Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 34 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Expand  

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 30 λεπτά , Xristina96 είπε:
        πρίν από 33 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Expand  
      Expand  

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

anastasaki_melisaki είπε:
θα τα δοκιμασω! παω να δω αν εχω φρυγανια! ποση βαζω?

εγω αυγα δεν βαζω κ φρυγανια με το ματι μισο φλυτζανι του καφε πρεπει να βγαινει..

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

sophie jolie είπε:
ηρθα κ εγω...δεν ειμαι στα χαι μου σημερα...τσακωθηκα με τους γονεις μου κ εχω νευρα!!!Μου εβγαλε ο μικρος κ ενα κουμπι απο το πληκτρολογιο...

Παντως σημερα εχετε τρελη ορεξη βλεπωωωωω

γεια σου σοφακι!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

sophie jolie είπε:
ηρθα κ εγω...δεν ειμαι στα χαι μου σημερα...τσακωθηκα με τους γονεις μου κ εχω νευρα!!!Μου εβγαλε ο μικρος κ ενα κουμπι απο το πληκτρολογιο...

sophie jolie είπε:
Δωρα στα μπιφτεκια δεν βαζεις ψωμι?μονο φρυγανια?

γεια σου σοφακι μου!!! ωχ τι σου εκαναν οι γονεις σου ???

ουτε εγω βαζω ψωμι ..με ψωμι τα κανει η πεθερα μου κ δεν μου αρεσουν ,,βγαινουν σαν λαπας...

B4Itp2.png

ggwgw είπε:
φακες εκανες τελικα? αχ ωραιες ειναι!! καλη ορεξη!!

φακες τελικα και εγιναν και πολυ ωραιες!!

kalliopi poul είπε:
αχ βρε εφακη μου να χαρω τα ταπερακια σου στην δουλεια!! καλες μασες !!

στην αρχη θα δυσκολευτει η μανουλα σου μετα θα το παρει το κολαι ...εννοειται ειναι μεγαλες οι αναγκες πλεον...εγω θα ηθελα μια δουλεια κ ολος ο μισθος μου να πηγαινε στις αναγκες του μωρου...

αααααα ξεχασα να σας πω : μας ηρθε η ΔΕΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙ...ΠΟΣΟ?? 1651 Ε!!!:evil::evil::evil:να δω που θα τα βρουμε...+ εφορια....τα τετραπλασια....

σε ευχαριστω ποπη μου!!τι να κανω αν δεν φερω ταπερακι νηστικη θα μεινω!!αχ πολλα δεν σας ηρθε?

kalliopi poul είπε:
καλα μιλαμε ειμαι ντιπ για ντιπ ποντιαααααααααα!! εβαλα μακαροναδα κ πως μου ρθε κ εβαλα το μισο πακετο κ μολις ειδα οτι ειναι πολυ λιγα κ τωρα ξαναβραζω το αλλο μισο πακεετο πω πω να παιδευω τον εαυτο μου ειμαι....:evil::evil:

χαχαχ οποιοσ δεν εχει μυαλο εχει ποδια!!

anastasaki_melisaki είπε:
χαχχαχαχχα!!!!

κοριτσια πειτε μου πως κανετε τα μπιφτεκια στο φουρνο!!

εχω κιμα και λεω να κανω. αλλα ποτε δεν τα πετυχαινω!!! πειτε μου please!!

εγω κανω κειμα ,ντοματα,αυγο,φρυγανια,μαιτανο ,κρεμυδι ,τα πλαθω τα βαζω στο φουρνω τους βαζω λιγο ελαιολαδο απο πανω και τα βαζω στο φουρνω σε 40 λεπτα ειναι ετοιμα!

sophie jolie είπε:

καλος την τι εγινε σοφια μου??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

τι να σας λεω τωρα...εν ολιγοις ολα ξεκινησαν γιατι θελαμε να παμε σε ενα γαμο κ την ιδια μερα η αδελφη μου θελει να κανει παρτυ-εκπληξη στον αντρα της.Οι γονεις μου ειπαν να παρουν το μωρο κ να πανε στο παρτυ του μπουλη ενω εμεις δεν θελουμε να παει το μωρο εκει γιατι θα γκρινιαζει κ δεν θα μπορει κανενας να το κανει καλα...Μετα τους τα εχωσα γενικως κ γιναμε σκατα!!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

sophie jolie είπε:
τι να σας λεω τωρα...εν ολιγοις ολα ξεκινησαν γιατι θελαμε να παμε σε ενα γαμο κ την ιδια μερα η αδελφη μου θελει να κανει παρτυ-εκπληξη στον αντρα της.Οι γονεις μου ειπαν να παρουν το μωρο κ να πανε στο παρτυ του μπουλη ενω εμεις δεν θελουμε να παει το μωρο εκει γιατι θα γκρινιαζει κ δεν θα μπορει κανενας να το κανει καλα...Μετα τους τα εχωσα γενικως κ γιναμε σκατα!!!

εν ολιγης παντα θελουν να βοηθουν τη αδερφη σου λιγο παραπανω,σωστα καταλαβα??αστους καλε να τον παρουν αυτοι θα ταλαιπορηθουν!!:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κοριτσια αυτην την στιγμη εχω κ εγω πολλααααααααααα νευρααααααααααα..ξερω ξερω οτι θυμαμαι χαιρομαι..αλλα μολις θυμηθηκα οτι ακομα ο σαββας δεν πηγε να δηλωσει το ονομα της μικρης ..καθε φορα που το το ελεγα με ελεγε αυριο..εν τω μεταξυ απο το πρωι παρατησε την δουλεια του κ τρεχει για το αμαξι του μπαμπα του.να το φτιαξει..κ την αλλη βδομαδα θα παει για 2 μερες με την αδερφη του στα γιαννενα για να βρουνε σπιτι γιατι θα σπουδασει εκει....μονο για αυτους ξερει να τρεχει ,,κ αυτοι δεν λενε να καταλαβουν οτι εχει οικογενεια πλεον ολο κατι θελουν απο τον σαββα...κ μενα οποτε του ελεγα θελουμε κατι μου ελεγε εχω δουλεια ,,,να δω απο δω κ περα που υποτιθεται αναγνωρισε τα λαθη του τι θα κανει...για εμας...

B4Itp2.png

kalliopi poul είπε:
κοριτσια αυτην την στιγμη εχω κ εγω πολλααααααααααα νευρααααααααααα..ξερω ξερω οτι θυμαμαι χαιρομαι..αλλα μολις θυμηθηκα οτι ακομα ο σαββας δεν πηγε να δηλωσει το ονομα της μικρης ..καθε φορα που το το ελεγα με ελεγε αυριο..εν τω μεταξυ απο το πρωι παρατησε την δουλεια του κ τρεχει για το αμαξι του μπαμπα του.να το φτιαξει..κ την αλλη βδομαδα θα παει για 2 μερες με την αδερφη του στα γιαννενα για να βρουνε σπιτι γιατι θα σπουδασει εκει....μονο για αυτους ξερει να τρεχει ,,κ αυτοι δεν λενε να καταλαβουν οτι εχει οικογενεια πλεον ολο κατι θελουν απο τον σαββα...κ μενα οποτε του ελεγα θελουμε κατι μου ελεγε εχω δουλεια ,,,να δω απο δω κ περα που υποτιθεται αναγνωρισε τα λαθη του τι θα κανει...για εμας...

υπομονη ποπη μου ,τι αλλο !!συνηθως οι αντρες αργουν να καταλαβουν οτι ανηκουν σε αλλη οικογενεια τωρα και οχι στην μαμα και στο μπαμπα τουσ!!!:evil:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εφακη είπε:
εν ολιγης παντα θελουν να βοηθουν τη αδερφη σου λιγο παραπανω,σωστα καταλαβα??αστους καλε να τον παρουν αυτοι θα ταλαιπορηθουν!!:rolleyes:

οχι Εφη μου δεν θα τους αφησω...θα παρω το παιδι μαζι μου κ δεν ξαναζηταω τιποτα!!Τους το ειπα οτι παντα κανουν τα δικα της χατιρια κ δεν το παραδεχονται...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

εφακη είπε:
φακες τελικα και εγιναν και πολυ ωραιες!!

σε ευχαριστω ποπη μου!!τι να κανω αν δεν φερω ταπερακι νηστικη θα μεινω!!αχ πολλα δεν σας ηρθε?

χαχαχ οποιοσ δεν εχει μυαλο εχει ποδια!!

εγω κανω κειμα ,ντοματα,αυγο,φρυγανια,μαιτανο ,κρεμυδι ,τα πλαθω τα βαζω στο φουρνω τους βαζω λιγο ελαιολαδο απο πανω και τα βαζω στο φουρνω σε 40 λεπτα ειναι ετοιμα!

καλος την τι εγινε σοφια μου??

αντε κ εγω ελεγα που εισαι σε εφαγαν οι φακες???:P:p:p:p

sophie jolie είπε:

αχ σοφακι μου το αιωνιο προβλημα με την αδερφη σου...τρελα εχουν με το αλλο τους εγγονι...για ταρακουνησε λιγο το εδαφος...κ το μωρο αν το παρουν εκει δεν θα ταλαιπωρηθει??

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

sophie jolie είπε:
οχι Εφη μου δεν θα τους αφησω...θα παρω το παιδι μαζι μου κ δεν ξαναζηταω τιποτα!!Τους το ειπα οτι παντα κανουν τα δικα της χατιρια κ δεν το παραδεχονται...

αχ ρε σοφια μου τι παιρνας και εσυ!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

kalliopi poul είπε:
αντε κ εγω ελεγα που εισαι σε εφαγαν οι φακες???:P:p:p:p

αχ σοφακι μου το αιωνιο προβλημα με την αδερφη σου...τρελα εχουν με το αλλο τους εγγονι...για ταρακουνησε λιγο το εδαφος...κ το μωρο αν το παρουν εκει δεν θα ταλαιπωρηθει??

δεν πηγα καλε μονο για φαγητο εκανα διαλειμμα 30 λεπτα που δικαιουμε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εφακη είπε:
υπομονη ποπη μου ,τι αλλο !!συνηθως οι αντρες αργουν να καταλαβουν οτι ανηκουν σε αλλη οικογενεια τωρα και οχι στην μαμα και στο μπαμπα τουσ!!!:evil:

αντε ο δικος μου αργει να το καταλαβει,,οι δικοι του δεν το καταλαβαινουν οτι εχει προταιρεοτητα εγω κ το μωρο? κ το κανουν σαν να το εχει υποχρεωση ο σαββας ουτε καν τον ρωτανε αν μπορει....τα νευρααααααααααα μου!! ετσι χανει μεροκαματα κ μετα εμενα θα μου λεει εχω πολυ δουλεια....κ αυτο με τα γιαννενα τι κουλο?? να παει μονη της η αδερφη του να ψαξει..ο σαββας τι ειναι ο χαμαλης?? κ εγω παντα με μια βαλιτσα κ το μωρο αγκαλια να ξεσπιτωνομαι τρεις την ωρα ....

B4Itp2.png

kalliopi poul είπε:
αντε ο δικος μου αργει να το καταλαβει,,οι δικοι του δεν το καταλαβαινουν οτι εχει προταιρεοτητα εγω κ το μωρο? κ το κανουν σαν να το εχει υποχρεωση ο σαββας ουτε καν τον ρωτανε αν μπορει....τα νευρααααααααααα μου!! ετσι χανει μεροκαματα κ μετα εμενα θα μου λεει εχω πολυ δουλεια....κ αυτο με τα γιαννενα τι κουλο?? να παει μονη της η αδερφη του να ψαξει..ο σαββας τι ειναι ο χαμαλης?? κ εγω παντα με μια βαλιτσα κ το μωρο αγκαλια να ξεσπιτωνομαι τρεις την ωρα ....

δικιο εχεις η κατασταση μου θυμηζει λιγο τον πρωην μου ο πατερασ του ουτε ρωτουσε εαν ειχαμε δουλεια απλα επερνε και διαταζε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

sophie jolie είπε:

αχ βρε σοφακι μου τι να πω εγω απο τοτε που τα ειχα παρει με την πεθερα μου ειπα ξανα δεν παρακαλαω κανεναν αλλα θα εχουν κ τις επιπτωσεις τους...εμενα δεν βοηθανε που δεν βοηθανε χωνουν κ τον σαββα συνεχεια για δικα τους θεματα...αντε τι να τους εγω μετα...σεβομαι την αρρωστια του πεθερου μου αλλιως θα ειχα κλεισει πορτες για τα καλα...

εφακη είπε:
δεν πηγα καλε μονο για φαγητο εκανα διαλειμμα 30 λεπτα που δικαιουμε!!

αργησες να ερθεις γιαυτο!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...