Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κ σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα καλές γιορτές να έχεις.εγω έχω κάνει ένα γιο τον Μάρτιο κ η γιατρός μου είπε μετά το χρόνο να κάνω κ την επόμενη ετ.αρα σε κανα δίμηνο θα πρέπει να μιλήσω σιγά σιγά να δω πως κ πότε θα κάνουμε την επόμενη.

Με το καλό λοιπόν και για την δική σου εμβρυομεταφορα  να πάνε όλα καλά 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

μα τι χαλι ειναι αυτο με τα μωρα μας???? ενταξει δεν περιμενουμε να κοιμουνται ολη μερα,αλοιμονο αλλα δεν γινεται με 1 ωρα το πολυ την ημερα να αντεξουν....

μαρια μου απαντησες? δεν μου βγαζει σχολια ρε γαμωτο!!

μολις τον κοιμησα! ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α, να σου πω δε, οτι οταν επιτελους τον επαιρνε ο υπνος αγκαλια, μετα απο πολυ περπατημα, αν τον αφηνες στο κρεβατι του, ή ξυπνουσε κατα το κατεβασμα, ή μετα απο εικοσι λεπτα. μονο αν κοιμοταν επανω μας κοιμοταν με τις ωρες. ουτε καροτσι ηθελε. τον εβαζα και τσιροκοπουσε. οποτε το να κοιμαται μαζι μας ηταν η πιο ξεκουραστη λυση...

Δεν μας δινουν θάρρος ολα αυτα που λες!!! Χμμμ......

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ρε μήπως να ρίξεις την φρουτοκρεμα σε καμια γωνία στην παντα????

χαχαχχαχχα!!! με εσας χαλαρωνω!! τελος!!!!!!!!!!! 969356n04i0j45gk.gif 969356n04i0j45gk.gif

δωρα και εμενα ετσι κανει!! ιδιως στο παρκο οταν σπρωχνει με τη μουρη του δεν μπορω γελαω!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

το βραδυ πινει τελευταιο γαλα στις 10.30 κ μπανει την κουνια, κατα τις 11.30 κοιμαται. αν ειμαστε εξω την βαζω στο καροτσι για υπνο. ξυπναει στις 7.30 το πρωι για γαλα(κ αν τυχον δεν ξυπνησει την ξυπναω εγω.) ξανακοιμαται 8 ως 9.30. στις 10.30 τρωει φρουτο κ ως τις 14.30 που πινει γαλα(δεν ξεκινησαμε σουπες ακομα) καποια στιγμη κοιμαται ενα μισωρο, συνηθως 13.00 ως 13.30. απο τις 14.30 ως τις 18.00 που τρωει κρεμα ξανακοιμαται ενα μισαωρο, 16.30-16.30 συνηθως. τρωμε κρεμα κ μετα παντα βγαινουμε εξω. αν την εχω πολυ ωρα στο καροτσι κοιμαται συνηθως 20.30-21.00 ενα μισαωρο παλι.

Γωγω ακριβως τα ιδια και εμεις!!! με τη μονη διαφορα οτι στις 10-10.30 πεφτει ξερη για υπνο η στην κουνια η στο καροτσι αν ειμαστε εξω.;);)

Και η δικια μου μισοξυπναει για γαλα στις 7.30 το πρωι, αν οχι, παλι εγω της το δινω.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Δεν μας δινουν θάρρος ολα αυτα που λες!!! Χμμμ......

χαχαχα!!!! το ξερω! φαντασου εμεις που τα περνουσαμε κιολας!! αφου λεω στον αντρα μου, καλα, τρελοι ημασταν και με τετοιο μωρο καναμε δευτερο στο καπακι? εκει που κατεληξα ειναι οτι ολα ειναι στο παιδι. ουτε μαθαινει, ουτε τιποτα οσο ειναι ετσι βρεφακι. υπομονη, ψυχραιμια και πορευομαστε αναλογα.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

καλε δεν το εγραψα σωστα, εννοουσα οτι δεν την κουναω! τα ιδια κ εμενα, τη βαζω την κουνια, τη βαζω να ακουει κ νανουρισματα, την πιπιλα στο στομα, το πανακι αγκαλια( το εχει αδυναμια) κ πηγαινοερχομαι καθε 3 λεπτα κ την μαζευω απο τις ακρες που μαζευεται! αλλα δεν τη σηκωνω, ουτε της μιλαω, την ξαναβαζω στη θεση της κ φευγω .ξαναρχιζει το σοου αυτη, στριφογυρναει σαν το κοκορετσι κ φτου κ απ'την αρχη! επι 1 ωρα αυτο, ε καποια στιγμη κουραζεται κ κοιμαται!

Σαν τη νταντα στην τιβι ενα πραγμα!! μπραβο Γωγω μου, χωρις πλακα καλα κανεις να μαθαινει οτι εκει ειναι ο χωρος που κοιμαται. Ειδες οταν το μαθουν ωραια που κοιμουνται μονα τους?

χαχαχχαχχα!!! με εσας χαλαρωνω!! τελος!!!!!!!!!!! 969356n04i0j45gk.gif 969356n04i0j45gk.gif

δωρα και εμενα ετσι κανει!! ιδιως στο παρκο οταν σπρωχνει με τη μουρη του δεν μπορω γελαω!!

Η δικιά μου την ειδε ποδοσφαιριστής... Στο δίχτυ κ σπρώχνει με το κεφάλι! Τρύπα θα το ανοιξει!!! Ρε εμενα ποτε θα αρχισει να σηκώνεται κ να κάθεται εσάς τα κανουν εμενα τι ειναι αργοστροφη???

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ρε μήπως να ρίξεις την φρουτοκρεμα σε καμια γωνία στην παντα????

να σου πω το σκεφτηκα......κ εμενα ετσι κανει...σπρωχνει με την φατσουλα της τον δυχτι του παρκου....:D:D Αναστασια δεν μου εβγαλε κατι...ρωτα με εδω μπας κ συνενοηθουμεεεεε

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Η δικιά μου την ειδε ποδοσφαιριστής... Στο δίχτυ κ σπρώχνει με το κεφάλι! Τρύπα θα το ανοιξει!!! Ρε εμενα ποτε θα αρχισει να σηκώνεται κ να κάθεται εσάς τα κανουν εμενα τι ειναι αργοστροφη???

αχ μην βιαζεσαι καλυτερα δωρακι! αυτο εχω να πω!!! αργοστροφη παντως δεν ειναι!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Σαν τη νταντα στην τιβι ενα πραγμα!! μπραβο Γωγω μου, χωρις πλακα καλα κανεις να μαθαινει οτι εκει ειναι ο χωρος που κοιμαται. Ειδες οταν το μαθουν ωραια που κοιμουνται μονα τους?

Δεν σου λεει κατι ομως οτι ολα αυτα στην τιβι εχουν απο πισω κ σκηνοθέτη??? Ασε με μωρε ολα τα δείχνουν ιδανικα στο τελος. Δειχνουν οτι τα ταρζανακια δαμαζονται ετσι ευκολα! Καλαααα..τρίχες!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

να σου πω το σκεφτηκα......κ εμενα ετσι κανει...σπρωχνει με την φατσουλα της τον δυχτι του παρκου....:D:D Αναστασια δεν μου εβγαλε κατι...ρωτα με εδω μπας κ συνενοηθουμεεεεε

χαχαχα! λεω το χαλακι που πηρες, μαζευεται ευκολα για να σκουπισεις κτλ? γιατι ειδα εχει κομματακια .... δεν ειναι μονο τετραγωνακια!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ηρθα κι εγω η μικρη κοιμηθηκε καμια ωρα συνεχομενα αν δεν εχετε ψωμι για αυριο τη βαψατε θα γκρεμισουν ολοι οι φουρνοι θα ξεκολλησει το fb και θα κολλησει το παρεντς.Παω για κρεμα και απογευματινο στο Γιωργο μολις τελειωσω εχω αλλαγματα ντυσιματα και βολτα ουφ σα βασανιστηριο αυτη η βολτα ειναι μεχρι να τα ετοιμασεις και να ετοιμαστεις ξαναγυριζεις και φτου απο την αρχη.Κουραγιο συναγωνιστριες!

zxG9p3.png

owokp3.png

Ρε ΔΩρα ειναι στο παιδι!! και η δικια μου τα ιδια! ενω εχω φωτο απο τον μεγαλο μου και βιντεο να στεκεται ορθιος στην κουνια του σε αυτη την ηλικια και να καθεται!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...