Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αχ βρε Ποπη μου αυτο ειπαμε κ εμεις!Παρτον ο ενας παρτον ο αλλος θα χασει την μπαλα κ αν αρχισσει να κλαιει δεν θα μπορουν να τον κανουν καλα γιατι δεν εχει μαθει χωρις εμας!!Μετα ειπαν να παει ο πατερας μου κ να ερθει για να παει η μανα μου..βλακειες!ΝΕΥΡΙΑΣΑ !και ειπαμε να τον παρουμε μαζι μας..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ βρε σοφακι μου τι να πω εγω απο τοτε που τα ειχα παρει με την πεθερα μου ειπα ξανα δεν παρακαλαω κανεναν αλλα θα εχουν κ τις επιπτωσεις τους...εμενα δεν βοηθανε που δεν βοηθανε χωνουν κ τον σαββα συνεχεια για δικα τους θεματα...αντε τι να τους εγω μετα...σεβομαι την αρρωστια του πεθερου μου αλλιως θα ειχα κλεισει πορτες για τα καλα...

αργησες να ερθεις γιαυτο!!!

δεν θα το ξανα κανω!!!:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

δικιο εχεις η κατασταση μου θυμηζει λιγο τον πρωην μου ο πατερασ του ουτε ρωτουσε εαν ειχαμε δουλεια απλα επερνε και διαταζε!!

με εχει κουρασει απιστευτα αυτη η κατασταση εφη μου 3 χρονια τωρα που αρρωστησε ο πεθερος μου εχει παραγινει η κατασταση ..οχι ο σαββας να παει στο χωριο να τους παρει οχι να παει να παρει τους θειους απο αεροδρομιο οχι να παει στις τραπεζες οχι να φτιαξει το αμαξι του μπαμπα του εεεεεεεεεεε φτανει πια.....τωρα εχουμε κ την αδερφη με τις σπουδες της...καλα κανει ο αλλος αδερφος κ δεν ερχεται απο αθηνα..κ ολο το χωσιμο παει σε εμας..τον ειπα να παει σουπερ να μου φερει κοτοπουλο να βρασω για την μικρη κ ακομα ερχεται να δω τι ωρα θα την ταισω...αλλα για το αμαξι του μπαμπα ξερει να τρεχει...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

αχ βρε Ποπη μου αυτο ειπαμε κ εμεις!Παρτον ο ενας παρτον ο αλλος θα χασει την μπαλα κ αν αρχισσει να κλαιει δεν θα μπορουν να τον κανουν καλα γιατι δεν εχει μαθει χωρις εμας!!Μετα ειπαν να παει ο πατερας μου κ να ερθει για να παει η μανα μου..βλακειες!ΝΕΥΡΙΑΣΑ !και ειπαμε να τον παρουμε μαζι μας..

σοφια μου το μωρο δεν κανει με κοσμο??εμενα του αρεσει πολυ αυτο να τον κρατανε ολη απο λιγο δηλαδη!!!για να καταλαβεις αμα ερθουν τα παιδια της αδερφης μου και το σπιτι γινετε χαμος ο μικρος το διασκεδαζει παλυ ειναι λες και παρακολουθα σινεμα:tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εννοειται κ αυτο δεν γινεται τι ειναι το μωρο μπαλακι?? αχ ποσο νευριαζωωωωωωωωωωωωωωωω:evil::evil::evil::evil:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Ποπη μου τι να πω κ για εσας?Αφου ο Σαββας δεν το καταλαβαινει καντου συζητηση..δεν μπορει να σας αφηνει μονες κ να τρεχει για τους αλλους...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

με εχει κουρασει απιστευτα αυτη η κατασταση εφη μου 3 χρονια τωρα που αρρωστησε ο πεθερος μου εχει παραγινει η κατασταση ..οχι ο σαββας να παει στο χωριο να τους παρει οχι να παει να παρει τους θειους απο αεροδρομιο οχι να παει στις τραπεζες οχι να φτιαξει το αμαξι του μπαμπα του εεεεεεεεεεε φτανει πια.....τωρα εχουμε κ την αδερφη με τις σπουδες της...καλα κανει ο αλλος αδερφος κ δεν ερχεται απο αθηνα..κ ολο το χωσιμο παει σε εμας..τον ειπα να παει σουπερ να μου φερει κοτοπουλο να βρασω για την μικρη κ ακομα ερχεται να δω τι ωρα θα την ταισω...αλλα για το αμαξι του μπαμπα ξερει να τρεχει...

απολυτο δικιο εχεις!!το θεμα ειναι να λεει και κανενα οχι και να μην τρεχει αυτος για ολα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

σοφια μου το μωρο δεν κανει με κοσμο??εμενα του αρεσει πολυ αυτο να τον κρατανε ολη απο λιγο δηλαδη!!!για να καταλαβεις αμα ερθουν τα παιδια της αδερφης μου και το σπιτι γινετε χαμος ο μικρος το διασκεδαζει παλυ ειναι λες και παρακολουθα σινεμα:tongue:

χα χα χα πολυ καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!! κοινωνικοτατος ο αντρικος μας!!! εμας παλι σαν της σοφιας δεν θελέι κοσμο με τπτ....

B4Itp2.png

Οχι δεν μπορει την πολυκοσμια.Παει σε ολους αλλα μετα γκρινιαζει, ειναι παντα ματιασμενος , κουρασμενος ,νυσταζει, δεν μπορει να κοιμηθει, δεν ξερει τι του φταιει..μονο στην αγκαλια μας ηρεμει...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

χα χα χα πολυ καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!! κοινωνικοτατος ο αντρικος μας!!! εμας παλι σαν της σοφιας δεν θελέι κοσμο με τπτ....

αμα ειμαστε μονοι στο σπιτι βαριεται και γκρινιαζει αμα εχει κοσμο μεσα στην τρελλη χαρα σαν τον πατερα του και αυτος που δεν κανει λεπτο μονος!!!:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Οχι δεν μπορει την πολυκοσμια.Παει σε ολους αλλα μετα γκρινιαζει, ειναι παντα ματιασμενος , κουρασμενος ,νυσταζει, δεν μπορει να κοιμηθει, δεν ξερει τι του φταιει..μονο στην αγκαλια μας ηρεμει...

καταλαβα σοφια μου τοτε παρε τον μαζι σου και τελος τι θα τον ταλαιπορησεις παραπανο τον μικρο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Συν τοις αλλοις εκεινη την ωρα , κατα τις 9 κοιμαται λιγακι κ ξεκουραζεται για να καταληξουμε να φαει κατα τις 11 κ μετα να πεσει για υπνο...Δεν ειναι για εξω!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ποπη μου τι να πω κ για εσας?Αφου ο Σαββας δεν το καταλαβαινει καντου συζητηση..δεν μπορει να σας αφηνει μονες κ να τρεχει για τους αλλους...
απολυτο δικιο εχεις!!το θεμα ειναι να λεει και κανενα οχι και να μην τρεχει αυτος για ολα!!

οταν του τα λεω δεν μιλαει γιατι ξερει οτι εχω δικιο σωπαινει..αλλα στην πραξη δεν κανει κατι για να το αλλαξει..κ μου το κοπαναει οτι ο μπαμπας του ειναι αρρωστος κ αν δεν τρεξει αυτος ποιος θα τρεξει..κ εκει εγω δεν μπορω να τον πω κατι..ειναι η αρρωστια που με κανει να σωπαινω...αλλα περιμενα τουλαχιστον απο τους αλλους να καταλαβουν καποια πραγματα....εχθες που ημασταν εκει λεγανε για τα γιαννενα που θα πανε την τριτη που μας ερχεται κ λεει ο πεθερος μου ποπη ελα να μεινεις εσυ σε μας γιατι 2 μερες σιγουρα θα μεινει εκει ο σαββας κ μου ρθε να τον πω κ τι ειμαι εγω με το μωρο μπαλακι να πηγαινουμε απο το ενα σπιτι στο αλλο...μα γιατι δεν καταλαβαινουν???

B4Itp2.png

Πιο πολυ μου την βιδωσε που ειπε η μανα μου..Εγω δεν θα παω στα γενεθλια?Σιγα το παρτυ εκπληξη του μαντραχαλου!!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Συν τοις αλλοις εκεινη την ωρα , κατα τις 9 κοιμαται λιγακι κ ξεκουραζεται για να καταληξουμε να φαει κατα τις 11 κ μετα να πεσει για υπνο...Δεν ειναι για εξω!

ετσι ειναι!!τι να σου πω νομιζω ουτε και η μαμα μου θα καθοταν να χασει το παρτυ της αδερφης μου για να μου προσεχει τον μικρο(αν σου δινω παρηγορια και συμπαρασταση)για την πεθερα δεν τολμω καν να πω!!:evil:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...