Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Makelen είπε:

Του ειπα εξαρχης του γιατρου, οτι θελω να εχω πολυ καλο ενδομητριο για να τις βαλω τις συγκεκριμενες βλαστοκυστες. Επειδη ειναι κ οι δυο αριστες κι εφοσον δεν εχω σκοπο να κανω αλλες ωοληψιες κτλ, δεν θελω σε καμια περιπτωση να τις χαραμισω. Συμφωνησε και μου ειπε πως ουτε εκεινος θα με αφησει να τις βαλω με μετριο ενδομητριο γιατι στοχευει να πιασω παλι με την πρωτη. Οπότε θελω να ειμαι σιγουρη οτι το ενδομητριο θα ειναι το καλυτερο δυνατο...

Σιγα μην αφησω τους αλλους να αποφασιζουν για μενα!! Μου λενε τη γνωμη τους.. και ως εκει!😂😂

Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα το να σε βάλει με μέτριο ενδομήτριο!!!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Όλα τα ξαδέλφια τού άντρα μου έχουν κορες..ΟΛΟΙ!!

Εμένα όλοι συν της αδελφής μου έχουμε όλοι αγόρια εχτος από έναν που εχει 3 κορες και 1 γιο.

Αλλά ο άντρας μου έχει και ένα θείο που έχει 4 αγόρια στη σειρά και στο 5ο έκανε την κόρη....

Βούλα μου φένετε σε καλοκρατά ο σύζυγος... λες να θέλει αντάλαγμα για απόψε;) Ρε τι ώρα σχολάνεις και προλαβαίνεις και κοιμάσε το μεσηέρι;

Οταν λεω οτι κοιμαμαι μεσημερι, μην φανταστεις!Κοιμαμαι 5 και ξυνπαω 8!!

Αλλα σχολαω 3,30-4,00!

Με καλοπιανει..ναι!Αλλα εγω ηθελα να σφουγγαρισω, να αλλαξω σεντονια, πετσετες!Τωρα δεν λεει να τα ξανακανω..αμαρτια ειναι!Αλλα να δω ποτε θα τα κανω!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

αχχαχα τωρα να βαλω το πινακακι να δουμε!!θα μαθει και η νικη σημερα!!!

1.Αννιτα - πητ 17-20/12/2012 αγορακι

2.anastasaki-melissaki -πητ 18/1/2012 -αγορακι

3,female πητ 19/1/2012 στο Μητέρα Κρήτης κοριτσακι

4.toulala -πητ 30/1/2012 άγνωστο που αγοράκι

5.fouskitsa82 -πητ 30/01/2012 σε ιδιωτική κλινική της Κοζάνης κοριτσι

6.nikou - πητ 2/2/2012 φυλο αγνωστο

7.sophie jolie - πητ 3/2/2012 Ελενα αγορακι

8.minaki - πητ 3/2/2012 κοριτσι

9.morfia -πητ 6/2/2012 Ιασω Λαρισας αγορακι-κοριτσακι

10.dolphin73 -πητ 10/02/2012 λογω προγραμμ.καισαρικης Ιασω κοριτσακι

11.tsourekimou -πητ 11/2/12, προγρ. Κ.Τ. - Θεσ/νικη - φυλλο δεν ξερουμε!

12. Νια - πητ 11/02/12 αγορι

13.labc81 -πητ 12/2 Μητερα κοριτσάκια

14.xristina83 -πητ 14/2 ΡΕΑ αγορι Φ.Τ(ελπιζω)

15.litsa 84- ΠΗΤ 14/02/2012 ΙΑΣΩ Αθηνα,κοριτσακι

16.taspaa-πητ16/2,Iπποκρατειο Θεσ/νικης-Ελπιζω Φ.Τ.,κοριτσι..(κατα 80%)

17.εφακη!!πητ 18/2/2012 καισαρικη αχιλλειων λεμεσο-αγορακι!!!!

18.ggwgw-πητ 24/2/12 κλινικη Υγεια-Λαρισα-κοριτσακι(μαλλον)

19.margo4-4 -πητ περιπου 25/2/12 μαλλον λογω καισαρικης κοριτσακι!

20.november rain - πητ: τελη φλεβαρη προγρ.καισαρικη Π.Γ.Ν.Αλεξανδρουπολης, αγνωστων στοιχειων προς το παρον και εμεις!

21.Blublu - πητ τελη Φλεβαρη,προγρ. Κ.Τ. -Θεσ.νικη- κοριτσι

22. Kassandra81 πητ 04/03/2012 μάλλον Φ.Τ. Νοσ. Αλεξάνδρα φύλο άγνωστο ακόμα

τι ώρα θα παει η Νίκη σήμερα;; πάντως Έφη εμεις δεν έχουμε παραπονο έ;;; νύφες πολλές..διαλέγεις και πέρνεις:lol:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Όλα τα ξαδέλφια τού άντρα μου έχουν κορες..ΟΛΟΙ!!

Εμένα όλοι συν της αδελφής μου έχουμε όλοι αγόρια εχτος από έναν που εχει 3 κορες και 1 γιο.

Αλλά ο άντρας μου έχει και ένα θείο που έχει 4 αγόρια στη σειρά και στο 5ο έκανε την κόρη....

ξερω περιπτωση στην κρητη που ειχε τεσσερα κοριτσια και ηθελε αγορι ο αντρας και εκανε...διδυμα κοριτσια!!!! ο θειος ενος συμφοιτητη του αδερφου μου!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

τι ώρα θα παει η Νίκη σήμερα;; πάντως Έφη εμεις δεν έχουμε παραπονο έ;;; νύφες πολλές..διαλέγεις και πέρνεις:lol:

δεν ξερω ωρα:confused::confused: κανενα παραπονο ,μονο που δεν θελω να μου ξενυτευτουν τα αγορια μου!!!!:rolleyes::rolleyes:αμαν εγινα κακια πεθερα τωρα:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

ελα ντε, κατι ειναι λαθος!

εμένα είναι 148 και έχουμε 1 μέρα διαφορα....

3,5-4 καλα είναι που σχολάνεις καθε μέρα. εγω 5:sad: παλι καλά που έχω ενα ελευθερο απόγευμα για να κάνω τις δουλειες...

Και ο θείος του πατέρα μου έκανε 5 κόρες στη σειρά.. Μετά σταμάτησε να κάνει ο άνθρωπος..το πήρε απόφαση ότι θα είναι μονο με κορες στο σπίτι...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

3,5-4 καλα είναι που σχολάνεις καθε μέρα. εγω 5:sad: παλι καλά που έχω ενα ελευθερο απόγευμα για να κάνω τις δουλειες...

Και ο θείος του πατέρα μου έκανε 5 κόρες στη σειρά.. Μετά σταμάτησε να κάνει ο άνθρωπος..το πήρε απόφαση ότι θα είναι μονο με κορες στο σπίτι...

εχω και εγω αυτο το ωραριο μετα τες 3 κοιμαμαι πανω στο γραφειο:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Το ωραριο καλο ειναι..Αλλα καλυτερα να δουλευα μεχρι τις 5 κ να ειχα ενα Σαββατο free!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

το 147 το δικο μου ειναι σωστο τελικα. κραταω τις μερες και στο excel! δελφινι, τσεκαρε το το δικο σου.

εγω 3 σχολαω. 3.15 μεχρι να φυγω απο το γραφειο. 4 παρα μεχρι να φτασω σπιτι. μολις εχουν ξυπνησει τα ζουζουνια μου! οποτε αναλαμβανω δραση μολις παω σπιτι! γιαυτο πεφτω ξερη μετα! μαζι τους κοιμαμαι!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

ελα ντε, κατι ειναι λαθος!

Δεν ειναι τιποτα λαθος. Το δικο σου ειναι σωστο και εγω οταν εφτιαχνα το τικερακι μου οταν με ρωτησε ημερομηνια γεννας εβαλα 10-2 γιατι τοτε θα παω, παω πιο νωρις 15 ημερες λογω 3ης καισαρικης!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...