Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Elafaki83 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ πήγαινα κανονικά μέχρι κ 1 ημέρα πριν την εμβρυομεταφορα, έκατσα 4 μέρες σπίτι αραχτή κ την 5η πήγα στην δουλειά κανονικά… βέβαια εμένα είναι καθιστική η δουλειά κ τις 8 ώρες! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!

Καλημέρα !! 
      Και εγώ καθιστική δουλεια κάνω αλλά συνήθως είναι πάνω από 8 ώρες και μπορεί να έχει και Σαββατοκύριακα δουλεια από το σπίτι. Όποτε δεν είναι τόσο θέμα σωματικής αλλά κυρίως ψυχικής κούρασης. Σκεφτόμουν να βάλω όλη τη βδομάδα της μεταφοράς άδεια. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εγω σκεφτομαι να την βγαλω Ευα οχι απο το ευαγγελια ομως!!! η προγιαγια του αντρα μου ειχε γεννηθει ακριβως πριν εναν αιωνα. και εη ιδια μερα που εχω πητ 25/2 1912. της ειχε μεγαλη αδυναμια η πεθερα μου τη λατρευε κ ο αντρας μου. δεν ξερω το σκεφτομαι.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αντωνία μου άστες να λένε, εγώ πάλι δεν θέλω να μεγαλώσει η κοιλία μου υπερβολικα... ίσως εκείνη είχε βάλει περισσότερα κιλά από εσενα στο κατω κατω....και ναι ο καθένας είναι διαφορετικός .... και ποιος τις ειπε εκείνης ότι οι κοιλιτσα πρέπει να είναι τεραστια;;;

ΈΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ.....

25 έβαλε μου είπε δηλαδή 9 περισσότερα από εμένα... ούτε εγώ θέλω να μεγαλώσει υπερβολικά..ασε που θα υπάρχει κίνδυνος και για ραγαδες μετα..

Επειδή αυτή έγινε σαν μπαλόνι πρεπει να γίνουμε όλες έτσι κατάλαβες;;

εντωμεταξύ το Ντανιελ όνομα για το μωρό ανήκει σε κάποιον ή απλά σ' αρέσει;; Ντανιελ μας είπες ότι σκέφτεσε έτσι;; Ωραίο είναι, λίγο παράξενο για τα Κυπριακά δεδομένα αλλά ωραίο..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

25 έβαλε μου είπε δηλαδή 9 περισσότερα από εμένα... ούτε εγώ θέλω να μεγαλώσει υπερβολικά..ασε που θα υπάρχει κίνδυνος και για ραγαδες μετα..

Επειδή αυτή έγινε σαν μπαλόνι πρεπει να γίνουμε όλες έτσι κατάλαβες;;

εντωμεταξύ το Ντανιελ όνομα για το μωρό ανήκει σε κάποιον ή απλά σ' αρέσει;; Ντανιελ μας είπες ότι σκέφτεσε έτσι;; Ωραίο είναι, λίγο παράξενο για τα Κυπριακά δεδομένα αλλά ωραίο..

όχι απλα μου αρέσει πόλυ, δεν μου αρεσουνε ονοματα που ακούω συχνα (αντρεας, μαρια, αννα, κατερινα, κτλ)

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

όχι απλα μου αρέσει πόλυ, δεν μου αρεσουνε ονοματα που ακούω συχνα (αντρεας, μαρια, αννα, κατερινα, κτλ)

Άμα το συμφωνήσεις με τον σύντροφό σου......μια χαρα είναι!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα σε ολα τα κοριτσια ...και βεβαια συγχαρητηρια στην Νικη...για το αγορακι της...ειδες εχουμε μια μερα διαφορα κ θα κανουμε κ οι δυο αγορι...Λετε τελικα αυτο με το φεγγαρι να ειναι σωστο???

Ωραια συζητηση ανοιξατε με την γεννα αλλα απο οτι καταλαβα οι περισσοτερες εχουν παει για καισαρικη ε??Και εμεις μαλλον προς τα εκει βαδιζουμε ...αλλα στο τελος θα δειξεουν ολα..!

Αντε Νικη κοντα ειναι κ η β'επιπεδου και για σενα με το καλο να ξαναδειτε το μωρακι σας??Μηπως σας ειπε ποσα γραμμαρια ειναι?

όχι δεν μας ειπε και ξέχασα να την ρωτησω..... πόσα περίπου θα είναι αν ξέρετε

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Το Ντανιέλ σαν όνομα και εμένα μου αρέσει αλλά δεν θα ήθελα ξενικό όνομα για το παιδί μου.

ο αντρας μου απο λατινική αμερική είναι, εμένα παλί τα δικά μας τα ονοματα δεν μου αρεσουνε τοσο γιατι τα συνηθισα.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

όχι δεν μας ειπε και ξέχασα να την ρωτησω..... πόσα περίπου θα είναι αν ξέρετε

Δεν θυμάμαι αλλά κάπου πρέπει να γράφει στο internet..Νομιζω τα έχω γραμμένα στο σπίτι από τον μεγάλο μου..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Δεν θυμάμαι αλλά κάπου πρέπει να γράφει στο internet..Νομιζω τα έχω γραμμένα στο σπίτι από τον μεγάλο μου..

άσε να το ψαξω τοτε..... μέχρι να πάω για β επιπεδου πόσα εκατοστα θα έχει φτάσει άραγε;;; τωρα ειναι 19,6 ραντεβου έχω στις 28

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

άσε να το ψαξω τοτε..... μέχρι να πάω για β επιπεδου πόσα εκατοστα θα έχει φτάσει άραγε;;; τωρα ειναι 19,6 ραντεβου έχω στις 28

20η εβδομάδα

ΤΟ ΚΥΗΜΑ: Tο παιδί σε καθιστή θέση έχει ύψος περίπου 16 εκ. και ζυγίζει περίπου 300 γραμμάρια.Τα νύχια των ποδιών έχουν σχηματιστεί. Σε όλο το σωματάκι αρχίζει να εμφανίζεται χνούδι και το δέρμα γίνεται σκληρότερο. Οι παλμοί της καρδιάς ακούγονται με κοινό ακουστικό και το φύλο ξεχωρίζει άνετα.

Είναι καιρός για ένα τελευταίο – πριν τη βιωσιμότητα – λεπτομερές υπερηχογράφημα (οι έγκυες το χαρακτηρίζουν και «μεγάλο υπέρηχο»), όπου ελέγχονται ακόμη μια φορά τα μεγέθη κρανίου και μηριαίου, η ανατομία του εγκεφάλου, οι χώροι της καρδιάς και οι απαγωγές των μεγάλων αγγείων, η ύπαρξη ουροδόχου κύστεως, στομάχου, οι νεφροί (πεταλοειδής νεφρός!), η κινητικότητα, τυχόν αναπνευστικές κινήσεις, η πενταδακτυλία, κνήμες αντιβραχίονες και άκρα. Πριν γίνουν ολ’ αυτά, θα πρέπει η μητέρα να έχει συνειδητοποιήσει σε ποιες ενέργειες θα προβεί, αν βρεθεί κάπου ένα μικρό πρόβλημα. Τα ηθικά διλήμματα που μπορεί να προκύψουν από την γνώση πχ. ότι στο έμβρυο λείπουν 2 δακτυλάκια, είναι για μητέρα και γιατρό σημαντικά και οι αποφάσεις περί του πρακτέου ενδεχομένως εκ διαμέτρου αντίθετες.

Η ΜΗΤΕΡΑ: Τα πρώτα σκιρτήματα του εμβρύου γίνονται αντιληπτά (στο πρώτο παιδί. ! Στο δεύτερο γίνονται αντιληπτά από την 18η εβδομάδα). Ο πυθμένας της μήτρας ψηλαφάται 3 δάκτυλα κάτω από τον ομφαλό.

Νομίζω ότι προς το παρόν βάζουν γύρω στα 100 γραμμάρια την εβδομάδα κοντα στις 22 εβδομάδες οπότε θα είναι περισσότερο από μισό κιλο αν δεν κάνω λάθος. Τους τελευταιους μήνες βάζουν πολύ περισσότερα

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

1.Αννιτα - πητ 17-20/12/2012 αγορακι

2.anastasaki-melissaki -πητ 18/1/2012 -αγορακι

3,female πητ 19/1/2012 στο Μητέρα Κρήτης κοριτσακι

4.toulala -πητ 30/1/2012 άγνωστο που αγοράκι

5.fouskitsa82 -πητ 30/01/2012 σε ιδιωτική κλινική της Κοζάνης κοριτσι

6.nikou - πητ 2/2/2012 αγοράκι

7.sophie jolie - πητ 3/2/2012 Ελενα αγορακι

8.minaki - πητ 3/2/2012 κοριτσι

9.morfia -πητ 6/2/2012 Ιασω Λαρισας αγορακι-κοριτσακι

10.dolphin73 -πητ 10/02/2012 λογω προγραμμ.καισαρικης Ιασω κοριτσακι

11.tsourekimou -πητ 11/2/12, προγρ. Κ.Τ. - Θεσ/νικη - φυλλο δεν ξερουμε!

12. Νια - πητ 11/02/12 αγορι

13.labc81 -πητ 12/2 Μητερα κοριτσάκια

14.xristina83 -πητ 14/2 ΡΕΑ αγορι Φ.Τ(ελπιζω)

15.litsa 84- ΠΗΤ 14/02/2012 ΙΑΣΩ Αθηνα,κοριτσακι

16.taspaa-πητ16/2,Iπποκρατειο Θεσ/νικης-Ελπιζω Φ.Τ.,κοριτσι..(κατα 80%)

17.εφακη!!πητ 18/2/2012 καισαρικη αχιλλειων λεμεσο-αγορακι!!!!

18.ggwgw-πητ 24/2/12 κλινικη Υγεια-Λαρισα-κοριτσακι(μαλλον)

19.margo4-4 -πητ περιπου 25/2/12 μαλλον λογω καισαρικης κοριτσακι!

20.november rain - πητ: τελη φλεβαρη προγρ.καισαρικη Π.Γ.Ν.Αλεξανδρουπολης, αγνωστων στοιχειων προς το παρον και εμεις!

21.Blublu - πητ τελη Φλεβαρη,προγρ. Κ.Τ. -Θεσ.νικη- κοριτσι

22. Kassandra81 πητ 04/03/2012 μάλλον Φ.Τ. Νοσ. Αλεξάνδρα φύλο άγνωστο ακόμα

yiORT7o.jpgwYStp3.png

20η εβδομάδα

ΤΟ ΚΥΗΜΑ: Tο παιδί σε καθιστή θέση έχει ύψος περίπου 16 εκ. και ζυγίζει περίπου 300 γραμμάρια.Τα νύχια των ποδιών έχουν σχηματιστεί. Σε όλο το σωματάκι αρχίζει να εμφανίζεται χνούδι και το δέρμα γίνεται σκληρότερο. Οι παλμοί της καρδιάς ακούγονται με κοινό ακουστικό και το φύλο ξεχωρίζει άνετα.

Είναι καιρός για ένα τελευταίο – πριν τη βιωσιμότητα – λεπτομερές υπερηχογράφημα (οι έγκυες το χαρακτηρίζουν και «μεγάλο υπέρηχο»), όπου ελέγχονται ακόμη μια φορά τα μεγέθη κρανίου και μηριαίου, η ανατομία του εγκεφάλου, οι χώροι της καρδιάς και οι απαγωγές των μεγάλων αγγείων, η ύπαρξη ουροδόχου κύστεως, στομάχου, οι νεφροί (πεταλοειδής νεφρός!), η κινητικότητα, τυχόν αναπνευστικές κινήσεις, η πενταδακτυλία, κνήμες αντιβραχίονες και άκρα. Πριν γίνουν ολʼ αυτά, θα πρέπει η μητέρα να έχει συνειδητοποιήσει σε ποιες ενέργειες θα προβεί, αν βρεθεί κάπου ένα μικρό πρόβλημα. Τα ηθικά διλήμματα που μπορεί να προκύψουν από την γνώση πχ. ότι στο έμβρυο λείπουν 2 δακτυλάκια, είναι για μητέρα και γιατρό σημαντικά και οι αποφάσεις περί του πρακτέου ενδεχομένως εκ διαμέτρου αντίθετες.

Η ΜΗΤΕΡΑ: Τα πρώτα σκιρτήματα του εμβρύου γίνονται αντιληπτά (στο πρώτο παιδί. ! Στο δεύτερο γίνονται αντιληπτά από την 18η εβδομάδα). Ο πυθμένας της μήτρας ψηλαφάται 3 δάκτυλα κάτω από τον ομφαλό.

Νομίζω ότι προς το παρόν βάζουν γύρω στα 100 γραμμάρια την εβδομάδα κοντα στις 22 εβδομάδες οπότε θα είναι περισσότερο από μισό κιλο αν δεν κάνω λάθος. Τους τελευταιους μήνες βάζουν πολύ περισσότερα

σε ευχαριστώ πολυ αντωνια μου....αν και εγω ενιωσα το μπεμπη μου πιο γρήγορα, ισως επειδη είμαι λεπτη δεν ξέρω αν παίζει ρόλο....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...