Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Elafaki83 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ πήγαινα κανονικά μέχρι κ 1 ημέρα πριν την εμβρυομεταφορα, έκατσα 4 μέρες σπίτι αραχτή κ την 5η πήγα στην δουλειά κανονικά… βέβαια εμένα είναι καθιστική η δουλειά κ τις 8 ώρες! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!

Καλημέρα !! 
      Και εγώ καθιστική δουλεια κάνω αλλά συνήθως είναι πάνω από 8 ώρες και μπορεί να έχει και Σαββατοκύριακα δουλεια από το σπίτι. Όποτε δεν είναι τόσο θέμα σωματικής αλλά κυρίως ψυχικής κούρασης. Σκεφτόμουν να βάλω όλη τη βδομάδα της μεταφοράς άδεια. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Παίρνω τηλ τον γιατρό μου γιατί ταυτόχρονα ξεκίνησαν και 2λεπτες συσπάσεις με πόνο. Μου λέει πάρε βαλίτσα και έλα από εδώ να σε δω. Πάω στο ιατρείο του με διαστολή 2. Πήγαινε Μητέρα μου λέει, κατά τις 3 το πρωί θα γεννήσεις.

Στον δρόμο για Μητέρα, απόσταση 6-7 λεπτών είχα φρικτούς πόνους. Έξω από το Μητέρα ζήτησα στον σύζυγό μου να βάλει την βαλίτσα κάτω να καθίσω. Δεν μπορούσα να περπατήσω. Ανεβαίνουμε στην αίθουσα τοκετών. Με αναλαμβάνει μια μαία. Ο σύζυγος πήγε να κάνει την εισαγωγή με σκοπό να μπει σε λίγο στον τοκετό.

Με εξετάζει η μαία...Η διαστολή είχε γίνει 5!!! Δεν με ξυρίζει (ευτυχώς το είχα κάνει το προηγούμενο βράδυ), δεν μου κάνει κλύσμα (ευτυχώς είχα ενεργηθεί λίγο πριν σπάσουν τα νερά), δεν μου βάζουν ορό. Σερνόμενη φτάνω στην αίθουσα ωδινών στις 19:55, με συνδέουν με καρδιοτοκογράφο...Ο μικρός ήταν ασυγκράτητος, κατέβαινε με φόρα και έχανε παλμούς. Μου έβαλαν οξυγόνο και παίρνουν τηλ να έρθει ο γιατρός μου επειγόντως. Πονούσα αφόρητα, ήθελα απλά να τελιώσει το μαρτύριο. Φτάνει ο γιατρός παρέα με τον αναισθησιολόγο. Με εξετάζει, διαστολή 8,5!!!! Μου κάνουν επισκληρίδιο αλλά καθώς ο μικρός έχανε παλμούς με γύρισαν στο ένα πλάι να πάρω οξυγόνο με αποτέλεσμα η επισκληρίδιος να με πιάσει μόνο από εκείνη την μεριά και αυτό όταν με έραβε. Στα επόμενα 5 λεπτά, με 3-4 εξωθήσεις γέννησα...Ο μικρός 3.600 και 56 πόντους.

Μου τον πήραν αμέσως γιατί φοβήθηκαν τόσο γρήγορα που γεννήθηκε. Μου τον έφεραν σε λίγο, τον πήρα αγκαλιά...Ποιος μπορεί να ξεχάσει μια τέτοια στιγμή...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι σου λενε??Καλα δεν κοιτανε την δουλεια τους?Εσεις ξερετε αν ειναι αργα η γρηγορα ,οι υπολοιποι ειναι περιττοι..χιχιχι!

Ακριβώς δεν κοιτάνε την δουλειά τους και ασχολούνται συνεχώς με εμάς.. Ο πεθερός μου το είπε και ήταν και ο πατέρας μου εκεί και του λέει καλά έκαναν τι δηλαδη θα περιμένουν να πάει φαντάρος ο μικρός και μετά να αποφασίσουν για άλλο;; να κάνουν τώρα που είναι μικροί να τα χαρούν...δεν απάντησε....

Το λένε ε και? Εμένα θα έχουν 29 μήνες διαφορά, σχεδόν 2,5 χρόνια. Νομίζω ούτε μικρή είναι η διαφορά ούτε και μεγάλη. Εγώ με την αδερφή μου έχουμε 6,5 χρόνια διαφορά και ποτέ δεν παίξαμε σαν παιδιά...

Ακριβώς ρε συ... και εγώ με την αδελφή μου έχουμε 4 χρόνια και με τον αδελφο μου 3. με τον αδελφό μου έκανα πολυ περισσότερο παρέα παρά με την αδελφη μου...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Το επικίνδυνο του πράγματος ήταν ό,τι ο μικρός έσκισε τον τράχηλο καθώς κατέβαινε και πήρα κάμποσα ράμματα εκεί. Ταυτόχρονα θα μπορούσε να είχε σκίσει και κόλπο και μήτρα, ο γιατρός έτρεμε και μου είπε πως ίσα ίσα γλιτώσαμε την ζημιά.

45 μέρες πονούσα αφόρητα. Δεν μπορούσα καν να θηλάσω καθιστή. Ένιωθα γυαλιά να με σκίζουν αποκάτω και ήταν τα ράμματα στον τράχηλο.

Όλα αυτά ξεχνιούνται, εκείνο που μένει είναι μια γεμάτη αγκαλιά...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και για να αλλάξω κλίμα γιατί με πήραν τα ζουμιά...

Ξέρετε τι είπε η πεθερά μου όταν της ανακοίνωσα πως είμαι έγκυος?????????????????

'ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ'.

Αχαχαχαχαχα γελάστε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ο πεθερος??Και εγω νομιζα οτι κανενας παρατρεχαμενος θα το ειπε??Τι δουλεια εχουν αυτοι ..Αστους να λενε κ καλυτερα μην τους λαμβανεις υποψιν σου.Καλα του απαντησε ο πατερας σου...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

κοριτσια, εκτος απο το ποσα χρονια θα εχουν διαφορα τα παιδια, παιζει ρολο και τι ταξη θα πηγαινουν. πχ. αν εχουν 18 μηνες διαφορα και ειναι σε συνεχομενες χρονιες, θα κανουν πιο πολυ παρεα απο οτι αν εχουν 18 μηνες διαφορα και ειναι σε μη συνεχομενες χρονιες, γιατι θα μεσολαβουν δυο ταξεις στο σχολειο και ετσι θα νομιζουν οτι εχουν μεγαλυτερη διαφορα

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

και γω θα αρχισω να χοροπηδαω... θελω και γω!!!!!
Ενα κομματι παστιτσιο και σε μενα παρακαλω...ειναι το αγαπημενο μου...!!!

Κοριτσια θα σας έλεγα κοπιαστε αλλά πεφτετε λίγο μακρυα και μέχρι να ρθείτε θα το έχω φάι όλο το ταψί:lol:

Παίρνω τηλ τον γιατρό μου γιατί ταυτόχρονα ξεκίνησαν και 2λεπτες συσπάσεις με πόνο. Μου λέει πάρε βαλίτσα και έλα από εδώ να σε δω. Πάω στο ιατρείο του με διαστολή 2. Πήγαινε Μητέρα μου λέει, κατά τις 3 το πρωί θα γεννήσεις.

Στον δρόμο για Μητέρα, απόσταση 6-7 λεπτών είχα φρικτούς πόνους. Έξω από το Μητέρα ζήτησα στον σύζυγό μου να βάλει την βαλίτσα κάτω να καθίσω. Δεν μπορούσα να περπατήσω. Ανεβαίνουμε στην αίθουσα τοκετών. Με αναλαμβάνει μια μαία. Ο σύζυγος πήγε να κάνει την εισαγωγή με σκοπό να μπει σε λίγο στον τοκετό.

Με εξετάζει η μαία...Η διαστολή είχε γίνει 5!!! Δεν με ξυρίζει (ευτυχώς το είχα κάνει το προηγούμενο βράδυ), δεν μου κάνει κλύσμα (ευτυχώς είχα ενεργηθεί λίγο πριν σπάσουν τα νερά), δεν μου βάζουν ορό. Σερνόμενη φτάνω στην αίθουσα ωδινών στις 19:55, με συνδέουν με καρδιοτοκογράφο...Ο μικρός ήταν ασυγκράτητος, κατέβαινε με φόρα και έχανε παλμούς. Μου έβαλαν οξυγόνο και παίρνουν τηλ να έρθει ο γιατρός μου επειγόντως. Πονούσα αφόρητα, ήθελα απλά να τελιώσει το μαρτύριο. Φτάνει ο γιατρός παρέα με τον αναισθησιολόγο. Με εξετάζει, διαστολή 8,5!!!! Μου κάνουν επισκληρίδιο αλλά καθώς ο μικρός έχανε παλμούς με γύρισαν στο ένα πλάι να πάρω οξυγόνο με αποτέλεσμα η επισκληρίδιος να με πιάσει μόνο από εκείνη την μεριά και αυτό όταν με έραβε. Στα επόμενα 5 λεπτά, με 3-4 εξωθήσεις γέννησα...Ο μικρός 3.600 και 56 πόντους.

Μου τον πήραν αμέσως γιατί φοβήθηκαν τόσο γρήγορα που γεννήθηκε. Μου τον έφεραν σε λίγο, τον πήρα αγκαλιά...Ποιος μπορεί να ξεχάσει μια τέτοια στιγμή...

56 ποντους γεννήθηκε ο μπεμπης σου ε;;; 3600!! καλε πολύ ψηλό μωρό είναι!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ξέρετε τι είπε η πεθερά μου όταν της ανακοίνωσα πως είμαι έγκυος?????????????????

Αχαχαχαχαχα γελάστε!

Α ρε Ελευθερια με εκανες και γελασα...

Αν δεν υπηρχαν τα πεθερικα πως θα καναμε και λιγο χαβαλε ε???

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Αχαχαχαχαχα γελάστε!

χαχαχα!!!!! οντως γελασα! και ειμαι και στη δουλεια!!! εγω το ειπα στην παιδιατρο μας προχτες και μου λεει, "τηλεοραση δεν εχετε στο σπιτι σας?"!!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

Νικη μου συγχαρητήρια!!!!!!! Πλυθαίνουν τα αγοράκια!!!!!!!!!! Τελικά οι Κυπριες είναι αγορομάνες!!!!!!

Νόμιζα ότι για Β΄επιπέδου πήγες σήμερα αλλά στις 28 πας!!!

χαχαχαχα δελφινάκι είδες;; και εγώ μόλις πάτησα καταχώρηση απάντησης είδα το μυνημα της και λέω καλα τωρα τι εγινε χιχιχι

Πάντως έπεσα έξω... εγώ έλεγα ότι κοριτσάκι έχει η Νίκη!

τελικα ναι είμαστε αγορομάνες..... τι να κάνουμε καλως να έρθει ο μπέμπης:P:p:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Αχαχα γελάς αλλά άμα το ζεις σε εκνευρίζει. Έκανα μέρεεεεςςς να συνέλθω! Και της εξήγησα πως το θέλαμε, δεν έτυχε και εκεί αυτή το είπε δεκάδες φορές 'δεν πειράζει, δεν πειράζει'! Λες και θα το μεγαλώσει αυτή!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχαχαχαχαχα γελάστε!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τι λες τώρα;;;;

Μην μου πεις οτι θα έχει απαιτηση και στο όνομα αυτη...Εγώ πάντως που έδωσα στον 1ο μου το όνομα του πεθερού το μετάνιωσα....είναι ο μόνος που δεν έδωσε ποτε του κάτι στο παιδι...

Και εγώ όταν το είπα στην παιδίατρο μου λέει "πάλι";; Αυθόρμητα το είπε φυσικά χωρίς να εννοει κάτι κακο η γυναίκα...

Σημασία έχει το ότι εμεις το θεωρήσαμε πάνω στην ώρα που λένε... μια χαρα είναι για μας και οι υπόλοιποι ας κοιτάνε τηνδουλειά τους..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Γεια σας κ απο μενα αγαπες! δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολα. δεν ειμαι πολυ καλα γιατι χτες μου ειπε ο γυναικολογος να σταματησω να βαζω οτριβιν κ τετοια με αποτελεσμα το βραδι να μην μπορω να κοιμηθω. ολη την ωρα εκλεινε το στομα μου κ πνιγομουν επειδη δεν ανεπνεα. το τι εφιαλτες ειδα.. σημερα θα παω σε ωρυλα να δουμε τι θα κανουμε....

Δωρακι μου τι καλα πολυ χαρηκα για τις εξελιξεις μπραβο!!!! επισης θελω παστιτσιο τωρα! να παρηγορηθω λιγο η γυναικα!

Ελευθερια θεικο αυτο που ειπε η πεθερα σου πολυ γελιο...χαχχαα

Τσουρεκι μου επισης θεικο αυτο που ειπε η παιδιατρος! καλα πανε καλα μωρε? χαχαχα

Νικη αγορακι ε? μπραβο κοριτσακι μου! αντε να τον καμαρωσεις οπως ονειρευεσαι!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Αχαχα γελάς αλλά άμα το ζεις σε εκνευρίζει. Έκανα μέρεεεεςςς να συνέλθω! Και της εξήγησα πως το θέλαμε, δεν έτυχε και εκεί αυτή το είπε δεκάδες φορές 'δεν πειράζει, δεν πειράζει'! Λες και θα το μεγαλώσει αυτή!!!!

Ναι κατα κάποιο τρόπο σε πληγώνει γιατι σκέφτεσε ότι τι;; δεν το θέλουν;;; απο την άλλη και τι με νοιαζει;; δικο τους είναι; αλλα τέτοια λόγια να σου τα λένε στενοί σε ενοχλει.. δηλαδή αν έκανα δύδυμα τι θα μου έλεγε;; δεν έπρεπε να κάνω 2 τόσο κοντα;;;;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...