Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κ σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα καλές γιορτές να έχεις.εγω έχω κάνει ένα γιο τον Μάρτιο κ η γιατρός μου είπε μετά το χρόνο να κάνω κ την επόμενη ετ.αρα σε κανα δίμηνο θα πρέπει να μιλήσω σιγά σιγά να δω πως κ πότε θα κάνουμε την επόμενη.

Με το καλό λοιπόν και για την δική σου εμβρυομεταφορα  να πάνε όλα καλά 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δεν σου λεει κατι ομως οτι ολα αυτα στην τιβι εχουν απο πισω κ σκηνοθέτη??? Ασε με μωρε ολα τα δείχνουν ιδανικα στο τελος. Δειχνουν οτι τα ταρζανακια δαμαζονται ετσι ευκολα! Καλαααα..τρίχες!

ελα ντε ! εγω το εχω παρακολουθησει 5 λεπτα και το αλαξα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να σου πω το σκεφτηκα......κ εμενα ετσι κανει...σπρωχνει με την φατσουλα της τον δυχτι του παρκου....:D:D Αναστασια δεν μου εβγαλε κατι...ρωτα με εδω μπας κ συνενοηθουμεεεεε

Καλα αυτη η συννενοηση απο το πρωι ακομη να γινει?? εχει καταντησει σηριαλ!!!:tongue::tongue:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

κ οπως μου ελεγε παντα ο μπαμπας μου(πριν ακομα αρραβωνιαστω), να σεβομαι τα πεθερικα μου γιατι αυτοι μεγαλωσαν τον αντρα μου κ τον κανανε τον ανθρωπο που αγαπαω. αν σας πω ποσα πραγματα εχω χασει λογω του οτι ετρεχε τοσα χρονια για τη μανα του ο γρηγορης, αλλα κουβεντα δεν ειπα ποτε. τι διακοπες ακυρωσαμε, τι χριστουγεννα στα νοσοκομεια, υπομονη θελουν αυτες οι καταστασεις κ τιποτα αλλο. μονο υπομονη!

ετσι ειναι γωγω μου κ εμεις 3 χρονια αυτη την κατασταση ζουμε αλλα τα παραπονα μου μονο σε εσας τα λεω...κ στον σαββα...δεν ειπα εγω να μην τρεχει αλοιμονο απλα προτεραιοτητα να ειμαστε εμεις κ να τρεχει για σοβαρους λογους κ οχι για αστεια πραγματα που μπορουν να τα κανουν κ μονοι τους...

Ποπακι αν δε τρεχει για εσας τι να πω καλα λες χιλια δικια εχεις.Συζητηση την ωρα που γινεται χωρις γκρινια μπας και το καταλαβει γιατι ξερεις το κανει τοσα χρονια που δε του φαινεται περιεργο.

Μαρια μου πηρα και το μειωμενο ωραριο σε μηνες 3.5 ειναι για αυτο αργω να παω το εχει συστημα η εταιρεια δε θελει το μειωμενο και καλυτερα γιατι και να το ειχα με τις θεσεις που εχουν κοψει σιγα μη γυρναγα 2 ωρες νωριτερα τσαμπα θα το εχανα.

Κοριτσια εμενα η μικρη σημερα και εφαγε 150μλ χορτοσουπα και θηλασε σα τρελη εκανε για αν πιει γαλα της εδωσα κι εγω αλλα τωρα φοβαμαι μη τα βγαλει ολα φανταζομαι οτι ξερει ποσο ηπιε.Παω να φαω και να πεσω λιγο σημερα που φαινεται ορεξατη για υπνο.Γεμιστα σημερα το δευτερο αγαπημενο μου φαγητο.Φιλια τα λεμε με τον απογευματινο καφε!

για εμας δουλευει σαν τρελος για να εχουμε χρηματα αλλα προγραμμα σωστο δεν βαζει αλλα οταν ειναι για τους δικους του παραταει κ δουλειες κ ολα...εγω που εχω γινει κινουμενη βαλιτσα συνεχεια στην μανα μου δεν λεει τπτ ισα ισα αμαν κανει για να φυγω στην μαμα μου...σημερα το μεσημερι ηρθε σαν βρεγμενη γατα κ κρατησε κ την μικρη για να του κανω μπριζολιτσες να φαει....δεν ειπε κουβεντα ξερει μωρε οτι εχω δικιο αλλα προσπαθει να μην χαλαει το χατιρι κανενος..

Εμενα που κοιμηθηκε στις 4παρα τέταρτο κ ακομα κοιμαται τι να το κανω αφου φώναζαν σπό κατω κ εγω με τον Παν.καταλήξαμε να κοιτιομαστε κ να μην κλείνουμε μάτι???? Θα τους πνιξω ολους σας λεω! Τα νεύρα μου!!!!!!!!!!:evil::evil::?

δωρακι την καταφερες να κοιμηθει μεσημερι?? μπραβο !!!εκανες κατι διαφορετικο?? αμαν αυτοι οι γειτονες ...μια μερα βρηκες κ εσυ να ξαπλωσεις...

ουφ,του μισαωρου κ εσεις...μα τι πραγμα ειναι αυτο/....ξυπνητηρι εχουν καταπιει??? πολυ ωραιο το προγραμμα σας...κοιμαται μονη της η δικια σου??δεν την κουνας ποτε??ουτε την ημερα..οταν νυσταζει την βαζεις στην κουνια κ τελος??100 ερωτησεις σου εκανα:D:D:D:D εμενα ειναι πολυ δυσκολη..εχει μαλωσει με τον υπνο πριν να γεννηθει..την ημερα ακομα κ οταν κουτουλαει,κοιμαται ορθια αμα δεν την κουνησω δεν κοιματαιιιιιι

χα χα χα μαρακι σου λεει οσο κ να νυσταζω εγω δεν κοιμαμαι κ εμεις του μισαωρου 40λεπτου ειμαστε αλλα οταν πλησιαζει η ωρα για φαι δεν ξυπνα επιτηδες το κανει...!!!!

Δηλ ρε κοπελιά τρέλανε μας λιγο.... Το βραδυ την αφήνεις μονη στην κούνια της κ κάθεται για μια ωρα ήρεμη κ νανουριζεται μονη? Εμενα γιατι γυρνιεται σαν σβούρα κ που την χάνω που την βρίσκω χωμενη στις γωνιές να προσπαθει να σπρώξει με το κεφάλι????

χα χα χα αχ αυτο το σπρωξιμο...κ ολο ντουκ να ακουγεται...με τις κουτουλιες που δινουν!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Ηρθα κι εγω η μικρη κοιμηθηκε καμια ωρα συνεχομενα αν δεν εχετε ψωμι για αυριο τη βαψατε θα γκρεμισουν ολοι οι φουρνοι θα ξεκολλησει το fb και θα κολλησει το παρεντς.Παω για κρεμα και απογευματινο στο Γιωργο μολις τελειωσω εχω αλλαγματα ντυσιματα και βολτα ουφ σα βασανιστηριο αυτη η βολτα ειναι μεχρι να τα ετοιμασεις και να ετοιμαστεις ξαναγυριζεις και φτου απο την αρχη.Κουραγιο συναγωνιστριες!

οντως!!! καλα να περασετε!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Δεν σου λεει κατι ομως οτι ολα αυτα στην τιβι εχουν απο πισω κ σκηνοθέτη??? Ασε με μωρε ολα τα δείχνουν ιδανικα στο τελος. Δειχνουν οτι τα ταρζανακια δαμαζονται ετσι ευκολα! Καλαααα..τρίχες!

Και μετα απο 2 μηνες επιστρεφει η νταντα και ειναι ολα μελι γαλα!!! χαχα!!! μωρε τα δικα μου ουτε 1 μερα δε θα το κραταγαν! και σιγα την επιβραβευση καθε φορα, με τα αυτοκκολητα. Αν ηταν να ειναι ευχαριστημενα με ενα αυτοκολλητο..... τι αλλο θελαμε!

Διαφημίσεις

Ρε μήπως να ρίξεις την φρουτοκρεμα σε καμια γωνία στην παντα????

χα χα χα χα!!! τρεληηηηηηηηηηη!!!

αχ, πολυ γελασα!!!!!! κοριτσια, την πεφτω λιγο, ο,τι προλαβω!! φιλια!!!!!

μαρακι δεν μπορω να σε δω δεν μου τα ανοιγει στο φεις..γκαντεμια.....στο καλο καλη ξεκουραση!!

B4Itp2.png

κοριτσια να σας πω δεν θα το πιστεψετε...!!!

εφαγε 200 γρ σουπααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock:

κ μετα εκανε εμετο βεβαιως βεβαιως!!! γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη!!πρωτη φορα ειδα αδειο το πιατακι !!!! τελικα καταλαβα ενα γευμα κ καλο θα μου κανει η μπεμπα ..σαν κ εμενα!!!το απογευμα ειμαι σιγουρη δεν θα φαει...

B4Itp2.png

Ακομα κοιμαται η δικιά μου απο τις 4παρα τέταρτο!!! Δυο ωρες!!!! Λοιπον καλα λεει η Γεωργια ψωμί εχετε? Θα γκρεμιστούν κι εδω στη Β.Ελλαδα οι φούρνοι! Πόπη απλα δεν την κοιμησα στη 1:30 που νυσταζει κ την κράτησα με χαζα μεχρι τις 3εφαγε κ μετα 4παρα κοιμηθηκε. Με κούνημα εννοείτε!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

εφαγε 200 γρ σουπααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock:

κ μετα εκανε εμετο βεβαιως βεβαιως!!! γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη!!πρωτη φορα ειδα αδειο το πιατακι !!!! τελικα καταλαβα ενα γευμα κ καλο θα μου κανει η μπεμπα ..σαν κ εμενα!!!το απογευμα ειμαι σιγουρη δεν θα φαει...

Τι διαφορετικο έκανες κ το εφαγε? Μήπως ειχε κοιμηθεί πιο πριν ηταν ξεκουραστη? Σκέψου! Εμενα ακούω ξυπνάει τωρα αντε γιατι πρεπει να φάει κρέμα!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μπραβοοοοο!ολο εκπηξεισ ειναι η θεοδωρουλα!

Ακομα κοιμαται η δικιά μου απο τις 4παρα τέταρτο!!! Δυο ωρες!!!! Λοιπον καλα λεει η Γεωργια ψωμί εχετε? Θα γκρεμιστούν κι εδω στη Β.Ελλαδα οι φούρνοι! Πόπη απλα δεν την κοιμησα στη 1:30 που νυσταζει κ την κράτησα με χαζα μεχρι τις 3εφαγε κ μετα 4παρα κοιμηθηκε. Με κούνημα εννοείτε!

Θα παω να παρω κ εγω ψωμιιιιιιιι!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εκανε πολυ εμετο?

αα αυτο που σου ειπα οσο μπορεις να την κρατας κ να τρωει το μεσημεριανο της κ να κοιμαται!!εμενα εχει 20 λεπτα που την κοιμησα με κουνημα εννοειται κ κλωτσηδι στο μπρατσο μου με εχει μελανιασει...

Τι διαφορετικο έκανες κ το εφαγε? Μήπως ειχε κοιμηθεί πιο πριν ηταν ξεκουραστη? Σκέψου! Εμενα ακούω ξυπνάει τωρα αντε γιατι πρεπει να φάει κρέμα!

κοτοπουλο δευτερη μερα την εκανα,,,κοτοπουλο κολοκυθι πατατα καροτο...!!! ναι αλλα φρουτα δεν εφαγε ηταν απο τις 8 νυστικια...εγω σας ειπα στο 6ωρο θελει να τρωει...μαλλον 3 γευματα θα θελει να την κανω...

B4Itp2.png

Η δικια μου θα ειχε αποκοιμηθει επανω στο ταισμα αν δεν κοιμοταν εκεινο το μισαωρο στις 12

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...