καλυτερες προοπτικες για να ειναι αγαπημενα παντα! Τι καλυτερο για εναν γονιο??

Εγω με την αδερφη μου που εχω 8 χρονια διαφορα ποτε δεν παιξαμε μαζι, και τα κοινα μας ενδιαφεροντα ξεκινησαν οταν παντρευτηκε και αυτη και εκανε παιδια, δλδ πριν 5-6 χρονια!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αστους και ας λενε οτι θελουν!!Ειδικα στους ξενους μη δινεις σημασια!!

Τα παιδια ειναι το καλυτερο να ειναι κοντα κοντα οι ηλικιες τους, ειδικα οταν ειναι το ιδιο φυλλο!!! Βλεπω εγω απο τα δικα μου, ολα μαζι τα κανουν και ειναι πολυ αγαπημενα και με κοινα ενδιαφεροντα! Οταν μεγαλωνουν ετσι τα αδερφια πιστευω οτι εχουν τις καλυτερες προοπτικες για να ειναι αγαπημενα παντα! Τι καλυτερο για εναν γονιο??

Εγω με την αδερφη μου που εχω 8 χρονια διαφορα ποτε δεν παιξαμε μαζι, και τα κοινα μας ενδιαφεροντα ξεκινησαν οταν παντρευτηκε και αυτη και εκανε παιδια, δλδ πριν 5-6 χρονια!!

Ακριβώς έτσι το σκέφτομαι... ότι θα είναι κοντά θα μεγαλώσουν μαζί θα τα κάνουν όλα μαζί και θα έχουν με μια Α επικοινωνπία ρε παιδί μου... εγω με την αδελφή μου έχουμε 4 χρόνια οκ δεν είναι και πάρα πολλά αλλά πάλι δεν κάναμε παρέα..τωρα με τα παιδιά μας κάνουμε...

Πορτοκαλάδα δεν έχω... μηπως λεμονάδα;; το ίδιο δεν είναι;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αντωνία τον μπαμπά μου τον λένε Φίλιππο και δυστυχώς δεν έχει θηλυκό όνομα. Την ίδια μέρα γιορτάζει η Φιλία αλλά δεν μου αρέσει καθόλου.

Το Ευαγγελία εδώ το κάνουν όλοι Βαγγελιώ, το οποίο το μισώ και φυσικά δεν πρόκειται να δώσω τέτοιο όνομα στο παιδί μου. Πίεση από που? Στον σύζυγο το είχα ξεκαθαρίσει τότε...αν το επόμενο ήταν κορίτσι το όνομα Ευαγγελιά δεν παίζει στις επιλογές και μου είχε πει βγάλτο όπως θες. Η μαμά μου δεν έχει πρόβλημα, της έχει βγάλει το όνομα η αδερφή μου.

Καλημερα Ελευθερια!!

Καλα αυτο με τα ονοματα ειναι πολυ τραγελαφικο!!Στο κατω κατω της γραφης δε νομιζω οτι αφορα κανεναν παρα μονο τους ιδιους τους γονεις!!

Τα παλια τα χρονια οταν αφηναν το νονο να αποφασισει για το ονομα ηταν σωστο, και τωρα οι γονεις που το εφεραν στον κοσμο δεν εχουν λογο???

Εμεις το εχουμε κοψει απο την αρχη αυτο το θεμα και δινουμε ασχετα ονοματα στα παιδια μας!!

Θελετε να ακουσετε το ονομα του πεθερου μου?? Αρχιμηδης!!!

Να βγαλω εγω ετσι το παιδι μου και να το χαντακωσω μια ζωη δηλαδη!!

Επειδη καποτε καποιος ειχε τη φαεινη ιδεα να βγαλει ετσι το βαφτιστηρι του!!!Για σκεψου!!!

Τον μεγαλο μου τον λενε Γερασιμο και τον μικρο Παναγιωτη, ονοματα καθαρης δικης μας επιλογης και δεν τολμησε να μιλησει και κανενας αφου το ακουγαν για πρωτη φορα στην εκκλησια απο το στομα του νονου!!

Ακριβώς έτσι το σκέφτομαι... ότι θα είναι κοντά θα μεγαλώσουν μαζί θα τα κάνουν όλα μαζί και θα έχουν με μια Α επικοινωνπία ρε παιδί μου... εγω με την αδελφή μου έχουμε 4 χρόνια οκ δεν είναι και πάρα πολλά αλλά πάλι δεν κάναμε παρέα..τωρα με τα παιδιά μας κάνουμε...

Πορτοκαλάδα δεν έχω... μηπως λεμονάδα;; το ίδιο δεν είναι;;

Ξερω για την πορτοκαλαδα , τωρα δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις μισο ποτηρι λεμοναδα!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

καλημέρα σας!!! τι κάνετε????? τα μπεμπάκια μας?????????????:P

Καλη σου μερα!! Το μεγάλο μπεμπάκι ήρθε η μαμα μου τώρα και τον πήρε να τελειωσω τις δουλειές μου με την ησυχία μου... Το μικρό από ψες την νύχτα δεν το πολυνιώθω.... παίζει ρόλο το ότι είμαι πτώμα στην κούραση;;;

Ρε κοριτσια να ρωτήσω κάτι... Πάντα καθάριζα το σπίτι μου... όμως δεν ήμουν ποτε μου μανιακη με τις δουλειές.. έκανα γενική καθαριότητα κάθε Σάββατο και μεσοβδόμαδα λιγο σφουγγάρισμα λίγο τις τουαλέττες τα βασικα τελος πάντων... όταν είμαι έγκυος με πιάνει μια μανια...... και στον μεγάλο και τώρα........ μεγάλη μανία ρε παιδια..... την Πέμπτη έκανα γενικη..γενική όμως... ερμάρια δωματίων, κουζίνας, ότι συρτάρια έχει το σπίτι τα άδειασα και τα καθάρισα, ψυγεία φούρνους κτλ κτλ....τώρα 2 μέρες μετά με έπιασε κάτι ότι είναι πολύ λερωμένα πάλι και θέλω να τα ξανακάνω.... άκούω κι άλλες κοπέλλες έγκυες που τους πιάνει μια μανία με τις δουλειές.... τι είναι αυτό.... και αυτό με τις ορμόνες έχει να κάνει;;;;; κανονικά με την εγκυμοσύνη έπρεπε να βρίσκω αφορμή για ξεκούραση αλλά άλλο απότο να καθαρίζω δεν κάνω.......

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα Αναστασακι, που χαθηκες εσυ???

καλημέρα!!! τι κάνετε??? εγώ πήγα στη γιατρό μου προχθές και μου ειπε μπορει να χρειαστει να αυξησω τα γιοτοπαρ που παιρνω για τις συσπάσεις και δεν ειμαι και πολύ καλά ψυχολογικά.....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα!!! τι κάνετε??? εγώ πήγα στη γιατρό μου προχθές και μου ειπε μπορει να χρειαστει να αυξησω τα γιοτοπαρ που παιρνω για τις συσπάσεις και δεν ειμαι και πολύ καλά ψυχολογικά.....

Γιατι εχεις συσπασεις???

Τι μωρο ειπαμε πως εχεις??

Γιατι εχεις συσπασεις???

Τι μωρο ειπαμε πως εχεις??

Αγόρι έχω! τι εννοεις γιάτί έχω?:rolleyes: μήπως και εγώ ξέρω??? πάντως δεν είναι από κουραση, γιατί δεν δουλευω και δεν κουραζομαι γενικοτερα.. απλά ετυχε μάλλον στον οργανισμό μου...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Αγόρι έχω! τι εννοεις γιάτί έχω?:rolleyes: μήπως και εγώ ξέρω??? πάντως δεν είναι από κουραση, γιατί δεν δουλευω και δεν κουραζομαι γενικοτερα.. απλά ετυχε μάλλον στον οργανισμό μου...

Εννοω γιατι σου δινει χαπια, εχεις γενικα συσπασεις??

Μου τις περιγραφεις λιγο για να ξερω αν δε βαριεσαι??

Καλη σου μερα!! Το μεγάλο μπεμπάκι ήρθε η μαμα μου τώρα και τον πήρε να τελειωσω τις δουλειές μου με την ησυχία μου... Το μικρό από ψες την νύχτα δεν το πολυνιώθω.... παίζει ρόλο το ότι είμαι πτώμα στην κούραση;;;

Ρε κοριτσια να ρωτήσω κάτι... Πάντα καθάριζα το σπίτι μου... όμως δεν ήμουν ποτε μου μανιακη με τις δουλειές.. έκανα γενική καθαριότητα κάθε Σάββατο και μεσοβδόμαδα λιγο σφουγγάρισμα λίγο τις τουαλέττες τα βασικα τελος πάντων... όταν είμαι έγκυος με πιάνει μια μανια...... και στον μεγάλο και τώρα........ μεγάλη μανία ρε παιδια..... την Πέμπτη έκανα γενικη..γενική όμως... ερμάρια δωματίων, κουζίνας, ότι συρτάρια έχει το σπίτι τα άδειασα και τα καθάρισα, ψυγεία φούρνους κτλ κτλ....τώρα 2 μέρες μετά με έπιασε κάτι ότι είναι πολύ λερωμένα πάλι και θέλω να τα ξανακάνω.... άκούω κι άλλες κοπέλλες έγκυες που τους πιάνει μια μανία με τις δουλειές.... τι είναι αυτό.... και αυτό με τις ορμόνες έχει να κάνει;;;;; κανονικά με την εγκυμοσύνη έπρεπε να βρίσκω αφορμή για ξεκούραση αλλά άλλο απότο να καθαρίζω δεν κάνω.......

Ασε τωρα τις πολλες δουλιες στην ακρη!!

Αφου ειναι καθαρο το σπιτι σου παλι θα κανεις τις λεπτομερειες???

Εννοω γιατι σου δινει χαπια, εχεις γενικα συσπασεις??

Μου τις περιγραφεις λιγο για να ξερω αν δε βαριεσαι??

ναι εχω αρκετες!!:shock: και ξεκίνησαν νωρίς σε εμενα... είναι σαν τραβήγματα στην κοιλίτσα και τεντώνει από πάνω, και αν ΄ξαπλωσεις και την πιάσεις εκείνη τη στιγμή είναι σαν πετρα!! και διαρκει πολύ λίγα δευτερόλεπτα.. δηλαδη αν δεν το δωσεις σημασία δεν το καταλαβαίνεις κιόλας.. ευτυχως εμενα με είχε προειδεασει απο πριν και το ειχα στο μυαλό μου.... και τώρα παίρνω αυτα τα χαπάκια...αλλά συνεχίζω να εχω.. μακάρι να πάνε όλα καλά!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ναι αυτό με τα γενέθλια είναι ένα θέμα.... Και εμένα ο γιός μου είναι χειμώνα δεν μπορώ να του τα κάνω όπως θέλω... και το ιδιο και το μικρο ακόμα πιο χειμώνα θα γεννηθεί.. άρα για κανεναν δεν θα έχει γενέθλια όπως τα φαντάζομαι... σε πάρκα με φουσκωτά και μπουφέ στον κήπο κτλ κτλ:lol::lol::lol: Άντε θα νοικιαζω αίθουσες με εσωτερικού χώρου παιχνίδια τουλάχιστον να το ευχαριστιούνται...

Μπορεις ομως να του κανεις και παρτυ στον παιδικο σταθμο αν το συζητησεις μαζι τους και δεχτουν. Το εκανα και εγω αυτο στους παιδικους γιατι ειναι και ολα τα παιδακια μαζεμενα που γνωριζονται!Τους πηγαινα και κλοουν, δεν μου ελεγαν οχι γιατι εκει αλλο που δεν θελουν οι δασκαλες να βρισκουν τροπους να τα διασκεδασουν! Μετα στο σπιτι το καναμε κλειστο δλδ με γιαγιαδες και θειους!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...