Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   1 ώρα πρίν, Ele@n είπε:

Γιατί έχουμε θέμα με τον καρυοτυπο του συζύγου οπότε είναι αναγκαίος.

Έχεις υπόψη σου αλλά κέντρα με εξίσου καλό εμβρυολογικο; Ή ακόμα και γιατρούς να συστήσεις; Να δω εναλλακτικές θέλω, γιατί αν είναι κάθε προσπάθεια να κοστίζει 11000 είναι λίγο άπιαστο.

Expand  

Το ιασω έχει επίσης καλό, νομίζω και το υγεια/μητέρα.  Εγώ ειμαι στο ιασω στον ψ.. για μένα ρώτα και αλλού πριν καταλήξεις..γτ ήμουν στο γεβεσις και οι τιμές είναι υπερβολικά πιο αυξημένες. Εγώ από το εμβρυολογικο στο ιασω έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένη..και έχω άνεση επικοινωνία οπότε έχει χρειαστεί..

1 ώρα πρίν, Ele@n είπε:

Γιατί έχουμε θέμα με τον καρυοτυπο του συζύγου οπότε είναι αναγκαίος.

Έχεις υπόψη σου αλλά κέντρα με εξίσου καλό εμβρυολογικο; Ή ακόμα και γιατρούς να συστήσεις; Να δω εναλλακτικές θέλω, γιατί αν είναι κάθε προσπάθεια να κοστίζει 11000 είναι λίγο άπιαστο.

Expand  

Αα οκ γτ καρυοτυπο με λόγο οκ..είχα μη στο πούλησαν για τη δότρια..

πρίν από 55 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Expand  

Ναι το ειοα το ivf υγεία και εγώ απλά δεν έχω προσωπική εμπειρία..αλλά κ εγώ στα τοπ τα έχω.. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

φυσικα κ δεν πειραζει..το θεμα που λεμε ειναι ας πουμε οτι σαν θεμα εχεις πεταλουδα!!! φτιαχνεις λοιπον προσκλητηρια με πεταλουδακια, μπομπονιερες επισης με μια πεταλουδα σαν διακοσμηση(μπρελοκ,καρφιτσα, κα) κ ισως αν εχεις βιβλιο ευχων παλι κατι με πεταλουδιτσες..καταλαβες??

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

mariazerta είπε:
ποια ρωτησε για κουφετα?? κ εγω ξερω μονο αριθμο!!!!!!

η σοφια ρωτησε αλλα εχω ακουσει για ζυγο..μηπως κανω λαθος??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

kalliopi poul είπε:
καλυτερα βγηκε χθες απο το νοσοκομειο!! αλλα θελει 10 μερες σε καραντινα να μην τον δουμε για να μην κολησουμε...τις μπουμπουνιερες θα τις φτιαξει η μαμα μου ετσι λεμε...

αλλα κοριτσια θελω να ρωτησω εξηγηστε μου λιγο τι παιζει με αυτο που λεμε το θεμα της βαφτισης?? αν δεν εχω θεμα πειραζει??

χαλαρα ποπη μου οτι θες κανεις αν δεν θες θεμα δεν κανεις!!

fouskitsa82 είπε:
Κοριτσια η δικια μου ολο ανοιγει το στομα κ κανει αααα αααα!!! Μα δεν νομιζω να πειναει κι αλλο??????????

μαλλον σου μιλαααααααααααα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

fouskitsa82 είπε:
Κοριτσια η δικια μου ολο ανοιγει το στομα κ κανει αααα αααα!!! Μα δεν νομιζω να πειναει κι αλλο??????????

οχι δωρακι μου ακουει την φωνη της γιαυτο ..κ μενα ετσι κανει!!

mariazerta είπε:
φυσικα κ δεν πειραζει..το θεμα που λεμε ειναι ας πουμε οτι σαν θεμα εχεις πεταλουδα!!! φτιαχνεις λοιπον προσκλητηρια με πεταλουδακια, μπομπονιερες επισης με μια πεταλουδα σαν διακοσμηση(μπρελοκ,καρφιτσα, κα) κ ισως αν εχεις βιβλιο ευχων παλι κατι με πεταλουδιτσες..καταλαβες??

το θεμα πρεπει να εχει σχεση κ με τα βαπτιστικα ρουχα κ το κουτι τους ? η ειναι ασχετο αυτο? ρωταω γιατι τελικα εμας τα ρουχαλακια θα τα παρουν απο σουηδια κ ολα τα υπολοιπα ειπαν απο εδω...για να ξερω να τους πω γιατι με ρωτανε..

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

kalliopi poul είπε:
οχι δωρακι μου ακουει την φωνη της γιαυτο ..κ μενα ετσι κανει!!

το θεμα πρεπει να εχει σχεση κ με τα βαπτιστικα ρουχα κ το κουτι τους ? η ειναι ασχετο αυτο? ρωταω γιατι τελικα εμας τα ρουχαλακια θα τα παρουν απο σουηδια κ ολα τα υπολοιπα ειπαν απο εδω...για να ξερω να τους πω γιατι με ρωτανε..

θες να κανεις θεμα??εαν ναι θα αποφασησεις ενα θεμα και θα κανεις και το κουτι με αυτο τα ρουχα ειναι ασχετα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

fouskitsa82 είπε:
Ποπη αν θες βαζεις απλα ανθακια κ ετσι δεν εχεις καποιο θεμα συγκεκριμενο.... Εγω πχ θα εχω πριγκιπισσα με στεματα κ καστρα!
  εφακη είπε:
θες να κανεις θεμα??εαν ναι θα αποφασησεις ενα θεμα και θα κανεις και το κουτι με αυτο τα ρουχα ειναι ασχετα!!

συγνωμη βρε κοριτσια για να καταλαβω ...ας υποθεσουμε οτι θελω θεμα πεταλουδες για παραδειγμα ..το κουτι που θα περιεχει τα βαπτιστικα ρουχα πρεπει να εχει κ αυτο πεταλουδες?? δλδ αυτοι που θα αγορασουν τα βαπτστικα απο σουηδια θα τους τα βαλουν σε ενα κουτι σωστα?/ εγω μετα πανω στο κουτι θα βαλω πεταλουδες για παραδειγμα??

B4Itp2.png

kalliopi poul είπε:
συγνωμη βρε κοριτσια για να καταλαβω ...ας υποθεσουμε οτι θελω θεμα πεταλουδες για παραδειγμα ..το κουτι που θα περιεχει τα βαπτιστικα ρουχα πρεπει να εχει κ αυτο πεταλουδες?? δλδ αυτοι που θα αγορασουν τα βαπτστικα απο σουηδια θα τους τα βαλουν σε ενα κουτι σωστα?/ εγω μετα πανω στο κουτι θα βαλω πεταλουδες για παραδειγμα??

Ακριβως!! Καποιος κανει τον στολισμο πχ εκει που θα κλεισεις τις μπομπονιερες μπορει να αναλαμβανουν στολισμο....;)

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...