Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχει νουμερο αννα μου??

Δεν ξερω, δε νομιζω. Ας βρω μεγαλυτερα σιλικονενια και ας μην ειναι και κικο.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

παιρνει η πεθαερα μου την μαμα μου τηλεφωνο σημειωση εχει πανω απο 15 μερες να μας δει εμας και το μωρο και να μας μιλησει και λεει στην μαμα μου θα φερει το μωρο να το δω τον πεθυμησα και εμας ουτε ενα τηλεφωνο!!λογικο ειναι αυτο??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Ειδες απαιτησεις οι πεθερες? η δικια μου εχει σχεδον 2 μηνες να φανει απο'δω. Αν δεν πηγαιναμε και εμεις θα ειχαμε χαθει τελειως!! α! ηρθε στη γιορτη του Παναγιωτη που την καλεσαμε!

Εφη της ταπερ ειναι σιλικονενια? ειναι μεγαλα? τα εχεις δει?

τα ειδα στην δωρα ναι σιλικονι ειναι και ειναι μεγαλο ,παραγκειλα ενα τετοιο και ελεγα να παρω και κανενα αλλο!!

Ειδες απαιτησεις οι πεθερες? η δικια μου εχει σχεδον 2 μηνες να φανει απο'δω. Αν δεν πηγαιναμε και εμεις θα ειχαμε χαθει τελειως!! α! ηρθε στη γιορτη του Παναγιωτη που την καλεσαμε!

τι να πεις για την πεθερα ουτε τον γιο της δεν παιρνει θα με παρει εμενα!!:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

τα ειδα στην δωρα ναι σιλικονι ειναι και ειναι μεγαλο ,παραγκειλα ενα τετοιο και ελεγα να παρω και κανενα αλλο!!

τι να πεις για την πεθερα ουτε τον γιο της δεν παιρνει θα με παρει εμενα!!:rolleyes:

Ελα ντε!

Διαφημίσεις

Sorry απλωνα και επλενα πιατα βαζω το φαγητο κι ερχομαι...αχ δε με βολευει εδω!

χαχαχ τελεια τα τικερακι με γεια!!γεωργια μου θα γυρισεις στην δουλεια??ασχετο αλλα μου ηρθε να ρωτησω!!αχχα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ηρθα κι εγω!!! Την φρουτοκρεμα ενω ειχε μια βδομαδα που την ετρωγε χτες κ σημερα παλι με πολυ ζορι κ γκρινια εφαγε ... δεν ανοιγει το στομα της νομιζω οτι ποναει οταν το ανοιγει στα ουλα... παιζει κατι τετοιο? Τελοσπατων... επλυνα κ τον χαμο στην κουζινα απο τα φρουτα,την καθαρισα εσβησα τους γιγαντες κ ηρθα αλλα επειδη χεστηκε ξαναφετγω!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ηρθα κι εγω!!! Την φρουτοκρεμα ενω ειχε μια βδομαδα που την ετρωγε χτες κ σημερα παλι με πολυ ζορι κ γκρινια εφαγε ... δεν ανοιγει το στομα της νομιζω οτι ποναει οταν το ανοιγει στα ουλα... παιζει κατι τετοιο? Τελοσπατων... επλυνα κ τον χαμο στην κουζινα απο τα φρουτα,την καθαρισα εσβησα τους γιγαντες κ ηρθα αλλα επειδη χεστηκε ξαναφετγω!

κατσε κατω καλε που πας!!!!εμενα ετσι με την σουπα εχτες με σκοτοσε αλλα εφαγε!!!αχ μαθανε απο τωρα στην γλυκα των κρεμων και δεν μαζευοντε!!!την σουπα να δεις πως θα ανοιγει το στομα που της αρεσει!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

πως ειναι ,εγω θελω να παρω ενα σαν αυτο που την ταιζες την μερα που ηρθαμε,τι ηταν αυτο??

αυτο που ειχες δει εφη μου ηταν απο τα τζαμπο ...εχω δοκιμασει σιλικονατα κ δεν τα θελει αυτο που δινω ειναι πλαστικο..καλα θα μου πειτε κ πιο κουταλι θελει η δικια μου...ΚΑΝΕΝΑ...!!!!!!!!!!!! απεργια πεινας με κανει συνεχεια...πριν την εδωσα φρουτα ...με κλαψουρισματα εφαγε 10 κουταλακια...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...