Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου δεν ξέρω σ τι φάση είσαι και εγώ σου εύχομαι τα καλύτερα 

Καλές γιορτές με υγεία 

Σε ευχαριστώ πολύ κ σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα καλές γιορτές να έχεις.εγω έχω κάνει ένα γιο τον Μάρτιο κ η γιατρός μου είπε μετά το χρόνο να κάνω κ την επόμενη ετ.αρα σε κανα δίμηνο θα πρέπει να μιλήσω σιγά σιγά να δω πως κ πότε θα κάνουμε την επόμενη.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Μπραβοοοοο!ολο εκπηξεισ ειναι η θεοδωρουλα!

Θα παω να παρω κ εγω ψωμιιιιιιιι!

ναι !!!!!!!!! για πρωτη φορα τετοια ποσοτητα ...αφου μου βγηκε παραπανω γιατι παντα 120 την κανω ...κ ετρωγε το μισο ..αλλα δεν το πιστευα!!

Εκανε πολυ εμετο?

οχι αννα μου λιγο μολις ρευτηκε το εβγαλε αλλα βρωμουσε....

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στο καλο δωρα! Κοριτσια εχετε φωναξει ποτε απο τα νευρα σασ στο μωρο μπροστα; εγω σημερα! Κ ενιωσα ασχημα μετα..

Θα σε κοιταζε φανταζομαι καλα καλα ε?

Εχει τυχει, ναι:D

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Αναστασια μαζευονται πανευκολα..εμεις τα μαζεψαμε το βραδυ για να μπορουμε να περναμε κ το πρωι τα ξαναστυσα... Ποπη του μισαωρου οπως τα λες..αμα κοιμηθει παραπανω ελεγχω αν ειναι καλα...λεω δεν μπορει κατι θα επαθε το παιδι μου:P:p Δωρα καλα λεει η αναστασια ευτυχως να λες που δεν σηκωνεται ακομα..εμενα ολο ορθια θελει να ειναι..κ δωσε να σηκωθει κ μετα πεφτει κ κλαψ κλαψ κ γκιρ γκιρ που επεσε κ ξανα μανα τα ιδια..δεν μπορω να την αφησω πουθενα γιατι θελει να ειναι κατω κ να αλωνιζει κ παλι γκρινιαζει..αλλα κ κατω πρεπει παλι να ειμαι διπλα γιατι παει κ τραβαει κουρτινες,το παρκο,τον καναπε...ουφ,κουραστηκα μονο που τα ειπα!! μα τι κουραγιο εχει αυτο το παιδι:cool::cool:

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

κοτοπουλο δευτερη μερα την εκανα,,,κοτοπουλο κολοκυθι πατατα καροτο...!!! ναι αλλα φρουτα δεν εφαγε ηταν απο τις 8 νυστικια...εγω σας ειπα στο 6ωρο θελει να τρωει...μαλλον 3 γευματα θα θελει να την κανω...

πολυ λιτοδιατο αυτο το παιδι..απο σενα θα πηρε!!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Στο καλο δωρα! Κοριτσια εχετε φωναξει ποτε απο τα νευρα σασ στο μωρο μπροστα; εγω σημερα! Κ ενιωσα ασχημα μετα..

τι επαθες κ φωναζες???? τα νευρα μας τσαταλια!!!:o:o:|

1YG7p2.png 7biOp2.png

Αννα οντωσ με κοιτουσε στα ματια το μωρο!

Μαρια ευχαριστω! Αχ ετσι κ ο δικοσ μου!

Περπατουρα μονο εγω εχω παρει κ τον βαζω ρε κοριτσια;

δεν με αφηνει ρε Αναστασια...το απαγορευσε κιολας..λεει οτι εχουν απαγορευτει...πιστευω θα μου ελυνε τα χερια αλλα ηταν κ ο παν.μαζι μου κ δεν την θελει τωρα με τιποτα

1YG7p2.png 7biOp2.png

Αννα οντωσ με κοιτουσε στα ματια το μωρο!

Μαρια ευχαριστω! Αχ ετσι κ ο δικοσ μου!

Περπατουρα μονο εγω εχω παρει κ τον βαζω ρε κοριτσια;

Θα την βαλω και εγω αρχες Σεπτεμβρη που κλεινουμε τον 7ο. Την εχω στην πεθερα μου.

Διαφημίσεις

τι επαθες κ φωναζες???? τα νευρα μας τσαταλια!!!:o:o:|

Ειχε πολυ γκρινια! Προσπαθουσα να τον κοιμησω κ ενω νυσταζε δεν κοινοταν με τιποτα!ουτε καθοταν κατω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ειχε πολυ γκρινια! Προσπαθουσα να τον κοιμησω κ ενω νυσταζε δεν κοινοταν με τιποτα!ουτε καθοταν κατω!

ωχ καταλαβα...κ του εβαλες χερι ε??? το εχω κανει κ εγω πανω στην κουραση,τα νευρα κ την απελπισια :oops::oops::oops: με κοιταξε καπως ετσι:shock::shock: κ μετα αρχισε να μου γελαει η σκατουλιτσα μου!!!!! τυψεις εγω μετααα:?

1YG7p2.png 7biOp2.png

Λυνει τα χερια, δε λες τιποτα! και τους αρεσει πολυ, νιωθουν ελευθερα!

Αναστασια, τα επιπλα σου ειναι οκ? η συμμαδεμενα? εγω θα πω στη μανα μου να μου φερει ενα κομματι βατα και να μου τη ραψει γυρω γυρω απο το πλαστικο, για προστασια. Ειναι αυτο το υφασμα που μπαινει στις κουρτινες τις χοντρες απο μεσα

δεν με αφηνει ρε Αναστασια...το απαγορευσε κιολας..λεει οτι εχουν απαγορευτει...πιστευω θα μου ελυνε τα χερια αλλα ηταν κ ο παν.μαζι μου κ δεν την θελει τωρα με τιποτα

Εγω εχω περιεργεια ν δω τι θα μου πει την τριτη που εχουμε ραντεβου!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Λυνει τα χερια, δε λες τιποτα! και τους αρεσει πολυ, νιωθουν ελευθερα!

Αναστασια, τα επιπλα σου ειναι οκ? η συμμαδεμενα? εγω θα πω στη μανα μου να μου φερει ενα κομματι βατα και να μου τη ραψει γυρω γυρω απο το πλαστικο, για προστασια. Ειναι αυτο το υφασμα που μπαινει στις κουρτινες τις χοντρες απο μεσα

Ακομα δεν εχουν σημαδια αν κ δεν εχω πολλα επιπλα. Τι ειναι αυτα τα βατα; δεεν τα ξερω.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...