Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Της εδωσα μηλο!!

Εβρασα μισο μηλο , το πολτοποιησα με λιγο απο το νερακι του, εγινε πολτος και εφαγε το μισο.Δεν της εδωσα αλλο για πρωτη μερα, γιατι μου ειπε η γιατρος το 1/4 του μηλου.Αυριο το 1/2.

Ειχα παρει μηλα βιολογικα, εχουν και μυρωδια βρε παιδι μου καταλαβαινεις μηλο. Μετα ειπιε στο καπακι 200μλ γαλα.:P

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια, μπειτε στο http://www.welovebabies.gr/

να δειτε τις τιμες στις πανες της pampers.! Παρηγγειλα 2 πακετα γιγας, και αν παραγγειλω αλλο 1 μεσα στους επομενους 3 μηνες εχω δωρο ενα μινι μπλεντερ της μπραουν!

Και η τιμη της καθε πανας βγαινει πολυ καλη, συγκρινα με το αμαζον!

ολο το μεσημερι παλι πλανταξε στο κλαμμα ...μετα απο ποσες ωρες την κρατουσε ο σαββας σε θεση ριλαξ στην αγκαλια του κ εγω κρατουσα τα χερακια της κ αποκοιμηθηκε..στις 5 ηταν να φαει αλλα ακομα κοιμαται κ δεν την ξυπναω οτι ωρα ξυπνησει θα την ταισω ..πολυ την λυπαμαι την καημενη τετοιο κλαμμα με παραπονο να μας κοιταει σαν να μας λεει βοηθηστε με....αχ δεν μπορω ....

αχου ποπη μου κριμα ειναι το καημενο το μωρο να ποναει τοσο!!

Της εδωσα μηλο!!

Εβρασα μισο μηλο , το πολτοποιησα με λιγο απο το νερακι του, εγινε πολτος και εφαγε το μισο.Δεν της εδωσα αλλο για πρωτη μερα, γιατι μου ειπε η γιατρος το 1/4 του μηλου.Αυριο το 1/2.

Ειχα παρει μηλα βιολογικα, εχουν και μυρωδια βρε παιδι μου καταλαβαινεις μηλο. Μετα ειπιε στο καπακι 200μλ γαλα.:P

μπραβο αννα μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εκλεισα το λαπτοπ και το ξαναανοιξα.

Αμαν πια, μια η γραμμη, μια το ιντερνετ, μια το λαπτοπ!! τα νευρα μου!!:evil::evil:

Διαφημίσεις

κοριτσια η μικρη τριβει τις πατουσες της μεταξυ τους με μανια οταν γκρινιαζει.... το κανουν κι εσας??? κ ποτε αρχιζουν να μπουσυλανε περιπου?

α! Βιαζεσαι Δωρα μου!

Μετα τον 9ο μηνα και αν, δε μπουσουλανε ολα τα μωρα.

ηρθα στα πεταχτα!! πηγαμε βολτα με καροτσι σε ενα παρκακι την εβαλα στην αγκαλια μου κ καναμε κουνια χαλαρωσε τοσο πολυ που μολις την εβαλα στο καροτσι κοιμηθηκε κ μολις μπηκαμε σπιτι ξυπνησε κλασσικα....πλησιαζει η ωρα για να αρχισουν τα πανηγυρια ωχ αμαν...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Αχ! ετσι μου εκαναν τα αγορια μου μεχρι 14 μηνων!

ωχ ρε αννα μεχρι 14 μηνων?? η μικρη ομως δεν ξυπναει ε?? να δεις η κορουλα μου ειναι σαν τα αγορια σου :P

Της εδωσα μηλο!!

κ εγω βιολογικα της παιρνω..αλλη γευση παιδακι μου!!
ηρθα στα πεταχτα!! πηγαμε βολτα με καροτσι σε ενα παρκακι την εβαλα στην αγκαλια μου κ καναμε κουνια χαλαρωσε τοσο πολυ που μολις την εβαλα στο καροτσι κοιμηθηκε κ μολις μπηκαμε σπιτι ξυπνησε κλασσικα....πλησιαζει η ωρα για να αρχισουν τα πανηγυρια ωχ αμαν...

κ εμενα στην βολτα κοιμαται κ μολις μπουμε στο σπιτι το ματι γαριδα..μα ρανταρ εχουνε??

1YG7p2.png 7biOp2.png

γεια σας κοριτσια!!τι μου κανετε;;

εγω τα εχω φτυσει κυριολεκτικα!εχει 2 μερες που γυρισαμε κ η μικρη μας εχει τιναξει τα πεταλα!πρωτη φορα που κοιμηθηκα μαζι της μεσημερι!!ολο θελει να ασχολουμαι μαζι της κ μ'εχει δεσμευσει παρα πολυ..ακομη δεν εχω βαλει ουτε ενα πλυντηριο..ευτυχως τα περισσοτερα της μικρης τα ειχε βαλει η μαμα μου κ τα πηρα πλυμενα..σημερα καταφερα να τα σιδερωσω.αχ τι θα κανω;;2 μερες τωρα σκεφτομαι πώς θα κανω δευτερο παιδι;;εδω το ενα κ μας ξετιναξε!!στο σπιτι επικρατει πανικος κ εγω ειμαι σε κατασταση αποσυνθεσης..

εννοειται οτι δεν εχω διαβασει σχεδον τιποτα!βλεπω που λετε για τις κρεμουλες κ με πιανει ενα αγχος..εμας καποια στιγμη μας ειπε για ριζαλευρο αλλα προτιμω να την ξεκινησω με φρουτα..θελει ψαξιμο κ εγω δεν προλαβαινω πλεον!που πηγε το ησυχο παιδακι που ειχα;;τι στο καλο;;σεληνιαστηκαν ολα τους;;τι να πω;;τωρα με τις ζεστες στο μεταξυ,μου κανει επιπλεον ξυπνηματα τη νυχτα κ σα να μην εφτανε αυτο,ξυπναει κ νωριτερα τα πρωινα.

Ποπηηη;;γιατι το χαιβανακι δεν εκατσα λιγο παραπανω στη μανουλα μου;;να πιουμε κ κανα καφεδακο ακομη!!!χαχα θα βρισκομασταν κ με την Αναστασια!

κοριτσια οπως εχετε καταλαβει απο τα γραφομενα,το Ποπακι ειναι πολυ γλυκο κ καλο παιδι!!το επιβεβαιωνω τωρα που την γνωρισα κ απο κοντα!!καθως επισης κ η μικρουλα της,ειναι μια τρελα!!!

αντε να κανονιζομαστε σιγα σιγα να βλεπομαστε κοριτσια μου!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Εγω τελικα πιστευω οτι ολα περνάνε την φαση τους τωρα!

Η δικιά μου τρίβει με μανια τις πατούσες της μεταξύ τους. Αχ πείτε μου ειναι φυσιολογικο?

Εφη πολυ χάρηκα που σου έκατσε τέλειο το φόρεμα!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα!!!

Εγω τελικα πιστευω οτι ολα περνάνε την φαση τους τωρα!

Η δικιά μου τρίβει με μανια τις πατούσες της μεταξύ τους. Αχ πείτε μου ειναι φυσιολογικο?

Εφη πολυ χάρηκα που σου έκατσε τέλειο το φόρεμα!!!!

Καλημερα κοριτσακια!!

Τι αγχωνεσαι, βρε Δωρακι , ετσι της αρεσει, ετσι κανει η κοπελιτσα σου!!

Τωρα τις ανακαλυψε τις πατουσιτσες της και παιζει:P

καλημερα κοριτσια!!!

σημερα ειμαι σπιτι, δεν παω καθε μερα δουλεια.

αννα μου, για τους τριτεκνους δεν τα εχω ψαξει ακομη. ξερω σιγουρα οτι πανε με αλλο ποσοστο στις πανελληνιες αλλα αυτο αργει ακομη!! χαχα!! αν ψαξεις στο ιντερνετ κατι θα βρεις πιστευω. στο ογα τα ειχες κανει τα χαρτια για το επιδομα?

εφη μου ποτε ερχεσαι θεσσαλονικη? εγω δεν θελω κατι απο κυπρο, ευχαριστω!!

κοριτσια εμενα η παιδιατρος μου ειχε πει απο παλια, οτι το φαγητο και η φρουτοκρεμα πρεπει να ειναι 150μλ πολτοποιημενα. οποτε μετραω στο μουλτι την ποσοτητα αφου τα πολτοποιησω.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

καλημερα κοριτσια!!!

σημερα ειμαι σπιτι, δεν παω καθε μερα δουλεια.

αννα μου, για τους τριτεκνους δεν τα εχω ψαξει ακομη. ξερω σιγουρα οτι πανε με αλλο ποσοστο στις πανελληνιες αλλα αυτο αργει ακομη!! χαχα!! αν ψαξεις στο ιντερνετ κατι θα βρεις πιστευω. στο ογα τα ειχες κανει τα χαρτια για το επιδομα?

εφη μου ποτε ερχεσαι θεσσαλονικη? εγω δεν θελω κατι απο κυπρο, ευχαριστω!!

κοριτσια εμενα η παιδιατρος μου ειχε πει απο παλια, οτι το φαγητο και η φρουτοκρεμα πρεπει να ειναι 150μλ πολτοποιημενα. οποτε μετραω στο μουλτι την ποσοτητα αφου τα πολτοποιησω.

Καλημερα Μαρια!

Ετσι μου εχει πει και εμενα η παιδιατρος ενα μπολακι , γυρω στα 150γρ.

Δεν εχω κανει τιποτα ακομη, για τα 2000 της τριτης γεννας δε λες? εσυ εχεις κανει τα χαρτια?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...