Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εμενα παντως επειδη με βασανιζε πολυ περισσοτερο οταν ηταν πιο μικρη τωρα μου φαινεται οτι ησυχασε. αντικειμενικα δηλαδη ειναι γκρινιαρα,μια φιλη μου που ερχεται συχνα απορει πως την αντεχω κ κοιμαται λιγο αλλα σε συγκριση με τους πρωτους 4 μηνες εμενα τωρα μου φαινεται αγγελος!!:D

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα παντως επειδη με βασανιζε πολυ περισσοτερο οταν ηταν πιο μικρη τωρα μου φαινεται οτι ησυχασε. αντικειμενικα δηλαδη ειναι γκρινιαρα,μια φιλη μου που ερχεται συχνα απορει πως την αντεχω κ κοιμαται λιγο αλλα σε συγκριση με τους πρωτους 4 μηνες εμενα τωρα μου φαινεται αγγελος!!:D

κ εμενα Γωγω πολυ με βασανισε η μαιμουδιτσα τους πρωτους μηνες...αλλα μετα καπως ηρεμησε..τωρα επανηλθαμε στο χαλι...για πες τι προγραμμα εχετε...φαγητο κ υπνο εννοω

1YG7p2.png 7biOp2.png

μα τι χαλι ειναι αυτο με τα μωρα μας???? ενταξει δεν περιμενουμε να κοιμουνται ολη μερα,αλοιμονο αλλα δεν γινεται με 1 ωρα το πολυ την ημερα να αντεξουν....

Εμενα που κοιμηθηκε στις 4παρα τέταρτο κ ακομα κοιμαται τι να το κανω αφου φώναζαν σπό κατω κ εγω με τον Παν.καταλήξαμε να κοιτιομαστε κ να μην κλείνουμε μάτι???? Θα τους πνιξω ολους σας λεω! Τα νεύρα μου!!!!!!!!!!:evil::evil::?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

κ εμενα Γωγω πολυ με βασανισε η μαιμουδιτσα τους πρωτους μηνες...αλλα μετα καπως ηρεμησε..τωρα επανηλθαμε στο χαλι...για πες τι προγραμμα εχετε...φαγητο κ υπνο εννοω

το βραδυ πινει τελευταιο γαλα στις 10.30 κ μπανει την κουνια, κατα τις 11.30 κοιμαται. αν ειμαστε εξω την βαζω στο καροτσι για υπνο. ξυπναει στις 7.30 το πρωι για γαλα(κ αν τυχον δεν ξυπνησει την ξυπναω εγω.) ξανακοιμαται 8 ως 9.30. στις 10.30 τρωει φρουτο κ ως τις 14.30 που πινει γαλα(δεν ξεκινησαμε σουπες ακομα) καποια στιγμη κοιμαται ενα μισωρο, συνηθως 13.00 ως 13.30. απο τις 14.30 ως τις 18.00 που τρωει κρεμα ξανακοιμαται ενα μισαωρο, 16.30-16.30 συνηθως. τρωμε κρεμα κ μετα παντα βγαινουμε εξω. αν την εχω πολυ ωρα στο καροτσι κοιμαται συνηθως 20.30-21.00 ενα μισαωρο παλι.

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εμενα που κοιμηθηκε στις 4παρα τέταρτο κ ακομα κοιμαται τι να το κανω αφου φώναζαν σπό κατω κ εγω με τον Παν.καταλήξαμε να κοιτιομαστε κ να μην κλείνουμε μάτι???? Θα τους πνιξω ολους σας λεω! Τα νεύρα μου!!!!!!!!!!:evil::evil::?

αχ αυτοι οι γειτονες....δεν αντεχετε η κατασταση...ξαπλωσε τωρα τουλαχιστον κ να μην κοιμηθεις λιγο να χαλαρωσεις

1YG7p2.png 7biOp2.png

εχω κουραστει παρα πολυ!!!

Ουφφφ ποσο σε νιώθω!

Τουλαχιστον πρόλαβες να βάλεις φαΐ?

Ήρθατε όλες εδώ καιλέω που χάθηκαν, εμείς φάγαμε αρκετή χορτοσουπα,γενικά τα πήγαμε καλά.

Μπράβο Νικη στον Δανιελακο!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

εδω ειστε ολες καλε? ειπα να μπω και γω μια φορα στο φβ και δεν βρηκα καμια! ψεματα, βρηκα δυο. λεω, θα κοιμουνται οι υπολοιπες, ειναι μεσημερι...χαχα!!!!

Ρε Μαρια γι'αυτο κολλούσε το φβ σημερα επειδη θα έμπαινες εσυ??? Χα χα χα! Ποιος κοιμαται καλέ με τον πόνο μας παιζεις????

9AcEp2.png

nyy2p2.png

το βραδυ πινει τελευταιο γαλα στις 10.30 κ μπανει την κουνια, κατα τις 11.30 κοιμαται. αν ειμαστε εξω την βαζω στο καροτσι για υπνο. ξυπναει στις 7.30 το πρωι για γαλα(κ αν τυχον δεν ξυπνησει την ξυπναω εγω.) ξανακοιμαται 8 ως 9.30. στις 10.30 τρωει φρουτο κ ως τις 14.30 που πινει γαλα(δεν ξεκινησαμε σουπες ακομα) καποια στιγμη κοιμαται ενα μισωρο, συνηθως 13.00 ως 13.30. απο τις 14.30 ως τις 18.00 που τρωει κρεμα ξανακοιμαται ενα μισαωρο, 16.30-16.30 συνηθως. τρωμε κρεμα κ μετα παντα βγαινουμε εξω. αν την εχω πολυ ωρα στο καροτσι κοιμαται συνηθως 20.30-21.00 ενα μισαωρο παλι.

ουφ,του μισαωρου κ εσεις...μα τι πραγμα ειναι αυτο/....ξυπνητηρι εχουν καταπιει??? πολυ ωραιο το προγραμμα σας...κοιμαται μονη της η δικια σου??δεν την κουνας ποτε??ουτε την ημερα..οταν νυσταζει την βαζεις στην κουνια κ τελος??100 ερωτησεις σου εκανα:D:D:D:D εμενα ειναι πολυ δυσκολη..εχει μαλωσει με τον υπνο πριν να γεννηθει..την ημερα ακομα κ οταν κουτουλαει,κοιμαται ορθια αμα δεν την κουνησω δεν κοιματαιιιιιι

1YG7p2.png 7biOp2.png

εμενα και οι τρεις ειναι ετοιμοι για υπνο αλλα κανεις δεν κοιμαται...και γω εχω μια νυστα....οι μεγαλοι τουλαχιστον ειναι στα κρεβατια τους και παιζουν ησυχα. ο μπεμπης εδω μαζι μου θελει να φαει τον υπολογιστη..!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

αχ αυτοι οι γειτονες....δεν αντεχετε η κατασταση...ξαπλωσε τωρα τουλαχιστον κ να μην κοιμηθεις λιγο να χαλαρωσεις

Τι να κοιμηθώ καλέ αυτο ηταν τωρα παει πέταξε το πουλάκι!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ρε Μαρια γι'αυτο κολλούσε το φβ σημερα επειδη θα έμπαινες εσυ??? Χα χα χα! Ποιος κοιμαται καλέ με τον πόνο μας παιζεις????

χα χα χα!!!! καλο!!! να ξερετε αλλη φορα αν κολλαει, προκειται να κανω την εμφανιση μου!!!! χαχα!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

ουφ,του μισαωρου κ εσεις...μα τι πραγμα ειναι αυτο/....ξυπνητηρι εχουν καταπιει??? πολυ ωραιο το προγραμμα σας...κοιμαται μονη της η δικια σου??δεν την κουνας ποτε??ουτε την ημερα..οταν νυσταζει την βαζεις στην κουνια κ τελος??100 ερωτησεις σου εκανα:D:D:D:D εμενα ειναι πολυ δυσκολη..εχει μαλωσει με τον υπνο πριν να γεννηθει..την ημερα ακομα κ οταν κουτουλαει,κοιμαται ορθια αμα δεν την κουνησω δεν κοιματαιιιιιι

που την κουνας ? στα χερια? εμενα καθολου αγκαλια δεν θελει! μεσα στη μερα αν γκρινιαζει πολυ λογω νυστας την κουναω λιγο στο καροτσι κ εκει κοιμαται ή μεσα στο παρκο!

το βραδυ την βαζω στην κουνια κ την αφηνω μονη της να κοιμηθει. εξαλλου η κουνια δεν κουνιεται!:confused:

ασε κ εμενα νεογεννητο δεν κοιμοταν ουτε καν αυτα τα μισαωρα, ολο κλαμα! κ το βραδυ ξπνουσε για γαλα κ εκανε 2 ωρες να ξανακοιμηθει!

BJVqp3.png

Παντως κ η Εφη ειπε οτι καθε 2 με 2,5 ωρες αν κατάλαβα η μαμα της τον βάζει για υπνο τον Αντρέα. Κι εμενα το πσρατηρησα ετσι καθε τοσο νυσταζει....ασχέτως που δεν κοιμαται!!!!!!!

εμενα και οι τρεις ειναι ετοιμοι για υπνο αλλα κανεις δεν κοιμαται...και γω εχω μια νυστα....οι μεγαλοι τουλαχιστον ειναι στα κρεβατια τους και παιζουν ησυχα. ο μπεμπης εδω μαζι μου θελει να φαει τον υπολογιστη..!!!!

Γεια σου ρε μάνα με τα τρια κ είσαι cool!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

που την κουνας ? στα χερια? εμενα καθολου αγκαλια δεν θελει! μεσα στη μερα αν γκρινιαζει πολυ λογω νυστας την κουναω λιγο στο καροτσι κ εκει κοιμαται ή μεσα στο παρκο!

το βραδυ την βαζω στην κουνια κ την αφηνω μονη της να κοιμηθει. εξαλλου η κουνια δεν κουνιεται!:confused:

ασε κ εμενα νεογεννητο δεν κοιμοταν ουτε καν αυτα τα μισαωρα, ολο κλαμα! κ το βραδυ ξπνουσε για γαλα κ εκανε 2 ωρες να ξανακοιμηθει!

Δηλ ρε κοπελιά τρέλανε μας λιγο.... Το βραδυ την αφήνεις μονη στην κούνια της κ κάθεται για μια ωρα ήρεμη κ νανουριζεται μονη? Εμενα γιατι γυρνιεται σαν σβούρα κ που την χάνω που την βρίσκω χωμενη στις γωνιές να προσπαθει να σπρώξει με το κεφάλι????

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...