Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Makelen είπε:

Του ειπα εξαρχης του γιατρου, οτι θελω να εχω πολυ καλο ενδομητριο για να τις βαλω τις συγκεκριμενες βλαστοκυστες. Επειδη ειναι κ οι δυο αριστες κι εφοσον δεν εχω σκοπο να κανω αλλες ωοληψιες κτλ, δεν θελω σε καμια περιπτωση να τις χαραμισω. Συμφωνησε και μου ειπε πως ουτε εκεινος θα με αφησει να τις βαλω με μετριο ενδομητριο γιατι στοχευει να πιασω παλι με την πρωτη. Οπότε θελω να ειμαι σιγουρη οτι το ενδομητριο θα ειναι το καλυτερο δυνατο...

Σιγα μην αφησω τους αλλους να αποφασιζουν για μενα!! Μου λενε τη γνωμη τους.. και ως εκει!😂😂

Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα το να σε βάλει με μέτριο ενδομήτριο!!!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εγω με επεισκληριδιο, μου ειχαν παραβαν, μιλαγαμε κιολας με τον γιατρο και τις κοπελες.. Το μωρο το βγαζουν τα πρωτα 10', το σκουπιζουν, το ζυγιζουν, του βαζουν στο χερακι το ονομα , το τυλιγουν και στο δινουν αμεσως αγκαλιτσα. Ο γιατρος ταυτοχρονα σε ραβει, αυτο κραταει κανενα 20λεπτο γιατι στο Ιασω σου κανουν κατευθειαν και πλαστικη εκει.

Τωρα εχω συνιθησει!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω τωρα θα ηθελα να δοκιμασω φ.τ με επισκληριδιο μια και την προηγουμενη φορα εκανα τελεια διαστολη αλλα ο γιατρος μου ειπε οχι γιατι εχει ρισκο μετα απο μια καισαρικη να πας για φ.τ

η καισαρικη ειναι μια εγχειρηση,πονας οταν γελας οταν βηχεις οταν πας καθησεις να σηκωστεις θελει το χρονο της να επουλοθει!!αμα χρειαζετε ομως για το παιδακι μας θα αντεξουμε τα παντα!!!

Η 1η ειναι οντως ετσι, η 2η καμμια σχεση!!!

Μην ανυσηχείς....ούτε εγω θυμάμαι πολύ ονόματα...

Μαρία μου ότι άξιζε τον κόπο η ταλαιπωρία. Στο μεαιυτηριο ήμουν εγώ και άλλες 4 κοπέλλες. συνολο 5 κοπέλλες....ημουν η μονη πού είχα γεννησει φυσιολογικά... παρά την ταλαιπωρία μου το ευχαριστήθηκα... για πείτε όπως πως είναι η καισαρική;; επισκλειριδιο κάνατε ή κοιμηθήκατε;; και το μετά πως είναι;;; πολύς πονος ή υποφέρετε; Ρωτάω γιατί δεν ξέρεις καμια φορά τι γίνετε. Μπορει να γέννησα φυσιολογικά την πρώτη φορά και μακάρι και τώρα να με αξιώσει ο Θεος, αλλά δεν ξέρεις καμια φορά τι γίνετε...

και γω στην πρωτη ταλαιπωρηθηκα πολυ μεχρι να αναρωσω και να σηκωθω. στο δευτερο πηγαινα και επαιρνα και το μωρο μονη μου απο το θαλαμο που τα ειχανε. τετοια διαφορα. βγηκα και μια μερα νωριτερα. στο πρωτο, περπατουσα και ηταν λες και με σφαζανε. τετοιος πονος. στο δευτερο τιποτα. αλλα δεν επαιρνα και παυσιπονα. δεν ηθελα. αλλα μαλλον χαζομαρα εκανα και καθομουν και πονουσα!

εγω εκανα ραχιαια. σου βαζουν ενα πανι μπροστα να μη βλεπεις, αλλα νιωθεις τα τρανταγματα. και φυσικα το μωρο το βλεπεις οταν το βγαλουν και πριν το πλυνουν. ο πονος...βασικα νομιζω ειναι λιγο υποκειμενικο πραγμα. παντως την πρωτη φορα που γεννησα, οταν συνηλθα μετα απο δυο ωρες, ειπα "αυτο δεν το ξανακανω"!!! τελικα το ξαναεκανα, και θα το ξανακανω!

αννα, εσυ εχεις χρονια απο την τελευταια καισαρικη. ισως θα μπορουσες να πας και φυσιολογικα. εμενα επειδη ειναι κοντα δεν το ρισκαρω.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Ακριβώς έτσι είναι Εφη μου.. Επίσης μου είπαν ότι στην καισαρική με επισκληριδιο αναρώνεις πιο εύκολα παρα απο το να σε κοιμησουν.

εγω επισκληριδιο εκανα αλλα επειδη οταν βγηκα απο την κλινικη ειχα μια πτωση απο τα σκαλια και ανοιξε και ξανα πηγα στο γιατρο για να την φτιαξει ταλαιπορηθηκα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

και γω στην πρωτη ταλαιπωρηθηκα πολυ μεχρι να αναρωσω και να σηκωθω. στο δευτερο πηγαινα και επαιρνα και το μωρο μονη μου απο το θαλαμο που τα ειχανε. τετοια διαφορα. βγηκα και μια μερα νωριτερα. στο πρωτο, περπατουσα και ηταν λες και με σφαζανε. τετοιος πονος. στο δευτερο τιποτα. αλλα δεν επαιρνα και παυσιπονα. δεν ηθελα. αλλα μαλλον χαζομαρα εκανα και καθομουν και πονουσα!

εγω εκανα ραχιαια. σου βαζουν ενα πανι μπροστα να μη βλεπεις, αλλα νιωθεις τα τρανταγματα. και φυσικα το μωρο το βλεπεις οταν το βγαλουν και πριν το πλυνουν. ο πονος...βασικα νομιζω ειναι λιγο υποκειμενικο πραγμα. παντως την πρωτη φορα που γεννησα, οταν συνηλθα μετα απο δυο ωρες, ειπα "αυτο δεν το ξανακανω"!!! τελικα το ξαναεκανα, και θα το ξανακανω!

αννα, εσυ εχεις χρονια απο την τελευταια καισαρικη. ισως θα μπορουσες να πας και φυσιολογικα. εμενα επειδη ειναι κοντα δεν το ρισκαρω.

Δε θελω να το σκεφτομαι να ξαναπερασω εκεινους τους πονους που περασα στο 1ο, και να εχω και το σπρωξιμο???

Και μετα τα ραμματα απο κατω???

Να μου λειπει το βυσσινο!!

Διαφημίσεις

εγω επισκληριδιο εκανα αλλα επειδη οταν βγηκα απο την κλινικη ειχα μια πτωση απο τα σκαλια και ανοιξε και ξανα πηγα στο γιατρο για να την φτιαξει ταλαιπορηθηκα!!

Τι ανοιξε καλε???Η εγχειρηση???

Δε θελω να το σκεφτομαι να ξαναπερασω εκεινους τους πονους που περασα στο 1ο, και να εχω και το σπρωξιμο???

Και μετα τα ραμματα απο κατω???

Να μου λειπει το βυσσινο!!

ετσι και αλιως και εμενα εχουν περασει χρονια και ο γιατρος μου ειπε οχι γιατι ειναι επικινδυνο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Κοριτσια μου καλημέρα!!! Άργησα να μπω σήμερα γιατί έκανα παστίτσιο... Μιαμ!!

Αχ,τι ωραία συζήτηση... Να σας ρωτήσω κι εγώ κατι.. Ζοριζονται πολύ τα μάτια με το σπρωξιμο?? Θέλω να πω μήπως μπαίνει αλλού η δύναμη και τελικά ίσως κ εγώ να μην εχω πρόβλημα?

αχ, παστιτσιο!!!!! και γω θελω!!!!

τα ματια παντως επηρεαζονται απο την εγκυμοσυνη σιγουρα. δεν ξερω αν εχει σχεση ο τοκετος, αλλα οι ορμονες της εγκυμοσυνης ναι.

Κοριτσια μου καλημέρα!!! Άργησα να μπω σήμερα γιατί έκανα παστίτσιο... Μιαμ!!

Αχ,τι ωραία συζήτηση... Να σας ρωτήσω κι εγώ κατι.. Ζοριζονται πολύ τα μάτια με το σπρωξιμο?? Θέλω να πω μήπως μπαίνει αλλού η δύναμη και τελικά ίσως κ εγώ να μην εχω πρόβλημα?

Κοιταξε εγω 3 φορές έσπρωξα οποτε ποσο μπορει να πειράξει το σπρώξιμο δεν ξέρω.. και η έφη που τελικά έκανε καισαρική η μυωπία της πόλυνε.. η αδελφη μου που έχει 4-5 παλι φυσιολογικα γεννησε... Καποια είπε όμως (δεν θυμάμαι τώρα ποια) ότι δεν πεζει ρόλο η μυωπια αλλά η πίεση των ματιων..

Πάντως εγώ κορίτσια προτιμω τον φυσιολογικό και τα ραμματα από κάτω παρα να με ράψουν στην κοιλια και μετα φαντάζομαι αργεις παραπάνω να αναρρώσεις.. Δελφινάκι τα ράμματα απο κάτω δεν είναι τίποτε..εγω προσωπικά μονο λίγο καψιμο ένιωσα την πρώτη μέρα και μετά τιποτε..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Κοιταξε εγω 3 φορές έσπρωξα οποτε ποσο μπορει να πειράξει το σπρώξιμο δεν ξέρω.. και η έφη που τελικά έκανε καισαρική η μυωπία της πόλυνε.. η αδελφη μου που έχει 4-5 παλι φυσιολογικα γεννησε... Καποια είπε όμως (δεν θυμάμαι τώρα ποια) ότι δεν πεζει ρόλο η μυωπια αλλά η πίεση των ματιων..

Πάντως εγώ κορίτσια προτιμω τον φυσιολογικό και τα ραμματα από κάτω παρα να με ράψουν στην κοιλια και μετα φαντάζομαι αργεις παραπάνω να αναρρώσεις.. Δελφινάκι τα ράμματα απο κάτω δεν είναι τίποτε..εγω προσωπικά μονο λίγο καψιμο ένιωσα την πρώτη μέρα και μετά τιποτε..

Και γιατι παρακαλω να το πειραξω και εκεινο???Ξερετε ποιο...

Μια χαρα ειναι οπως ειναι....χα,χα,χα!!!!:tongue::tongue:

ξερω περιπτωσεις με φυσιολογικο που κανανε ενα μηνα να συνελθουν απο τα ραμματα. δεν μπορουσαν να καθησουν. τιποτα δεν ειναι απολυτο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...