Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννα ετσι κ εμενα ξεκαρδιζεται στα γελια!δεν ειναι τελειο?

Εφη αστα,η πανσεληνος θα φταιει!μιλαμε για πολυ γκρινια!τωρα ειμαστε βεραντα καθεται στα ποδια μου κ ηρεμησε λιγο!

Γωγω, ξερεις πως μπορω να κλειδωσω τις φωτο στο φβ, ωστε να τις βλεπουν μονο οι φιλοι μου?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Πρεπει να παω στον ΟΓΑ, στα ΚΕΠ, στο ΔΗΜΟ, η στο σωματειο των τριτεκνων?

Επισης ειναι και 44 ευρω το μηνα για το 1ο, και αλλα 44 για το 2ο παιδι.

Ολα αυτα βεβαια ισχυουν αν το εκκαθαριστικο σου τα 2 τελευταια χρονια ηταν κατω απο 45000 ευρω.

πρεπει να πας στον ανταποκριτη του ογα της περιοχης σου. εγω στην αρχη πηγα στα κεντρικα του ογα στη θεσνικη και μου ειπαν να παω στο δημο που μενω και να βρω τον ανταποκριτη του ογα.

αυτο με τα 44 δεν το ηξερα. απο τον ογα και αυτο?

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

να σου ζησει αννα μου!!τωρα πηρα τηλεφωνο και τα κλαματα του ακουγοντε παρα πολυ,ειμαι να σκασω:(:(:(:(

Γιατι, μωρε ο καημενος??

Ποτε τα εφαγε τα φρουτα? εχεθες το απογευμα η εχθες το πρωι? αν τα εφαγε το πρωι δε νομιζω να κλαιει απο αυτο....

πρεπει να πας στον ανταποκριτη του ογα της περιοχης σου. εγω στην αρχη πηγα στα κεντρικα του ογα στη θεσνικη και μου ειπαν να παω στο δημο που μενω και να βρω τον ανταποκριτη του ογα.

αυτο με τα 44 δεν το ηξερα. απο τον ογα και αυτο?

Ναι, ολα αυτα λεει απο τον ΟΓΑ ειναι.

Αρα θα παω στο Δημο, σε πρωτη φαση.

Διαφημίσεις

καλημερα γεωργια μου!!τελικα ολο γκρινιαζουν,λες να ειναι αναδρομος ο ερμης???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχ μαρακι μου δεν θα σε δω?/δεν πειραζει καλα να περασετε στες διακοπες σας!1ναι την ξερω καλα την θεσσαλονικη εκει σπουδασα !!

σοβαρα, εδω σπουδασες? ε τοτε τα ξερεις ολα!!!! τι σπουδασες? ποια περιοδο? (αν επιτρεπεται!!!! χαχα).

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Γιατι, μωρε ο καημενος??

Ποτε τα εφαγε τα φρουτα? εχεθες το απογευμα η εχθες το πρωι? αν τα εφαγε το πρωι δε νομιζω να κλαιει απο αυτο....

το απογευμα κατα τες 5,30 του εδωσα το φρουτο και μετα τες 7 ξεκινησε η γκρινια!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

σοβαρα, εδω σπουδασες? ε τοτε τα ξερεις ολα!!!! τι σπουδασες? ποια περιοδο? (αν επιτρεπεται!!!! χαχα).

το 2001 με 2005 ειμουν θεσσαλονικη εμποριας και διαφημηση τει στην συνδο!!!τα ξερω τα μαγαζια χαχαχχα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

ρε εφη, την ιδια περιοδο ημασταν στο φοιτητοκοσμο της θεσνικης! εγω στο απθ 2000-2005!!!! καλα, μπορει και να εχουμε βρεθει στον ιδιο χωρο καμια φορα, δεν το συζηταω!

αχ ρε μαρια και δεν σε ηξερα:tongue::tongue::tongue:σιγουρα καπου θα σε ειδα!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...