Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημέρα και καλώς ήρθες Aik!Νομίζω ότι μπορείς να καταφέρεις το ακατόρθωτο αν τρως πολλά φρούτα και λαχανικά και επίσης να μην τρώς μετά τις 8 το βράδυ.. Όλα θα γίνουν μην αγχώνεσαι...

Για την ωρα καλα τα καταφερνω, διοτι εχω ανακατοσουρες, οποτε δεν μπορω να τρωω,απο την αλλη ομως ολο και σε κατι παρασειρεσαι, ομως στην προκειμενη περιπτωση πρεπει να υπαρξει μετρο απο εμενα, για να μπορεσω να εχω μια ομαλη εγκυμοσυνη. Μου ειπε ο γιατρος απαχο κρεας, ψαρι, τυρια, γαλα 0%,λαχανικα, ξινα φρουτα, γιαουρτια 0%, σαλατες. Αυτα μονο, οταν λεει ερθει η ωρα για να γεννησω να εχω φτασει στα 100 κιλα.

Γιώργος 26.10.2002 Άγγελος 12.07.2007 Εμμανουέλα 02.03.2012

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για την ωρα καλα τα καταφερνω, διοτι εχω ανακατοσουρες, οποτε δεν μπορω να τρωω,απο την αλλη ομως ολο και σε κατι παρασειρεσαι, ομως στην προκειμενη περιπτωση πρεπει να υπαρξει μετρο απο εμενα, για να μπορεσω να εχω μια ομαλη εγκυμοσυνη. Μου ειπε ο γιατρος απαχο κρεας, ψαρι, τυρια, γαλα 0%,λαχανικα, ξινα φρουτα, γιαουρτια 0%, σαλατες. Αυτα μονο, οταν λεει ερθει η ωρα για να γεννησω να εχω φτασει στα 100 κιλα.

Και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες σου είχες παραπανίσια κιλά?Ή τώρα ξεκινάς έτσι? Μια φίλη μου ξεκίνησε έτσι και τις είχε κόψει πολλ. Το κάνουν αυτό γιατί μετά ανεβάζεις πίεση απο τα κιλά και αναγκαστικά πας με καισαρική,όπως έγινε και με τη φίλη μου. Πάντως όλες έτσι όπως σου είπε πρέπει να τρώμε! Όλα θα τα αντέξεις καλή μου για το μωράκι σου!!!!:P

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Eδω ειμαι εγω...!Αυτες τις μερες εχω χαθει λιγο αλλα παρακολουθω οσα γραφετε...Ο αντρουλης μου εχει βγει σε αδεια απο την Παρασκευη κ δεν εχω τοσο χρονο!!Σημερα φτιαχνουμε βαλιτσες...Φευγουμε με το καλο αυριο πρωι...!Εσεις?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Οσο για τα μαιευτηρια εμενα η γιατρος μου ειναι στο Ελενα (δημοσιο) αρα αν ολα βαινουν καλως εκει θα γεννησω.Μια γνωστη μου γεννησε κ ηταν σε λουξ μονοκλινο.Ειχα κ πολυθρονα-κρεβατι για τον συνοδο κ ηταν παντα καποιος μαζι της.Καλα το δωματιο τελειο...Ελπιζω μεχρι τοτε να ειναι ολα καλα κ να βρουμε κ δωματιο βεβαια...!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Φουσκιτσα μπηκες στον 4ο ε? αντε εγω λιγες μερες θελω ακομη.Εκανα εναν υπολογισμο κ νομιζω οτι καθε 5 ή 6 του μηνος αλλαζω μηνα.Σωστα τα λεω?Εγω ΠΗΤ 5/2 ή 3/2 δεν θυμαμαι ακριβως τωρα.

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Γεια σας κορίτσια!είμαι και εγώ στην παρέα σας!έχω πητ 12/2 και περιμένω δίδυμα!!έχω ήδη ένα αγοράκι 19 μηνών :)

Καλως ηρθες κ να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη.Διδυμα ε? Μπραβο σου!!Ξερεις κ το φυλο?

Πες μας λιγα ακομη λογια για σενα ..Απο Αθηνα εισαι?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Φουσκιτσα μπηκες στον 4ο ε? αντε εγω λιγες μερες θελω ακομη.Εκανα εναν υπολογισμο κ νομιζω οτι καθε 5 ή 6 του μηνος αλλαζω μηνα.Σωστα τα λεω?Εγω ΠΗΤ 5/2 ή 3/2 δεν θυμαμαι ακριβως τωρα.

Με το που μπήκα στην 14η βδομάδα μπήκα στον 4ο.Δεν ξέρω κι εγώ πότε αλλάζω μήνα.. Πώς πάει??? Εσύ ξέρεις? Πιθανή ημερομηνία δεν μου είπε αλλα στον τελευταίο υπέρηχο γράφει 30-01 έως 02-02.Μάλλον με είδε με τα πατομπούκαλα και θεώρησε οτι ειμαι της καισαρικής γι'αυτό δεν είπε τιποτα! χα χα :D:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σας κορίτσια!είμαι και εγώ στην παρέα σας!έχω πητ 12/2 και περιμένω δίδυμα!!έχω ήδη ένα αγοράκι 19 μηνών :)

Καλώς την!!!! Να σου ζήσει το παιδάκι σου και με το καλό τα νέα μωράκια!!! Δίδυμα ε?? Αχ πώς το πήρες όταν το έμαθες?????:P

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Οσο για τα μαιευτηρια εμενα η γιατρος μου ειναι στο Ελενα (δημοσιο) αρα αν ολα βαινουν καλως εκει θα γεννησω.Μια γνωστη μου γεννησε κ ηταν σε λουξ μονοκλινο.Ειχα κ πολυθρονα-κρεβατι για τον συνοδο κ ηταν παντα καποιος μαζι της.Καλα το δωματιο τελειο...Ελπιζω μεχρι τοτε να ειναι ολα καλα κ να βρουμε κ δωματιο βεβαια...!

καλημερα κ απο μενα! να ρωτησω κατι χαζο? οταν λετε δημοσιο π.χ. το Ελενα ειναι νοσοκομειο ή μονο μαιευτηριο?

BJVqp3.png

καλημερα κ απο μενα! να ρωτησω κατι χαζο? οταν λετε δημοσιο π.χ. το Ελενα ειναι νοσοκομειο ή μονο μαιευτηριο?

Νοσοκομείο λογικά ε??Δεν είμαι και απο Αθήνα να μην λέω βλακείες...:rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Με το που μπήκα στην 14η βδομάδα μπήκα στον 4ο.Δεν ξέρω κι εγώ πότε αλλάζω μήνα.. Πώς πάει??? Εσύ ξέρεις? Πιθανή ημερομηνία δεν μου είπε αλλα στον τελευταίο υπέρηχο γράφει 30-01 έως 02-02.Μάλλον με είδε με τα πατομπούκαλα και θεώρησε οτι ειμαι της καισαρικής γι'αυτό δεν είπε τιποτα! χα χα :D:D

Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ρωτησει την γιατρο αλλα εψαξα πολυ κ κατεληξα στο εξης:Βρισκεις την ΤΕΡ προσθετεις 7 ημερες κ η ημερομηνια που βγαινει ειναι η αλλαγη καθε μηνα.

π.χ. εγω εχω ΤΕΡ 29/4 + 7 = 6/5 μπηκα στον 1ο μηνα

6/6 στον 2ο, 6/7 στον 3ο κ 6/8 στον 4ο

Μαλλον ετσι παει γιατι μεχρι τωρα εχω δει οτι η αυχενικη μου ελεγε 5/2/2012

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Δεν ξερω αν ειναι σωστο αλλα απ'εξω λεει γενικο νοσοκομειο-μαιευτηριο.

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Καλησπερα κοριτσακια!!! Σας γραφω απο το κινητο μου ειμαστε για μπανακι! Η θαλασσα ειναι μουρλια κ η ναυτια μου ηπια μεχρι τωρα. Χτες κοιμηθηκα 10 ωρες!!!! Χαχαχα

Το θεμα της δουλειας ειναι λιγο πονεμενο γιατι δεν βλεπω να εχω κ πολυ βοηθεια κ δεν ξερω πως θα τα οργανωσω. Απο την αλλη με ενα μισθο δεν βγαινει με τιποτα. Αλλα παλινα δουλευω για να τα δινω σε κοπελα να μου κραταει το μωρο μια η αλλη ερχεται... Δεν ξερω καπως πρεπει να τα οργανωσω με την πεθερα μου. Αν και μενει λιγο μακρια κ ειναι δυσκολο.... Αχ... Εμενα ο γιατρος μου ειναι σε ιδιωτικο κ δεν θελω να τον αλλαξω με τιποτα αν και μου φαινονται υπερβολικα τα λεφτα. Δεν ξερω ειμαι πολυ μπερδεμενη με ολα.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...