Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

3 ώρες πρίν, Rozi92 είπε:

Κορίτσια εύχομαι να έχουμε καλά Χριστούγεννα πάντα με υγεία! Υπομονή και κουράγιο....όσες βρίσκονται στο δικό τους πένθος κι όσες ζουν με αγωνία αυτές τις γιορτινές μέρες με χοριακες και αναμονή υπερήχων...

Είμαι εν αναμονή, Αύριο 4η χοριακη και τρέμη η ψυχή μου....1η 74 2η 135 και 3η(μετά απο 4μερες) σε άλλο εργαστήριο 344,7🤷‍♀️ .... πάω να σκάσω...αύριο παραμονή θα πρέπει να δούμε αν διπλασιαζεται περίπου....και τη Παρασκευή 1ο υπερηχο να δούμε τι γίνεται...ευχομαι μόνο να κάνουμε Χριστούγεννα...

Κουράγιο κορίτσια και σύντομα οι αγκαλιές να γεμίσουν με αυτό που λαχταρατε 🩷

Κορίτσι μου υπομονή ως αύριο ! Είμαι σίγουρη όλα θα είναι καλά. Λογικό να έχεις μια μικρή ανησυχία αλλά μείνε στη θετική σκέψη και θα δεις αύριο θα έχεις καλά αποτελέσματα. Τη θετική μας ενέργεια και μια αγκαλιά.❤️

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ποπη το κουτι ειναι ασχετο με τα ρουχα κ τα υπολοιπα.... μπορεις να το παρεις κ απο εδω αν θες.... συνηθως οπως στολιζεις την εισοδο της εκκλησιας πχ με πεταλουδες βαζεις κ στην λαμπαδα κ στο κουτι... οχι αυτοκολλητα αλλα διακοσμητικα. Να καπως ετσι....images?q=tbn:ANd9GcSUVsQ98nU2K8HQlFZJGkWflNu7BV9nxmh37hxvHo8e30tDDF-QGQ

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα εχω λιωση μιλαμε!!!!με βλεπουν και στην δουλεια!!!

χα χα χα την απορια ομως δεν μου την ελυσες!!θα βαλω αυτοκολητα?:tongue::tongue:

ποπη τα βαφτιστικα σας ουτως η' αλλως ειναι λευκα(αυτα που ειδαμε δεν ειναι?) οπτε δεν εχεις προβλημα αλλα οπως κ να'χει δεν παιζουν ρολο..απλα το θεμα το κανεις για να υπαρχει μια αρμονια! για τα κουφετα κ εγω μονα ξερω αλλα ρωτα καλυτερα για σιγουρια! δωρα κ εμενα ολο μιλαει η γλωσσου κ εκτος απο αααα λεει κ ιιιιι!!! σαν την ζουμπουλια!! αυτη τη βδομαδα τραβαει κ τα μαλλακια της!! λεω του παναγιωτη δεν μας αντεχει σαν γονεις γι'αυτο το κανει:D:D

εκεινα ηταν ενα σχεδιο που μας εδειξαν ...δεν ειναι στανταρ οτι θα παρουν εκεινα...

ποπη εσυ θα μας τρελλανεις μεσα στο κουτι θα βαλεις τα βαπτιστικα τα παπουτσια την πετσετα τα μυροπανια το λαδι το ψαλιδια και αλλα τοσα το κουτι δεν παει σετ μετα ρουχα!!!

αρα το κουτι το αγοραζουμε ξεχωιστα?? δλδ οταν θα αγορασουν αυτοι τα ρουχαλακια θα τους τα βαλουν σε σακουλα??

εμεις μονο βαλαμε 3...

εγω θα τον βαλω και δεν θα ρωτισω το παιδιατρο, γιαττι κι εγω ειχα και τοσα αλλα παιδια κα τιποτα δεν παθαμε...

λοιπον ποπη μου εμας το θεμα μας ειναι η θαλασσα, όλα οσα καναμε εχουν σχεση με τη θαλασσα και το μπαουλο και η λαμπαδα προσκλητ, μπομπονιερες στολισμος κτλ. αλλα εσυ θα κενςι οτι θες, αν θες πχ κανει πεταλουδες προσκλητιριο στολισμος λαμπααδα και μπαουλο αλλα μπομπονιερα κατι αλλο....

εγω κολλησα με το μπαουλο νικη μου το αγοραζουμε ξεχωριστα απο τα ρουχαλακια...οκ τωρα νομιζω καταλαβα..τα προσκλητηρια θα τα φτιαξει ο σαββας γιατι αυτη ειναι κ η δουλεια του ...οποτε με βαση τα προσκλητηρια θα κινηθουμε για ολα τα υπολοιπα...:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ετσι κ αλλιως βρε κοριτσια 20 ατομα θα ειμαστε λετε να κανω θεμα?? αχ δεν ξερω ..το μονο που ξερω οτι μπορει να μην εχουμε την δυνατοτητα λογω του πεθερου μου για παραπανω πραγματα αλλα θελω να ειναι κ ομορφη η βαπτιση της μονακριβης μου!!εστω κ με τα λιγα ατομα...

αφου ειστε τοσα λιγα ατομα θα ηταν ωραια να κανατε ενα ωραια θεμα δεν θα σας παρει και πολυ γιατι ειστε λίγοι...

αααααααα θα με τρελανετε εσεις?? το κουτι που βαζουμε τα βαπτιστικα ειναι ξεχωριστο απο τα ρουχαλακια?δλδ τα ρουχαλακια θα τους τα βαλουν σε σακουλα??

ποπη μου το κουτι μπορουνε να το παρουνε και απο Ελλαδα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Εμενα ξυνεται στο κεφαλι..χαχαχα!

Δωρα, ουτε εμενα το θελει το νερο..Θυμασαι που σε ειχα πει?Μονο αμα πειναει το πινει!

Λεω να την πεσω και εγω..κοιμηθηκε και το μωρο!

εχει κ μπολικο μαλλι εσενα κ την φαγουριζει!!!! ;);) οσο για το νερο εμενα μου πνηγεται κιολας!!! μονο οταν τρωει το πινει!! κ αυτο μην φανταστειτε καμια ποσοτητα!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Εμενα ξυνεται στο κεφαλι..χαχαχα!

Δωρα, ουτε εμενα το θελει το νερο..Θυμασαι που σε ειχα πει?Μονο αμα πειναει το πινει!

Λεω να την πεσω και εγω..κοιμηθηκε και το μωρο!

εμενα τα θελει παλι παραπανο απο το γαλα!!!ωραια να μπορουσα να ξαπλωσω και εγω λιγο!!

αχαχα!!! κανονισε να σε απολυσουν με μας που εμπλεξες!!!! η ποπη μας δεν υπαρχει!!! ΤΗΝ ΑΓΑΠΩΩΩΩ!!

λες?/θα με παρουν για τρελλη γελω μονη μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

χα χα χα την απορια ομως δεν μου την ελυσες!!θα βαλω αυτοκολητα?:tongue::tongue:

εκεινα ηταν ενα σχεδιο που μας εδειξαν ...δεν ειναι στανταρ οτι θα παρουν εκεινα...

αρα το κουτι το αγοραζουμε ξεχωιστα?? δλδ οταν θα αγορασουν αυτοι τα ρουχαλακια θα τους τα βαλουν σε σακουλα??

εγω κολλησα με το μπαουλο νικη μου το αγοραζουμε ξεχωριστα απο τα ρουχαλακια...οκ τωρα νομιζω καταλαβα..τα προσκλητηρια θα τα φτιαξει ο σαββας γιατι αυτη ειναι κ η δουλεια του ...οποτε με βαση τα προσκλητηρια θα κινηθουμε για ολα τα υπολοιπα...:rolleyes::rolleyes:

αν θες αυτοκολητα βαλε αυτοκολητα εγω θα βαλω απο αυτα που διακοσμουμε τοιχουσ σε παιδικα δωματια!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αχ βρε αναστασια αφου δεν το πηρες το μωρο γυμνο κ δεν εφυγες παλι καλα!! δεν ξερω τι θα κανω εγω αν μου κανει καμια τετοια εξυπναδα ο παπας..εμενα εντομεταξυ οι νονοι της μενουν σε νησι κ δεν τους εχει δει πολλες φορες κ πως το σκεφτομαι που δεν θα θελει να κατσει μαζι τους κ θα κλαιει...

ωχ κ εμενα απο σουηδια ερχονται κ δεν τους ξερει,,,θα πεσει πολυ κλαμμα...

αχαχα!!! κανονισε να σε απολυσουν με μας που εμπλεξες!!!! η ποπη μας δεν υπαρχει!!! ΤΗΝ ΑΓΑΠΩΩΩΩ!!

χα χα χα κ εγω σας αγαπωωωω!!!

ΑΡΑ αυτα που μου δειξατε τα αγοραζουν οι νονοι απο το ανθωπολειο που θα παρουμε κ την λαμπαδα??καλα τα ανθωπολεια πουλανε κ πετσετες για βαφτισεις κ το μπαουλο???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

χαχχχαχαχαχ ποπακι εχω λιωσει!!!!!!!!!!!

ουτε εγω ειχα θεμα βαπτισσης!

χα χα χα καλα που σας εμψυχωνω κ λιγο με τις χαζοαποριες μου...αμα δεν βγαινεις απο το σπιτι ετσι ειναι χα χα χα!!!

μαλλον κ εγω δεν θα κανω γιατι εχω καταμπερδευτει...:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Ήρθα κ εγω εδω!! Κοριτσια ειμαι με το ipad οποτεδεν γράφω καλα χαχαχα

Χαλαστηκα που δεν πήραμε πολυ βάρος αλλα αυτη η ζεστη θα μας φάει!!

Όπως λογικά φαίνεται είμαστε 5 μηνών παρα 1 μέρα!!

p1lpp3.pnghX5pp3.png

ωχ κ εμενα απο σουηδια ερχονται κ δεν τους ξερει,,,θα πεσει πολυ κλαμμα...

χα χα χα κ εγω σας αγαπωωωω!!!

ΑΡΑ αυτα που μου δειξατε τα αγοραζουν οι νονοι απο το ανθωπολειο που θα παρουμε κ την λαμπαδα??καλα τα ανθωπολεια πουλανε κ πετσετες για βαφτισεις κ το μπαουλο???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

α καλα εσυ συνεχιζεις θα με απολυσουν δεν την γλιτωνω!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ήρθα κ εγω εδω!! Κοριτσια ειμαι με το ipad οποτεδεν γράφω καλα χαχαχα

Χαλαστηκα που δεν πήραμε πολυ βάρος αλλα αυτη η ζεστη θα μας φάει!!

Όπως λογικά φαίνεται είμαστε 5 μηνών παρα 1 μέρα!!

μια χαρα ειστε εμεις 5 μηνων 7450 και 65 ποντουσ ειμασταν 500γρ ειχε βαλει και εμενα καιοταν ειπα στο γιατρο λιγα ειναι λιγο ελειψε να με δειρει!!!ποσο θες να βαζει μου ειπε??υπερβαρο θες να τον κανεις????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

χα χα χα καλα που σας εμψυχωνω κ λιγο με τις χαζοαποριες μου...αμα δεν βγαινεις απο το σπιτι ετσι ειναι χα χα χα!!!

μαλλον κ εγω δεν θα κανω γιατι εχω καταμπερδευτει...:rolleyes::rolleyes:

ασχετο! με τη ζεστη πως την παλευετε? εγω μονο με κλιματιστικο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλα μιλαμε Ποπη δεν παιζεσαι!!!Εχω λιωσει με τις αποριες σου...Το κουτι δεν το παιρνεις απο ανθοπωλειο, απο μαγαζι με βαφτιστικα το παιρνεις αλλα δεν παει σετ με τα ρουχαλακια...Παει σετ με την λαμπαδα κ τα λοιπα...

Οι αποψεις διχαζονται για τα κουφετα..στο γαμο λενε μονο γιατι το ζευγαρι γινεται ενα κ για να μην χωριζει και στη βαφτιση αλλοι λενε μονο κ αλλοι ζυγο..εγω λεω να βαλω 6 ..θα δουμε..Λενε για να βρει το ταιρι του το παιδι πρεπει να ειναι ζυγο...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...