Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βαζεις τον κιμα... θα σου πω πως τα κανω εγω...κ ολοι τρελαινονται! Κιμα αλατι ,πιπερι,ριγανη,διοσμο,λαδι,κετσαπ,φρυγανια τριμμενη.Δεν βαζω αυγο. Οταν τα βαλεις φουρνο βαλε κ απο πανω τους λιγη ακομα κετσαπ!!!! Εγω τα κανω πικαντικα,αρκετη ριγανη.....

Και εγω δε βαζω αυγο στα μπιφτεκια, μονο 1 στους κεφτεδες.

Εγω ετοιμαζω τα μπιφτεκια, τα αφηνω στο ψυγειο, καθαριζω πατατες, τις βαζω στο ταψι με σκορδο, αλατι, πιπερι, ριγανη, λεμονι,λαδακι αρκετο και λιγο νερακι. Τις βαζω στο φουρνο για μιση ωριτσα μονες τους και υστερα βαζω πανω απο αυτες τα μπιφτεκια. Να πατανε επανω στις πατατες για να μην κολλησουν.Συνεχιζω το ψησιμο μεχρι να γινουν προσθετοντας λιγο νερακι καθε φορα για να μη στεγνωσουν. Ετσι παιρνουν και γευση οι πατατες και γινονται μουρλια!! ενα φαι ονειρο!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

εγω δεν βαζω μεσα στην ζυμη σου εγραψα και εγω συνταγη αναστασια μου!!

Ουτε εγω βαζω λαδι μεσα, φτανει το απ'εξω. Εγω συνηθως τα κανω με ψωμι, μπολικο κρεμμυδι, αλατι, πιπερι, ριγανη, και στο ζυμωμα προσθετω λιγο νερακι γιατι τα κανει αφρατα.

Στους κεφτεδες τα ιδια χωρις το νερο, αλλα βαζω και 1 αυγο και δυοσμο και σκορδακι.

Αχ κοριτσια δε σας προλαβα σημερα σας διαβασα αλλα δεν προλαβα παω να βαλω τα μωρα για υπνο και αν δε με παρει κι εμενα θα ξαναρθω.

Σοφακι μου ο γνωστος γαμος ε?Μιλα στην αδερφη σου να το κανει αλλη μερα και εξηγησε της εμενα οταν τα εκαναν οι γονεις μου αυτα η αδερφη μου δεν ηξερε τι γινοτα οταν της εξηγησα το στρωσαμε μαζι και μαλιστα αυτη τους ατ εψαλε πρωτη αλλα εγω εχω και πολυ καλες σχεσεις ειναι η καλυτερη μου φιλη.

Ποπη πρεπει να τα υπομεινεις χαρα μου αν κι αυτοι τρεχουν για εσας εγω ειμαι υπερ στο να βοηθιουνται οι οικογενειες αρκει να τρεχει και για σας ο Σαββας εμενα μου αρεσει που τρεχει ο Βασιλης για τους δικους μου και για την αδερφη μου αλλα κι εκεινοι τρεχουν για εμας.Τωρα αν ετρεχε για τους δικους του αν ηταν κοντα ισως να μου κακοφαινοταν αλλα θα ηταν αδικο.

γεωργια μου τα υπομενω αλλα εχει διαφορα αυτοι ουτε ερχονται να δουν την εγγονη τους κυριως η πεθερα γιατι για τον πεθερο δεν μπορω να πω κατι ποσο μαλλον να ζητησω κ βοηθεια,,τπτ απολυτως κ σε αντιθεση με τους δικους μου που τρεχουν κ η μαμα μου οσο μπορει με βοηθαει..οταν ερχεται..ο σαββας για τους δικους μου δεν τρεχει εδω για εμενα κ το μωρο προσπαθω να τον στρωσω....

Εγω ετοιμαζω τα μπιφτεκια, τα αφηνω στο ψυγειο, καθαριζω πατατες, τις βαζω στο ταψι με σκορδο, αλατι, πιπερι, ριγανη, λεμονι,λαδακι αρκετο και λιγο νερακι. Τις βαζω στο φουρνο για μιση ωριτσα μονες τους και υστερα βαζω πανω απο αυτες τα μπιφτεκια. Να πατανε επανω στις πατατες για να μην κολλησουν.Συνεχιζω το ψησιμο μεχρι να γινουν προσθετοντας λιγο νερακι καθε φορα για να μη στεγνωσουν. Ετσι παιρνουν και γευση οι πατατες και γινονται μουρλια!! ενα φαι ονειρο!

αχ βρε αννουλα μου με τις σουπερρρρρρρρρρρρ συνταγες σου!!!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

η μανα μου εμενα μου τον εχει βαλει και σε προγραμα υπνου καθε μερα κοιματε την ιδια ωρα περιπου και ξυπνα και παλι την ιδια ωρα ,πως το καταφερε αυτο?/εγω δεν τα καταφερα παντος!το μωρο ξυπνα στες 6,30 το πρωι μετα τον βαζει στες 8,30 μεχρι τες 10 μετα στες 12,30 μεχρι τες 2 και μετα στες 4-4,30 μεχρι τες 5,30-6 και μετα τον βαζω κατα τες 8,30 και παει μεχρι το πρωι!!

Εμενα παντως εχει κοψει τον πολυ υπνο την ημερα που εκανε ρε γμτ!!

Εφαγε κρεατοσουπα 170γρ. σημερα.

αννα μου τι βαζεις στην κρεατοσουπα? αυριο θα την κανω λεω...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

να σου πω την αληθεια αννα μου ανυπομωνω να κοιτατε το βραδυ και το μεσημερι μονο για να μπορουμε και να παμε καπου αλλα και να κοιμαστε και εμεις τες ωρες που κοιματε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αννα μου τι βαζεις στην κρεατοσουπα? αυριο θα την κανω λεω...

Βαζω το κρεας κομμενο σε κομματακια στο νερο, μολις αρχισει να αφριζει το ξαφριζω. Υστερα το αφηνω να βρασει μονο του κανα μισαωρο αφου εχω χαμηλωσει τη φωτια και εχω βαλει το καπακι, μετα βαζω πατατα , κολοκυθι, σελινο, φασολακια 5-6 και τα αφηνω ολα μαζι παλι σκεπασμενα να βρασουν και να μαλακωσουν. Οταν γινουν ολα μαζι και το κρεας και ειναι η ωρα για ταισμα, ζυγιζω κρεας 50γρ. περιπου με λαχανικα μεχρι το 150-160, βαζω και λιγο απο το νερακι που βρασανε και τα πολτοποιω με το ραβδο.Το σελινο οχι, το πεταω. Στο πιατο μετα απο πανω βαζω 1 κουταλακι λαδακι και 2-3 σταγονες λεμονι.

Η υφη του δλδ να ειναι σαν κρεμα για να μπορεις να την ταισεις.

Την υπολοιπη σουπα ψυγειο για την αλλη μερα, εγω υπολογιζω για 2 μερες καθε φορα. Τη χορτοσουπα μονο κανω αυθημερον για 1 μερα.

κοριτσια ουουουου!!!!! κ εμενα κοιμηθηκε 20 λεπτα πριν 2,5 ωρες...δεν αντεχωωωω!!! Αναστασια τι ηθελες να ρωτησεις για το χαλακι?? Σοφακι εχεις δικιο που νευριασες κ εγω για κανεναν λογο δεν θα τους αφηνα το μωρο εφοσον συμπεριφερονται ετσι...συμφωνω με την γεωργια να μιλησεις με την αδερφη σου,μηπως δεν ξερει οτι παραμελουν εσας για να της κανουν εκεινης ολα τα χατηρια Ποπη μου τα πεθερικα ειναι περιπτωσαρες!! φυσικα κ ξερουν οτι ο Σαββας εχει δικη του οικογενεια ομως μαλλον χ@στηκαν..τους βολευει να τον εχουν του χεριου τους κ να τρεχει για ολα..ο Σαββας πρεπει να ξυπνησει κ να καταλαβει οτι πανω απ'ολα εισαι εσυ κ η μικρη..ειστε εσεις η οικογενεια του..ναι να βοηθησει αλλα οχι να παραμελησει εσας για να ειναι παντα ευχαρηστημενοι οι δικοι του..τι δουλεια εχει καλε να αφησει γυναικα κ παιδι για να τρεχει στα γιαννενα...ελα Χριστος κ Παναγια...βρε θα γινοταν χαμος μονο να το σκεφτοταν ο Παναγιωτης.. τα μπιφτεκια κ εγω ετσι τα κανω σαν την Δωρα μονο που τωρα τελευταια βαζω κουακερ μεσα για πιο υγιεινα(:D:D:D) κ γινονται σουπερ!!!! Γεωργια πολυ θα αργησεις να πας για δουλεια..παιρνεις κ το 3μηνο εκτος απο 6μηνο?? Δωρα κ εγω πρωτα ο θεος νοεμβρη θα γυρισω κ δεν θελωωωωωωω...μακαρι να καθομουν σπιτι με την μικρη...δεν αντεχω την γκρινια κ την πιεση που θα υποστω...

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

γιαμ γιαμ....σημερα ειχα μπιφτεκακια..την επομενη φορα θα δοκιμασω ετσι κ εγω

1YG7p2.png 7biOp2.png

γιαμ γιαμ....σημερα ειχα μπιφτεκακια..την επομενη φορα θα δοκιμασω ετσι κ εγω

εγω φακες σημερα και ευτυχως δεν εχω μαγειρεμα για αυριο θα κανει η μαμα γεμιστα!!!!:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ηρθα παλι, αμαν βρε κοριτσια γιατι δεν τελειωνουν ποτε οι δουλειες στο σπιτι???????

Σοφια κ εγω στη θεση θα μουλαρωνα κ δεν θα το αφηνα το μικρο,θα το επαιρνα μαζι μου αν μου ελεγαν ετσι. εμενα παντως σαν της Εφης, με κοσμο βρισκει τη χαρα της, ειναι πολυ συνηθισμενη, αφου απορω πως θα την παλεψουμε τον χειμωνα κλεισμενοι μεσα να μην βλεπει κοσμο!

Ποπη τα εχω περασει κ τα περναω ολα αυτα που λες, κ με την πεθερα που ηταν αρρωστη κ με τη γεροντοκορη τη θεια του αντρα μου που ολο κατι θελει. κ ο δικος μου ολο τρεχει, μη τυχον πει οχι σε κανεναν! κ εννοειται θα πηγαινε στα Γιαννενα σε παρομοια περιπτωση. αλλα να σου πω την αληθεια το συνηθισα πλεον, ασε που μου αρεσει που νοιαζεται τοσο για ολους, εγω ειμαι πιο γαιδουρα σε τετοια θεματα, αυτος ψυχουλα ειναι, τρεχει για ολους αλλα ευτυχως τρεχει κ για μενα κ το μωρο. γυριζει 6 απο τη δουλεια κ ή στον πεθερο θα παει, ή στη θεια(στο χωριο κιολας) ή θα βγει με εμας.

BJVqp3.png

ηρθα παλι, αμαν βρε κοριτσια γιατι δεν τελειωνουν ποτε οι δουλειες στο σπιτι???????

Σοφια κ εγω στη θεση θα μουλαρωνα κ δεν θα το αφηνα το μικρο,θα το επαιρνα μαζι μου αν μου ελεγαν ετσι. εμενα παντως σαν της Εφης, με κοσμο βρισκει τη χαρα της, ειναι πολυ συνηθισμενη, αφου απορω πως θα την παλεψουμε τον χειμωνα κλεισμενοι μεσα να μην βλεπει κοσμο!

Ποπη τα εχω περασει κ τα περναω ολα αυτα που λες, κ με την πεθερα που ηταν αρρωστη κ με τη γεροντοκορη τη θεια του αντρα μου που ολο κατι θελει. κ ο δικος μου ολο τρεχει, μη τυχον πει οχι σε κανεναν! κ εννοειται θα πηγαινε στα Γιαννενα σε παρομοια περιπτωση. αλλα να σου πω την αληθεια το συνηθισα πλεον, ασε που μου αρεσει που νοιαζεται τοσο για ολους, εγω ειμαι πιο γαιδουρα σε τετοια θεματα, αυτος ψυχουλα ειναι, τρεχει για ολους αλλα ευτυχως τρεχει κ για μενα κ το μωρο. γυριζει 6 απο τη δουλεια κ ή στον πεθερο θα παει, ή στη θεια(στο χωριο κιολας) ή θα βγει με εμας.

αχ ναι οταν θα μπει χειμωνας τι θα κανουμε?? μαλλον θα βαζω τον παναγιωτη εγω να του κανει νουμερα να παιρνα η ωρα!!!:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κ οπως μου ελεγε παντα ο μπαμπας μου(πριν ακομα αρραβωνιαστω), να σεβομαι τα πεθερικα μου γιατι αυτοι μεγαλωσαν τον αντρα μου κ τον κανανε τον ανθρωπο που αγαπαω. αν σας πω ποσα πραγματα εχω χασει λογω του οτι ετρεχε τοσα χρονια για τη μανα του ο γρηγορης, αλλα κουβεντα δεν ειπα ποτε. τι διακοπες ακυρωσαμε, τι χριστουγεννα στα νοσοκομεια, υπομονη θελουν αυτες οι καταστασεις κ τιποτα αλλο. μονο υπομονη!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...