Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   8 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Expand  

Οκ κατάλαβα, η ΑΜΗ σου δεν ήταν χαμηλή σε σχέση με αυτά που ακούμε κ τη δική μου. Αρα δε βάζατε 3ης ημέρας;  Εμένα παρότι τα βλέπουμε με το κιάλι τα ωάρια, όλοι επιμένουν για βλαστοκύστες γιατί λέει αν δε προχωρούσαν στο εργαστήριο δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

fouskitsa82 είπε:

Γεια σου ρε μάνα με τα τρια κ είσαι cool!

αχ, αμα δεν ημουν cool θα επρεπε να εχω ηδη τρελαθει!!! προτιμω το cool!!!!!

εβαλα φωτος στο φβ να μας δειτε επιτελους!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

fouskitsa82 είπε:
Δηλ ρε κοπελιά τρέλανε μας λιγο.... Το βραδυ την αφήνεις μονη στην κούνια της κ κάθεται για μια ωρα ήρεμη κ νανουριζεται μονη? Εμενα γιατι γυρνιεται σαν σβούρα κ που την χάνω που την βρίσκω χωμενη στις γωνιές να προσπαθει να σπρώξει με το κεφάλι????

καλε δεν το εγραψα σωστα, εννοουσα οτι δεν την κουναω! τα ιδια κ εμενα, τη βαζω την κουνια, τη βαζω να ακουει κ νανουρισματα, την πιπιλα στο στομα, το πανακι αγκαλια( το εχει αδυναμια) κ πηγαινοερχομαι καθε 3 λεπτα κ την μαζευω απο τις ακρες που μαζευεται! αλλα δεν τη σηκωνω, ουτε της μιλαω, την ξαναβαζω στη θεση της κ φευγω .ξαναρχιζει το σοου αυτη, στριφογυρναει σαν το κοκορετσι κ φτου κ απ'την αρχη! επι 1 ωρα αυτο, ε καποια στιγμη κουραζεται κ κοιμαται!

BJVqp3.png

ggwgw είπε:
που την κουνας ? στα χερια? εμενα καθολου αγκαλια δεν θελει! μεσα στη μερα αν γκρινιαζει πολυ λογω νυστας την κουναω λιγο στο καροτσι κ εκει κοιμαται ή μεσα στο παρκο!

το βραδυ την βαζω στην κουνια κ την αφηνω μονη της να κοιμηθει. εξαλλου η κουνια δεν κουνιεται!:confused:

ασε κ εμενα νεογεννητο δεν κοιμοταν ουτε καν αυτα τα μισαωρα, ολο κλαμα! κ το βραδυ ξπνουσε για γαλα κ εκανε 2 ωρες να ξανακοιμηθει!

ναι στα χερια...ασε μεεεε!!!! εχω κουραστειιιιι
  fouskitsa82 είπε:
Παντως κ η Εφη ειπε οτι καθε 2 με 2,5 ωρες αν κατάλαβα η μαμα της τον βάζει για υπνο τον Αντρέα. Κι εμενα το πσρατηρησα ετσι καθε τοσο νυσταζει....ασχέτως που δεν κοιμαται!!!!!!!

κ εμενα περιπου στο 3ωρο ειναι για υπνο...αλλα δεν κοιμαται..κ ξεκιναει την μουρμουρα!!! την παιρνω να την κοιμησω κ χαζευει γυρω γυρω..αμα την αφησω στην κουνια η' στο παρκο κλαμαααααα οχι αστεια... δεν ξερω που θα παει αυτο το χαλι

1YG7p2.png 7biOp2.png

mariazerta είπε:
ναι στα χερια...ασε μεεεε!!!! εχω κουραστειιιιι

η δικια μου ευτυχως αγκαλια κ κουνημα δεν θελει εδω κ πολυ καιρο, μη σου πω απο τις αρχες! ουτε το γαλα δεν πινει αγκαλια, στο καροτσι ή στο καθισματακι! αν τυχον κ την ξαπλωσω στα χερια μου σπαραζει στο κλαμα!

BJVqp3.png

ggwgw είπε:
καλε δεν το εγραψα σωστα, εννοουσα οτι δεν την κουναω! τα ιδια κ εμενα, τη βαζω την κουνια, τη βαζω να ακουει κ νανουρισματα, την πιπιλα στο στομα, το πανακι αγκαλια( το εχει αδυναμια) κ πηγαινοερχομαι καθε 3 λεπτα κ την μαζευω απο τις ακρες που μαζευεται! αλλα δεν τη σηκωνω, ουτε της μιλαω, την ξαναβαζω στη θεση της κ φευγω .ξαναρχιζει το σοου αυτη, στριφογυρναει σαν το κοκορετσι κ φτου κ απ'την αρχη! επι 1 ωρα αυτο, ε καποια στιγμη κουραζεται κ κοιμαται!

Κ μια ωρα θα πηγαινοερχομαι??? Καλο!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

fouskitsa82 είπε:
Κ μια ωρα θα πηγαινοερχομαι??? Καλο!!!

κ τι αλλο να κανω, δεν ξερω! αφου αγκαλια κ κουνημα δεν θελει η δικια μου! πως αλλιως να κοιμηθει?

ε καθομαστε με τον αντρα μου στη βεραντα, πινουμε τη μπυριτσα μας κ πηγαινουμε μεσα εναλλαξ κ την κοιταμε!:D

BJVqp3.png

εμενα ο μεγαλος ηθελε κουνημα αγκαλια και περπατημα για να κοιμηθει. ειχα ξεμεσιαστει. ευτυχως αυτος ο μικρος απο την αρχη ηταν υποδειγμα. κοιμοταν μονος του! τωρα τελευταια αρχισε να μην κοιμαται. τον κανω καμια βολτα με το καροτσι και κοιμαται μετα απο λιγο.

tsourekimou είπε:
αχ, αμα δεν ημουν cool θα επρεπε να εχω ηδη τρελαθει!!! προτιμω το cool!!!!!

εβαλα φωτος στο φβ να μας δειτε επιτελους!!!

Μαρια σας ειδα! Πολυ όμορφα παιδάκια εχεις! Κι εσένα πρωτη φορα σε βλέπουμε ε??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

fouskitsa82 είπε:
Δηλ ρε κοπελιά τρέλανε μας λιγο.... Το βραδυ την αφήνεις μονη στην κούνια της κ κάθεται για μια ωρα ήρεμη κ νανουριζεται μονη? Εμενα γιατι γυρνιεται σαν σβούρα κ που την χάνω που την βρίσκω χωμενη στις γωνιές να προσπαθει να σπρώξει με το κεφάλι????

εμενα που τρωει την παντα της..τι σου λεει????:P:p κανενα φρουτο δεν κοιταει να φαει,στην παντα πρωτη

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

tsourekimou είπε:
εμενα ο μεγαλος ηθελε κουνημα αγκαλια και περπατημα για να κοιμηθει. ειχα ξεμεσιαστει. ευτυχως αυτος ο μικρος απο την αρχη ηταν υποδειγμα. κοιμοταν μονος του! τωρα τελευταια αρχισε να μην κοιμαται. τον κανω καμια βολτα με το καροτσι και κοιμαται μετα απο λιγο.

Κ πως το ξεμαθες το κούνημα στον μεγαλο??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

fouskitsa82 είπε:
Κ πως το ξεμαθες το κούνημα στον μεγαλο??

Δωρα ηθελα να σε παρω να την δεις πως κοπανιεται περα δωθε στον καναπε αλλα το φεις εχει τα χαλια του

1YG7p2.png 7biOp2.png

fouskitsa82 είπε:
Μαρια σας ειδα! Πολυ όμορφα παιδάκια εχεις! Κι εσένα πρωτη φορα σε βλέπουμε ε??

σ'ευχαριστω πολυ δωρα μου! ναι, δεν ειχα ξαναβαλει φωτο...

λοιπον, για το κουνημα στον μεγαλο...πικρη ιστορια! οταν ηταν εφτα μηνων διαπιστωσα οτι ημουν εγκυος στη μικρη, οποτε δεν μπορουσα πια να πηγαινοερχομαι αγκαλιες. τελικα καταληξαμε να κοιμομαστε οι τρεις μας!!!! με τον αντρα μου και το μωρο. οταν γεννησα, εξακολουθουσαμε να κοιμομαστε οι τρεις μας και η μικρη στο καλαθι της! για να μη σου τα πολυλεω, βαζοντας τον στο κρεβατι μας, εμαθε σιγα σιγα, οτι ξαπλωνουμε, σβηνουμε το φως και μετα απο λιγο κοιμομαστε. μεχρι να το μαθει, γυρνουσε σαν τη σβουρα απο δω και απο κει...μαυρο υπνο καναμε!!! οταν η μικρη 6 μηνων αρχισε να μη θελει στο κρεβατακι της, πηραμε δυο στρωματα, τα βαλαμε κατω στο παιδικο, και ξαπλωνα με τα μωρα μεχρι να κοιμηθουν. σωθηκαμε, οταν τους πηραμε μεγαλα κρεβατια κανονικα περσι τον οκτωβριο!!!! τοτε πηγε ο καθενας στον τοπο του!!!!

α, να σου πω δε, οτι οταν επιτελους τον επαιρνε ο υπνος αγκαλια, μετα απο πολυ περπατημα, αν τον αφηνες στο κρεβατι του, ή ξυπνουσε κατα το κατεβασμα, ή μετα απο εικοσι λεπτα. μονο αν κοιμοταν επανω μας κοιμοταν με τις ωρες. ουτε καροτσι ηθελε. τον εβαζα και τσιροκοπουσε. οποτε το να κοιμαται μαζι μας ηταν η πιο ξεκουραστη λυση...

mariazerta είπε:
εμενα που τρωει την παντα της..τι σου λεει????:P:p κανενα φρουτο δεν κοιταει να φαει,στην παντα πρωτη

Ρε μήπως να ρίξεις την φρουτοκρεμα σε καμια γωνία στην παντα????

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...