Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν ξέρω τι μπορεί να βλέπουν οι εμβρυολογοι στα έμβρυα σου 3ων ημερών που να τα χαρακτηρίζουν μη βιώσιμα για εμφύτευση και γενικά είναι κάτι που μόνο αυτοί ξέρουν γιατί έχουν εικόνα. 
      Αλλά θα σου πω το εξής: Εμάς το dfi ήταν 19% αλλά 1ο σπερμοδιάγραμμα 3% μορφολογία με ουρεοπλασμα, 2ο σπερμοδιάγραμμα 4% μορφολογία υποχωρώντας το ουρεοπλασμα εμφανίστηκε ο εντεροκοκκος, 3ο σπερμοδιάγραμμα μετά από αντιβιωσεις και δύο κύκλους βιταμίνες (+διατροφή + κάτι δικά μου ματζούνια) 7% μορφολογία και από 0 ταχεία πρόσθια κινητικότητα 35% λες και τα ξυπνήσαμε, 4ο σπερμοδιάγραμμα (ο άντρας μου έχει γίνει κολλητός με το κυπελάκι) 7% μορφολογία, 32% κινητικότητα ξανά εντεροκοκκος (είναι κατασκευαστικό το θέμα του) πήρε προληπτικά αντιβίωση πριν την ωοληψια και πάλι πήραμε 2 καλεσ βλαστοκύστες από 6 έμβρυα 3ων ημερών. Αντε βγάλε άκρη! Τα νούμερα φτιάχνουν ναι, το ερώτημα όμως μένει, είναι αρκετό να βελτιώσεις τα νούμερα; Βέβαια να πω πως ο άντρας μου είναι φανατικός αντικαπνιστής οπότε κάθε θεραπεία πήγαινε καλά γιατί δεν είχε κάτι να του το χαλάει. Κι Εμεις μικρογονιμοποιηση κάναμε νομίζω πλέον όλοι αυτό κάνουν (θα πρέπει να έχεις 20 ωάρια για να τα ρισκάρουν σε κλασική γονιμοποίηση) αλλά δεν κάνουν όλοι picsi μικρογονιμοποιηση. Ισως είναι κ αυτό κάτι που μπορείτε να δοκιμάσετε ειδικά από την στιγμή που υπάρχουν ωάρια. Έστω και αυτά που είναι! Επίσης με την ΑΜΗ σου να ξέρεις πως μπορεί να είναι σχεδόν 0 και να δίνεις κανονικά ωάρια σε κάθε κύκλο. Κάποιοι θεωρούν πως μπορεί και να βελτιωθεί η ΑΜΗ, δεν ξέρω ειλικρινά αν το πιστεύω αυτό. Νομίζω κάποια κοπέλα μέσα στο φόρουμ το είχε αναφέρει κάτι τέτοιο. Δεν έχεις να χάσεις κάτι ειδικά όταν πρόκειται για βιταμίνες (εντάξει εκτός από λεφτά αλλά αν είναι να καπνίζεις καλύτερα δώστα σε βιταμίνες ρε παιδί μου, κόψε το τσιγάρο). 

Και μιλώντας για τσιγάρο ευχαρίστως έκανα ένα ολόκληρο πακέτο με μια φωτιά μα το θεό δλδ! Το είχα κόψει πριν 7 χρόνια, το ξεκίνησα λίγο πριν μείνω έγκυος και ήταν εξωμήτριο. Μέχρι τον Σεπτέμβριο έκανα 1-2 την ημέρα, από το Σεπτέμβριο δεν το ξανά ακούμπησα. Μην το ξαναρχισεις έχεις λόγο που το έκοψες και μια αναποδιά δεν σημαίνει τίποτα! 

Κοιτάζω λίγο τα reports που μας έδωσαν για τη μια βλαστοκύστη που έμεινε (τελικά είναι 3BC και όχι 2BC, όχι πως κάνει διαφορά δλδ). Λέει πάνω ICSI. Ξέρουμε αν PICSI και ISCI είναι το ίδιο; Επίσης, αν καταλαβαίνω καλά, οι εξετάσεις σας για το σπερμα πρέπει να είναι καλύτερες από τις δικές μας. Σορρυ, είμαι άσχετη, πάντα κοιτούσα την ΑΜΗ μου και ρωτάω κυρίως για να καταλάβω αν οι εξετάσεις μας είναι καλές γιατί από το εμβρυολογικό μας είπαν πως είναι και οι τιμές δε σημαίνουν κάτι.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τωρα που σας διαβασα και σας σχολιασα να πω και ενα καλημερα

ευτυχως παρασκευη σημερα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημερα Εφη μου σε ευχαριστω αχ αυτοι οι αντρες με τη δουλεια στις 2 ηρθε χθες και φυσικα με 2 μερες ξενυχτι κοιμαται οποτε παλι μονη μου μεχρι το μεσημερι!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κ απο εμενα κοριτσια μου!!

γεωργια μου παω φεις να δω το φορεμα σου αν μου το ανοιξει δλδ ..της μαριας της φωτο κ μια δικια σου που εβαλες δεν τα ανοιγει..

αννα μου κ εφη μουτι κανετε?? καλημερααααααααααα!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

γεωργια το ειδα !!τελειο φανταστικο ειναι!!

δωρακι μουξεχασα να σου προτεινω ξανθες ανταυγιες απο μεσα ομως ολο το μαλλι οχι μονο στεφανι..εγω σεπτεμβριο θα κανω ανταυγιες!!

B4Itp2.png

Σημερα ειμαι χαρουμενη γιατι η ζυγαρια εδειχνε 800γρ. κατω!!!:P

μπραβο αννα μου!!!

Καλημερα Εφη μου σε ευχαριστω αχ αυτοι οι αντρες με τη δουλεια στις 2 ηρθε χθες και φυσικα με 2 μερες ξενυχτι κοιμαται οποτε παλι μονη μου μεχρι το μεσημερι!!!

καλημερα γεωργια μου!!αχ και παλι αχ σημερα ομως δεν γλιτωνει θα παω θαλασσα με την μαμα και τον παναγιωτη και αυτος θα προσεχει τον αντρεα!!!

γεωργια μου παω φεις να δω το φορεμα σου αν μου το ανοιξει δλδ ..της μαριας της φωτο κ μια δικια σου που εβαλες δεν τα ανοιγει..

καλημερα ποπη μου!!καλα δουλεια!!ευτυχως θα φυγω γρηγορα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γεωργια το ειδα !!τελειο φανταστικο ειναι!!

δωρακι μουξεχασα να σου προτεινω ξανθες ανταυγιες απο μεσα ομως ολο το μαλλι οχι μονο στεφανι..εγω σεπτεμβριο θα κανω ανταυγιες!!

να κανεις ποπη μου να φωτησεις λιγο το μαλλακι σου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

απο χθες το μεσημερι την κοιμησα κ στο 20λεπτο ξυπνουσε με τσιριδα κ κλαμματα την ξανακουνουσα κ μολις την εβαζα στο κρεβατι ξανα τα ιδια...το βραδυ στις 8,30 ξανα τα ιδια στο 5 λεπτο τσιριδες..λεω θα ετυχε...το βραδυ με τα πολλα κοιμηθηκε στις 12 απο τις 02.30 κ μετα μου ξαναεκανε τα ιδια κλαμμα σαν να την σφαζαν ..λετε να εβλεπε ασχημα ονειρα η να πονουσε?

B4Itp2.png

απο χθες το μεσημερι την κοιμησα κ στο 20λεπτο ξυπνουσε με τσιριδα κ κλαμματα την ξανακουνουσα κ μολις την εβαζα στο κρεβατι ξανα τα ιδια...το βραδυ στις 8,30 ξανα τα ιδια στο 5 λεπτο τσιριδες..λεω θα ετυχε...το βραδυ με τα πολλα κοιμηθηκε στις 12 απο τις 02.30 κ μετα μου ξαναεκανε τα ιδια κλαμμα σαν να την σφαζαν ..λετε να εβλεπε ασχημα ονειρα η να πονουσε?

ποιος ξερει ποπη μου οτι και να πουμε ειναι απλα εικασιες αφου δεν μιλανε για να μας πουν:rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα και απο'μενα!!

Καλημερα Αννα μου μπραβο κοπελα μου ενα κιλο σχεδον μια χαρα πας!

Καλημερα Ποπη σε ευχαριστω τι κανει σημερα η ανταρτισσα?

μπραβο αννα μου!!!

καλημερα γεωργια μου!!αχ και παλι αχ σημερα ομως δεν γλιτωνει θα παω θαλασσα με την μαμα και τον παναγιωτη και αυτος θα προσεχει τον αντρεα!!!

καλημερα ποπη μου!!καλα δουλεια!!ευτυχως θα φυγω γρηγορα!!

Να πας Εφη μου να ξεκουραστεις να χαρει κι ο Παναγιωτης σου!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...