Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αν μου ελεγαν κ απο αυριο το πρωι ξεκινουσα, τι να κανω δεν υπαρχει χρημα!!!!!:D

τωρα το πως θα την παλεψει η μανα μου με την μπεμπα ειναι αλλο θεμα!

κ εγω με τις παντες θα πηγαινα για δουλεια!! αλλα δεν θελω να πηγαινω δουλεια κ τον μισθο μου να τον δινω σε γυναικα που θα κρατα το μωρο μου ασε που δεν θελω με τπτ να μεγαλωσει ξενη το παιδι μου..αχ ας ειχα κ εγω την μαμα μου διπλα...:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

αν μου ελεγαν κ απο αυριο το πρωι ξεκινουσα, τι να κανω δεν υπαρχει χρημα!!!!!:D

τωρα το πως θα την παλεψει η μανα μου με την μπεμπα ειναι αλλο θεμα!

σε νοιωθω!!!

ουτε στον στρατο δεν πεφτει τετοιο καψονι!!!:evil::evil::evil:

χαχαχαχ!!!

παω να φω σε 30 λεπτα επιστρεφω!!!φακες τελικα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κ εγω με τις παντες θα πηγαινα για δουλεια!! αλλα δεν θελω να πηγαινω δουλεια κ τον μισθο μου να τον δινω σε γυναικα που θα κρατα το μωρο μου ασε που δεν θελω με τπτ να μεγαλωσει ξενη το παιδι μου..αχ ας ειχα κ εγω την μαμα μου διπλα...:rolleyes::rolleyes:

ναι βρε εννοειται, αν ειναι να δουλευεις για να πληρωνεις γυναικα τι νοημα εχει? κ εγω με τη μανα μου εχω θεματα, σας τα εχω ξαναπει, φοβαται πολυ αλλα αν βρω δουλεια ουτε που θα το σκεφτω, η αναγκη ειναι μεγαλη!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

σε νοιωθω!!!

χαχαχαχ!!!

παω να φω σε 30 λεπτα επιστρεφω!!!φακες τελικα!!

αχ βρε εφακη μου να χαρω τα ταπερακια σου στην δουλεια!! καλες μασες !!

ναι βρε εννοειται, αν ειναι να δουλευεις για να πληρωνεις γυναικα τι νοημα εχει? κ εγω με τη μανα μου εχω θεματα, σας τα εχω ξαναπει, φοβαται πολυ αλλα αν βρω δουλεια ουτε που θα το σκεφτω, η αναγκη ειναι μεγαλη!

στην αρχη θα δυσκολευτει η μανουλα σου μετα θα το παρει το κολαι ...εννοειται ειναι μεγαλες οι αναγκες πλεον...εγω θα ηθελα μια δουλεια κ ολος ο μισθος μου να πηγαινε στις αναγκες του μωρου...

αααααα ξεχασα να σας πω : μας ηρθε η ΔΕΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙ...ΠΟΣΟ?? 1651 Ε!!!:evil::evil::evil:να δω που θα τα βρουμε...+ εφορια....τα τετραπλασια....

B4Itp2.png

αχ βρε εφακη μου να χαρω τα ταπερακια σου στην δουλεια!! καλες μασες !!

στην αρχη θα δυσκολευτει η μανουλα σου μετα θα το παρει το κολαι ...εννοειται ειναι μεγαλες οι αναγκες πλεον...εγω θα ηθελα μια δουλεια κ ολος ο μισθος μου να πηγαινε στις αναγκες του μωρου...

αααααα ξεχασα να σας πω : μας ηρθε η ΔΕΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙ...ΠΟΣΟ?? 1651 Ε!!!:evil::evil::evil:να δω που θα τα βρουμε...+ εφορια....τα τετραπλασια....

:shock::shock::shock:παρα πολλα!!!! εμας μας ηρθε 600 απο τον χειμωνα που ειχα το μωρο κ δεν ειχαμε πετρελαιο κ καιγαμε σωματα:evil:

ευτυχως το σπιτι ειναι νοικιασμενο οποτε χαρατσι δεν πληρωνουμε εμεις!

BJVqp3.png

Κοριτσια εγω υποτιθεται οτι γυριζω δουλεια Οκτώβριο αλλα αν κολλησουν κ οι αδειες που δεν πηρα θα παει Νοεμβρης!

μια χαρα δωρακι μου!! εξαωρη θα εισαι ε?? καλε ο κωτσοβολος δεν θελει ατομα να ερθω προς κοζανη μερια !! χα χα χα χα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

helloooo!!!! ο μικρος ειναι ξυπνιος απο τις 9.15 και δεν εχει κοιμηθει ακομα!! καλε πως αντεχει???????????

αναστασακι μου ειναι φουλ γεμισμενες οι μπαταριες του μαλλον!!! χαρα στο κουραγιο σου!!θα σου κοιμηθει ομως το μεσημερι!!

B4Itp2.png

Κοριτσια εγω υποτιθεται οτι γυριζω δουλεια Οκτώβριο αλλα αν κολλησουν κ οι αδειες που δεν πηρα θα παει Νοεμβρης!

μια χαρα, εχεις ακομα 3 μηνες σχεδον!

helloooo!!!! ο μικρος ειναι ξυπνιος απο τις 9.15 και δεν εχει κοιμηθει ακομα!! καλε πως αντεχει???????????

ελα ντε, καπως ετσι κ η δικια μου αλλα τωρα βλεπω ετοιμη ειναι για υπνο

BJVqp3.png

καλα μιλαμε ειμαι ντιπ για ντιπ ποντιαααααααααα!! εβαλα μακαροναδα κ πως μου ρθε κ εβαλα το μισο πακετο κ μολις ειδα οτι ειναι πολυ λιγα κ τωρα ξαναβραζω το αλλο μισο πακεετο πω πω να παιδευω τον εαυτο μου ειμαι....:evil::evil:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...