Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Makelen είπε:

Του ειπα εξαρχης του γιατρου, οτι θελω να εχω πολυ καλο ενδομητριο για να τις βαλω τις συγκεκριμενες βλαστοκυστες. Επειδη ειναι κ οι δυο αριστες κι εφοσον δεν εχω σκοπο να κανω αλλες ωοληψιες κτλ, δεν θελω σε καμια περιπτωση να τις χαραμισω. Συμφωνησε και μου ειπε πως ουτε εκεινος θα με αφησει να τις βαλω με μετριο ενδομητριο γιατι στοχευει να πιασω παλι με την πρωτη. Οπότε θελω να ειμαι σιγουρη οτι το ενδομητριο θα ειναι το καλυτερο δυνατο...

Σιγα μην αφησω τους αλλους να αποφασιζουν για μενα!! Μου λενε τη γνωμη τους.. και ως εκει!😂😂

Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα το να σε βάλει με μέτριο ενδομήτριο!!!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Όσες έχετε είδη παιδιά πείτε καμια εμπειρία τοκετού...μ'αρέσει να ακούω τέτοια!!!

Εννοώ πήγατε προγραμματισμένα; σπάσαν τα νερα; σας πιάσαν οι πόνοι;;

Αντε πείτε και με την πρώτη ευκαιρία θα γράψω και εγω

εγω θα πηγαινα με προκληση και ετσι κλεισαμε το ραντεβου 7/11/2005 το προηγουμενο βραδι αρχισα να εχω αιμα καθολου δεν ταρακουνηθηκα αφου την αλλη μερα το πρωι θα πηγαινα στο γιατρο για την προγραμματισμενη γεννα ,ουτε πονουσ ,ουτε τιποτα,παω το πρωι το λεω στο γιατρο με εξεταζει 3 δακτυλα διαστολη χωρις πονους μου βαζει και τον ορο να δυναμωσουν οι πονοι δεν μου κανει επισκληριδιο και περιμενουμε ,μετα απο 7 ωρες περιπου ειχα κανει τελεια διαστολη και το παιδι ομως δεν κατεβαινε με τιποτα σε καποια φαση κουραστικα και μου ηρθε λυποθημια το παιδι αρχισε να χανει παλμους εμενα μου εβαλαν οξυγονο δεν μπορουσα να συνελθω ,κυνδυνευσε το παιδι ετσι μου εκαναν επισκληριδιο και με εβαλα κατεθευθειαν στο χειρουργιο για καισαρικη το παιδι γεννηθηκε 4 κιλα και 56 ποντους υψως:shock::shock:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω κοριτσακια μου οταν ημουν εγκυος στον 1ο και διαβαζα βιβλια εγκυμοσυνης οπου ελεγε για καισαρικη γυριζα σελιδα γιατι ελεγα οτι εμενα δε με αφορα αυτο το θεμα!!!:tongue:

Μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλη κουβεντα μη λες!!!

Σπασαν τα νερα ενα ωραιο πρωινο και ξεκινησαμε για το Ιασω! Στο δρομο εγω με μια ανεση ωραια-ωραια μιας και δεν ειχα πονους καμαρωνα!!:tongue:

Μολις φτασαμε και περασα ολο αυτο με την προετοιμασια (αλλος μπελας), το ξυρισμα, το κλισμα για να πας τουαλετα... μετα ημασταν με τον αντρα μου στην αιθουσα τοκετου και αρχισαν οι πονοι νομιζω οτι μου ειχαν βαλει ορο.... δε θυμαμαι.... Οι πονοι δυναμωναν, περναγαν οι ωρες το μωρο συνδεδεμενο με τον καρδιοτοκογραφο, ο γιατρος να μου βαζει χερι καθε τρεις και λιγο (αηδια αυτο!!) για να δει αν εχω διαστολη, εγω τιποτα ηταν στο 0 και οι πονοι δυναμωναν!! Εφτασα στους πολυ δυνατους ειχα κανει και επισκληριδιο, διαστολη ομως 0!!!

Ο μπεμπης αρχισε να ζοριζεται και οι παλμοι του να πεφτουν!!...

Φυγαμε για χειρουργειο.....

Ετσι ακολουθησε η 2η καισαρικη και τωρα η 3η!!!

και γω το ιδιο. ουτε ειχα στο μυαλο μου οτι μπορει να παω για καισαρικη. και η κουνιαδα μου στον ιδιο γιατρο ειχε κανει δυο φυσιολογικες γεννες και ημουν σιγουρη οτι η καισαρικη δε με αφορα! αλλα επειδη με τα δεδομενα εκεινης της στιγμης σκεφτομουν το ενδεχομενο να κανουμε προκληση και τελικα να παω για επειγον χειρουργειο, προτιμησα απ'ευθειας το χειρουργειο για να ειμαι προετοιμασμενη και γω και ο γιατρος και το νοσηλευτικο προσωπικο. γιατι αλλιως ειναι να πας προγραμματισμενα, και αλλο αρων αρων με το αγχος.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Δηλαδη εχεις κανει και εσυ 2 καισαρικες??

Η 3η μου ειπε ο γιατρος μου παει 15 μερες νωριτερα!!

και εμενα θα ειναι η δευτερη καισαρικη και μου ειπε 15 μερες πιο νωρις!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Δηλαδη εχεις κανει και εσυ 2 καισαρικες??

Η 3η μου ειπε ο γιατρος μου παει 15 μερες νωριτερα!!

ω, ναι, εχω κανει ηδη δυο! η δευτερη ηταν πολυ πιο ευκολη. καμια σχεση με την πρωτη! για την τωρινη, ακομη δεν εχω συζητησει με το γιατρο ποτε θα το παρουμε. παντως δεν τα αφηνουν και πολυ. το δευτερο το πηραμε 10 μερες νωριτερα.

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσακια μου οταν ημουν εγκυος στον 1ο και διαβαζα βιβλια εγκυμοσυνης οπου ελεγε για καισαρικη γυριζα σελιδα γιατι ελεγα οτι εμενα δε με αφορα αυτο το θεμα!!!:tongue:

Μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλη κουβεντα μη λες!!!

Σπασαν τα νερα ενα ωραιο πρωινο και ξεκινησαμε για το Ιασω! Στο δρομο εγω με μια ανεση ωραια-ωραια μιας και δεν ειχα πονους καμαρωνα!!:tongue:

Μολις φτασαμε και περασα ολο αυτο με την προετοιμασια (αλλος μπελας), το ξυρισμα, το κλισμα για να πας τουαλετα... μετα ημασταν με τον αντρα μου στην αιθουσα τοκετου και αρχισαν οι πονοι νομιζω οτι μου ειχαν βαλει ορο.... δε θυμαμαι.... Οι πονοι δυναμωναν, περναγαν οι ωρες το μωρο συνδεδεμενο με τον καρδιοτοκογραφο, ο γιατρος να μου βαζει χερι καθε τρεις και λιγο (αηδια αυτο!!) για να δει αν εχω διαστολη, εγω τιποτα ηταν στο 0 και οι πονοι δυναμωναν!! Εφτασα στους πολυ δυνατους ειχα κανει και επισκληριδιο, διαστολη ομως 0!!!

Ο μπεμπης αρχισε να ζοριζεται και οι παλμοι του να πεφτουν!!...

Φυγαμε για χειρουργειο.....

Ετσι ακολουθησε η 2η καισαρικη και τωρα η 3η!!!

Εμένα μου είπαν ότι για να σου κάνουν επισκληριδιο πρέπει να εχεις 3 διαστολή...μηπως γιαυτό δεν έκανες διαστολή επειδη σου έβαλαν επισκληριδιο πιο νωρις;;; λεω εγω τώρα δεν ξέρω....

Ούτε εμένα σπασαν τα νερά ούτε πόνοι ούτε τίποτε. ήμουν στις 40+3 που πήγαμε για πρόκληση. ξύρισμα δεν χρειάστηκα (πηγα στην αισθητικό 3 μέρες πριν) μου έβαλαν κλισμα (δεν μου φάνηκε τραγικο)και στη συνέχεια ορρό.. πρεπει να ήταν γύρω στις 930....οι πόνοι δεν έχρονταν... τελος παντων να μην τα πολυλογω η ώρα 430 άρχισαν οι πόνοι... διαστολη 0 και τα νερά δεν είχαν σπάσει.. μου λεει θα σου σπασω τα νερά μπας και κάνεις διαστολή. μου σπάει τα νερα (το χειρότερο πράγμα παιδιά, πολυς πόνος) και μετά από 1-1,5 ώρα διαστολή 3.. και τότε ήρθε η αναισθησιολόγος όπου μου έβαλε την Αγία Επισκληριδιοοοοοο... το μωρό μου ήταν ψηλά και το περιμέναμε να κατεβεί.. στις 8 άρχισε να κατεβαίνει..τότε σταμάτησαν και την δόση της επισκληριδιου...έλεγα της μαίας να μου βάλει τόση να λίγη αλλά δεν μου έβαζε γιατι κοντεβα και θα έπρεπε να νιωθω για να σπρώχνω.. στις 9 ηρθε η γυναικολόγος "διαστολή τελεία" λέει παμε να σπρώξουμε.. έσπρωξα 3 φορές και βγήκε το ζουζούνι 3400 και 52 ποντους....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Εμένα μου είπαν ότι για να σου κάνουν επισκληριδιο πρέπει να εχεις 3 διαστολή...μηπως γιαυτό δεν έκανες διαστολή επειδη σου έβαλαν επισκληριδιο πιο νωρις;;; λεω εγω τώρα δεν ξέρω....

Ούτε εμένα σπασαν τα νερά ούτε πόνοι ούτε τίποτε. ήμουν στις 40+3 που πήγαμε για πρόκληση. ξύρισμα δεν χρειάστηκα (πηγα στην αισθητικό 3 μέρες πριν) μου έβαλαν κλισμα (δεν μου φάνηκε τραγικο)και στη συνέχεια ορρό.. πρεπει να ήταν γύρω στις 930....οι πόνοι δεν έχρονταν... τελος παντων να μην τα πολυλογω η ώρα 430 άρχισαν οι πόνοι... διαστολη 0 και τα νερά δεν είχαν σπάσει.. μου λεει θα σου σπασω τα νερά μπας και κάνεις διαστολή. μου σπάει τα νερα (το χειρότερο πράγμα παιδιά, πολυς πόνος) και μετά από 1-1,5 ώρα διαστολή 3.. και τότε ήρθε η αναισθησιολόγος όπου μου έβαλε την Αγία Επισκληριδιοοοοοο... το μωρό μου ήταν ψηλά και το περιμέναμε να κατεβεί.. στις 8 άρχισε να κατεβαίνει..τότε σταμάτησαν και την δόση της επισκληριδιου...έλεγα της μαίας να μου βάλει τόση να λίγη αλλά δεν μου έβαζε γιατι κοντεβα και θα έπρεπε να νιωθω για να σπρώχνω.. στις 9 ηρθε η γυναικολόγος "διαστολή τελεία" λέει παμε να σπρώξουμε.. έσπρωξα 3 φορές και βγήκε το ζουζούνι 3400 και 52 ποντους....

εισαι απο τις τυχερες που ταλαιπωρηθηκες μεν, αλλα δεν πηγες χειρουργειο τελικα. εγω δεν ξερω αν θα την αντεχα ολη αυτη την ταλαιπωρια. παντως οταν μου το εβγαλε το μωρο, μεχρι και ο γιατρος ειπε "μεγαλο μωρο!". εκτος απο τα 4,5 κιλα ηταν και 55εκ. (στις 40+5 μερες)

η μικρη μου ηταν 3600, 50εκ. αν την αφηναμε αλλες δεκα μερες το 4αρι θα το πιαναμε!

ω, ναι, εχω κανει ηδη δυο! η δευτερη ηταν πολυ πιο ευκολη. καμια σχεση με την πρωτη! για την τωρινη, ακομη δεν εχω συζητησει με το γιατρο ποτε θα το παρουμε. παντως δεν τα αφηνουν και πολυ. το δευτερο το πηραμε 10 μερες νωριτερα.

Και εμενα στη 2η πηγαμε 10 μερες νωριτερα!!

Η 2η καισαρικη καμμια σχεση με την 1η, πολυ πιο γρηγορα αναρρωσα!!

Στην 3η θα ειναι ακομη καλυτερα και ξερεις γιατι??

Ο γιατρος μου μου το ειπε.. Ανοιγουν λεει το ιδιο σημειο καθε φορα πανω στην παλια τομη, το σημειο δλδ που ειναι ηδη νεκρο!!

Η 1η φορα ειναι η 1η φορα που το κοβουν... ομως μετα δεν ειναι το ιδιο αναρρωνεις πολυ πιο γρηγορα!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Και εμενα στη 2η πηγαμε 10 μερες νωριτερα!!

Η 2η καισαρικη καμμια σχεση με την 1η, πολυ πιο γρηγορα αναρρωσα!!

Στην 3η θα ειναι ακομη καλυτερα και ξερεις γιατι??

Ο γιατρος μου μου το ειπε.. Ανοιγουν λεει το ιδιο σημειο καθε φορα πανω στην παλια τομη, το σημειο δλδ που ειναι ηδη νεκρο!!

Η 1η φορα ειναι η 1η φορα που το κοβουν... ομως μετα δεν ειναι το ιδιο αναρρωνεις πολυ πιο γρηγορα!!

μακαρι γιατι την πωτη φορα αργησα να αναρρωσω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εισαι απο τις τυχερες που ταλαιπωρηθηκες μεν, αλλα δεν πηγες χειρουργειο τελικα. εγω δεν ξερω αν θα την αντεχα ολη αυτη την ταλαιπωρια. παντως οταν μου το εβγαλε το μωρο, μεχρι και ο γιατρος ειπε "μεγαλο μωρο!". εκτος απο τα 4,5 κιλα ηταν και 55εκ. (στις 40+5 μερες)

η μικρη μου ηταν 3600, 50εκ. αν την αφηναμε αλλες δεκα μερες το 4αρι θα το πιαναμε!

Εγω παντως κοριτσια υστερα απο την ταλαιπωρια της 1ης γεννας και τους πονους που περασα ουτε να το σκεφτω δεν ηθελα για φ.τ. μετα, ασε που ειναι και ενα ρισκο μη σπασουν τα ραμματα!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

το ξεχασα που με ρωτησες για το ονομα. μαρια με λενε. αλλα μην περιμενετε να θυμαμαι ονοματα!

Μην ανυσηχείς....ούτε εγω θυμάμαι πολύ ονόματα...

Μαρία μου ότι άξιζε τον κόπο η ταλαιπωρία. Στο μεαιυτηριο ήμουν εγώ και άλλες 4 κοπέλλες. συνολο 5 κοπέλλες....ημουν η μονη πού είχα γεννησει φυσιολογικά... παρά την ταλαιπωρία μου το ευχαριστήθηκα... για πείτε όπως πως είναι η καισαρική;; επισκλειριδιο κάνατε ή κοιμηθήκατε;; και το μετά πως είναι;;; πολύς πονος ή υποφέρετε; Ρωτάω γιατί δεν ξέρεις καμια φορά τι γίνετε. Μπορει να γέννησα φυσιολογικά την πρώτη φορά και μακάρι και τώρα να με αξιώσει ο Θεος, αλλά δεν ξέρεις καμια φορά τι γίνετε...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κοριτσια μου καλημέρα!!! Άργησα να μπω σήμερα γιατί έκανα παστίτσιο... Μιαμ!!

Αχ,τι ωραία συζήτηση... Να σας ρωτήσω κι εγώ κατι.. Ζοριζονται πολύ τα μάτια με το σπρωξιμο?? Θέλω να πω μήπως μπαίνει αλλού η δύναμη και τελικά ίσως κ εγώ να μην εχω πρόβλημα?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εγω παντως κοριτσια υστερα απο την ταλαιπωρια της 1ης γεννας και τους πονους που περασα ουτε να το σκεφτω δεν ηθελα για φ.τ. μετα, ασε που ειναι και ενα ρισκο μη σπασουν τα ραμματα!!

εγω τωρα θα ηθελα να δοκιμασω φ.τ με επισκληριδιο μια και την προηγουμενη φορα εκανα τελεια διαστολη αλλα ο γιατρος μου ειπε οχι γιατι εχει ρισκο μετα απο μια καισαρικη να πας για φ.τ

Μην ανυσηχείς....ούτε εγω θυμάμαι πολύ ονόματα...

Μαρία μου ότι άξιζε τον κόπο η ταλαιπωρία. Στο μεαιυτηριο ήμουν εγώ και άλλες 4 κοπέλλες. συνολο 5 κοπέλλες....ημουν η μονη πού είχα γεννησει φυσιολογικά... παρά την ταλαιπωρία μου το ευχαριστήθηκα... για πείτε όπως πως είναι η καισαρική;; επισκλειριδιο κάνατε ή κοιμηθήκατε;; και το μετά πως είναι;;; πολύς πονος ή υποφέρετε; Ρωτάω γιατί δεν ξέρεις καμια φορά τι γίνετε. Μπορει να γέννησα φυσιολογικά την πρώτη φορά και μακάρι και τώρα να με αξιώσει ο Θεος, αλλά δεν ξέρεις καμια φορά τι γίνετε...

η καισαρικη ειναι μια εγχειρηση,πονας οταν γελας οταν βηχεις οταν πας καθησεις να σηκωστεις θελει το χρονο της να επουλοθει!!αμα χρειαζετε ομως για το παιδακι μας θα αντεξουμε τα παντα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Κοριτσια μου καλημέρα!!! Άργησα να μπω σήμερα γιατί έκανα παστίτσιο... Μιαμ!!

Αχ,τι ωραία συζήτηση... Να σας ρωτήσω κι εγώ κατι.. Ζοριζονται πολύ τα μάτια με το σπρωξιμο?? Θέλω να πω μήπως μπαίνει αλλού η δύναμη και τελικά ίσως κ εγώ να μην εχω πρόβλημα?

καλημερα δωρα ,τελειο το παστιτσιο!!!

αχ δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα εγωτραβησα μονο τους πονους της γεννας αλλα τελικα γεννησα με καισαρικη αλλα η μυωπια μου απο 1 βαθμο μετα την γεννα πηγε 2:sad:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εγω τωρα θα ηθελα να δοκιμασω φ.τ με επισκληριδιο μια και την προηγουμενη φορα εκανα τελεια διαστολη αλλα ο γιατρος μου ειπε οχι γιατι εχει ρισκο μετα απο μια καισαρικη να πας για φ.τ

η καισαρικη ειναι μια εγχειρηση,πονας οταν γελας οταν βηχεις οταν πας καθησεις να σηκωστεις θελει το χρονο της να επουλοθει!!αμα χρειαζετε ομως για το παιδακι μας θα αντεξουμε τα παντα!!!

Ακριβώς έτσι είναι Εφη μου.. Επίσης μου είπαν ότι στην καισαρική με επισκληριδιο αναρώνεις πιο εύκολα παρα απο το να σε κοιμησουν.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...