Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια! τι κανετε? εγω μια απο εδω μια απο εκει με τις ετοιμασιες για την βαπτιση. θα ερθει και κοσμος απο μακρια απο αυριο εδω και να δω ποιον θα πρωτοδω!:rolleyes:

δεν προλαβα να σας διαβασω καθολου!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλε κοριτσια τι εγινε παλι εξαφανιστηκατε?Ολες εξω ειστε? Εγω σημερα βγηκα , πηγα να βγαλω τα φρυδια μου..αλλος ανθρωπος..Θα πρεπει να κλεισω ραντεβου για την κομμωτρια κ τα νυχια πριν φυγουμε ..Αχ αγχωνομαι μονο που σκεφτομαι τι τσιμπραγκαλα εχω να κουβαλησω στις διακοπες για τον μπεμπη..Μαλλον πρεπει να κανω λιστα απο τωρα...Γιατι αλιμονο μου αν ξεχασω τιποτα...!

Δωρα δεν ειπες θα βγαλεις την μπουμπου φωτο να την δουμε..αντε περιμενουμε καλε...

Ποπη μου τι ειναι αυτα που διαβασας με τα πεθερικα?Ασχολιαστα!!Καλα κανουμε κ δεν τα αφηνουμε πουθενα τα μωρουλινια ....

Εφη τελειο το παπουτσι!!

Αναστασια ωραιο το φορεμα σου κ μια πλατη...ουουου!

Μονη μου μιλαω τετοια ωρα ε?Αντε σας σφηνω το μπουκι εχει παρει εναν μικρο υπνακο κ θα τον ξυπνησω σε λιγο να φαει το τελευταιιο γευμα..και ευελπιστω να μην σηκωθει μες την νυχτα...Αντε σας καληνυχτω...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

καλημερα κοριτσια ...ειμαι ξυπνια απο τις 04 κ η μικρη δεν λεει να κοιμηθει ολο γκρινια κ μουρμουρητο..χθες το βραδυ παλι εκλαιγε παρα πολυ κ δεν μπορουσαμε να την ηρεμησουμε χτυπιοταν ολοκληρη....ειμαι με 3 ωρες υπνο κ το κεφαλι παει να σπασει....αλλα δεν θα με αποτρελανει η μικρη σε λιγο ετοιμαζομαι για καφε στο μπαλκονι...

το αλλο το νεο ειναι οτι τωρα τα ξημερωματα καταφερε 3 φορες να γυρισει μπρουμυτα κ να ξαναγυρισει ανασκελα μονη της!!! τωρα που το εμαθε ολο αυτο θελει να κανει κ γκρινιαζει που δεν την αφηνω....

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

σαν τον τζαματο υπνο δεν εχει χα χα χα!! την εβγαλα στο μπαλκονι ξανακοιτουσε την κλειστη μπαλκονοπορτα κ αποκοιμηθηκε !!! ωραιο κολπο βρηκα !!! αντε παω να κοιμηθω κ εγω γιατι κουτουλαω,,,ελπιζω να κοιμηθουμε μεχρι της 10!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλημερουδια!!Εμεις δεν περασαμε καλο βραδυ, ο μικρος ηταν πολυ ανησυχος , εκλαιγε ανα διαστηματα και μετα τα πολλα περα-δωθε τον πηραμε στο κρεβατι μας...Βεβαια τα ιδια συνεχισε κ καποια στιγμη ειδα οτι ηταν λιγο ζεστος , ειχε 37,4 κ του εδωσα ντεπον..επειτα ηρεμησε λιγο αλλα απο το ντεπον το μισο το ειχα χυσει εξω...σημερα ειναι σχετικα καλα αλλα περιμενω να δω πως θα παει η μερα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Κορίτσια καλησπέρα σας. Καλέ που χαθήκατε όλες;

Αμάν αυτό το καλοκαίρι όλες ξεπορτίζουμε και δεν τα λέμε καθόλου.

Αποφάσισα να έχω θέμα στην βάπτιση την φράουλα και θα τα κάνω όλα στα χρώματα αυτά. Τώρα γενικά ψάχνωμαι.

Αύριο το πρωί έχουμε ένα μνημόσυνο και μετά θα πάμε εκδρομούλα. Θα πάμε Σέρρες γιατί η μαμά μου έχει μια δουλειά εκεί. Οπότε θα κάνουμε οικογενειακή εκδρομούλα. Ελπίζω μόνο να μην έχει πολύ ζέστη.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Κορίτσια καλησπέρα σας. Καλέ που χαθήκατε όλες;

Αμάν αυτό το καλοκαίρι όλες ξεπορτίζουμε και δεν τα λέμε καθόλου.

Αποφάσισα να έχω θέμα στην βάπτιση την φράουλα και θα τα κάνω όλα στα χρώματα αυτά. Τώρα γενικά ψάχνωμαι.

Αύριο το πρωί έχουμε ένα μνημόσυνο και μετά θα πάμε εκδρομούλα. Θα πάμε Σέρρες γιατί η μαμά μου έχει μια δουλειά εκεί. Οπότε θα κάνουμε οικογενειακή εκδρομούλα. Ελπίζω μόνο να μην έχει πολύ ζέστη.

Σονια μου, στο φεισμπουκ, ειναι ολη η παρεα.:P

Ειναι ολες εκει και τα λενε τωρα, εγω αναγκαστηκα να φτιαξω για να μιλαω μαζι τους.Εσυ εχεις? αν ναι, πεσ'το μας με π.μ. για να ερθεις στο νεο μας καφε!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...