Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αννα, και σε καποια μαγαζια εχει ειδικες τιμες και εκπτωσεις για τριτεκνους. ψαχναμε πατινια για τα μεγαλα στο ιντερνετ και ειχε πχ 10% εκπτωση για τριτεκνους. αλλα εκει ενιωσα ασχημα να σου πω την αληθεια. ενιωσα σαν ειδικη κατηγορια/ ειδικη μεταχειριση...δεν ξερω.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πω πω κοριτσια η μικρη με κλαταρε παλι.την ειχα ποση ωρα με γκρινια κ το τελευταιο μισαωρο εκλαιγε λες κ την μαστιγωναν!δεν ηξερα τι να την κανω κ λιγο ελειψε να βαλω κ εγω τα κλαματα!τη λυπηθηκα..λεω θα ειναι απο τα δοντακια της γιατι δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο να την ποναει..

βρε Μαρακι ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται;;ποτε προλαβες ρε θηριο κ εκανες κ 3 μωρα!!φτου φτου!!

Εφη μου κατι τον ενοχλει μωρε τον καημενο..τι να πω,ειναι η εποχη τους φαινεται που σηκωνουν τον κοσμο.δοκιμασε με την ετοιμη κ βλεπεις..τουλαχιστον ηρεμησε για την ωρα,να μην αγχωνεσαι κ εσυ.

Δωρα μου τι να εχει το παιδι καλε;;επειδη παιζει με τα πατουσακια της;;καλα κανει!!

αχ εμενα αρχισε να τσαλαβουταει στο πουτι της οταν την αλλαζω!!καθε φορα που ανοιγω την πανα σωνει κ ντε να πιασει το πουτακι της!τρεχω να την προλαβω καθε φορα!!

GjJbp3.png7IWup3.png

πω πω κοριτσια η μικρη με κλαταρε παλι.την ειχα ποση ωρα με γκρινια κ το τελευταιο μισαωρο εκλαιγε λες κ την μαστιγωναν!δεν ηξερα τι να την κανω κ λιγο ελειψε να βαλω κ εγω τα κλαματα!τη λυπηθηκα..λεω θα ειναι απο τα δοντακια της γιατι δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο να την ποναει..

βρε Μαρακι ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται;;ποτε προλαβες ρε θηριο κ εκανες κ 3 μωρα!!φτου φτου!!

Εφη μου κατι τον ενοχλει μωρε τον καημενο..τι να πω,ειναι η εποχη τους φαινεται που σηκωνουν τον κοσμο.δοκιμασε με την ετοιμη κ βλεπεις..τουλαχιστον ηρεμησε για την ωρα,να μην αγχωνεσαι κ εσυ.

Δωρα μου τι να εχει το παιδι καλε;;επειδη παιζει με τα πατουσακια της;;καλα κανει!!

αχ εμενα αρχισε να τσαλαβουταει στο πουτι της οταν την αλλαζω!!καθε φορα που ανοιγω την πανα σωνει κ ντε να πιασει το πουτακι της!τρεχω να την προλαβω καθε φορα!!

αχ λιτσακι μου ολο αποριες και ερωτηματα ειμαστε τι να εχουν και δεν ηρεμουν!!εμενα ολο το χερι στο στομα θα το φαει:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ωχ ρε αννα μεχρι 14 μηνων?? η μικρη ομως δεν ξυπναει ε?? να δεις η κορουλα μου ειναι σαν τα αγορια σου :P

κ εγω βιολογικα της παιρνω..αλλη γευση παιδακι μου!!

κ εμενα στην βολτα κοιμαται κ μολις μπουμε στο σπιτι το ματι γαριδα..μα ρανταρ εχουνε??

ασε μαρακι ρανταρ δεν λες τπτ..εγω μπηκα στον πειρασμο παντως για την κουνια να παρω μια να εχω σπιτι...χα χα ντοινγκ!

γεια σας κοριτσια!!τι μου κανετε;;

εγω τα εχω φτυσει κυριολεκτικα!εχει 2 μερες που γυρισαμε κ η μικρη μας εχει τιναξει τα πεταλα!πρωτη φορα που κοιμηθηκα μαζι της μεσημερι!!ολο θελει να ασχολουμαι μαζι της κ μ'εχει δεσμευσει παρα πολυ..ακομη δεν εχω βαλει ουτε ενα πλυντηριο..ευτυχως τα περισσοτερα της μικρης τα ειχε βαλει η μαμα μου κ τα πηρα πλυμενα..σημερα καταφερα να τα σιδερωσω.αχ τι θα κανω;;2 μερες τωρα σκεφτομαι πώς θα κανω δευτερο παιδι;;εδω το ενα κ μας ξετιναξε!!στο σπιτι επικρατει πανικος κ εγω ειμαι σε κατασταση αποσυνθεσης..

εννοειται οτι δεν εχω διαβασει σχεδον τιποτα!βλεπω που λετε για τις κρεμουλες κ με πιανει ενα αγχος..εμας καποια στιγμη μας ειπε για ριζαλευρο αλλα προτιμω να την ξεκινησω με φρουτα..θελει ψαξιμο κ εγω δεν προλαβαινω πλεον!που πηγε το ησυχο παιδακι που ειχα;;τι στο καλο;;σεληνιαστηκαν ολα τους;;τι να πω;;τωρα με τις ζεστες στο μεταξυ,μου κανει επιπλεον ξυπνηματα τη νυχτα κ σα να μην εφτανε αυτο,ξυπναει κ νωριτερα τα πρωινα.

Ποπηηη;;γιατι το χαιβανακι δεν εκατσα λιγο παραπανω στη μανουλα μου;;να πιουμε κ κανα καφεδακο ακομη!!!χαχα θα βρισκομασταν κ με την Αναστασια!

κοριτσια οπως εχετε καταλαβει απο τα γραφομενα,το Ποπακι ειναι πολυ γλυκο κ καλο παιδι!!το επιβεβαιωνω τωρα που την γνωρισα κ απο κοντα!!καθως επισης κ η μικρουλα της,ειναι μια τρελα!!!

αντε να κανονιζομαστε σιγα σιγα να βλεπομαστε κοριτσια μου!!

καλημερα λιτσακι σε ευχαριστω παρα πολυυυυυυυυυυ για τα καλα σου λογια κ εσυ εισαι τρελα!! παντως σαν να γνωριζομαστε χρονια βρε κοριτσια με τοσα που εχουμε πει εδω μεσα σαν να σας ξερω μια ζωη ολοκληρη ειναι!! θα ξαναερθεις λιτσα μου αυγουστο??

καλημερουδιαααααααααααααα

τελειο το φορεμα πολυ χαρηκα:tongue::tongue::tongue:σε ευχαριστω δωρα μου!!τωρα πρεπει να βγω στην γυρα γα παπουτσια τσαντα πηρα ροζ απαλο!!

μαλλον τον πηραζουν τα φρεσκα φρουτα το μωρο μου για αυτο κλαιει πολυ θα ποναει το εντερακι του!!απο σημερα θα του δινω ετοιμη κρεμα νουνου!!

6/8 με 10/8 ερχομαι θεσσαλονικη!!!

καλημερα εφη μου μεγια το φορεμααααααααααα!!καλοφορετο!!

λιτσακι μαλλον ειναι στην φαση τους τωρα ..κ εμεις εχει 3 μερες ολο κλαμμα κ γκρινια με σπαραγμο ειμαστε υπομονη κοριτσι μου..μπορει να ειναι κ δοντακι!!

αννα μου χαρουμενα μηνογενεθλια !!! κοπελα ολοκληρη εγινε!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

ασε μαρακι ρανταρ δεν λες τπτ..εγω μπηκα στον πειρασμο παντως για την κουνια να παρω μια να εχω σπιτι...χα χα ντοινγκ!

καλημερα λιτσακι σε ευχαριστω παρα πολυυυυυυυυυυ για τα καλα σου λογια κ εσυ εισαι τρελα!! παντως σαν να γνωριζομαστε χρονια βρε κοριτσια με τοσα που εχουμε πει εδω μεσα σαν να σας ξερω μια ζωη ολοκληρη ειναι!! θα ξαναερθεις λιτσα μου αυγουστο??

καλημερα εφη μου μεγια το φορεμααααααααααα!!καλοφορετο!!

λιτσακι μαλλον ειναι στην φαση τους τωρα ..κ εμεις εχει 3 μερες ολο κλαμμα κ γκρινια με σπαραγμο ειμαστε υπομονη κοριτσι μου..μπορει να ειναι κ δοντακι!!

αννα μου χαρουμενα μηνογενεθλια !!! κοπελα ολοκληρη εγινε!!

καλημερα ποπη μου σε ευχαριστω πολυ!!!:tongue::tongue:πως επερασατε το βραδυ??εμενα παλι κλαματα σημερα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα ποπη μου σε ευχαριστω πολυ!!!:tongue::tongue:πως επερασατε το βραδυ??εμενα παλι κλαματα σημερα!!

ειχαμε κλαμματα αλλα πιο χαλαρα απο τα υπολοιπα βραδυα πλεον κλαιει κ την ημερα ...

σημερα εμαθα ποτε ερχεται ο παιδιατρος μας στις 13 του μηνα θα παρω να ακυρωσω το ραντεβου που εκλεισα με την αλλη παιδιατρο!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

γεια σας κοριτσια!! μα τι θα γινει μ'αυτην την μουρμουρα..δεν θα τελιωσει ποτε?? σημερα παλι εφαγε ωραια κ καλα την κρεμουλα της το απογευμα,το μεσημερι δεν ανοιγε με τπτ το στοματακι της..εφαγε 2 κουταλιες κ εκλαιγε!! δεν μπορω να παιδευω το μωρο της εκανα γαλα ηπιε 120 κ μετα εφαγε αλλες 5 κουταλιες μεπολυ ζορι κ πολλα καραγκιοζιλικια απο μενα:D:D:D:cool:!!!! αντε να ξεκινησουμε τα φρουτα μπας κ φαει τπτ το μωρο!! α να σας πω κ κατι ενω στην αρχη ετρωγε κρεμα κ δεν ηθελε γαλα τωρα τρωει περιπου 100-120 κρεμουλα(κ δεν θελει αλλο) κ μετα ζηταει γαλα..πινει κ 100 γαλα!!! τι επαθε κ το πεθυμησε??;)

1YG7p2.png 7biOp2.png

οι αθηναιες φιλες μου μπορουν να με βοηθησουν με κομμωτρια/τη?? ο δικος μου δεν μπορει γιατι παντρευεται ο αδερφος του κ δεν εμπιστευομαι..για πειτε αν ξερετε κατι..επισης ποια κοπελα δεν θυμαμαι εκανε διατροφη με διατροφολογο???

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

οι αθηναιες φιλες μου μπορουν να με βοηθησουν με κομμωτρια/τη?? ο δικος μου δεν μπορει γιατι παντρευεται ο αδερφος του κ δεν εμπιστευομαι..για πειτε αν ξερετε κατι..επισης ποια κοπελα δεν θυμαμαι εκανε διατροφη με διατροφολογο???

Μαρακι εγω ειπα οτι εκανε η ξαδελφη μου διατροφη με διατροφολογο.Θα σου στειλω το τηλ της με πμ συντομα..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

επιτρεπεται καλε! τον αλλο μηνα γινομαι 30!!! γερασα!!! χαχα!!!

αχ κοριτσια, βγηκαμε πριν πηγαμε παιδοτοπο. χεστ@κε ο μπεμπης, χεστ@κε η μικρη! ωραια περασα!!!!! χαχαχα!!!!! αντε, καληνυχτα!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...