Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερουδιαααααααααααααα

τελειο το φορεμα πολυ χαρηκα:tongue::tongue::tongue:σε ευχαριστω δωρα μου!!τωρα πρεπει να βγω στην γυρα γα παπουτσια τσαντα πηρα ροζ απαλο!!

μαλλον τον πηραζουν τα φρεσκα φρουτα το μωρο μου για αυτο κλαιει πολυ θα ποναει το εντερακι του!!απο σημερα θα του δινω ετοιμη κρεμα νουνου!!

6/8 με 10/8 ερχομαι θεσσαλονικη!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Μαρια!

Ετσι μου εχει πει και εμενα η παιδιατρος ενα μπολακι , γυρω στα 150γρ.

Δεν εχω κανει τιποτα ακομη, για τα 2000 της τριτης γεννας δε λες? εσυ εχεις κανει τα χαρτια?

ναι, 2000 για το τριτο παιδι και 177 το μηνα μεχρι να γινει εξι χρονων το τριτο. αναδρομικα απο τη γεννηση. εγω τα ειχα κανει το φεβρουαριο τα χαρτια αλλα αργουν πολυ εδω. να φανταστεις οτι το φεβρουαριο, εξεταζαν ακομη τις αιτησεις απο το μαιο του 2011!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?εγω μεγαλη γκαντεμια παλι χαλασμενο ειναι το λαπτοπ κ μπαινω λιγο απο το κινητο αλλα ειναι πιο αργο κ απο την καθυστερηση!

Καλα ειμαστε,εχει γκρινια ομως αρκετη η μπεμπα δεν ξερω γιατι. Ολη την ωρα γυριζει μπρουμητα,προσπαθει να μαζεψει τα ποδια,στο τελος κουραζεται κ κλαιει.αρχισε να πιανει κ τα δαχτυλα των ποδιων αλλα δεν τα εβαλε ακομα στο στομα.που να προλαβει,αφου ολη μερα τα ποδια κατι κανουν,κατι σπρωχνουν!το καλο ειναι οτι αρχισε να χαχανιζει παρα πολυ!μετα βεβαια ξεκιναει κ ενα κλαμα,ετσι για το καλο!

BJVqp3.png

τελειο το φορεμα πολυ χαρηκα:tongue::tongue::tongue:σε ευχαριστω δωρα μου!!τωρα πρεπει να βγω στην γυρα γα παπουτσια τσαντα πηρα ροζ απαλο!!

μαλλον τον πηραζουν τα φρεσκα φρουτα το μωρο μου για αυτο κλαιει πολυ θα ποναει το εντερακι του!!απο σημερα θα του δινω ετοιμη κρεμα νουνου!!

αχ ρε, εχουμε αδεια 4-20/8 και θα λειπουμε εμεις. παντως την καλυτερη περιοδο ερχεσαι!! πολλοι λειπουν απο την πολη λογω διακοπων και ειναι πιο ανθρωπινη τοτε! εχει και εκπτωσεις, τελεια!!

Καλημερα Εφη!!

Μεγεια το φορεμα και καλοφορετο!

Ειδες τι σου εγραψα για τα φρουτα στο φβ?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

κοριτσια η μικρη τριβει τις πατουσες της μεταξυ τους με μανια οταν γκρινιαζει.... το κανουν κι εσας??? κ ποτε αρχιζουν να μπουσυλανε περιπου?

και ο δικος μου τριβει τις πατουσες! και μαλιστα εχει κανει και πληγουλες στο πλαι απο τα νυχια του. του τα εκοψα χτες παλι μπας και γλιτωσει τιποτα!

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?εγω μεγαλη γκαντεμια παλι χαλασμενο ειναι το λαπτοπ κ μπαινω λιγο απο το κινητο αλλα ειναι πιο αργο κ απο την καθυστερηση!

Καλα ειμαστε,εχει γκρινια ομως αρκετη η μπεμπα δεν ξερω γιατι. Ολη την ωρα γυριζει μπρουμητα,προσπαθει να μαζεψει τα ποδια,στο τελος κουραζεται κ κλαιει.αρχισε να πιανει κ τα δαχτυλα των ποδιων αλλα δεν τα εβαλε ακομα στο στομα.που να προλαβει,αφου ολη μερα τα ποδια κατι κανουν,κατι σπρωχνουν!το καλο ειναι οτι αρχισε να χαχανιζει παρα πολυ!μετα βεβαια ξεκιναει κ ενα κλαμα,ετσι για το καλο!

καλημερα γεωργια μου!!τελικα ολο γκρινιαζουν,λες να ειναι αναδρομος ο ερμης???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχ ρε, εχουμε αδεια 4-20/8 και θα λειπουμε εμεις. παντως την καλυτερη περιοδο ερχεσαι!! πολλοι λειπουν απο την πολη λογω διακοπων και ειναι πιο ανθρωπινη τοτε! εχει και εκπτωσεις, τελεια!!

αχ μαρακι μου δεν θα σε δω?/δεν πειραζει καλα να περασετε στες διακοπες σας!1ναι την ξερω καλα την θεσσαλονικη εκει σπουδασα !!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι, 2000 για το τριτο παιδι και 177 το μηνα μεχρι να γινει εξι χρονων το τριτο. αναδρομικα απο τη γεννηση. εγω τα ειχα κανει το φεβρουαριο τα χαρτια αλλα αργουν πολυ εδω. να φανταστεις οτι το φεβρουαριο, εξεταζαν ακομη τις αιτησεις απο το μαιο του 2011!!!!

Πρεπει να παω στον ΟΓΑ, στα ΚΕΠ, στο ΔΗΜΟ, η στο σωματειο των τριτεκνων?

Επισης ειναι και 44 ευρω το μηνα για το 1ο, και αλλα 44 για το 2ο παιδι.

Ολα αυτα βεβαια ισχυουν αν το εκκαθαριστικο σου τα 2 τελευταια χρονια ηταν κατω απο 45000 ευρω.

Καλημερα Εφη!!

Μεγεια το φορεμα και καλοφορετο!

Ειδες τι σου εγραψα για τα φρουτα στο φβ?

το ειδα αννα μου,εχω και την μαμα μου να με μουρμουρα δεν χορτενει το παιδι με τα φρουτα ,τον πειραζουν ετσι ειπα να κανω ετοιμη να δουμε!!:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γεια σου Γωγω μου!

Τωρα που ειπες χαχανιζει, να δειτε εχθες το βραδυ η δικια μου ειχε ξεραθει στα γελια με ενα παπι που κουναγε ο αντρας μου και εκανε πως μιλαει.Αλλαζε και τη φωνη καθε λιγο και λιγακι και η μικρη ειχε ξεκαρδιστει, πρωτη φορα την ειδαμε να κανει ετσι.:-P

Διαφημίσεις

το ειδα αννα μου,εχω και την μαμα μου να με μουρμουρα δεν χορτενει το παιδι με τα φρουτα ,τον πειραζουν ετσι ειπα να κανω ετοιμη να δουμε!!:(

Μα, βρε Εφη μου , πρεπει να δινεις γαλα μετα τα φρουτα.Και η ετοιμη εχει μεσα γαλα.

Μα, βρε Εφη μου , πρεπει να δινεις γαλα μετα τα φρουτα.Και η ετοιμη εχει μεσα γαλα.

μα του εκανα γαλά μετα τα φρουτα αλλα πολυ γκρινια αννα μου!!επειδη μου τον προσεχει κι ολας δεν μπορω να της τον αφηνω να κλαιει συνεχεια:(:(:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αννα ετσι κ εμενα ξεκαρδιζεται στα γελια!δεν ειναι τελειο?

Εφη αστα,η πανσεληνος θα φταιει!μιλαμε για πολυ γκρινια!τωρα ειμαστε βεραντα καθεται στα ποδια μου κ ηρεμησε λιγο!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...