Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Να το ρωτήσεις αυτό σίγουρα γιατί το πιο λογικό είναι να σου βάλουν τις πιο δυνατές.εμενα την ημέρα της εμβρυομεταφοράς ήρθε η εμβρυολόγος κ μου τα εξήγησε μου είπε ότι έχουμε 8 μου είπε πως ήταν αλλά δεν της θυμάμαι κ ότι θα βάλουμε τις δύο που ήταν κ οι πιο δυνατές.

Και σε μένα ήρθε η εμβρυολογος μιλήσαμε για πολλά μας έδειξε και την εξέλιξη της βλαστοκυστης που βάλαμε όλα ήταν μια χαρά, απλά το έχω απορία, τους έχω εμπιστοσύνη, αλλά μια ερωτησουλα δεν βλάπτει 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεωργια μου θα το εφαρμοσω κ εγω απο αυριο!κ εμενα πολυ αργα σηκωνεται το πρωι!καλα να περασετε!

Αυτο που λεει η Γεωργια το εκανα και εγω στα αγορια απο μικρα για να μαθουν να σηκωνονται νωρις, οπως και εμαθαν. Ετσι εκανα με τα παντζουρια. Θα αρχισω να το εφαρμωζω και στη μικρη να μαθει γιατι ξυπναει στις 9+ και μετα το μεσημερι δεν κοιμαται.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτο που λεει η Γεωργια το εκανα και εγω στα αγορια απο μικρα για να μαθουν να σηκωνονται νωρις, οπως και εμαθαν. Ετσι εκανα με τα παντζουρια. Θα αρχισω να το εφαρμωζω και στη μικρη να μαθει γιατι ξυπναει στις 9+ και μετα το μεσημερι δεν κοιμαται.

α εμενα τωρα το καλοκαιρι μια χαρα με βολευει που ξυπναει 9.30 γιατι χουζουρευω κ εγω! το βραδυ συνηθως με τον αντρα μου καθομαστε στη βεραντα ως τις 2 οποτε νυσταζω το πρωι!:oops:

BJVqp3.png

η μπεμπα τοση ωρα καθεται στο παρκο κ προσπαθει να πιασει ολα τα παιχνιδια που της εχω αραδιασμενα, στο τελος αφου δεν τα φτανει ολα, πεφτει κ κλαιει! τελικα πιανεται απο το διχτυ,ξανακαθεται κ αντε παλι απο την αρχη! τι χαζουλα, δεν βολευεται μ'αυτα που φτανει μονο!!

BJVqp3.png

α εμενα τωρα το καλοκαιρι μια χαρα με βολευει που ξυπναει 9.30 γιατι χουζουρευω κ εγω! το βραδυ συνηθως με τον αντρα μου καθομαστε στη βεραντα ως τις 2 οποτε νυσταζω το πρωι!:oops:

Να σου πω την αληθεια και εμενα με βολευει τωρα, αλλα με το που θα ανοιξουν τα σχολεια και θα σηκωνομαι απο τις 7 το πρωι, δε θα με νοιαζει να ξυπνησει και η μικρη.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Να σου πω την αληθεια και εμενα με βολευει τωρα, αλλα με το που θα ανοιξουν τα σχολεια και θα σηκωνομαι απο τις 7 το πρωι, δε θα με νοιαζει να ξυπνησει και η μικρη.

καλα εννοειται δικιο εχεις

Επετειο γνωριμιασ ε; οχι γαμου. 26/8/2006

α μια μερα διαφορα εχουμε!! ναι επετειο που γιναμε ζευγαρι!!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Γεωργια μου θα το εφαρμοσω κ εγω απο αυριο!κ εμενα πολυ αργα σηκωνεται το πρωι!καλα να περασετε!

Προσπαθησε το κι αυτο Αναστασια μου.Εγω στον Γιωργο δε το εκανα γιατι σηκωνομασταν 10 το πρωι και κοιμοταν και το μεσημερι 3.30 με 6 και το βαρδυ 10.30 ααα ολα κι ολα σε αυτο ηταν καλος ο Γιωργαρινης μου!

Κι εγω θελω να χουζουρευω αλλα μετα το μεσημερι με τα δυο μου βγαινει η ψυχη ασε που κινδυνευουμε να ξυπνησει και το μεγαλο και να τραβαω τα μαλλια μου.

zxG9p3.png

owokp3.png

Τελειο ειναι πολυ μου αρεσε!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Αληθεια Δωρακι μου νομιζω οτι εχουμε και το ιδιο στυλ ειναι στενο μεχρι την μεση εκει που ειναι η κορδελα και μετα ανοιγει και φτανει ως το γονατο.

zxG9p3.png

owokp3.png

Προσπαθησε το κι αυτο Αναστασια μου.Εγω στον Γιωργο δε το εκανα γιατι σηκωνομασταν 10 το πρωι και κοιμοταν και το μεσημερι 3.30 με 6 και το βαρδυ 10.30 ααα ολα κι ολα σε αυτο ηταν καλος ο Γιωργαρινης μου!

Κι εγω θελω να χουζουρευω αλλα μετα το μεσημερι με τα δυο μου βγαινει η ψυχη ασε που κινδυνευουμε να ξυπνησει και το μεγαλο και να τραβαω τα μαλλια μου.

χα χα χα το τικερακι σου λεει το γιωργο μου ειναι....:tongue::tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...