Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Είναι όντως πανάκριβο. Είναι ο λόγος που έκανα καπνό τόσο καιρό. 

Και εγώ από καπνό το γύρισα πρώτα στο iqos για μια εβδομάδα και μετά παρήγγειλα το glo μέχρι σήμερα αυτό κάνω δεν είναι τσιγάρο αλλά από το τίποτα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Βρε τα εχω ξανακανει κ ετσι κ αλλιως δεν ειπαμε κ τελειως ξανθο πλατινα!! χα χα!! καμια ανταυγια ειπα!:rolleyes:

το ξερω καλε απλα για να στα κανει θα πρεπει να σου κανει ξεβαμα και το φοβαμαι:rolleyes::rolleyes:ανταυγια ψηφιζω και εγω θα σε φωτησει!!

Να' μαι παλι!!

Ξεσηκωσε τον κοσμο στο κλαμα η μικρη απο τις 10 η ωρα για φρουτοκρεμα!! μολις την εφαγε ηρεμησε, τωρα ειναι στο παρκο και τα εχει βαλει με τη Σοφη. Κανονικα ηταν στις 10.30 το φρουτο, το φαγαμε λιγο πιο νωρις, οκ. Οι αντρες μου σημερα ειναι στον τρυγο.

Ποπη, και εγω νομιζω πως ηταν δοντια η γκρινουλα της.

και εμενα καποτε το κανει αυτο το πρωι μαλλον επειδη δεν πινει το γαλα πεινα πιο νωρις!!

ρε δεν μπορεσα με τιποτα ομως σημερα να σηκωθω δεν ξερω... Ισως επειδη χτες δεν εκατσα λεπτο να κοιμηθω μες την μερα κ γενικα δεν ξεκουραστηκα...:confused:

μαλλον απο αυτο ηταν!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τωρα την εχω αφησει στο κρεβατακι της κ γυρνιεται απο εδω κ απο εκει. εχει ξεστρωσει 500φορες το σεντονακι κ μουρμουραει ... Την αφηνω να δω ποτε θα κοιμηθει...ΑΝ κοιμηθει!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Τωρα την εχω αφησει στο κρεβατακι της κ γυρνιεται απο εδω κ απο εκει. εχει ξεστρωσει 500φορες το σεντονακι κ μουρμουραει ... Την αφηνω να δω ποτε θα κοιμηθει...ΑΝ κοιμηθει!!

εγω παντος τον αφηνω και στο 15 λεπτο κοιματε!!εσενα καλε τωρα δεν νομιζω να νυσταζει αφου δεν εχει πολυ ωρα που ξυπνησε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Μπα, Εφη, ειχε πιει γαλα 220γρ. στις 7.20 το πρωι, δεν ξερω τι επαθε. Ηταν για να με αγχωσει να τρεξω να τη φτιαξω σαν τρελλη!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Μπα, Εφη, ειχε πιει γαλα 220γρ. στις 7.20 το πρωι, δεν ξερω τι επαθε. Ηταν για να με αγχωσει να τρεξω να τη φτιαξω σαν τρελλη!!

χαχαχαχ εμενα παλι 100 μλ με το ζορι ετσι το πρωι πινει γαλα στες 7 και τρωει κρεμα στες 10!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

ποια εχει διαβασει το χωρις χειροκροτημα της μαντα???ποιας η ζωη ειναι???

Εγω, κατσε γιατι μιλαω στο τηλ.

δεν το διαβασα αλλα ειναι η ζωη της Αγγελικης Ηλιαδη

το διαβαζω τωρα και προσπαθουσα να θυμηθω ποιας τραγουδηστριας ειναι η ζωη ,αλλα δεν πιστευω και να ειναι αληθινη ιστορια!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εφη, της Αγγελικης Ηλιαδη ειναι η ιστορια με τον Μπαμπη Λαζαριδη που τον σκοτωσαν.

ναι αλλα γενικα η αγγελικη ειχε θεια τραγουδιστρια??η απλα μονο αυτο το σημειο??δεν εφτασα ακομα μεχρι το τελος ετσι δεν ξερω τι θα διαβασω παρακατω αλλα να υποθεσω οτι ο μπαμπης ειναι ο μαξιμος??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι αλλα γενικα η αγγελικη ειχε θεια τραγουδιστρια??η απλα μονο αυτο το σημειο??δεν εφτασα ακομα μεχρι το τελος ετσι δεν ξερω τι θα διαβασω παρακατω αλλα να υποθεσω οτι ο μπαμπης ειναι ο μαξιμος??

Ναι, ειχε θεια τραγουδιστρια, και ο Μαξιμος ειναι ο Μπαμπης.

οκ τοτε δεν το ηξερα νομιζα οτι ειναι εγγονη της Καίτης Γκρέι

Εγγονη, ναι εχεις δικιο, εγω μπερδευτηκα. Στο βιβλιο η ηρωιδα εχει θεια, ε, να εχει και μια αλλαγη.:P:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...