Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αυτο που ειχες δει εφη μου ηταν απο τα τζαμπο ...εχω δοκιμασει σιλικονατα κ δεν τα θελει αυτο που δινω ειναι πλαστικο..καλα θα μου πειτε κ πιο κουταλι θελει η δικια μου...ΚΑΝΕΝΑ...!!!!!!!!!!!! απεργια πεινας με κανει συνεχεια...πριν την εδωσα φρουτα ...με κλαψουρισματα εφαγε 10 κουταλακια...

να παω καμια γυρα απο το τζαμπο νομιζω!!!εκανες γαλα μετα απο τα φρουτα??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Sorry απλωνα και επλενα πιατα βαζω το φαγητο κι ερχομαι...αχ δε με βολευει εδω!

τελειο το τικερακια!! εγω ακομα με το χειμωνιατικο εμεινα ε δεν πειραζει σε ενα μηνα χειμωνας μπαινει!!

Ηρθα κι εγω!!! Την φρουτοκρεμα ενω ειχε μια βδομαδα που την ετρωγε χτες κ σημερα παλι με πολυ ζορι κ γκρινια εφαγε ... δεν ανοιγει το στομα της νομιζω οτι ποναει οταν το ανοιγει στα ουλα... παιζει κατι τετοιο? Τελοσπατων... επλυνα κ τον χαμο στην κουζινα απο τα φρουτα,την καθαρισα εσβησα τους γιγαντες κ ηρθα αλλα επειδη χεστηκε ξαναφετγω!

αχ αυτο το χεσιμο...!!!! δωρακι σου κοιμηθηκε ξανα τωρα το πρωι ε? σκεφτομουν αυτο που ελεγες πως να κοιμαται τα μεσημερια αν τωρα που θα πεσει η θερμοκρασια την πηγαινεις βολτες κ την απασχολεις να μην κοιμαται καθολου το πρωι λες να πιασει??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

χαχαχ τελεια τα τικερακι με γεια!!γεωργια μου θα γυρισεις στην δουλεια??ασχετο αλλα μου ηρθε να ρωτησω!!αχχα

Θα γυρισω 20 Φλεβαρη ελπιζω να ειναι η εταιρεια εκει.

zxG9p3.png

owokp3.png

να παω καμια γυρα απο το τζαμπο νομιζω!!!εκανες γαλα μετα απο τα φρουτα??

οχι εδω νερο πηγα να την δωσω κ μολις ειδε το μπιμπερο τραβιοταν ....καλα που δεν εκανα δλδ απο χθες εχω πεταξει πανω απο 500μλ γαλα...ολα νεροχυτη πανε κ οι κρεμες κ το γαλα..κ μετα λεω πως τελειωνουν τοσο γρηγορα?? χα χα χα!!τωρα κοιμαται!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

καλε γιατι γυρισατε εδω?? προτιμω το φεισμπουκ!!!!!

επειδη πολλα ποστ δεν εμφανιζονταν μας εκανε νερα και του την σκασαμε!!να σου ζησει κι ολας 6 μηνων σημερα ε???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Θα γυρισω 20 Φλεβαρη ελπιζω να ειναι η εταιρεια εκει.

χαχα !! ε να τους πεις να σε περιμενουν!! κ εγω θελω να ξεκινησω δουλεια μου χει λειψει πολυ αλλα τα επομενα 4 χρονια δεν με βλεπω..αν κ χρειαζομαστε εναν εξτρα μισθο αλλα ποιος θα κρατα την μπεμπα???

B4Itp2.png

οχι εδω νερο πηγα να την δωσω κ μολις ειδε το μπιμπερο τραβιοταν ....καλα που δεν εκανα δλδ απο χθες εχω πεταξει πανω απο 500μλ γαλα...ολα νεροχυτη πανε κ οι κρεμες κ το γαλα..κ μετα λεω πως τελειωνουν τοσο γρηγορα?? χα χα χα!!τωρα κοιμαται!

χαχαχαχ τα τερατακια μας κανουν καψονι!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

ναι σημερα γινομαστε 6 μηνων!!!

κοριτσια εγω σκοτωνω για δουλεια ειλικρινα εχω αρχισει να παρακαλω κοσμο αλλα ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!!!!

χαχχαχα απελπιστικα διαθεσημη:tongue::tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλε γιατι γυρισατε εδω?? προτιμω το φεισμπουκ!!!!!

ε μολις μας βαρεθει κ απο δω ο διαχειριστης θα την ξανακανουμε για φεις!!!:tongue::tongue::tongue:

B4Itp2.png

ναι σημερα γινομαστε 6 μηνων!!!

κοριτσια εγω σκοτωνω για δουλεια ειλικρινα εχω αρχισει να παρακαλω κοσμο αλλα ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!!!!

χρονια σας πολλα πολλα γωγω μου!!!!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

χαχχαχα απελπιστικα διαθεσημη:tongue::tongue::tongue::tongue:

αν μου ελεγαν κ απο αυριο το πρωι ξεκινουσα, τι να κανω δεν υπαρχει χρημα!!!!!:D

τωρα το πως θα την παλεψει η μανα μου με την μπεμπα ειναι αλλο θεμα!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...