Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Εχω ακομα μπροστα μου 6 μερες για να παω για μετρηση ενδομητριου.. και περνανε χιλια δυο απο το μυαλο μου και αναρωτιεμαι τι πρεπει να κανω αν: ειναι 7+. Τι εννοω: Θα παω 10η μερα περιοδου. Αν ειναι κατω απο 7, θα ξαναπαω για μετρηση μετα απο 2-3 μερες. (Την πρωτη φορα την 10η μερα ειχα 6.5 ενδομητριο. Αυξησαμε τα cyclacur κ πηγα 13η. Ειχα 9.2 και προχωρησαμεμε αυτο. Εμεινα εγκυος κατευθειαν). Τωρα σκεφτομαι τι να κανω αν εχω πχ 7 ή 7.5. Να προχωρησω ή να ζητησω μετρηση μετα απο 2 ημερες, μηπως μεγαλωσει κι αλλο; Δεν εχω αποφασισει τι θα κανω σε αυτη την περιπτωση; αν θελετε πειτε μου κι εσεις τις μετρησεις σας 10η μερα.. κ πως εξελλιχθηκε. Και φυσικα την γνωμη σας!

Δε θυμάμαι αν στο έχω ξαναπεί με 7.5 ενδομήτριο έχω τη κόρη μου τώρα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Το μετανιωσες για το ονομα ε??Δικιο εχεις αφου δεν του εχει προσφερει τιποτα δεν επρεπε να τον τιμησετε κ να του βγαλετε το ονομα..Και εγω ετσι το σκεφτομαι ..οποιος δεν ενδιαφερεται , δεν θα τον τιμησω κιολας!!!Εμενα ειναι φανερο ποιος μας εχει προσφερει κ ποιος οχι γι'αυτο και εμεις θα παρουμε τις αναλογες αποφασεις με το καλο οταν δωσουμε το ονομα..!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τι λες τώρα;;;;

Μην μου πεις οτι θα έχει απαιτηση και στο όνομα αυτη...Εγώ πάντως που έδωσα στον 1ο μου το όνομα του πεθερού το μετάνιωσα....είναι ο μόνος που δεν έδωσε ποτε του κάτι στο παιδι...

Και εγώ όταν το είπα στην παιδίατρο μου λέει "πάλι";; Αυθόρμητα το είπε φυσικά χωρίς να εννοει κάτι κακο η γυναίκα...

Σημασία έχει το ότι εμεις το θεωρήσαμε πάνω στην ώρα που λένε... μια χαρα είναι για μας και οι υπόλοιποι ας κοιτάνε τηνδουλειά τους..

και μενα η παιδιατρος για πλακα το ειπε. εχουμε πολυ καλη σχεση.

ρε female, τωρα που το λες, νομιζω και μενα η πεθερα μου ειπε δεν πειραζει, αλλα δεν εδωσα σημασια. ποτε δεν δινω γιατι πεταει διαφορα ωραια....

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Το όνομα του πεθερού έδωσα και εγώ Αντωνία μου και δεν το ήθελα καθόλου. Είχαμε προστριβές με τον σύζυγο, μέχρι 6 μηνών δεν είχαμε συμφωνήσει στο όνομα.

Το θέμα είναι τώρα...λένε την μαμά μου Ευαγγελία αλλά και την πεθερά μου Ευαγγελία αλλά του έχω ξεκαθαρίσει και έχω συμφωνήσει και με την μάνα μου που δεν θα βγάλω την μικρή έτσι. Θα προτιμήσω ένα άσχετο όνομα που θα αρέσει σε μένα. Όταν του το υπενθυμίσω θέλω να δω αντίδραση...

Ο πεθερός όταν του είπα πως είμαι έγκυος ρώτησε 'αν είναι κορίτσι θα το βγάλεις Ευαγγελία?' και απαντώ 'δεν νομίζω'...Λέει 'τι δεν νομίζεις?να είναι κορίτσι?' λέω 'όχι, να το βγάλω Ευαγγελία':)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μα μπορείς να σκεφτείς για μια ζωούλα που έρχεται 'δεν πειράζει?'. Τι σόι αντιμετώπιση είναι αυτή? Οκ της ήρθε ξαφνικό, δεν το περίμενε αλλά και στον γιο μου ξαφνικό της ήρθε αλλά έδειξε πως χάρηκε. Σιγά μην της ανακοινώνω και κάθε πότε κάνε ελεύθερο σεχ:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Το όνομα του πεθερού έδωσα και εγώ Αντωνία μου και δεν το ήθελα καθόλου. Είχαμε προστριβές με τον σύζυγο, μέχρι 6 μηνών δεν είχαμε συμφωνήσει στο όνομα.

Το θέμα είναι τώρα...λένε την μαμά μου Ευαγγελία αλλά και την πεθερά μου Ευαγγελία αλλά του έχω ξεκαθαρίσει και έχω συμφωνήσει και με την μάνα μου που δεν θα βγάλω την μικρή έτσι. Θα προτιμήσω ένα άσχετο όνομα που θα αρέσει σε μένα. Όταν του το υπενθυμίσω θέλω να δω αντίδραση...

Ο πεθερός όταν του είπα πως είμαι έγκυος ρώτησε 'αν είναι κορίτσι θα το βγάλεις Ευαγγελία?' και απαντώ 'δεν νομίζω'...Λέει 'τι δεν νομίζεις?να είναι κορίτσι?' λέω 'όχι, να το βγάλω Ευαγγελία':)

θα με κοιτανε στο γραφειο και θα λενε " τι γελαει αυτη!!!"

Διαφημίσεις

Του πατέρα σου δεν πάει στο θυληκο; ή πάλι θέλεις κάτι ουδέτερο;;;

Κοιτα εγω είχα συμφωνήσει ότι αν είναι κοριτσάκι θα το πάρει της μαμας μου αν είναι αγοράκι του πεθερου γιατι το ήθελε πολύ ο άντρας μου. αν και εγώ δεν ήθελα δεν παει απο την στιγμη που θελω να δωσω το όνομα των δικών μου εγώ θα πρέπει να δώσω και των πεθερικών... Φυσικά τότε δεν ήξερα πως ήταν αυτός... Καλος άνθρωπος δεν λέω αλλά δεν πρόσφερε ποτε τιποτε ούτε σε μας ούτε στο παιδι...Βοηθεια 0...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

female δυσκολα τα πραγματα. με δυο ευαγγελιες δε νομιζω να τη γλυτωσεις. θα φας τρελη πιεση. σκεψου το παντως να τη φωναζεις ευη.

εμενα στο πρωτο ολοι ηθελαν να βγαλουμε τον πεθερο μου τον οποιο τον χασανε νωρις (εγω δεν τον γνωρισα). αλλα ηδη ο αδερφος του αντρα μου ειχε δημητρη και η αδερφη του δημητρα. και γω δεν ηθελα μια ζωη να φωναζουνε ολοι το γιο μου ο δημητρης ο μικρος. αν και μ'αρεσει πολυ το ονομα. οποτε βρηκαμε ενα της αρεσκειας μας.

στη μικρη, παλι ηθελα να βγαλουμε οποιο μας αρεζε, αλλα ολοι επεμεναν να βγαλω τη μαμα μου. και ο αντρας μου. και τελικα υποχωρησα μονο και μονο επειδη μας βοηθαει πολυ.

γενικα δεν συμφωνω να βγαζουμε τα ονοματα των παππουδων. και μας οι γονεις μας ασχετα ονοματα μας δωσανε. αλλα ειναι χαρα γι'αυτους. και ο μπαμπας μου αν και ξερει οτι δεν θα βγαλουμε το ονομα του γιατι απο πολυ παλια ειχαμε αναφερει οτι δεν μας αρεσει, ξερω οτι ενδομυχα θα το ηθελε πολυ, παρολο που λεει οτι δεν τον πειραζει. ειναι χαρα γι'αυτους, αλλα εμεις πρεπει να κανουμε αυτο που επιθυμουμε.

Διαφημίσεις

Αντωνία τον μπαμπά μου τον λένε Φίλιππο και δυστυχώς δεν έχει θηλυκό όνομα. Την ίδια μέρα γιορτάζει η Φιλία αλλά δεν μου αρέσει καθόλου.

Το Ευαγγελία εδώ το κάνουν όλοι Βαγγελιώ, το οποίο το μισώ και φυσικά δεν πρόκειται να δώσω τέτοιο όνομα στο παιδί μου. Πίεση από που? Στον σύζυγο το είχα ξεκαθαρίσει τότε...αν το επόμενο ήταν κορίτσι το όνομα Ευαγγελιά δεν παίζει στις επιλογές και μου είχε πει βγάλτο όπως θες. Η μαμά μου δεν έχει πρόβλημα, της έχει βγάλει το όνομα η αδερφή μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αννουλα φοβερος ο συνδιασμος πορτοκαλι σοκολατα! αν δεν βαριεσαι γραψε τη συνταγη

Αχ ναι θέλω και εγω την συνταγη:tongue:

γενικα δεν συμφωνω να βγαζουμε τα ονοματα των παππουδων. και μας οι γονεις μας ασχετα ονοματα μας δωσανε. αλλα ειναι χαρα γι'αυτους. και ο μπαμπας μου αν και ξερει οτι δεν θα βγαλουμε το ονομα του γιατι απο πολυ παλια ειχαμε αναφερει οτι δεν μας αρεσει, ξερω οτι ενδομυχα θα το ηθελε πολυ, παρολο που λεει οτι δεν τον πειραζει. ειναι χαρα γι'αυτους, αλλα εμεις πρεπει να κανουμε αυτο που επιθυμουμε.

Κοίταξε εμένα ο πατέρας μου δεν ζήτησε ποτε όνομα σε αντίθεση με τον πεθερό που μας το επεβαλλε με τρόπο.. Ο δικος μου μπαμπας έκανε 2 εγγονάκια αγοράκια σε διάστηκα 2 μηνων και δεν άκουσε ούτε απο το ένα ουτε απο το άλλο το όνομα του.. και έκανε πολλα για μας.. χρεώθηκε και μας εδωσε 2 σπιτια, μας σπούδασε κτλ κτλ... Τώρα νιώθω ότι θέλω πάρα πολύ να του το δώσω το όνομα...κριμα είναι μωρε....και κοριτσάκι να ήταν θα σκεφτόμουν να το έκανα στο θυληκό...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αννουλα φοβερος ο συνδιασμος πορτοκαλι σοκολατα! αν δεν βαριεσαι γραψε τη συνταγη

καλε, τι γινεσαι εσυ? απο τις αναγουλες συνηλθες? μαλλον ναι ε? για να ζητας συνταγη για γλυκο!!!

Αντωνία τον μπαμπά μου τον λένε Φίλιππο και δυστυχώς δεν έχει θηλυκό όνομα. Την ίδια μέρα γιορτάζει η Φιλία αλλά δεν μου αρέσει καθόλου.

Το Ευαγγελία εδώ το κάνουν όλοι Βαγγελιώ, το οποίο το μισώ και φυσικά δεν πρόκειται να δώσω τέτοιο όνομα στο παιδί μου. Πίεση από που? Στον σύζυγο το είχα ξεκαθαρίσει τότε...αν το επόμενο ήταν κορίτσι το όνομα Ευαγγελιά δεν παίζει στις επιλογές και μου είχε πει βγάλτο όπως θες. Η μαμά μου δεν έχει πρόβλημα, της έχει βγάλει το όνομα η αδερφή μου.

α, ετσι ναι. αν συμφωνει ο συζηγος και η μαμα σου το εχει ακουσει και απο αλλου, τοτε εισαι καλα. βγαλε ονομα που σ'αρεσει και πες στην πεθερα "δεν πειραζει, στο επομενο!!!!"

Αμην και πότε!!! αλλά θα αργήσει να μπει νομιζω ο χειμώνας... θυμάμαι πριν 2 χρονια οταν γεννησα καί ήταν Νιοβρης ήταν ζέστη ακόμα...

Χτες που σχόλασα γρήγορα πήγα σπίτι και έκανα ολες μου τις δουλειες. Μετά πήγα στην πεθερα για φαι και εκει ηταν μια κοπέλλα με ρώτησε πόσο είμαι.. και της λέω στον 5ο είμαι και μου λέει αποκλειετε εγω στον 5ο ήμουν η διπλάσια.. Μα ρε κοριτσια καθε ένας είναι διαφορετικός τι φταίω εγω δηλαδη αν αυτή ηταν διπλασια.. μου λέει πως γίνετε; εγω ήμουν ετσι όταν έκανα το τεστ.... και μίλαγε με ένα ύφος λες και δεν με πίστευε... ελεος...

αντωνία μου άστες να λένε, εγώ πάλι δεν θέλω να μεγαλώσει η κοιλία μου υπερβολικα... ίσως εκείνη είχε βάλει περισσότερα κιλά από εσενα στο κατω κατω....και ναι ο καθένας είναι διαφορετικός .... και ποιος της ειπε εκείνης ότι η κοιλιτσα πρέπει να είναι τεραστια;;;

ΈΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...