Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια κάναμε το δεύτερο υπέρηχο μεγαλώνει μια χαρά το μωράκι μας ακούσαμε κ καρδούλα!! Πολύ αναγούλα όμως βρε κορίτσια... Όλη μέρα δεν περνάει λεπτό.... Σαν άρρωστη νοιώθω μόνο ξάπλα θέλω να ειμαι... Άρχισα να παίρνω ginger συμπλήρωμα τώρα να δω αν θα βοηθήσει... 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ουτε εμενα ρε!!! Ασε που νομιζω κι εδω μπορουμε να ανεβασουμε φωτο μονο για εμας... Ή μηπως μπορουμε να το κανουμε απορρητο να μιλαμε μονο εμεις?? Για ψαξτο...

χαχααχ καλα θα ηταν να κανουμε δικο μας φορουμ!!εχουμε κανενα προγραματιστει να μας κανει ενα???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλε πολυ μεγαλωσε το παιδακι μου!!! αλλαξα κ το τικερ...αφου ειμαστε ορθιες πλεον την βαζω κ εγω να κανει την νεραιδουλααααα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

παει πεταξε το μπουμπουκι σου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Παω να βαλω στο φουρνο τους γιγαντες... Μην σας ψαχνω ε???

εδωωωωωωωωωωω,ασε να κανω και εγω καμια δουλεια θα με απολυσουν στο τελος!!θα σας παρακολουθω ομως!!:shock::shock::shock:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

η μικρη καθεται μονο στο χαλακι της κ χαζογελαει...παιζει κ με το κεντρο δραστηριοτητων...πολυ πλακα!!! τουλαχιστον να βγαλει τα λεφτακια του το χαλακι:D

χαχαχ θα τα βγαλει καλε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Δωρα αλλαξε κ εσυ το τικερακι σου...παει καιρος που η μπουμπου σου καθοταν ετσι ησυχα με το κουνελακι της!!!!! ;)

εμενα καθετε στο καρεκλακι και τρωει τρομαρα του!!χαχαχ:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...