Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Winnie7 είπε:

Δεν μπορεί κανένας άλλος να μας καταλάβει ούτε οι άνθρωποι που μας έφεραν στο κόσμο. Συμπονούν & στεναχωριουνται αλλά δεν μπορούν να μπουν στα παπούτσια μας. Αυτό γίνεται μόνο αν περνάς την ίδια κατάσταση. 
      ο Μαντ***ης πως σου φάνηκε ; 

Μου φάνηκε πολύ καλο και επεξηγηματικό το προσωπικό. Αφιέρωσε χρόνο και αυτός και οι συνεργάτες του. Απλά γύρισε και μου είπε σε κάποια φάση « εγώ πιστεύω στην τύχη του πρωτάρη» και προτείνω ετ με την πρώτη ωοληψια και κάπως μου έκατσε άσχημα εμένα στο κεφάλι αυτό. Δε μου φάνηκε ιατρικό επιχείρημα για το πρόγραμμα που θα ακολουθούσαμε. Αλλα δε τον απαξιώνω καθόλου ως γιατρό. Εμένα δε μου έκανε κλικ.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεωργια εχει γενεθλια το αντρακι σου? Μην μου πεις??????????????????????

Οχι καλε τον Ιουνιο κλεισαμε τα 2 δε ξερω τι επαθε μαλλον επειδη δεν ημουν εδω τον Ιουνη το κανει σα να λεει στα εκανε αυτα το fb δεν νομιζω?:tongue::tongue::tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι καλε τον Ιουνιο κλεισαμε τα 2 δε ξερω τι επαθε μαλλον επειδη δεν ημουν εδω τον Ιουνη το κανει σα να λεει στα εκανε αυτα το fb δεν νομιζω?:tongue::tongue::tongue:

xaxaxa μαλλον κολλησε και αυτο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αλλαξε το τικερακι σου..... αντε να ανανεωθουμε λιγοοοοοοο νταλα καλοκαιρι κ η μπουμπου φωραει χειμωνιατικα

Σα να εχεις δικιο παω να τη ξεντυσω αν και μεχρι να το βρω θα ξαναχειμωνιασει!:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

:shock::shock::shock::shock::tongue::tongue::tongue::tongue:

χα χα χα χα χα!!!!! Παντως το αλλο σου παιδι ειναι σιγουρα 7 + 3μερες? χα χα για σιγουρεψου!!! χα χαχ αα

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

ηρθααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! αχ μου λειψε το παρεντς!!! ηρθε η μαμα μου ειχε παει να κανει μαστογραφια θα κατσει κανα 2 ωρο! γιουπι!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Μου την δινει με την tupperware που πρεπει να τα παρεις απο ντιλερ. Και αντε ψαξε βρεστην και παρηγγειλε τα, και τι θα παρεις μονο αυτα? και μετα περιμενε να μεζεψει παραγγελιες για να τα παραγγειλει..... και καλακρασια τον Αυγουστο! δε θα μας χρειαζονται μετα!:P

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

ηρθααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! αχ μου λειψε το παρεντς!!! ηρθε η μαμα μου ειχε παει να κανει μαστογραφια θα κατσει κανα 2 ωρο! γιουπι!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ε καλα.... τωρα ξυπνησε η δικια μου παω να κανω φρουτα να φαμε.... σκατακια δεν θα μπορω να σας παρακολουθησω!!! Μεχρι να βρουμε που θα παρκαρουμε εδω εκει να ξυπνησε η μαινου μου!!! Εσεις φταιτε!! :tongue::tongue::tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Και εγω της κικο εχω τα ισια κουταλακια, δεν τα μπορω τα στραβα. Κοιμηθηκε η δικια μου!

εγω εχω παρει απο ολες τις μαρκες εχω καμια δεκαρια κουταλακια οπως κ με τα μπιμπερο ...αλλα δεν φταινε αυτα.....στο τελος θα ανοιξω μαγαζι με βρεφικα ειδη... χα χα χα!!!

Αννα??? Ποπη??? Ελατε θα κανουμε μπανάνα..... ντοιγκ!!!!

μπανανα ????? μπανανα???????????τ ρ ε λ η ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Ε καλα.... τωρα ξυπνησε η δικια μου παω να κανω φρουτα να φαμε.... σκατακια δεν θα μπορω να σας παρακολουθησω!!! Μεχρι να βρουμε που θα παρκαρουμε εδω εκει να ξυπνησε η μαινου μου!!! Εσεις φταιτε!! :tongue::tongue::tongue:

χα χα χα!!! εγω παλι απο τις τελευταιες ηρθα!! αργω κιολας κλασσικα να απαντω....αχ εχασα πολλα σχολια σας στο φεις....δεν μου τα βγαζει...

B4Itp2.png

Σα να εχεις δικιο παω να τη ξεντυσω αν και μεχρι να το βρω θα ξαναχειμωνιασει!:tongue:

ΧΑΧΑΧΑΧ:tongue::tongue:

καλος την δεκτηκες!!

Μου την δινει με την tupperware που πρεπει να τα παρεις απο ντιλερ. Και αντε ψαξε βρεστην και παρηγγειλε τα, και τι θα παρεις μονο αυτα? και μετα περιμενε να μεζεψει παραγγελιες για να τα παραγγειλει..... και καλακρασια τον Αυγουστο! δε θα μας χρειαζονται μετα!:P

εγω παιρνω τηλεφωνο θελω αυτο λεω και μου το φερνει και την πληρωνω!!

τρεχα μανα να ταισεις το παιδι πεινα!!!

εγω εχω παρει απο ολες τις μαρκες εχω καμια δεκαρια κουταλακια οπως κ με τα μπιμπερο ...αλλα δεν φταινε αυτα.....στο τελος θα ανοιξω μαγαζι με βρεφικα ειδη... χα χα χα!!!

μπανανα ????? μπανανα???????????τ ρ ε λ η ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!

χαχαχ για πες πιο εναι το καλητερο ειδικη εγινες!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ΧΑΧΑΧΑΧ:tongue::tongue:

καλος την δεκτηκες!!

εγω παιρνω τηλεφωνο θελω αυτο λεω και μου το φερνει και την πληρωνω!!

τρεχα μανα να ταισεις το παιδι πεινα!!!

χαχαχ για πες πιο εναι το καλητερο ειδικη εγινες!!!

εφακη μου ουτε της κικο την βολευει ουτε της αβεντ που πηρα τωρα τελευταια ...κατι κιτρινα που δεν ειναι μαρκα απο τα τζαμπο με αυτο την δινω..

B4Itp2.png

εφακη μου ουτε της κικο την βολευει ουτε της αβεντ που πηρα τωρα τελευταια ...κατι κιτρινα που δεν ειναι μαρκα απο τα τζαμπο με αυτο την δινω..

πως ειναι ,εγω θελω να παρω ενα σαν αυτο που την ταιζες την μερα που ηρθαμε,τι ηταν αυτο??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...