Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Οχι δεν μπορει την πολυκοσμια.Παει σε ολους αλλα μετα γκρινιαζει, ειναι παντα ματιασμενος , κουρασμενος ,νυσταζει, δεν μπορει να κοιμηθει, δεν ξερει τι του φταιει..μονο στην αγκαλια μας ηρεμει...

σοφακι μου ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ...ποσο σε νιωθωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!

αμα ειμαστε μονοι στο σπιτι βαριεται και γκρινιαζει αμα εχει κοσμο μεσα στην τρελλη χαρα σαν τον πατερα του και αυτος που δεν κανει λεπτο μονος!!!:tongue::tongue:

αρα εσυ εισαι για παρτυ καθε μερα στο σπιτι σας!! χα χα χα!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οταν του τα λεω δεν μιλαει γιατι ξερει οτι εχω δικιο σωπαινει..αλλα στην πραξη δεν κανει κατι για να το αλλαξει..κ μου το κοπαναει οτι ο μπαμπας του ειναι αρρωστος κ αν δεν τρεξει αυτος ποιος θα τρεξει..κ εκει εγω δεν μπορω να τον πω κατι..ειναι η αρρωστια που με κανει να σωπαινω...αλλα περιμενα τουλαχιστον απο τους αλλους να καταλαβουν καποια πραγματα....εχθες που ημασταν εκει λεγανε για τα γιαννενα που θα πανε την τριτη που μας ερχεται κ λεει ο πεθερος μου ποπη ελα να μεινεις εσυ σε μας γιατι 2 μερες σιγουρα θα μεινει εκει ο σαββας κ μου ρθε να τον πω κ τι ειμαι εγω με το μωρο μπαλακι να πηγαινουμε απο το ενα σπιτι στο αλλο...μα γιατι δεν καταλαβαινουν???

Μα καλα βλακες ειναι?Δεν καταλαβαινουν τιποτα?συγγνωμη κιολας ε?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

σοφακι μου ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ...ποσο σε νιωθωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!

αρα εσυ εισαι για παρτυ καθε μερα στο σπιτι σας!! χα χα χα!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

αχχαχ για αστειο το λες!!αυτο γινετε ομως ,ειδικα αμα λυπει απο το σπιτι ο παναγιωτης εχω μεγαλο θεμα με τον μικρο και τον πιανω και εγω και κανω βολτες!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ετσι ειναι!!τι να σου πω νομιζω ουτε και η μαμα μου θα καθοταν να χασει το παρτυ της αδερφης μου για να μου προσεχει τον μικρο(αν σου δινω παρηγορια και συμπαρασταση)για την πεθερα δεν τολμω καν να πω!!:evil:

Σε τι να παρηγορηθω?Εδω κ 2 μηνες το ηξεραν για το γαμο!!Και η αδελφη μου βρηκε εκεινη την ιδια μερα...

Και δεν τον εχω αφησει ποτε για να βγω ε??

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Σε τι να παρηγορηθω?Εδω κ 2 μηνες το ηξεραν για το γαμο!!Και η αδελφη μου βρηκε εκεινη την ιδια μερα...

καλα η αδερφη σου δεν μπορει αλλη μερα να κανει το παρτυ???μαζι της επρεπε να τα παρεις!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Μα καλα βλακες ειναι?Δεν καταλαβαινουν τιποτα?συγγνωμη κιολας ε?

τι συγνωμη ?? μου αρεσει που ορισαν κ ποσο θα κατσει εκει ο σαββας ...κ θα ξαναπαει ε τον σεπτεμβριο για να την γραψει..κ την λεει χθες ο σαββας δεν χρειαζομαι εγω μπορεις να πας να γραφτεις μονη σου κ η μικρη ελεγε οχι θα με πας εσυ κ το απαιτουσε κιολας....κ εγω να ακουω ολες τις συζητησεις κ να κανω τον μ@λ@κα.....

αχχαχ για αστειο το λες!!αυτο γινετε ομως ,ειδικα αμα λυπει απο το σπιτι ο παναγιωτης εχω μεγαλο θεμα με τον μικρο και τον πιανω και εγω και κανω βολτες!!!

κ το ενα κ το αλλο δυσκολα ειναι ...οπως κ να εχει...

να μιλησεις στην αδερφη σου τοτε,,δεν την εχεις το θαρρος?? να της πεις οτι δεν παει ετσι συνεχεια οι γονεις σας να βοηθανε την αδερφη κ εσυ ανθρωπος εισαι..

B4Itp2.png

δε σας προλαβαινω μολις τον κοιμησα και παω για τα μπιφτεκια!

δωρα!! ποσο λαδι??

αντε με το καλο! το λαδι κ την φρυγανια θα την καταλαβεις τοσο ωστε να μην κολλανε τα μπιφτεκια στο ζημωμα στα χερια σου...εγω κ λαδι με το ματι ριχνω...

B4Itp2.png

ε εχει σκασει σημερα!! ρε νυσταζει και δεν κοιμαται! ελεος!

μια απο τα ιδια ακομα ξυπνια απο τις 11μιση

Δωρα στα μπιφτεκια δεν βαζεις ψωμι?μονο φρυγανια?

Μονο φρυγανια

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

δε σας προλαβαινω μολις τον κοιμησα και παω για τα μπιφτεκια!

δωρα!! ποσο λαδι??

αναλογως τον κιμα καλε!!!! Με το ματι.... εγω βαζω σχεδον μισο ποτηρι του νες καφε.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

μια απο τα ιδια ακομα ξυπνια απο τις 11μιση

Μονο φρυγανια

η μανα μου εμενα μου τον εχει βαλει και σε προγραμα υπνου καθε μερα κοιματε την ιδια ωρα περιπου και ξυπνα και παλι την ιδια ωρα ,πως το καταφερε αυτο?/εγω δεν τα καταφερα παντος!το μωρο ξυπνα στες 6,30 το πρωι μετα τον βαζει στες 8,30 μεχρι τες 10 μετα στες 12,30 μεχρι τες 2 και μετα στες 4-4,30 μεχρι τες 5,30-6 και μετα τον βαζω κατα τες 8,30 και παει μεχρι το πρωι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μισο πακετο καποτε ηταν πολλα τωρα νομζω λιγοστεψαν...

Και εγω ετσι λεω. Με το 1 πακετο παλια εβγαζες τουλαχιστον 6-7 μεριδες. Τωρα 4 -5 με το ζορι.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Αχ κοριτσια δε σας προλαβα σημερα σας διαβασα αλλα δεν προλαβα παω να βαλω τα μωρα για υπνο και αν δε με παρει κι εμενα θα ξαναρθω.

Σοφακι μου ο γνωστος γαμος ε?Μιλα στην αδερφη σου να το κανει αλλη μερα και εξηγησε της εμενα οταν τα εκαναν οι γονεις μου αυτα η αδερφη μου δεν ηξερε τι γινοτα οταν της εξηγησα το στρωσαμε μαζι και μαλιστα αυτη τους ατ εψαλε πρωτη αλλα εγω εχω και πολυ καλες σχεσεις ειναι η καλυτερη μου φιλη.

Ποπη πρεπει να τα υπομεινεις χαρα μου αν κι αυτοι τρεχουν για εσας εγω ειμαι υπερ στο να βοηθιουνται οι οικογενειες αρκει να τρεχει και για σας ο Σαββας εμενα μου αρεσει που τρεχει ο Βασιλης για τους δικους μου και για την αδερφη μου αλλα κι εκεινοι τρεχουν για εμας.Τωρα αν ετρεχε για τους δικους του αν ηταν κοντα ισως να μου κακοφαινοταν αλλα θα ηταν αδικο.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...