Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

μια χαρα ειστε εμεις 5 μηνων 7450 και 65 ποντουσ ειμασταν 500γρ ειχε βαλει και εμενα καιοταν ειπα στο γιατρο λιγα ειναι λιγο ελειψε να με δειρει!!!ποσο θες να βαζει μου ειπε??υπερβαρο θες να τον κανεις????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ναι ρε μια χαρα ειναι!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ ποπη να σε χαρω γιατι εσυ θα μας πεθανεις μεσημεριατικα..λοιπον οι νονοι περνουν ρουχα,παπουτσια,πετσετα κ εσωρουχακια κ λαμπαδα!! ολα εκτος απο την λαμπαδα μπαινουν σε μια βαλιτσα η' μπαουλο η' κουτι το οποιο δεν ειναι ανγκη να το αγορασουν απο το ιδιο μαγαζι που θα παρουν τα βαφτιστικα.. μπορει δλδ να παρουν μια ωραια βαλιτσα για να την εχει κ μετα η μπουμπου για τα ταξιδακια σας..αν ειναι ομως ενα σκετο μπαουλακι μπορεις εσυ εαν τελικα κανεις καποιο θεμα(πχ πεταλουδα!) να βαλεις πανω στο μπαουλακι αυτο μια διακοσμητικη πεταλουδα για να ταιριαζει..ναι??????;)

1YG7p2.png 7biOp2.png

ασχετο! με τη ζεστη πως την παλευετε? εγω μονο με κλιματιστικο!

Και εμείς κλιματιστικο στο υπνοδωμάτιο μας κ έρχεται δροσιά κ στο σαλόνι κ ανεμιστηρα. Το είπαμε σήμερα στον παιδιατρο κ ειπε καλα ειναι...

μια χαρα ειστε εμεις 5 μηνων 7450 και 65 ποντουσ ειμασταν 500γρ ειχε βαλει και εμενα καιοταν ειπα στο γιατρο λιγα ειναι λιγο ελειψε να με δειρει!!!ποσο θες να βαζει μου ειπε??υπερβαρο θες να τον κανεις????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εμένα το αντίθετο!περίμενε να έχουμε παει 8 κιλά!

p1lpp3.pnghX5pp3.png

α καλα εσυ συνεχιζεις θα με απολυσουν δεν την γλιτωνω!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:
αχαχαχα!!! θα πας μετα στην θεσ/κη να σου βρει δουλεια!!!!!:D:D

κ εμεις δεν βαλαμε βαρος πολυ,400 γρμ κ εφυγα με μια μουρη μεχρι το πατωμα αλλα η γιατρος οπως της εφης λιγο ελειψε να με δειρει!! μου ειπε οτι ειμαστε μια χαρα..ειναι κ 1 μηνα μικροτερος απο την δικη μου

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

αχαχαχα!!! θα πας μετα στην θεσ/κη να σου βρει δουλεια!!!!!:D:D

κ εμεις δεν βαλαμε βαρος πολυ,400 γρμ κ εφυγα με μια μουρη μεχρι το πατωμα αλλα η γιατρος οπως της εφης λιγο ελειψε να με δειρει!! μου ειπε οτι ειμαστε μια χαρα..ειναι κ 1 μηνα μικροτερος απο την δικη μου

χαχαχ θα παω να με προσλαβει ο σαββας!!!!:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κ εμεις ολη μερα κ ολη νυχτα κλιματιστικο..αλλιως δεν την παλευεις κ η μπουμπου δυσανασχετει...θελει πολυτελειες ο πωπος της!!:D τις φωτο δεν τις βρηκα

1YG7p2.png 7biOp2.png

αχ ποπη να σε χαρω γιατι εσυ θα μας πεθανεις μεσημεριατικα..λοιπον οι νονοι περνουν ρουχα,παπουτσια,πετσετα κ εσωρουχακια κ λαμπαδα!! ολα εκτος απο την λαμπαδα μπαινουν σε μια βαλιτσα η' μπαουλο η' κουτι το οποιο δεν ειναι ανγκη να το αγορασουν απο το ιδιο μαγαζι που θα παρουν τα βαφτιστικα.. μπορει δλδ να παρουν μια ωραια βαλιτσα για να την εχει κ μετα η μπουμπου για τα ταξιδακια σας..αν ειναι ομως ενα σκετο μπαουλακι μπορεις εσυ εαν τελικα κανεις καποιο θεμα(πχ πεταλουδα!) να βαλεις πανω στο μπαουλακι αυτο μια διακοσμητικη πεταλουδα για να ταιριαζει..ναι??????;)

Ωραίο θέμα για κορίτσι η πεταλούδα!!!

Εμείς κανονισαμε στο κουτι όπως κ στη λαμπάδα θα έχει σαν ψαθοτουλι τυρκουαζ κ πορτοκαλί κ πάνω ζωακια όπως στις μπομπονιερες κ κανενα λουτρινο που θα πάρω απο τα τζαμπο

p1lpp3.pnghX5pp3.png

μονο με κλιματιστικο αναστασια μουυ κ κλειστα παντζουρια..ασε εχω φρικαρει γιαυτο ως εκ τουτου κ οι χαζοαποριες μου χα χα χα!! μιλαω στα γρηγορα γιατι ξυπνησε !!

α καλα εσυ συνεχιζεις θα με απολυσουν δεν την γλιτωνω!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

χα χα χα χα !!!!

Καλα μιλαμε Ποπη δεν παιζεσαι!!!Εχω λιωσει με τις αποριες σου...Το κουτι δεν το παιρνεις απο ανθοπωλειο, απο μαγαζι με βαφτιστικα το παιρνεις αλλα δεν παει σετ με τα ρουχαλακια...Παει σετ με την λαμπαδα κ τα λοιπα...

Οι αποψεις διχαζονται για τα κουφετα..στο γαμο λενε μονο γιατι το ζευγαρι γινεται ενα κ για να μην χωριζει και στη βαφτιση αλλοι λενε μονο κ αλλοι ζυγο..εγω λεω να βαλω 6 ..θα δουμε..Λενε για να βρει το ταιρι του το παιδι πρεπει να ειναι ζυγο...

χα χα χα

εε κοριτσια μην με κοροιδευετε ενταξει???

παω να την κανω γαλα κ να ετοιμαστουμε για σουπερ μαρκετ!! φιλακια ...η συνεχεια επεται!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

νωρις ειναι απο τωρα δωρα μου αν δεν κανω λαθος μετα τον 7-8 μηνα!!

Που ειστε βρε τρελλες???:tongue:

Μια απο εδω μια απο εκει.... ειχατε παρλα σημερα γι'αυτο αλλαξατε ε??

Εγω ειχα παει για ΠΑΠ. Ουφ, παει και αυτο το αγχος, τωρα περιμενω αποτελεσματα.

Ετσι ξερω και εγω Εφη μου, απο τον 7-8ο μηνα και μετα, πιο νωρις δεν κανει και εκτος αυτου τα ποδια του δε θα φτανουν στο πατωμα.Τις εχουν φτιαξει επιτηδες να μπορει το μωρο να πατησει απο ενα συγκεκρυμενο υψος και μετα.

Παντως της κικο ειναι τελεια!! την εχω ακομη απο τον πρωτο μου γιο, πολυ καλη, διασκεδαστικη και πολυ ασφαλης.Γιατι κατι αλλες που βλεπω κατα καιρους σε διαφορα σπιτια, ειναι μανα με'καψες... κατι καρναβαλοι πολυ ψηλοι και επικινδυνοι.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Ζυγο ειδατε?Και εγω 6 σκεφτομαι να παρω με σοκολατα κ διαφορες γευσεις...

Σοφια μου αν παρεις απο τωρα σοκολατενια κουφετα τι θα τα κανεις με τοση ζεστη??:rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ετσι ξερω και εγω Εφη μου, απο τον 7-8ο μηνα και μετα, πιο νωρις δεν κανει και εκτος αυτου τα ποδια του δε θα φτανουν στο πατωμα.Τις εχουν φτιαξει επιτηδες να μπορει το μωρο να πατησει απο ενα συγκεκρυμενο υψος και μετα.

Παντως της κικο ειναι τελεια!! την εχω ακομη απο τον πρωτο μου γιο, πολυ καλη, διασκεδαστικη και πολυ ασφαλης.Γιατι κατι αλλες που βλεπω κατα καιρους σε διαφορα σπιτια, ειναι μανα με'καψες... κατι καρναβαλοι πολυ ψηλοι και επικινδυνοι.

Για στρατες λες? εγω χθες είδα αν κ νωρίς αλλα να πάρω μια ιδέα κ η Μονή που μ΄αρεσε ήταν αυτή της chicco! Έχω ακομα να ρίξω μια ματιά κ σε άλλο μαγαζι,αλλα στα τζαμπο που είδα 4-5 μόνο αυτη μ΄αρεσε

p1lpp3.pnghX5pp3.png

κ εμεις ολη μερα κ ολη νυχτα κλιματιστικο..αλλιως δεν την παλευεις κ η μπουμπου δυσανασχετει...θελει πολυτελειες ο πωπος της!!:D τις φωτο δεν τις βρηκα

και εμεις ετσι! ποιες φωτο? στο καφε λες? σε φακελο ειναι. δεν ξερω να τις δημοσιευω

στο καλο ποπακι!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλος την αννα μας!!τμημα μετακηνουμενο καταντησαμε!!:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

χαχαχ θα παω να προσλαβει ο σαββας!!!!:tongue::tongue:

χα χα ναι ναι ελαααααααααα!!! η μονη υπαλληλος του εμεινα εγω!! χα χα

οκ μαρακι μου τωρα τα καταλαβα ολαααααααααααααα!! ευχαριστω!!!!!!!!!!!

Ωραίο θέμα για κορίτσι η πεταλούδα!!!

Εμείς κανονισαμε στο κουτι όπως κ στη λαμπάδα θα έχει σαν ψαθοτουλι τυρκουαζ κ πορτοκαλί κ πάνω ζωακια όπως στις μπομπονιερες κ κανενα λουτρινο που θα πάρω απο τα τζαμπο

στην τυχη το ειπα για την πεταλουδα χα χα χα!!! ωραιο ακουγεται κ το δικο σας!!

αντε κοριτσια αφηστε με να φυγωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...