Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ειναι ενα ειδος αχλαδιου, αυτα που ειναι κοντοχοντρα, δεν τα ξερεις? τωρα ειναι η εποχη τους.

ειδες νοικοκυρα που ειμαι ρε αννουλα!! :tongue::tongue: πηγα σημερα σε μια βιολογικη λαικη που εχουμε κ τα ειδα!! θα παρω το σαββατο γιατι τριτη θα φαμε αχλαδακι..

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειδες νοικοκυρα που ειμαι ρε αννουλα!! :tongue::tongue: πηγα σημερα σε μια βιολογικη λαικη που εχουμε κ τα ειδα!! θα παρω το σαββατο γιατι τριτη θα φαμε αχλαδακι..

Ναι, τα βιολογικα εχουν αλλη γευση!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλησπέρα σας κορίτσια μου. Τι κάνετε; Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μπεμπάκια σας το ίδιο. Τι ζέστη πάλι και σήμερα! Δεν την πάλευα.

Σήμερα κλείσαμε τον 6 και πήγαμε παιδίατρο για εμβόλιο. Η μικρή είναι 6800 σε κιλά και 69 μισό σε ύψος. Μια χαρούλα. Τώρα μας είπε ότι θα φάμε και χορτόσουπα και μετά από μια εβδομάδα και κοτόπουλο και αν θέλουμε αργότερα λίγο κατσικάκι. Δεν θα φάμε μοσχάρι γιατί έχουμε το θέμα με την αλλεργία και φοβόμαστε να την δώσουμε. Μετά τον χρόνο είπε.

Και εγώ παερπατούρα έχω της κικο σαν την πρώτη που έβαλε η Αναστασία. Μια χαρά ήταν στον γιο μου και τώρα θα βάλω και την μικρή. Ο παιδίατρος είπε ότι μπορώ να την βάζω για λίγο από τώρα αν θέλω. Αλλά ποτέ πάνω από ένα τέταρτο για αρχή.

Νεράκι η δικιά μου είπιε και τις άρεσε πολύ σαν να το έπινε από καιρό. Α σταματάμε και την αποστείρωση και θα βάζω τα μπουκάλια στο πλυντήριο πιάτων πλέον. Και εγώ για τα κουφέτα δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι όσες είδα μπομπονιέρες έχουν μονό αριθμό κουφέτων.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Καλησπέρα σας κορίτσια μου. Τι κάνετε; Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μπεμπάκια σας το ίδιο. Τι ζέστη πάλι και σήμερα! Δεν την πάλευα.

Σήμερα κλείσαμε τον 6 και πήγαμε παιδίατρο για εμβόλιο. Η μικρή είναι 6800 σε κιλά και 69 μισό σε ύψος. Μια χαρούλα. Τώρα μας είπε ότι θα φάμε και χορτόσουπα και μετά από μια εβδομάδα και κοτόπουλο και αν θέλουμε αργότερα λίγο κατσικάκι. Δεν θα φάμε μοσχάρι γιατί έχουμε το θέμα με την αλλεργία και φοβόμαστε να την δώσουμε. Μετά τον χρόνο είπε.

Και εγώ παερπατούρα έχω της κικο σαν την πρώτη που έβαλε η Αναστασία. Μια χαρά ήταν στον γιο μου και τώρα θα βάλω και την μικρή. Ο παιδίατρος είπε ότι μπορώ να την βάζω για λίγο από τώρα αν θέλω. Αλλά ποτέ πάνω από ένα τέταρτο για αρχή.

Νεράκι η δικιά μου είπιε και τις άρεσε πολύ σαν να το έπινε από καιρό. Α σταματάμε και την αποστείρωση και θα βάζω τα μπουκάλια στο πλυντήριο πιάτων πλέον. Και εγώ για τα κουφέτα δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι όσες είδα μπομπονιέρες έχουν μονό αριθμό κουφέτων.

γεια σου σονια!μια χαρα ειστε μπραβο!!!που καταλαβες οτι η μικρη εχει αλλεργια στο μοσχαρι??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια γεια σας και απο εμενα! τι κανετε? εμεις καλα ειμαστε. τα μεγαλα κοιμουνται και ο μπεμπης εειναι να φαει τωρα. σας διαβασα λιγο! κοριτσια, για περπατουρα και μενα οχι μου ειχε πει η γιατρος γιατι τεμπελιαζουν μετα. ειναι και στο παιδι βεβαια. εγω σε κανενα δεν ειχα. και για το καθισμα οντως ειναι πιο ασφαλες το προς τα πισω. απο 9 κιλα μπορεισ να το γυρισεις μπροστα. εγω δεν τον γυρισα ακομη. μαλλον σε κανα μηνα. ιδρωνει πολυ παντως σε αυτο το βαθουλωτο. και δεν βολευεται.

σας αφηνω τωρα για να τον ταισω! φιλια!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

κοριτσια γεια σας και απο εμενα! τι κανετε? εμεις καλα ειμαστε. τα μεγαλα κοιμουνται και ο μπεμπης εειναι να φαει τωρα. σας διαβασα λιγο! κοριτσια, για περπατουρα και μενα οχι μου ειχε πει η γιατρος γιατι τεμπελιαζουν μετα. ειναι και στο παιδι βεβαια. εγω σε κανενα δεν ειχα. και για το καθισμα οντως ειναι πιο ασφαλες το προς τα πισω. απο 9 κιλα μπορεισ να το γυρισεις μπροστα. εγω δεν τον γυρισα ακομη. μαλλον σε κανα μηνα. ιδρωνει πολυ παντως σε αυτο το βαθουλωτο. και δεν βολευεται.

σας αφηνω τωρα για να τον ταισω! φιλια!

γεια σου μαρια!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σου αναστασακι μου!!! καλοφωτιστος ο μικρουλης σου, δεν σου ευχηθηκα! αχ αυτα τα μπουτια του ακομη τα θυμαμαι!!! χιχι!!!

σε ευχαριστω μαρακι μου!!! χαχαχχαχα και που να τα δεις τωρα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασία έχασα επεισόδια.

Βάφτισες το μωρό; Αχ άρχισα να τα χάνω!

Καλοφώτιστο να είναι και πάντα γερό!

Σόρρυ κορίτσι.....

Πιάστηκα με τις δικές μας μπομπονιέρες και έχω χάσει την μπάλα. Να σας βάλω φώτο να δείτε το προσχέδιο. Θα την κάνω κρεμαστή. Το θέμα μας τελικά θα είναι η φράουλα. Έχουν δουλειά βέβαια αλλά θα γίνουν όμορφες.

Αναστασία από τα κακά της το καταλάβαμε για την αλλεργία. Επείδη έχω κόψει από τον Μαίο τα γαλακτοκομικά και τους ξηρούς καρπούς και το μωρό έστρωσε υποθέτουμε ότι είναι αλλεργία στις προτείνες του γάλακτος και άρα και στο μοσχάρι. Και για να μην επιβαρύνουμε τον οργανισμό της δεν θα τις δόσουμε μοσχάρι.

Για δείτε την φραουλίτσα για να μου πείτε

dsc00198u.jpg

Uploaded with ImageShack.us

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

Αναστασία έχασα επεισόδια.

Βάφτισες το μωρό; Αχ άρχισα να τα χάνω!

Καλοφώτιστο να είναι και πάντα γερό!

Σόρρυ κορίτσι.....

Πιάστηκα με τις δικές μας μπομπονιέρες και έχω χάσει την μπάλα. Να σας βάλω φώτο να δείτε το προσχέδιο. Θα την κάνω κρεμαστή. Το θέμα μας τελικά θα είναι η φράουλα. Έχουν δουλειά βέβαια αλλά θα γίνουν όμορφες.

Αναστασία από τα κακά της το καταλάβαμε για την αλλεργία. Επείδη έχω κόψει από τον Μαίο τα γαλακτοκομικά και τους ξηρούς καρπούς και το μωρό έστρωσε υποθέτουμε ότι είναι αλλεργία στις προτείνες του γάλακτος και άρα και στο μοσχάρι. Και για να μην επιβαρύνουμε τον οργανισμό της δεν θα τις δόσουμε μοσχάρι.

Για δείτε την φραουλίτσα για να μου πείτε

dsc00198u.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Γεια σου Σονια!Τελειο ειναι το προσχεδιο αλλα πρεπει να θελει κοπο αρκετο!χαρας το κουραγιο σου μιας κ εχει 2 ζουζουνια στο σπιτι..

Εχουμε χαθει απο εδω αν κ ετσι εχουμε χασει τα νεα..Λοιπον η Ανστασια, η Νικη κ η Εφη βαφτισαν κ επονται κ αλλα μωρακια..Φιλακια!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...