Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσι μου εγώ δε θ αναλύσω τίποτα, αυτό που έχω να σου πω μόνο είναι πάρε τον χρόνο σου γέμισε μπαταρίες χαμογέλασε και προχώρα, το τσιγάρο μην το ξαναβάλεις στο στόμα σου αν μπορείς, μακάρι να μπορούσα και εγώ να το κόψω θέλει πολύ δύναμη αυτό και δεν την έχω...

Προσπαθώ να μην. Είχα κάνει το βήμα ενώ έκανα χρόνια καπνό να το γυρίσω σε iqos. Οχι πως αυτό είναι καλύτερο αλλά τουλάχιστον δε βάζεις πίσσα στον οργανισμό σου. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αληθεια Δωρακι μου νομιζω οτι εχουμε και το ιδιο στυλ ειναι στενο μεχρι την μεση εκει που ειναι η κορδελα και μετα ανοιγει και φτανει ως το γονατο.

ειναι οντως πολυ ωραιο!! Τι παπουτσι θα βαλεις? Α με ειχες ρωτησει αν εβαψα τα μαλλια μου οχι δεν τα εκανα ακομα την Τριτη εχω ρανεβου

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παω να τα κοιμισω μονη μου παλι σημερα τον αντρα μου τον κρατησανε για ασκηση γ@@@@ την ατυχια μου τα εχω φτυσει 2 μερες μονη μου.Τωρα που βρηκα χρονο και αγορασα και φορεμα μη τα ρωτατε ειχα βαλει το Γιωργο στο δοκιμαστηριο και εκανε κουκου τα στην Μπεμπα που ηταν απεξω.αχαχαχ ελληνιδα μανα!!!Θα ξαναρθω τα εγραψα και στο fb με εχετε τρελανει πηγαινε ελα

zxG9p3.png

owokp3.png

Παω να τα κοιμισω μονη μου παλι σημερα τον αντρα μου τον κρατησανε για ασκηση γ@@@@ την ατυχια μου τα εχω φτυσει 2 μερες μονη μου.Τωρα που βρηκα χρονο και αγορασα και φορεμα μη τα ρωτατε ειχα βαλει το Γιωργο στο δοκιμαστηριο και εκανε κουκου τα στην Μπεμπα που ηταν απεξω.αχαχαχ ελληνιδα μανα!!!Θα ξαναρθω τα εγραψα και στο fb με εχετε τρελανει πηγαινε ελα

χα χα χα οκ καλο κοιμισμα! Κοιτα μην ερθει ο Γιωργος εδω μετα κ πει την κοιμησα την μαμα!!! χα χα χα:tongue::tongue::tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεωργια το ειδα το φορεμα κ μου αρεσε παρα πολυ!!!!!!! ως το γονατο ειναι,ναι?? φανταστικο!!!! εισαι κ αδυνατη πολυ κ θα ειναι σουπερ πανω σου!!!!! καλε τι θα γινει με τη κορη σου,θα μεινει 3 εβδομαδων για παντα?????? Δωρααααα πες μου οτι απο τριτη θα εισαι ξανθια θεα????;);)

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

χα χα χα το τικερακι σου λεει το γιωργο μου ειναι....:tongue::tongue:
ειναι οντως πολυ ωραιο!! Τι παπουτσι θα βαλεις? Α με ειχες ρωτησει αν εβαψα τα μαλλια μου οχι δεν τα εκανα ακομα την Τριτη εχω ρανεβου

Ετσι το συνηθιζουμε να το λεμε στην Κρητη Γιωργιο.

Ναι κι εγω το αγαπησα δες στο fb.

Κι εγω τοτε εκλεισα σοκολατι θα τα κανω

zxG9p3.png

owokp3.png

χα χα χα οκ καλο κοιμισμα! Κοιτα μην ερθει ο Γιωργος εδω μετα κ πει την κοιμησα την μαμα!!! χα χα χα:tongue::tongue::tongue:

Μη το γελας καθολου βλεπει τις φωτο σας στο φβ και μου λεει οι φιλες μου ειναι ναι του λεω οι φιλες σου!!!Α και τωρα τον ρωταω εχεις κανει κακα και μου λεει δεν νομιζω Τακη (απο τη διαφημιση) με εστειλε παλι χαχα!

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεωργια μου το ειδα το φορεμα!! ειναι τελειο!! μεγεια σου και καλοφορετο να ειναι, η ωρα η καλη ευχομαι!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καληνυχτα Δωρακι!

Η μπεμπα κοιμαται ηδη μια ωρα τωρα, τα αγορια εδω και μιση. Πηγαν νωρις αποψε για υπνο γιατι το πρωι θα ξυπνησουν στις 6 για να πανε στον τρυγο με τον μπαμπα.:P

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Γεωργια το ειδα το φορεμα κ μου αρεσε παρα πολυ!!!!!!! ως το γονατο ειναι,ναι?? φανταστικο!!!! εισαι κ αδυνατη πολυ κ θα ειναι σουπερ πανω σου!!!!! καλε τι θα γινει με τη κορη σου,θα μεινει 3 εβδομαδων για παντα?????? Δωρααααα πες μου οτι απο τριτη θα εισαι ξανθια θεα????;);)

Ευχαριστω Μαρακι μου κι εγω το αγαπησα λεμε!Αχ αυτα τα τικερακια βεβαια θα μεινει παντα 3 εβδομαδων εχω αρχισει να τα κρυβω τα χρονια απο τωρα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Ήρθατε όλες εδώ καιλέω που χάθηκαν, εμείς φάγαμε αρκετή χορτοσουπα,γενικά τα πήγαμε καλά.

μπραβο νικη μου!!πολυ καλα για αρχη!

Παντως κ η Εφη ειπε οτι καθε 2 με 2,5 ωρες αν κατάλαβα η μαμα της τον βάζει για υπνο τον Αντρέα. Κι εμενα το πσρατηρησα ετσι καθε τοσο νυσταζει....ασχέτως που δεν κοιμαται!!!!!!!

Γεια σου ρε μάνα με τα τρια κ είσαι cool!

αυτο κανει η μαμα μου δωρα μου τον βαζει στην κουνια του καθε 2-2,5 ωρες και στριφογυρνα και μετα κοιματε !!!

η δικια μου ευτυχως αγκαλια κ κουνημα δεν θελει εδω κ πολυ καιρο, μη σου πω απο τις αρχες! ουτε το γαλα δεν πινει αγκαλια, στο καροτσι ή στο καθισματακι! αν τυχον κ την ξαπλωσω στα χερια μου σπαραζει στο κλαμα!

ουτε και εμενα θελει ευτυχως!!!

κ τι αλλο να κανω, δεν ξερω! αφου αγκαλια κ κουνημα δεν θελει η δικια μου! πως αλλιως να κοιμηθει?

ε καθομαστε με τον αντρα μου στη βεραντα, πινουμε τη μπυριτσα μας κ πηγαινουμε μεσα εναλλαξ κ την κοιταμε!:D

το καλητερο κανεις γωγω μου καλητερα πηγαινε ελα παρα κουνα κουν καποια στιγμη θα κοιματε αμεσος ,εμενα πιο παλια το εκανε και πηγαινα και ερχομουν τωρα το πολυ να παω μια φορα!!!
Η δικιά μου την ειδε ποδοσφαιριστής... Στο δίχτυ κ σπρώχνει με το κεφάλι! Τρύπα θα το ανοιξει!!! Ρε εμενα ποτε θα αρχισει να σηκώνεται κ να κάθεται εσάς τα κανουν εμενα τι ειναι αργοστροφη???

ατε τρελλη που θα πεις το μωρο αργοστροφη ολα τα παιδακια δεν αναπτυσονται με τουσ ιδιουσ ρυθμους!!

κοριτσια να σας πω δεν θα το πιστεψετε...!!!

εφαγε 200 γρ σουπααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock:

κ μετα εκανε εμετο βεβαιως βεβαιως!!! γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη!!πρωτη φορα ειδα αδειο το πιατακι !!!! τελικα καταλαβα ενα γευμα κ καλο θα μου κανει η μπεμπα ..σαν κ εμενα!!!το απογευμα ειμαι σιγουρη δεν θα φαει...

μπραβο ποπη μου σιγα σιγα θα μαθεις τι θελει το μωρο σου!!
Στο καλο δωρα! Κοριτσια εχετε φωναξει ποτε απο τα νευρα σασ στο μωρο μπροστα; εγω σημερα! Κ ενιωσα ασχημα μετα..

το παθαινω και εγω αυτο ειδικα αμα ειμαι μονη με το μωρο πολυ ωρα και αυτος να γκρινιαζει συνεχως!

δεν με αφηνει ρε Αναστασια...το απαγορευσε κιολας..λεει οτι εχουν απαγορευτει...πιστευω θα μου ελυνε τα χερια αλλα ηταν κ ο παν.μαζι μου κ δεν την θελει τωρα με τιποτα

και εμενα αλλα σιγουρα θα τον παρακουσω:rolleyes::rolleyes:

η μπεμπα τοση ωρα καθεται στο παρκο κ προσπαθει να πιασει ολα τα παιχνιδια που της εχω αραδιασμενα, στο τελος αφου δεν τα φτανει ολα, πεφτει κ κλαιει! τελικα πιανεται απο το διχτυ,ξανακαθεται κ αντε παλι απο την αρχη! τι χαζουλα, δεν βολευεται μ'αυτα που φτανει μονο!!

να μην βαζεις πολλα παιχνιδια τα βαριετε ολα μετα ενα καθε φορα!!!

Μαρακι δες στο fb το φορεμα που πηρα

το ειδα και εγω συμπεθερα και ειναι τελειο!!!!!

ωχ σε νοιωθω εδω και 4 νυχτες κοιμουνται τα μωρα και μετα ερχετε ο στηβεν!!η ωρα 9 εψες και τα νευρα μου τσανταλια ,σημερα θα κανω επανασταση ομως!!!!:tongue::tongue:

ΞΑΝΘΑ ΟΛΑ ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑ!!!!

οχι ξανθαααααααααααααααα,ανταυγες δωρα μου μην τα καψεις κι ολας και εχουμε και βαπτιση :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...