Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια.

Οσες προετοίμαζεστε για εμβρυομεταφορα,  πηγαίνατε για δουλεια μέχρι και την προηγούμενη μερα; Ποτε σταματήσατε πριν και πόσες μέρες μετά; Επίσης έχω ξεκινήσει γυμναστική εδώ και ενα τρίμηνο. Έλεγα να συνεχίσω κανονικά μέχρι και πριν τη μεταφορά. 

Ολα αυτά και βέβαια με τη προϋπόθεση πως δε θα μου ακυρώσει τον κύκλο πάλι.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αν θες πες μου τελευταια περιοδο και αν εχεις σταθερο κυκλο 28 ημ. για να σου πω τι ειναι!!

6 μαιου. αλλα δεν ειχα σταθερο κυκλο. 33-35 μερες. εννιοτε και παραπανω! εχεις μαντικες ικανοτητες?!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοπέλες.... μόλις ήρθα σπίτι... και το νινάκι μου είναι :P:pαγοράκι:P:p..... 19,6 εκατοστά:P:p, όλα παμε μια χαρά, τώρα θα περιμένουμε για την β επιπέδου στις 28:p:p:p.....

μπραβο μπραβο!!!! αντε με το καλο και το β!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

6 μαιου. αλλα δεν ειχα σταθερο κυκλο. 33-35 μερες. εννιοτε και παραπανω! εχεις μαντικες ικανοτητες?!!!

Να χαιρεσαι την κορη σου, λοιπον!!!:P:p

Εννοω τη μικρη σου κορη!! μαζι με τα αλλα!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

μπραβο νικη μου!!!!!!

ολοι εδω μαζεμενοι!!!

κουκλες φευγωωωωωωωωωωωωωωω

αν τα καταφερω θα μπω πιο μετα

φιλια!!!!!

Στο καλό Έφη μου τα λέμε μετα!

Δελφινάκι αύτό με το φεγγάρι κάνεις;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

μμμμμμμμμμ!!!! το ειπες την ωρα που επιασα να φαω ενα μον αμουρ!!!!

Εγω εφτιαξα εχθες ενα κεικ πορτοκαλιου με λιωμενη σοκολατα απο πανω!! ΤΕΛΕΙΟ!!

Ο συνδυασμος πορτοκαλι-σοκολατα ειναι πολυ ωραιος!!

γεια σας κοπέλες.... μόλις ήρθα σπίτι... και το νινάκι μου είναι :P:pαγοράκι:P:p..... 19,6 εκατοστά:P:p, όλα παμε μια χαρά, τώρα θα περιμένουμε για την β επιπέδου στις 28:p:p:p.....

Kαλημερα σε ολα τα κοριτσια ...και βεβαια συγχαρητηρια στην Νικη...για το αγορακι της...ειδες εχουμε μια μερα διαφορα κ θα κανουμε κ οι δυο αγορι...Λετε τελικα αυτο με το φεγγαρι να ειναι σωστο???

Ωραια συζητηση ανοιξατε με την γεννα αλλα απο οτι καταλαβα οι περισσοτερες εχουν παει για καισαρικη ε??Και εμεις μαλλον προς τα εκει βαδιζουμε ...αλλα στο τελος θα δειξεουν ολα..!

Αντε Νικη κοντα ειναι κ η β'επιπεδου και για σενα με το καλο να ξαναδειτε το μωρακι σας??Μηπως σας ειπε ποσα γραμμαρια ειναι?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Στο καλό Έφη μου τα λέμε μετα!

Δελφινάκι αύτό με το φεγγάρι κάνεις;

Ναι, αυτο κανω, τι ειπαμε εχθες για σενα??Οτι εχεις αγορι και με το φεγγαρι βγαινει κοριτσι??

Για να δουμε, αν εσυ πιανεις στη χαση αγορι τοτε αγορι θα ειναι.

Παντως πιο πιθανο ειναι στη χαση να πιασεις κοριτσι!

Kαλημερα σε ολα τα κοριτσια ...και βεβαια συγχαρητηρια στην Νικη...για το αγορακι της...ειδες εχουμε μια μερα διαφορα κ θα κανουμε κ οι δυο αγορι...Λετε τελικα αυτο με το φεγγαρι να ειναι σωστο???

Ωραια συζητηση ανοιξατε με την γεννα αλλα απο οτι καταλαβα οι περισσοτερες εχουν παει για καισαρικη ε??Και εμεις μαλλον προς τα εκει βαδιζουμε ...αλλα στο τελος θα δειξεουν ολα..!

Αντε Νικη κοντα ειναι κ η β'επιπεδου και για σενα με το καλο να ξαναδειτε το μωρακι σας??Μηπως σας ειπε ποσα γραμμαρια ειναι?

Τι να σου πω, παλια τα κοροιδευα ολα αυτα, αλλα τελικα βλεπω οτι βγαινει 90%!!

Διαφημίσεις

Τι να σου πω, παλια τα κοροιδευα ολα αυτα, αλλα τελικα βλεπω οτι βγαινει 90%!!

Συμφωνα με αυτα που λεγατε εχθες εμενα σωστα βγαινει αγορι...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Ναι, αυτο κανω, τι ειπαμε εχθες για σενα??Οτι εχεις αγορι και με το φεγγαρι βγαινει κοριτσι??

Για να δουμε, αν εσυ πιανεις στη χαση αγορι τοτε αγορι θα ειναι.

Παντως πιο πιθανο ειναι στη χαση να πιασεις κοριτσι!

Ακριβώς! Μήπως θέλεις να σου πω και για τον πρώτο μου γιο να δούμε; ή δεν γνωρίζεις για τόσο μακρυα;; τον πρώτο μου η τελευταία περιοδος ήταν 30 Ιανουαρίου και η σύλληψη 13 Φεβρουαρίου... για πες...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Το 1ο σου το γεννησες φυσιολογικα??

Καλημέρα!!!! Φουσκίτσα όλα καλά λοιπόν, μπράβο στην μπουμπού. Πόσο έδωσες στον υπέρηχο? DVD δεν σας έδωσαν?

Νίκη δεν στα λεγα εγώ πως είναι γιος??? Εμ το μυρίστηκα!! Με το καλό κοπέλα μου το αντράκι σου!!!!Πώς ένιωσε ο νεαρός πατέρας που αντίκρυσε τον γιο του πρώτη φορά???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ακριβώς! Μήπως θέλεις να σου πω και για τον πρώτο μου γιο να δούμε; ή δεν γνωρίζεις για τόσο μακρυα;; τον πρώτο μου η τελευταία περιοδος ήταν 30 Ιανουαρίου και η σύλληψη 13 Φεβρουαρίου... για πες...

Ποιου χρονου για να δω στο ιντερνετ ποτε ειχαμε πανσεληνο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...