Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αχ ναι οταν θα μπει χειμωνας τι θα κανουμε?? μαλλον θα βαζω τον παναγιωτη εγω να του κανει νουμερα να παιρνα η ωρα!!!:tongue::tongue:

χαχα εσυ καλα εχεις τον παναγιωτη ,εγω τι θα κανω???:D

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχα εσυ καλα εχεις τον παναγιωτη ,εγω τι θα κανω???:D

θα κανεις skype να κανει ο παναγιωτης να βλεπει και η δικια σου!!αχ σημερα που ο παναγιωτης ειναι στο μπαμπα του τι θα κανω??;)

QNUSp3.png

4UmYp3.png

θα κανεις skype να κανει ο παναγιωτης να βλεπει και η δικια σου!!αχ σημερα που ο παναγιωτης ειναι στο μπαμπα του τι θα κανω??;)

χαχαχα θα εχουμε live show!!!!:D

εγω σημερα θα την παω στο νονο να δουμε τα ρουχα που τα πηρε χθες! θα περασουμε κ απο τον πεθερο, θα περπατησουμε κ τη μιση λαρισα, ε περασε το απογευμα!!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχα θα εχουμε live show!!!!:D

εγω σημερα θα την παω στο νονο να δουμε τα ρουχα που τα πηρε χθες! θα περασουμε κ απο τον πεθερο, θα περπατησουμε κ τη μιση λαρισα, ε περασε το απογευμα!!

μια χαρα θα περασετε!!εμενα τωρα ειναι στην πεθερα με την μαμα μου θα τον φερει την ωρα που θα γυρισω θα παει για υπνο να ξυπνησει στες 6 να φαει και μετα δεν ξερω πρεπει καπου να παω να περασω το διωρο γιατι μονος μαζι μου θα γκρινιαζει!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ποπακι αν δε τρεχει για εσας τι να πω καλα λες χιλια δικια εχεις.Συζητηση την ωρα που γινεται χωρις γκρινια μπας και το καταλαβει γιατι ξερεις το κανει τοσα χρονια που δε του φαινεται περιεργο.

Μαρια μου πηρα και το μειωμενο ωραριο σε μηνες 3.5 ειναι για αυτο αργω να παω το εχει συστημα η εταιρεια δε θελει το μειωμενο και καλυτερα γιατι και να το ειχα με τις θεσεις που εχουν κοψει σιγα μη γυρναγα 2 ωρες νωριτερα τσαμπα θα το εχανα.

Κοριτσια εμενα η μικρη σημερα και εφαγε 150μλ χορτοσουπα και θηλασε σα τρελη εκανε για αν πιει γαλα της εδωσα κι εγω αλλα τωρα φοβαμαι μη τα βγαλει ολα φανταζομαι οτι ξερει ποσο ηπιε.Παω να φαω και να πεσω λιγο σημερα που φαινεται ορεξατη για υπνο.Γεμιστα σημερα το δευτερο αγαπημενο μου φαγητο.Φιλια τα λεμε με τον απογευματινο καφε!

zxG9p3.png

owokp3.png

ακομα γαλατακι πινουμε εμεις το μεσημερι! το ηπιε πριν λιγο κ τωρα καθεται στο καροτσι κ τρωει το προστατευτικο που εχει μπροστα

ποτε ξεκινατε??δεν χορτασε καλε το παιδι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μια χαρα θα περασετε!!εμενα τωρα ειναι στην πεθερα με την μαμα μου θα τον φερει την ωρα που θα γυρισω θα παει για υπνο να ξυπνησει στες 6 να φαει και μετα δεν ξερω πρεπει καπου να παω να περασω το διωρο γιατι μονος μαζι μου θα γκρινιαζει!!

μηπως πρεπει να το ψαξουμε βρε Εφη? μηπως μας βαριουνται τα μωρα κ γκρινιαζουν αν ειναι μονο μαζι μας??:D:D

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Ποπακι αν δε τρεχει για εσας τι να πω καλα λες χιλια δικια εχεις.Συζητηση την ωρα που γινεται χωρις γκρινια μπας και το καταλαβει γιατι ξερεις το κανει τοσα χρονια που δε του φαινεται περιεργο.

Μαρια μου πηρα και το μειωμενο ωραριο σε μηνες 3.5 ειναι για αυτο αργω να παω το εχει συστημα η εταιρεια δε θελει το μειωμενο και καλυτερα γιατι και να το ειχα με τις θεσεις που εχουν κοψει σιγα μη γυρναγα 2 ωρες νωριτερα τσαμπα θα το εχανα.

Κοριτσια εμενα η μικρη σημερα και εφαγε 150μλ χορτοσουπα και θηλασε σα τρελη εκανε για αν πιει γαλα της εδωσα κι εγω αλλα τωρα φοβαμαι μη τα βγαλει ολα φανταζομαι οτι ξερει ποσο ηπιε.Παω να φαω και να πεσω λιγο σημερα που φαινεται ορεξατη για υπνο.Γεμιστα σημερα το δευτερο αγαπημενο μου φαγητο.Φιλια τα λεμε με τον απογευματινο καφε!

στο καλο γεωργια μου καλη ξεκουραση!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλε ξερει το μωρο ποσο να φαει!! αντε καλη ξεκουραση!!

ποτε ξεκινατε??δεν χορτασε καλε το παιδι!!

απο βδομαδα παμε παιδιατρο κ ξεκιναμε! της κανω 240 γαλα, 8 μεχουρες δηλαδη κ το πινει ολο! λες να το αυξησω μπας κ σταματησει να τρωει ο,τι βρει??:D

BJVqp3.png

μηπως πρεπει να το ψαξουμε βρε Εφη? μηπως μας βαριουνται τα μωρα κ γκρινιαζουν αν ειναι μονο μαζι μας??:D:D

μαλλον !!!λογικο ομως δεν ειναι ποση ωρα να εισαι με το ιδιο ατομο!!εμενα θα μου κανει χαρουλες μωλισ με δει εχει απο το πρωι να με δει αλλα στην ωρα θα βαρεθει ο στηβεν μακαρι να ερθει στες 8 και να προλαβει αν τον δει πριν το βαλω για υπνο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλε ξερει το μωρο ποσο να φαει!! αντε καλη ξεκουραση!!

απο βδομαδα παμε παιδιατρο κ ξεκιναμε! της κανω 240 γαλα, 8 μεχουρες δηλαδη κ το πινει ολο! λες να το αυξησω μπας κ σταματησει να τρωει ο,τι βρει??:D

οχι καλε σε πειραζω μαλλον τα δοντακια της ειναι για αυτο ολα τα βαζει στο στομα!!:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μαλλον !!!λογικο ομως δεν ειναι ποση ωρα να εισαι με το ιδιο ατομο!!εμενα θα μου κανει χαρουλες μωλισ με δει εχει απο το πρωι να με δει αλλα στην ωρα θα βαρεθει ο στηβεν μακαρι να ερθει στες 8 και να προλαβει αν τον δει πριν το βαλω για υπνο!!

αργει τοσο πολυ? τι δουλεια κανει? εμνεα φευγει 7.30 κ γυριζει 6 περιπου

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...